- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt mikor fizetős volt az alapjáték? Az amit pedig leírsz egy utópikus elképzelés
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Xbox tulajok OFF topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- foobar2000
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Eladó Nintendo Switch 2
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / B550M / 16GB RAM / 1TB SSD / 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez