- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #5185 üzenetére
Írtam, hogy ugyanazzal?
Rankez: uro. A történet a szokásos. Jön a gyikkal 60 power (én ott már hátrányban vagyok). Épit egy kutat, én is. Majd rush és mortal. Ugye én lent a szakadékban ő fönntre rakja a mortalt. T2-n is elég drágák a nature egységei. Ő meg 60 powerért idéz bármit t2-n is.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5123 üzenetére
Tegnap nyomtunk phanze-val pár 2v2-t.
Egyik körben kaptunk egy pure shadow ellent is. Társánál volt nature orb is és így elég jól tudtak kombózni. 27 percig bírtuk ellenük.Ez a meccs tökéletesen tükrözi azt hogy a shadow nagyon erős pvp-re és felesleges volt agyon nerfelni a naturet. (mondom ezt úgy, hogy jelenleg pure fire paklival tolom.)
miről szólt a meccs?
90% ban arról hogy az egyik aura of corruption után leidézi a következőt.
berakott középre pár church of negationt
mentünk egy ütős t3as sereggel, mo, jugger stb. erre kapunk egy ensnaaringot, aura of corruptiont + sooulshattert.
aztán ráküldött 2 egymás melletti orbomra egy ashbone pyrot, life weavinggel és unholyval. az az egység egyszerűen halhatatlan volt.
volt ott még satanel, ami vígan robbantgatott, shadow teleport ami belevitte a csapatunkat az aura of corruptba.
azért a legszebb az volt mikor jött 2 satanel 3 promo harvaster meg jópár ashbone pyro és leszedtük mindet, mindezt úgy hogy phanzenak volt egy mo és egy swamp drake a pályán én meg nyomtam az eruptiont és a lava fieldet.
sztem néztek egyet az ellenfelek.majd a végén 5-6 shadow phoenixel kiszedték phanze orbját és a mellette lévő welleket, egyetlen becsapódással.
ahhoz képedt hogy a meccs felétől már power fölényben voltak és a map nagy részét irányították nemigen bírtak velünk.
Szal a shadowban erős és olcsó lapok vannak amikkel jól lehet kombózni. a cc-s noobozásra meg inkább nem mondok semmit. a cc már a használhatatlan kategória így nerf után. ezért is tértem vissza a fire vonalra.
Repet sajnos nem tudok mutatni, mert tegnap húztam fel a végleges op rendszert az rc win 7 helyett, és így a BF is újratelepítésre került.
Azt meg csak most vettem észre hogy a repek automatikus mentését be kell állítani menüben.....
de hogy ez miért nem lehet alapértelmezett........
viszont ha phanzenál megvan és természetesen ha meg akarja osztani, majd úgyis feltölti ide.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5132 üzenetére
Akkor bug,dehát ez a battleforge .jelenteni kell vagy hasonlók év fél év múlva talán fixelik
Egyébként ha pure shadow vagy simán rusholhatsz T2 re is szerintem.olcsó és erős egységek várnak=) Szituáció kérdése mikor melyik a jobb megoldás,ha nagyon érzed hogy nem tudsz elbánni az ellennel ne pocsékolj több powert hanem csapj le máskor.
szerk: lehetne valami PH fórum pvp meccs móka is egyszer : D
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5129 üzenetére
tudom hogy nem a legegyszerűbb cc ellen védekezni,de csak ez a 'körbespamelés' a megoldás. Sokáig a legnehezebb volt pure fire pakilval számomra leszedni egy nature frost orbot még a cc nerf előtt,csak szeparálva spameltem és voálá,működött. Nox bugját én még nem tapasztaltam ,max ha nagyon messze volt. dehogynem jó ,az hogy 1 re lő az a csoport hpját viszi le vagy nem értem a problémát . a tornyok jobbak mint gondolnád,főleg ha védekezni kell,dehát kinek mi.
mentem végre egy meccset,épít cannon towert meg breeding groundsot.na mondom itt most lámaság jön. csinált egy kiló aggresszort és frost sorceressel adott rá pajzsot. benyalta mert lyrsh knightomat nem tudja knocbackelni és leraktam egy mark of the keepert
ja és láttam egy nagyon szép cselt 2v2 ben,legalábbis eddig még nem.
már mindenki T3 mon,a srác lerak egy church of negationt jó távolságra az ellen bázisától megegy skyelf templarral bevédi. előre küld egy ashbonet majd nether warppal az összes ellenfelet teleportálja churchhöz.wow.milyet néztem.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #5125 üzenetére
-Ha rootolják a swift egységed spamelj másikat persze a rooton kívül(a shadow és fire egységekkel nem túl nehéz); life weaving ha túl sokan támadják ja és nasty suprise csodákra képes
-Ne egy csoportba rakd a Forsakeneket és egyszerre soha ne idézz sokat(bőven elég a frenzy),így később tudsz spammelni ott ahol nincs hurrikán használva
-Nox troopert nem lehet knocbackelni,nem értem mi vele a problemo.bőven jó a sebzése
-Lifestealer S knocback
-Soul splicert(zöld aff) ha felhúzol bármeddig túléled
-Phase towerrel is lehet trükközni -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #5106 üzenetére
nálam random pve-n volt hogy 2-3 percre lefagyott a játék, megállt a számláló meg minden.
aztán mikor megszűnt a lag mintha gyorsított lejátszásba kapcsoltam volna a játékot, mindent láttam amit a leállás alatt a csapattársaim csináltak, kb. olyan sebességgel mint mikor a repet nézem 8x-on. és mikor beérte a rendes időt, a játék normál sebességbe kapcsolt.érdekes volt, de szerencsére csak egyszer fordult elő.
pvp-ben viszont egy pár perces lag már a meccs elvesztését eredményezi.
-
Gyuri27
félisten
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #5016 üzenetére
már bocsi de ez olyan mint ha a fire eruptonja nem sebezne, vagy a shadow főnixet nem lehetne lehívni, vagy a frost pajzs nem védene
azt hiszem eléggé ki lenne akadna minden fire/frost/shadow deckesegyébként nem csak az oink miatt vagyunk kiakadva hanem amiatt is hogy egyáltalán ilyen megtörténhet
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #4958 üzenetére
akkor te sem érted hogy kell a root networkot használni.
erős volt igen a nerf elött, vegyél egyet és probáld ki mennyit ér igy egy!! command walker lenyomta 6livingel...
most őszintén kinek fájt hogy ezt tudja a rootban?a másik meg ahogy a lost elött a frostnak voltak a legtöbb drága lapjai én amikor pure deckeket csináltam az volt a legtöbbben...
most amugy nagyon sok drágább lap jött a shadowhoz. meg ha olyan régen játszol folyamatosan akkor nem sokat lehetsz online ilyen Pve levellel.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4971 üzenetére
Tehát nem saját pénzből van. Akkor meg nekem akinek sajátból van hagy fájjon már a dolog. A piac az olyan, hogy egyszer az árak fenn, egyszer lenn. De mesterségesen ne tegyük tönkre az árakat.
A pvp csatáknál unod a cc-t. LOL.
Egy pvp fire és sahdow ellen másból sem áll mint euruptionból és fönixből.Lehet, hogy a nerf miatt nem nyitottál fórumot, de azért se nyitottál, hogy hé emberek megáljunk. Gondolkozzunk Béláim. Nem nerf kell ide, hanem hogy shadowra is legyen ilyen megy ilyen lap.
Ez a 10x erősebb ez nagy hülyeség. Másban jó. Azért naturénál t1-n se lehet az 50-60 poweres egységeket dobálni. Sahadownál meg t2-n is szinte ingyen vannak a lapok.
phanzetomox: persze erről van szó. Mehetnék sirni, hogy t1-n az imperial+pajzs kombót nem tudom beütni. Mert a pajzs 500hp. A spec képesség meg 60% demage-t nyel el.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #4971 üzenetére
én nem vagyok egyik színhez se hozzánőve, de azért a támadó, és pajzs spellek ugyanolyan idegesítőek mint a CC
Pl: amikor ugyanazt az egységet támadom 5 másikkal de nem bírom leszedni mert rajta a pajzs..
vagy amikor az 500 powerért vett seregem 2 shadow phoenix lenyomja
vagy mikor oda jön hozzám egy lost grigori, rátesznek egy nafty surp-t aztán annyi az orbomnak/ wellemnek
Ez mind ugyanolyan idegesítő, de ezt el kell fogadni...És meg kell tanulni védekezni ellenük
Bár te ezt biztos jobban tudod ,hisz én még csak nem rég kezdtem el játszani te meg azért elég régóta nyomod... -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4966 üzenetére
Az a baj, hogy te és a hozzád hasonlók nem azért nyitnak témát a bf fórumon, hogy új erősebb lapokat szeretnének látni x frakcióban. Hanem mint mondod sirnak a nerf miatt. Lássuk be ez gusztustalan. Mindenesetre könnyebb mint megtanulni játszani.
Nem hinném, hogy önző lennék mikor arrol beszélek, hogy az ea elértékteleniti a lapokat mesterségesen. Hidd el mások zsebéből is kiveszi a pénzt.
Te dolgozol és abbol vetted a játékot, pontokat?
Te azt kapod amiért fizettél. Hiszen a lilákat választottad ott olyan lapok vannak. Nem árultak zsákba macskát. Én viszont az 1800 hp-jű deep one-t fizettem. Nem az 1650-t.ollie: a burrowernek elég volt az a nerf, hogy a kis egységeket nem boritja fel.
-
válasz
Murder3 #4966 üzenetére
Minden frakcióban voltak drága lapok eddig is, nem értem miért kell ezt kihansúlyozni. Tény, hogy a shadowban volt a legkevesebb drága lap, de csak azért, mert azzal játszottak a legkevesebben, és ugye a kereslet határozza meg az árakat. De, akár frost-ot, akár fire-t nézed, elég sok drága lapja van (nem kevesebb, mint nature-nek), sőt mostmár shadow-nak is egyre több. A nature csak az enlightenment árával tűnt ki a többi közül, de ez érthető.
Nagyon szereted fikázni a nature-t, pedig semmi okod nincs rá. El kell fogadni, hogy a nature csak heal-lel és cc-vel tud érvényesülni, mert drágák az egységeik, és kicsi a sebzésük. A nerf miatt viszont már használhatatlanná vált a cc. A razort ráadásul azért is értelmetlen volt nerfelni, mert semmi hatása nincs pvp-re lévén, hogy használhatatlan arra. Most már nature-nek nincs jó védekező egysége pve-re, holott shadow-nak és frost-nak legalább 2-2 van, de még fire-nak is jó tornyai vannak.
Most majd az jön, hogy nerfeljék a burrowert, pedig már most sem érnek sokat, mert kell cc ahhoz, hogy használhatóak legyenek. Aztán meg gondolom a heal jön, és végleg megszünteti mindenki a nature lapjait.
-
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #4952 üzenetére
vagy mi lenne ha nem nerfelnének semmit és menne ugy a játék ahogy a hozzáértők megcsinálták..
az meg hogy a root igy is jo
hát szerintem nincs az az épeszű aki ezt használja védeni, másra meg nem jo, razorokkal akarsz rusholni vagy mi
én már shadow wormel csinálom és megy a def. -
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #4946 üzenetére
"azért mert erősebb és esetleg jobb mint a régi lap már nerfeljék"
Már megbocsáss a kifejezésért, de szerintem te előző életedben ló voltál. Akkora szemellenzőt viselsz, hogy az már fáj. Csak példaképpen a CC + root network nerf-re ezt írtad: "Ha jobban belegondoltok szerintem a nature paklisok azért nem panaszkodhatnak emiatt a nagy nerf miatt."
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy az új nerf kéréssel egyetértek, hanem azt, hogy sokan ahelyett, hogy valódi megoldást keresnének, a könnyebb utat választják és elkezdenek egy lap gyengítéséért sírni. Amíg őket nem érinti a változtatás, addig marha boldogok. Ha viszont az ő lapjaik kerülnek sorra, akkor jön a "komolyan nem értem az embereket" szöveg. Csak nézz magadba és máris látni fogod, hogy miért sírnak egy lap miatt. Most a tied került sorra. Viseld el, vagy légy megértőbb, amikor olyanon akarnak gyengíteni, ami téged épp nem érint.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #4907 üzenetére
Nem értelek. Meglehetősen nagy a hatótávolsága, egyszerűen elmész támadni egy egységeddel (akár egy 50 poweres T1es egységgel) és amikor már kevés a hpja akkor átváltoztatod és kapsz egy full HPs buffolt T3as egységet. Ez miért csak védekezésre lenne jó?
PVEre meg jó lehet annak akinek kevés T4es egysége van, kevés charge up-pal. Ahhoz képest, hogy common szerintem ötletes lap és kis kreativitással jól használhatónak tűnik. -
Djuree
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4881 üzenetére
Mi ketten voltunk középen a fiammal. Ő pure frostal én meg nature-frost-stonekin trióval. Hivtam egy rakás sámánt, ő mage-t és nyilast. Az idióta bal szélen volt. Mondom az első champnél már bajban volt. Aztán kilépett és onnan meg özönlött az áldás az első és második orbra.
Pvp 2 percre a nyeréstől és desync. Na az se volt egyszerű.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4836 üzenetére
Pure frost pakliról beszéltünk.
Ha két kéket játszol két zöldel akkor a legjobb pve, random pve paklit tudod összerakni. Ott a Grinder, a Gemeye 4 orbon, mehet a Giant Wyrm, Grimwine. T3-ra Core Dedger vagy Deepcoil. A kötelező Swamp Drake, Stonewarrior + coldsnap. Szóval van miből válogatni.
Én három zöld egy kéket nyomok. A Colossus ottvan a szeren.Rankerz: mint mondtam drága, és a lilának sok a hátránya. Meg ahonnan a Strom nem hozza le a repülő jószágot, onnan a gravyti se hozza le. Meg amúgy is kell valami squad ami leüti szárnyast.
Én használom a Stromsingert teljes megelégedettséggel. -
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #4826 üzenetére
Ha egyet feláldozol(motivate) vagy buffolsz (home soil) akkor annyi a támadása mint Giant barátunknak normál állapotban.ráadásul durván drágán árulják még ehhez képest is. pff...
->Ironclad hihetetlen egy lap,ha pure frost vagy szerintem elengedhetetlen. Nem igen lesz sokkal olcsóbb később sem..
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4829 üzenetére
A grinder sem fog a pure pakliba beférni.
Nincs azzal baj, hogy lassú. A construt is jó lap, ráadásul mivel messziről dolgozik halhatatlan. A battle is megéri az árát. Egy dreadnought kell még oda (maelstorm és shatter ice), meg egy winter witch. Az iron meg túl drága szvsz.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #4806 üzenetére
Grim Bahir nagyon gyenge ,megvettem és 1 nap után el is adtam annyira nem jött be. Death ray ezerszer jobb(csak ugye ahhoz 3 shadow orb kell),tulajdonképpen az összes sárkány közül a leggyengébb.
Lost Warlord viszont pöpecjó ,főleg XL ellen.
cons hutot persze,védekezős pályákon hatásos segítség.
kobold laboratoy sztem felesleges,soha nem használtam.még pure frost deckben sem.
-
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #4705 üzenetére
hát igen, sírok hogy mik vannak. vért izzadva védekezek 3! oldalon, betörnek, segítséget kérek a sráctól akinek a serege nem csinál semmit csak áll a bázis közepén, erre megkérdi hogy mivan? na ilyenkor lépek ki a picsába általában...
ja meg beépítkezik az összes orbra, már van neki vagy 6, kérem hogy bontsa le én is hagy építsek orbot, erre nem bontja le. a qrva anyjával játsszon az ilyen....Gyuri27: fiad?
-
válasz
Murder3 #4594 üzenetére
Corsair (lila) - 50BFP x 600
Magma Fiend - 80 x 600 (ha lenne, de most nincs)
Gladiatrix (zöld) - 70 x 600
Infect - 65 x 600
AOC - 60 x 600 (több van belőle)
Befallen's Curse (piros) - 15 x 600 (ha lenne)
Second Chance (zöld) - 4 x 600 (több van)
Soul Splicer - (nincs, és a 2 szín eléggé más árban van)
Embalmer's Shrine - 55 x 600
Nox Trooper - 50 x 600
Firesworn - 60 x 600 (ha lenne) -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #4635 üzenetére
a vilebloodot a deep one megeszi reggelire.
szal nálam az nem lesz bent a pakliban. ha a képessége transzform nélkül is működne, már elgondolkodnék rajta, bár a power költsége még akkor is 20-al nagyobb mint a deep-é.az abyssal meg a satanael eléggé üt t3-on , bár nem legyőzhetetlenek, satanaelből leszedtem 2öt t2-es egységekkel + egy kis spell támogatással, igaz aztán buktuk a meccset
-
ChromeX
addikt
válasz
Murder3 #4625 üzenetére
ez igaz, hogy folyamatosan knockbackel gyakorlatilag. és repülés közben is rakétázik. kontra: a fire dragon nagyon eros ragelve XL ellen. gyakorlatilag wheel nélkül egy full rageelt fire dragon lecsap 3.ra egy colossust. a lost ship mondhatni XL-ben gyenge eléggé. nem tudom leváltsam e már teszteltem egy mapon. mondjuk ami még pro hogy sok hpja van és nem kel lmellé defes wheel hanem lehet atackot, ha belegondolok ez nem egy vagy vagy kérdés hanem isis.
-
válasz
Murder3 #4582 üzenetére
Én adok el, az AH-s árat számolom, 600 gold/BFP áron átváltva (ez amúgy olcsó, van aki 1000 gold/BFP-vel számol). Az AH-s árat úgy állapítom meg, hogy a legolcsóbb buyout árat nézem, feltéve hogy nincs nagyon kiugró köztük. Tehát ha mondjuk a legtöbb a legolcsóbbak közül 10 BFP buyout-on van, és egy van 5 BFP-n, akkor 10 BFP-vel számolok. De ha több 5 BFP-s van, akkor értelemszerűen öttel.
Milyen lap kéne?
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #4563 üzenetére
Ha shadow-val kezdesz akkor a nightguard szerintem alap.
A trükk csak annyi, hogy swap után egyből leraksz mellé egy nox troopert, ami elkezdi lőni de ugye 10secig alig sérül a swap után a guard. 4 sec ig sima lövés aztán egyből rányomni a Trooper spec. képességét, ami ugye pont 6 sec múlva sül el. Ennyi idő alatt (4sec) még a nature affos guard sem tud kifutni a range-ből, ha meg már elkezdi a nagy lövést a nox, akkor hiába fut bármilyen messze a lövés mindenképp eltalálja ami egyből meg is öli az M-es támadásnak köszönhetően. Remélem elég részletes voltam
, kis gyakorlással gyorsan rutinszerű lesz, de a guarddal is ügyesen kell bánni, hogy időben hozd le meg ne tudják elkapni mielőtt használnád.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #4560 üzenetére
Valóban az a legfontosabb, hogy figyeld az ellenfeledet. Így pl a deep one rushereket elég jól ki lehet szűrni (egyből második orbot húz ami nature).
A rusht szerintem akkor igazán nehéz megállítani, ha nem figyelsz és korán húzol fel wellt vagy orbot és az ellen ahelyett, hogy szintén építkezne lerushol. Szóval ha látod, hogy az ellenfeled rushra készül, akkor lehetőleg ne építs több wellt vagy orbot mint ő. shadownál az önrobbantás megfelelő használata nagyon fontos T1en. Azt viszont nem értem, hogy a deep one miért gond. Nightguard megfelelő használatával még szívességet is tesz neked (arra is van jó trükk, hogy hogyan ártalmatlanítsd a swap után a nightguardot). Talán a shadow az egyetlen szín ami különösebb gond nélkül kezeli a Deep one-t még T1en is.
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #4456 üzenetére
"egyik sem baxxa szét a játékot csak ez a foylamatos mindnekienk baja van vmivel felfogás."
Hmm, néztél ma tükörbe?
Én úgy látom, hogy a fő gond az, hogy a gyenge-közepes játékosok, akik bizonyos taktikák ellen nem tudnak mit kezdeni, elkezdik az általuk utált taktikákhoz használt kártyák nerf-jét kérni. És mivel ők a hangadók, ki tudják harcolni, amit akarnak. Szerintem a Phenomic akkor járna el a legjobban, ha a top50 (de ez a szám tetszőlegesen módosítható) játékosok közül válogatna ki tesztereket és az ő reakcióik alapján finomítanának a kártyák képességein. Ez win-win szituáció lenne, mert olyanok tesztelnének, akik úgy is szívesen játszanak, tapasztalatuk miatt pedig valódi egyensúlyt lehetne a kártyák között elérni. Persze csak annyira, amennyire a játék stílusa miatt egyensúly létezhet, mivel a nagy kártyaszám kombináció miatt sosem lehet tökéletes egyensúlyt elérni.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #4426 üzenetére
nem mondtam hogy a leggyengébb lesz(egyébként szerintem pure fire "képviseli "azt a helyet pveben),csak azt hogy a kulcsfontosságú ,mellesleg igen drága lapot/kombót csapták szét.
tudom hogy a nature/frost dominált pve ben de valljuk be mind a nature és frost frakciók ütő lapjai drágák. (egy firedancer promo annyi mint egy wheel of gifts,ami ugye a pure fire kulcslapja)ha értékük csökken az igen komoly pénzvesztesség a játékosoknak ..és majdnem mindenki azt használta pve ben. elég komoly.mellesleg úgy sem tudunk már mit tenni,de azért hiányozni fog razor
-
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #4401 üzenetére
shadow a legjobb pvp-re sztem, persze a legnehezebb velük a jó játék. ott a rengeteg undead army idéző lényük. bejött a srác pár varázslóval, csinált 1 mp alatt 6 skel warri csapatot meg vagy 10 pókot. sansztalan voltam
meg ott a sok robbanó egység. az a madár egy tetű dolog. meg az a leszálló koponya.
olyan mint a protoss a starcratfban, velük a legnehezebb, de ha megtanulsz velük jajj az ellennek
Gyuri27: azért egy repülő egységnek nagy előnye van. akár a valódi háború, ha nincs légifölény akkor bukó van, akármid is van földön...lásd 2vh., angliai csata vagy a francik lerohanása pl...
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #4371 üzenetére
A CC-hez kell egy kis gógyi meg ritmus érzék. A shadow fönixhez meg csak power kell. Hidd el ugyan olyan unalmas az 5-10-k. Mégse irogatok a fórumba nerfért. De ha már ballansz, gondolom a cc-t azért nerfelték, hogy harc legyen egység az egység ellen, így a romboló spelleket is hasonló képp kellene nerfelni. Minden egy egységre lehivott spell veszetine az erejébő (tehát úgy mint a cc nerf).
-
RexpecT
addikt
válasz
Murder3 #4264 üzenetére
Van CD,de csak az alap 1-2 mp.
MZsoltee:
Az a lényeg hogy a paklidban a kártya jobb sarkában nem az lesz írva,hogy 1,hanem az hogy 2 és így tovább(szóval nem kell várnod egy percet mire megint hívhatod az egységet,persze a power ugyanúgy kell hozzá).
Ez akkor jó ha nagy sereget akarsz,vagy meghalnak,de van powered, így gyorsan lehet megint sereged! -
MZsoltee
veterán
válasz
Murder3 #4264 üzenetére
Lehet én vagyok a hülye, de nem értem...
Nah most akkor 3 Wyrm van a pakliban vagy egy és azt tudod egymásután többször lehívni, mint pl a forge-ban?
Jah és ha nem több lap, akkor hol lehet rá charge-t venni?Jah az új kiegben, nem jönnek ki jó 3orbos egységek nature-ra vagy fire-ra (2nature+1orbos kilőve, 3. orbnál 2fire+ 1nature van)
-
Djuree
félisten
válasz
Murder3 #4189 üzenetére
az elég kemény pálya volt így elsőre. el is basztuk mert nem figyeltem hogy a gold vagonra figyelni kéne
aztán már nem volt gond. rusholtam jó gyorsan, 2 társam jól nyomta, de a 3. csak védekezett, nem is építette meg a kezdőhelyen az orbot, ki is használtam és én ráépítkeztempersze csak miután láttam hogy ő nem fogja használni, vagy 5 percig nem épített semmit oda...
-
-
válasz
Murder3 #4123 üzenetére
Lehet ugyanarról az IP-ről is, semmi sem tiltja, hogy több accountod legyen. De nem éri meg az erőfeszítést, mert csak 4-es PvE szinttől tudsz emailt küldeni a játékban, ami 3-4 óra játékot jelent, hogy elérd. De ha ennyi játékidő megér neked 32 ingyenes lapot, akkor hajrá.
Amúgy meg nem kell semmit sem letöltened, csak a másik reggel kell belépned a játékba.
(#4124) RexpecT: nem foglalkoznak vele, mert lehet több accountod is
-
válasz
Murder3 #4080 üzenetére
Kérdés, hogy advanced vagy expert módról van e szó. Az advanced nem nehéz, csak időben fel kell építeni némi védelmet középen. Az expert viszont húzós, ott mindenképpen át kell adnia az egyik játékosnak a középső orbját a másiknak, hogy tudjon hamar jó védelmet építeni (razorokkal), különben hamar bukás van, mert gyorsan jönnek a twilight dragonok, meg wrathgazer-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest