- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #23014 üzenetére
Üdvözletem emberek, régen írtam ide, régen beszéltünk. Tavaly ősz vége felé tudomást szereztem egy készülőben lévő Battleforge-másolatról, melynek neve Legacy Reforge. Teljesen ingyenesre tervezik, mint a Battleforge volt, és vannak róla videók is. Pár napja kiírták a facebook oldalukra, hogy bár még kezdeti stádiumban van, de elkészült a honlapjuk, melyet a http://www.darknessblade.com/ oldalon találhattok meg. A játékról találhattok pár videót (illetve készítésének menetéről, haladásáról angol nyelvű beszámolót) youtube-on is.
A legutóbbi facebook állapotának (melyben leírta hogy kész a honlap alapja, de a letöltés gomb még nem működik) egyik hozzászólásában ezt tette hozzá: "i will release the game after i hit 18 (summer)", azaz magyarra fordítva a játékot azután fogja kiadni, miután betölti a 18. születésnapját, ami nyáron lesz.
Visszatérve a facebook oldalukhoz, ott találhattok képeket, melyek bizonyítják, hogy elég szépen halad a modellezéssel, és a játék megvalósításával a srác. Erre három példát csatolnék most:
Én nagyon várom már, a képek és videók alapján nagyon igényesnek tűnik, és nekem kifejezetten tetszik. Ha bármi kérdés felmerül és tudok is rá válaszolni, szívesen megteszem, de mivel nem veszek részt a projectben nem tudok mindenre választ adni.
U.i.: Minden frissítést először facebook-on tesznek közzé, így ott minden újdonságról első kézből kaphattok információt (természetesen angolul)
-
-
-
-
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27 #22988 üzenetére
Volt mikor fizetős volt az alapjáték? Az amit pedig leírsz egy utópikus elképzelés
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27 #22985 üzenetére
Öhh... Hát látszik, hogy nem látják át sokan a StarCraftot
Első 10 percben már 3 base-en kint vannak és 2-3 csatán sokszor túl vannak, ha mást nem pokeolásokon/dropokon
Picit belemélyedsz magába szív. Másrészt pedig hatalmas, kisebb szinten idegesítő, frusztráló balancekülönbségek vannak fajok bizonyos részei közt, ami miatt valóban nem kedvelem a játékot. De a legviccesebb, hogy akár jó SC, akár nem, nincs más felhozatal RTS terén ami e-sport lehetne
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22960 üzenetére
Nem venném rossz néven egy utolsó frissítésként. A pvp nem is, de legalább a pve, rpve játszható maradna. Ha már megkaptuk a hozzáférést az összes laphoz, sztem nem elképzelhetetlen egy offline patch.
Ha nem is hivatalos verzióban, legalább egy külső csapat összehozhatná a dolgot. -
-
-
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22804 üzenetére
Hotfix van. Ami kb. egy órával el fog húzódni. 17:30 után érdemes ránézni szerver állapotára.
Hotfix - 25/3/13
- Increased the maximum PAK file size when PAKing a map in the Map Editor from 20 to 50 MB.
- The Map Description Editor will now refuse to save the map descriptions if there is a map name for one or more laguages missing.
- Trying to create a match with a User Generated Map with map names for any language not set will now result in an error message.
- The server will now use the english map name for version control regardless of which language the client is set to.
- Fixed a bug that resulted in a "Code already in use" error message when entering the 4th anniversary Premium Code.
- Fixed a bug that showed the wrong number of tokens and gold after entering the 4th anniversary Premium Code.
- Fixed a bug where new players that entered the 4th anniversary Premium Code in Origin get "Login failed" when logging in.
- Fixed a bug that resulted in a RTTI error when clicking the map list seperator for User Generated Maps
- Fixed a bug where the client wanted to upload maps that came shipped with the game.
- Fixed a bug that resulted on maps being uploaded multiple times, depending on the set client language.
- Fixed a bug resulting in a timeout or disconnect when trying to download certain maps.
- Fixed a bug that let progress bards (mana-, energy bars, progress bar in file transfer window) appear white.
- Tweaked the map uploader/downloader for better performance, especially with slow internet connections. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22802 üzenetére
rhiordd írta kint, hogy ha hibaüzenetet dobott a gém a kód aktiválásakor, vagy írta hogy a kód már használatban, a jóváírás akkor is megtörtént, elég csak egy relogint megejteni. [link]
If you get an error message that our fourth anniversary code might be used already, don’t panic! Everybody can redeem the code once per account and receive the following, no matter if there is an error message.
You get:
3x 18500 Gold
3x 20 Honor Tokens
3x 200 Victory Tokens
3x 335 BattleTokens
28 Days of duration for all Elements
Unlocked game client (if not already done)Ha új acc-on írod be a kódot rögtön lvl4-re dob s azonnal tudsz ah-zni is.
Egy Tiberium Alliances -ből érkezett player írta hogy azért regelt mert megkapta ez a Premium Code -t
De nem ó az egyedüli, volt egy laza 30-40%-os player szám növekedés már ma délután.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22798 üzenetére
Én két accal próbáltam, mind a 2x tokeneket adott, de nemtom elég bugos.. kiírta hogy kaptam 1005 battle tokent, erre megörültem mert csak victroy tokenem volt 500 db.. és látom h lett 57k victroy tokenem de mind a 2 accnál eljátszotta ugyan ezt.. ja meg adott 28napos elementeket(dupla token stb..)
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22796 üzenetére
Sztem sokan próbálják aktiválni egyszerre a promóciós kódot.
BattleForge – Phenomic’s epic strategy game celebrates its fourth anniversary!
Skylords,
Time flies when you are conquering Nyn, doesn’t it? This is certainly how it’s felt for us over the past 4 years. FOUR years? Has it really been that long since we first launched BattleForge, a great game with a truly unique card-based strategy system?
Well, Skylords, eat, drink and be merry for on the 23rd of March 2013, we will celebrate BattleForge’s 4th anniversary. Set aside your differences for a moment and take a break from your relentless conquests, as the trumpets of peace blare out a joyful hymn.
Here at EA Phenomic, we would also like to take a few moments to wish you, the community, a happy 4th anniversary, for without its dedicated Skylords there would be no BattleForge. To demonstrate our gratitude we will gift you with a key for you to redeem, and to claim your birthday reward, presented by EA Phenomic.
Our Birthday gift for you as a community will contain the following:
Unlock the full version of BattleForge and everything what comes with it.
A set of free tokens to purchase card upgrades
Four weeks of time of magical Elements, which let you harvest tokens faster, convert unwished card upgrades into tokens and hide your decks in the PvE Speedrun rankings from the eyes of other Skylords.Please note that the code is only valid and redeemable until the 31st of March 2013 and must be redeemed in-game.
Here is your exclusive premium code: 65X5-7S23-SAFK-3447
We hope that you will continue to enjoy playing BattleForge and that the Skylords of today will join us next year to celebrate our fifth anniversary in the company of many new opponents and allies.
Have fun playing,
The BattleForge Team
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22760 üzenetére
Sajnos nincs normális m counter t1n, lehetett látni mit ér a swiftclaw.. a spearman s egység.. szóval azoknak nem sok értelme van sokszor(csak -1 lap ha frost ellen megyek pl, és csak 20 lap fér 1 pakliba
), egyedül a tree volt dehát ki lett sírva a nerf
(azóta meg már semmit nem ér ugyebár, nem úgy mint a jugger
)
Jó mondjuk a lost is kapott rendesen a nerfekből.. szóval nem sok okom lehet a panaszra, már t2n alig tudott eljutni hozzám.. szóval legalább t1n legyen esélyük -
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22739 üzenetére
Már az se.. Grigori magárahúzza(nekünk az van ami többet üt, ha magára húzza nemtudom a másik mennyivel érne többet) jön a wild az egyhelyben álló grigori, amire mi küldjük a lifeot, ők disenchant(leszedik a griogiról a lifet), és mivel a jugger még XL counter is +ott a ravage, meg általában stonekinnel van párosítva így ők is healelik. Igen nekem van som, és a healelés csak úgy eteti a voidom de most a jugger ütéseit+alatta a wildfiret healeljem ki?
és csak 20 heal van az egész meccsre, szóval Mo/Brannoct nem is használok mivel t3on már nemtudom azokat is healelni. Helyette ott a course well, na de mind1is az alényeg hogy a grigori is kapott NERFET a hpjára szóval részben ezért se lehet már kivédeni vele.
-------------------------------------
és nem, nem lesz mindenki nyerő a pure firrel, de ugye mi elég elől vagyunk azon a bizonyos 2v2s listán de a juggerrel könnyedén elvernek minket, jó persze ott már mindenki bőven platina rang felett van.. -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22737 üzenetére
Azzal nincs annyi baj, inkább neki lesz ha mi átvesszük és life+heal.De ugye a jugger.. disenchantre már kevesebb powert kell összegyűjteni, mert NERFELVE lett a jugger ultimatje, jó h van frost orbunk is de most kap 1 tricket az orb, aztán még 1 glacier és annyi mert a frost bp-ket azért sikerült nerfelni de a juggernek ez nemtudom mennyiben nerf?? egyáltalán az??-----
Ottvan még az aura+roots de abba még kell valamit hívni ami ki is üti, általában belehívom a thunderstormot ami megöli ugyan, de jön a következő 220 pontból egy másik orbra, és oda már nincs aoc és lehet gondolkozni... -
LoLHunCsirke
tag
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22656 üzenetére
rendben! akk próbáljunk ki vmi mást! pedig az is működik amit mondtam, tehát a 3mauler vs 3mage! de ha neked ez necces akk mit szólsz ehez: 3mage+nether vs 2mauler vs oink?? ez is lehetettlen próbálkozás?? amúgy meg eddig még csak te cáfoltad a mauleres ötletemet... szal ne gyere csirkével meg onsettel, m eggyik sem mondta h nincs igazam...!!! az a srác pedig valóban igen OP
és épp ezért nm is belőle indultam ki! amit leírtam az nm lehetettlen de csak még nm is nehéz! csak ahogy a múltkor nekem úgy most neked esik nehezedre beismerni h igazam van...
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22654 üzenetére
figyi! nm hiszem h nagy ász vagyok, sőt lenne még hova fejlődni, de van kettőnk között egy óriási külömbség! még pedig az h ha nekem nm megy vmi akk az nm jelenti számomra azt h az lehetetten!! a videóbol pedig miért kéne saját vidi?? ha annyira nm hiszel se nekem se senkinek akk próbáld ki!! de szinte biztos vagyok benne h ilyet élesben, tételezzük fel h mondjuk 1rankeden sem próbáltál még ki! és a poén az h tapasztalat nélkül simán belemész olyan eszmefuttatásokba amit én nm igazán értek..! egyébként csak h megnyugodjon a kis lelked, igazad volt neked és petinek amikor azt állítottátok h az nc-t leverheti a lancered, de akk is azt kell mondjam h megoldható az ellenkező eredmény is!
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22652 üzenetére
1: nm is neked írtam hanem csirkének!!
2: te kötsz bele abba amit írtam csirkének!!
3: igazán nm tehetek róla h bármit írok akk te tuti h teljesen máshogy látod és senkinek nm vagy hajlandó hinni!!
4: nm személyeskedtem, hanem leírtam a véleményem!! és még egyszer elugatom h nm neked...!!!!
5: eddig semmi bajom nm volt veled, de egyszerűen vannak olyan emberek akik ha megszólalnak akk legszívesebben felkötnéd 1fára aztán még az erdőt is rágyújtanád!! nm tehetek róla h bassza a csőrömet, h bármit írok te bele kötsz!!!
6: ha nm hiszel nekem akk menj fel youtubra és nézdmeg derribesity videóit amik között kérlek szépen olyan is van ahol 2mauler van 4mage ellen...!! ez mellet szerintem a 3mauler vs 3mage nm kivitelezhetettlen!! csak ehez már egy kis ész is kéne..... -
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22650 üzenetére
miért kéne az oink? szerintem elég egy kis mikro és simán a közelébe érsz a maulerekkel, meg amúgyis ha ő támad akk lőtávolban kell h legyen a wellel szemben, így simán az arcába hívod a maulert és ekkor már teljesen felesleges az oink! simán vitába szálhatsz velem ismét..., de hiába is teszed, m ez egy kipróbált és sikeres taktika a magek kivédésére nateval...! a nethernek meg nagyobb az ujratöltődési ideje, szal mire újra netherezne addigra már csak a maulereimmel eggyüt távozhatna
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Gyuri27 #22646 üzenetére
igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni, spirithunter 75 pontért felesleges ellenük mivel a mérge kb semmit nem ér a warp ellen, + knockolódik és 2-3 mage lövés, ghost spears szint úgy, a DO-t már nem 2-3 lövés de 3 warpos magenek ez sem akadály még cckel se, én régen 3 treevel oldottam ezt meg.. azok még értek valamit (root állapotban nem knockolható+mérgezett is a lövés,és még M counter is volt) most már tudjuk h szarra nemjó a tree
anno még a TBPeti által rendezett 1v1 bajnokságon Hangfal pure shadow decket játszatott ellenem,
Haladuron meg is vert a mage rushal, ezért shadow naturrel kellet játszanom a 3. meccsem. -
Volgafan
senior tag
válasz
Gyuri27 #22641 üzenetére
Jahogy a somnak van betöltődési ideje....ha megveszi t1-en a wellt,idáig se húzza.....mire betölt som,addig epkből lesz void,ami szarrá szedi a wellt és még hoz is powert....hány évig voltál pure?És még ennyit se tudsz?omg-omg-omg...Nézd vissza Csirke videoit,mindig ezt csinálja,nem csinál semmi mást....insta t2,ep,som,do...lehet nézegetni Csirke videóit,tanulgatni...
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22636 üzenetére
Azt én sem értettem hogy minek kezd wellezni insta t2 után, csak könnyű célpont EPknek.
KoCokkal se volt képben, ebben a helyzetben azt spammelni kellett vna képesség aktiválás helyett vagy nighthguard ha mindenképp speckót akar használni. Stempedet lost után shadoval a legkönnyebb védeni, csak jókor kell teleportálni. -
-
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22627 üzenetére
Ezt a kérdést hadd válaszoljam meg én: cc és frenzy nélkül a lancert a nightcrawler nem fogja meg, ezt pedig részletezem is.
- Frenzy nélkül egy az egyben a bandit lancer nyer, egyszerűen annyival jobbak a statjai (hiszen t3-as, míg az nc csak t2-es)
- Szóval 2 lehetőség maradt: buff (healt ideértve) és a frenzy
- Frenzy és buff esetén is, a bandit lancer fogja használni a képességét (ez is ingyenes), amellyel belassítja a nightcrawlert (mivel a zöld affos bandit lancerről beszélünk) és egyszerűen odébbáll.
- cc használata pedig ugyebár már powerveszteség, hiszen a 2 egység ára u.az, s frenzy esetén az nc is meghal, buff esetén meg már eleve kidobtunk az nc költségénél többet (legolcsóbb buff is 70 power - kivéve a ravage, de shad-nat pakliról beszélünk s ez elől is el tud futni).
- Nightcrawlerrel (újra említem, egy az egyben) egyetlen powerhatékony megoldás létezik a bandit lancer megfogására, s ez a frost bite használata. De megint csak egy probléma van: most nem lost pakliról beszélünk...U.i.: tesztelés során viszont megmutattam Gyurinak, hogy a lancer könnyen fogható cultist masterrel, csak tudni kell, hogy mekkora a root/oink hatósugara és cd-je. A cultist masternek egy hatalmas hibája van: a full charge hamar el tud fogyni, utána meg kb. teljesen meg van lőve az ember védekezés terén...
U.i.2.: Onset, amikor a t3-at húzta a t2-vel való támadás több célpontra egy jó ötlet volt, s valszeg be is jött volna, de az igazság az, hogy a pálya méreteitől és a nagyon hatásos timeless one + silverwind védekezéstől jobban tartok a kelleténél, ezért nem mertem meghúzni ezt a lépést. Jah egyébként meg Hirooo u.ezt mondta tegnap délután
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22625 üzenetére
oké, akk ha szeretnéd nyugottan kipróbálhatjuk élesben is! az meg h te a frenzizett nc-t levéded mint a szar, azt úgy nm egészem eszem meg! ugyanis arra nm gondolsz h esetleg, de csak esetleg én is tok mikrozni és szarrá zabálom a kis kedvenced! úgysem fogsz meggyőzni és én sem téged! de elhiheted nekem h leverem a lancert!! és nyugottan felmerem válalni h jobban tudom ezt nállad és jobban is játszok mint te szal semmi esélyed nm lenne a lancereddel...!
írhatsz amit akarsz! ha beakarod bizonyítani h tévedek akk írj h mikor legyek online, de annyit azért lekötök h bármi is a végkimenetel azt ide posztolnám ha nm akadály!
és ne sértődj meg kérlek, csak elég fusztráló h hajtod ezt a butaságot úgy h azt sem tudod h mi van.. -
Cr4Zy
tag
válasz
Gyuri27 #22613 üzenetére
Mondd meg, hogy mikor leszel online, és felmegyek én is! Megmutatom neked, hogy a bandit lancer nem ér sokat a cultist masterhez képest és azt is, hogy a brannoc elsősorban az XL-counterelés miatt van bent a paklimban, s nem a támadás miatt. A lancer nagy gyengéje az, hogy az M egységek (legtöbb t2-es lap, és t3-ról pl. a giant slayer és a silverwind) könnyedén szétszedik, illetve a pure nature ellen annyira meg lennék lőve egy fire t3-as paklival, hogy az hihetetlen.
Egy tesztelés során meg tudjuk azt csinálni, hogy t1-t2 harc nélkül t3-ra megyünk, vagy esetleg t2-őn imitálunk egy harcot, amiből ugyanúgy jövünk ki (pl. lehívunk 300 powernyi egységet és leöljük őket, majd még 1x megcsináljuk ezt, így már void terén is imitálva van egy igazi játék). A cultist master úgymond az "ultimate defense".
Egyébként meg rájöttem mi vetett véget a meccsnek: kifogytam a charge-okból: root, oink, lifeweaving, heal, cultist master, brannoc. Ezek egyikéből sem volt már charge-om, mert mindet elhasználtam. Ő is kifogyott, nem véletlenül kezdett el pakolni mountikat. Ott buktam el, hogy kicsit figyelmetlen voltam a mountiknál (úgy raktam le az aurát, hogy a root cd-n volt és nem volt powerem belehívni semmit), illetve egyszerűen pár kisebb dologgal, mint pl. nem az egyetlen shadow orbját támadtam, vagy pedig hogy neki volt olyan t2-es "basenuker" egysége, mint a mounti, nekem viszont nincs.
U.i.: Gyuri: meg fogsz lepődni, de t3-ak közül azonos powerrel nagyon kevésnek vagy egyáltalán esélye arra, hogy az én t3-amat lelassítsa, s ha nem fogyok ki a charge-ból, megverni meg talán csak a jugger + stampede + disenchant kombóval lehet. És ha belegondolsz, akkor a támadásaim itt is sikeresek voltak, mert mindenhol bontottam valamit (kivéve talán 2 esetben), viszont matmicback-nek ez nem sikerült ilyen jól.
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22613 üzenetére
én is tremort használok a évek óta! ahogy t3-ra mek egyből dobom a tremorokat! ahogy mondtam tényleg erős, de eggyáltalán nm nehéz fogni! főleg annyi cc-vel mint ami abban deckben van! a suolhunter tényleg jó lap, tremor ellen...! de a grigori szétszedi 1live+a képessége...! de a branoc faszább! persze ez az én véleményem, és nm vitatkozni szeretnék!
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22608 üzenetére
ott ment el a meccs h peti welt vett a gyerek pedig támadott! meg h peti követte t3ra! a tremor az valóban erős, de fele annyira sem mint ahogy azt te megpróbálod lefesteni! az pyro meg egyáltalán nm a tremor ellen van ember hanem bontani...! a tremor ellen a cultist lett lehívva! a branoc meg vmi iszonyat erős abban a deckben! ezt elhiheted nekem! és a grigoris esettről meg annyit h hiába történt később attól még hiba volt és a hibák miatt elment a meccs...!
onsett: nincs burrower a deckben
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22606 üzenetére
ez jó nagy hülyeség...! ott bukta h peti dekoncentrált volt míg az ellenfele nm! aurában áll a grigori és semmi nm érkezik bele, m épp máshova figyel! fail híííílek..!
jah a tremor silver combóra teljesen jó az amit peti csinált m neki csak max 2fagyija van, szal 3cultist már abriktol szépen! csak peti túl wellezet és hibázgatot is szépen, míg a gyerek szinte hibátlanul alakított! viszont abban igaza van gyurinak h branoc képességgel konkrétan hozhattad volna a meccsetennyi
-
LoLHunCsirke
tag
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22419 üzenetére
a hivatalos fórumon volt 1komment amiben az szerepelt h új repeket lehet oda feltölteni és megtekinteni! én erre rákattintottam és akk kérte az e-mailomat és a jelszavamat, erre beírtam a fórumon szereplő e-mailomat és jelszavamat, ami mellesleg az accomnál is ugyanaz..és ez volt a qwa nagy hiba részemről, ugyanis amikor rányomtam a loginra akk ellopta az adataimat és belépett a bf-be, ahol gyuribá még látta is h felmegyek és rám is írt (vagyis a tolvajra)..!! most lehet mondani h az én hibám volt és h gyökér vagyok, de f@szom nm gondolta h a hivatalos fórumon ilyenek lehetnek...!! elb@szta az a tolvaj vagy 120.000 ft-nyi munkámat amit beleőltem ebbe a játékba...!! és a legidegesítőbb h nm tudok semmit sem tenni, és mindent elvesztettem pár óra alatt.....
-
pachito
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #22344 üzenetére
Szép kis kivárásos taktikát alkalmaztatok. Időnként kapcsoltam volna magasabb speedre csak nem bírja gép így 1xesen kellett nézni.
T2-n nem spóroltál a phoenixel. Várhattál vna amíg több hulla van s akkor feltámad már az első is, vagy egy nastys cravler indulásnak cc supportal. Ha parasitet nyomnak a csapat egy tagjára illik azzal eltávolodni a többi mellöl mielőtt megfertőzné őket, akkor nem hullik az egész team.
Bár az a rész már a végjáték volt, gondolom már különösképp nem izgatott téged hogy túlélik-e. Szép volt.
-
Volgafan
senior tag
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27 #22321 üzenetére
szerintem ez abszolút nm drasztikus
de ha szerinted, vagy ahogy láttam gyuribá szerint is akk kifejtenétek h miért is lenne drasztikus? ott a forseken meg az nc is, ezeknél is simán használható és megszokható! ha a darkelfet is nerfelnék és elpusztulna a képessége letelte után akk ahogy mondtam a helyére lehetne tenni más amúgy gyengébb S-counter shadow egységeket is! de persze ez csak az én véleményem, és várom a rendes észrevételeket h ez miért nm lenne jó..
-
Gondarka
csendes tag
válasz
Gyuri27 #22321 üzenetére
Nem csak a 2 fajtát ... Van itt azért még jóval több dolog is .. Igen a fizikai és a mágikus , de a mágikust még szét is lehetne osztani tovább . Példa : nature , fire , frost , meg a shadow .. A kombinálthoz mehetne több lap ami mágikus sebzést okoz . Banditnak elkélne valami nagyobb fajta mage , mert a Windhunter ... hát nem egy XL lap . És tadá shadowflame sebzés . Lost shadowfrost . Stonekin ? Oda mehetne megintcsak több mage lap.És jöhet akkor már a naturefrost is , valamint twilighthez a naturefire ..
Maradok árnyakban ... mindig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest