Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #22161 üzenetére
fél 9 magasságába. pár külföldi mate rám is irt rögtön ^^ magyarok közül mikibm volt csak fent, de ő ki is lépett nem sokkal azután hogy feljöttem.igaz én se maradtam fent soká, toltam egy soultree speedrunt pure shado deckel. elvileg 2. vagyok de az eredményem még mindig nem látszik listbe
am jó lenne ha válaszolnál mert épp online vagyok s már 5 perce hogy rád írtam
ok, done -
pachito
őstag
válasz
Volgafan #22146 üzenetére
Igen, akinek regen megvolt minden kartya nyilvan nem, de rengeteg (RENGETEG) uj jatekos lenne, es ezaltal biztosan felelenkulne a kereskedelem, fogyna a bfp a hivatalos oldalrol, uj fejlesztok, uj mapok, es igy tovabb...
szerk.: PATCHNOTES
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan #22146 üzenetére
Jó ötlet komolyan! de attól még nm ér semmit! ugyanis: lehet h ennek az újdonságnak a hallatán vissza jönne 1-2 emberke, de ha már csak magamból akarok kiindulni akk nm olyan sok mint amire te gondolsz! és akk még ott van az is h itt nm ez lenne a lényeg hiszen ezt is végig tolná az a száz ember és utána már senkit nm érdekelne! és kapásból feltudok sorolni 20olyan embert aki most is játszik és simán benne lenne abban a százban, tehát ezzel nm újjakat hoznánk csak a mostaniaknak segítenénk! Ide az kéne h nagyobb kampányok, reklámok! és akk már álmodjunk 1nagyot: mondjuk a teljesen új szín! nah az már vmi lenne, és az nm csak azokat érintené akik pve-nek hanem mindenkit! és még ez sem lenne elég hiszen hosszú távon azt is megunná a fiatalság! szóval összefoglalva: kéne vmi nagy dobás, és utána 1stabil frissitésekből és újdonságokból álló játék! E-nélkül semmi esély a javulásra! és már pedig ez nm fog bekövetkezni, szal ennek meszeltek...!! pedig imádom ezt a játékot és komolyan bosszant h benne van a pénzem, és nagyon szeretnék játszani, de teljesen ellehetetlenítik az embert!!
-
pachito
őstag
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22132 üzenetére
A taktika arra a pályára egyszerű: 3 olyan, aki eteti az 1. pozícióban lévőt, méghozzá 1 frost, 1 shadow és 1 nature t1-el (senki sem vesz wellt, és orbot is csak az, akit etetnek). A vagonhoz nem is kell felmenni, mert kb. 4:07-4:08-nál ütik be..
A frost játékos egy const. huttal kezd, hogy olcsóbbak legyenek az épületek, a shadow játékos pedig embalmert és soul splicer pakol le, hogy annak, aki felfut folyamatosan visszapörgesse a voidját. Az akit etettek felvesz 2 nature és 1 shadow orbot. Amint lent van az amii monument, először enlightenment és colossus, amivel elindul. Aztán felveszi az amii monumentből a 4. (shadow) orbot. A pályán lévő 3 stone warrior meg kell ölni ahhoz, hogy a végén Jorne sebezhető legyen. Az elsőt a colossussal való futás közben a tűzből egy noxious clouddal kell megölni (egy spell és meghal, semi más nem kell), a másodiknál egy nether warppal átugrani a falat, thunderstorm + soulshatterrel megölni, s mindeközben green peace-szel védeni a saját colossust. Közben a bázison folyamatosan feedelik azt, aki fut, a shadow emellett visszapörgeti a voidját és a nature lepakol pár shamant (5-6 -ot). A futó lerak egy portal nexust és egy mutating frenzyt, s a frenzynek benyoma a képességét 11-13x. A colossus közben tovább menetel, a tornyok között, ahol a 3. stone warrior felé tart, újabb green peace-t kell lerakni, hogy ne támadják, s a 3. stone warriort megint noxious clouddal öli meg, de annyi különbséggel, hogy itt leáll a jobb oldali shaman és a stone warrior közé (hogy a shaman üsse, de a colossus megüsse 2x a stone warriort, ami ettől meg is hal). Megint továbbmegyünk a tűzön, ami után kijőve újabb green peace-t kell használni, majd ide lerakni a portal nexus kijáratát és átmenni rajta a mutating frenzyvel. Innentől már csak 2 unholy power, 1 unholy hero, illetve t4-t3-as heal, amiközben a mutatinggal a tüzet megintcsak figyelmen kívül hagyva, a főnökhöz kell lépni. A frost játékos ekkor lerak Jorne-ra egy frost bite-ot és innentől Jorne 1 ütéstől meghal."Csak" ennyi a taktika azon a pályán
Egyébként nem véletlen, hogy Irysunna benne van az első pár helyezett csapatban ott, hiszen ő volt az, aki minden egyes alkalommal e futó játékos szerepét töltötte be. És bevallom őszintén, olyan nehéz ez a szerep, hogy így, gyakorlás nélkül szerintem tíz-tizenötödjére (Pritstift, thedawn és MaranV társaságában) sem tudnék top 1. időt menni (mert én játszom az ilyesféle pályákon általában a rohanó szerepét).
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22123 üzenetére
A ready-bughoz hozzá sem nyúltak, de nem is patch volt, hanem csak a szerver áttelepítése új hardverekre. A csoportokban a laggok, várakozások, ready-zés pedig 2x, ha nem 3x olyan gyorssá vált, mint volt előtte. Szóval igenis látszik az új hardvernek a hatása, még ha Te ebben is csak a hibát keresed.
Sajnos a programkóddal van valami baj, túl sok mindent ellenőriz, vagy túl sok egymásba ágyazott ciklus van, mely miatt megint csak lassabban fut le a program, stb. Egy kódoptimalizálással meg lehetne oldani a problémát, csak ahhoz azok a programozók is kellenének, akik megírták a játékot, mert egy bár más programozók is ismerik ugyanazt a kódnyelvet, rengeteg időbe (és így pénzbe) telne újra átnézni és újra optimalizálni az egészet (1 programozó egyhavi fizetése is magasabb, mint a most beszerelt szervergépek újonnan való megvásárlása, amire meg aztán végképp nincs keret).
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #22088 üzenetére
Ingame igen, a menüben nem, szokása szerint...
Amúgy meg így kell szépen rangot tartani...
Előbb el kell verni Apudit 2x (patriarch), meg Coinchot is 2x (hero), és még Frozenrippert is egyszer (patriarch), hogy utána nyugodtan veszthessen az ember Frozenrippertől, mert ráfalazott és egy battlemastertől, mert akkor meg egyszerűen elszórakoztam a meccset! Most kb. 600 mínuszban vagyok tegnaphoz képest... Pedig elég keményen dolgoztam... 2 meccs alatt ~1650 élőt buktam. Ami annyit jelent, hogy közben meg 1000 élőt simán hoztam, s ha ilyen figyelmetlenségek és szórakozás nem történnek, akkor simán tartom az emperor rangot (frozenripper ellen 13 perces meccsem volt, mindenki más ellen 3-5 perces, amikor nyertem, amikor meg buktam a battlemastertől, azért 30 percig kihúztam, de már az is csodaszámba ment, hogy 10 perc után még bírtam tartani, annyira elhülyéskedtem)...
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Volgafan #22042 üzenetére
frostot legkönnyebb csak dryadal berusholni, a tree elsősorban védekezésre van frost ellen(mage spam esélytelen ellene) nature vs naturbe nagyon sokat jelent a tree, általában az nyer t1n akinek bent van a paklijában!
parasite swarm vs firedancerre csak ennyit : [link] (az ellenek legend rangja van amúgy!) -
Gyuri27
félisten
válasz
Volgafan #22040 üzenetére
Tree spirit? Hát lol. Én a szerény frost t1 tudássommal megfogom. Naturéval meg simán megfogom. pedig én aztán nem tartozom a jó játékosok közé.
No jó de mint írtam nem mindenki csirke.
Amúgy már kibeszéltük a nature miért gyenge t1-n. Nem térnék rá ismét. Annyi szent, hogy szintén nálam jelentősebb emberek kifejtették, hogy két azonos képességű játékos közül az bukja a t1-t aki naturés. -
pachito
őstag
-
alpihun
senior tag
válasz
Volgafan #21965 üzenetére
Örömmel olvasom, hogy nem merültem a feledés homályába.
(#21966) babatag
TF2 láz kb. egy hónapot tartott, viszont amit összeherdáltam benne eladtam steam játékokért, amikkel egy újabb hónap következett. Most meg már 6. hónapja töretlenül wowozok taurin (aki érti annak: 5,8k gs hunta, 5,3k gs sámi, 4k gs dk).
Viszont tegnap töröltem wowot, és most döntés előtt állok: bf vagy cataclysm. Nagyon sok emlék húz a bf felé, de ha barátomat is sikerül rávennem az expanzió váltásra tovább nem kérdés, hogy mi lesz. -
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21941 üzenetére
Nem akartam a frissítési listába beleírni a saját véleményemet (még ha elkezdésekor az 5 perces időkereten belül is voltam), ezért jön a duplapost
A juggert is nerfelték valamelyest, szóval nem kell aggódni annyira. Mostmár nem játszhatják el a pure fire-ösök, hogy instant rombolnak orbokat/welleket azzal, hogy leraknak egy-egy bannert melléjük és az egyiknél a jugger megjelenése után instant stampede funkcióval rombolnak (így esélyt sem adnak a megállítására az olyanoknak, akiknek nincs frost orbjuk ÉS nem elég gyorsak a glacierrel - hiszen a stampede-et az eközben rárakott cc alatt is végrehajtja). Így pedig lesz esélyed megfogni a juggert a grigori desintegráló képességével! Tessék használni azt!
Abban mondjuk nem értek egyet, hogy kevesebb grigori-soulshatter-nasty kombó lesz, mivel ezeket eddig szinte csak 2v2-ben azokra a helyekre alkalmazták, ahol legalább 3 well és egy orb állt (hiszen 2-őt beleütve az orbba és nastyzve a jelenlegi formájában soulshatter nélkül is levisz egy olyan bázist, ahol 2 well és egy orb van). Ezzel szerintem pont azt érik el, hogy soulshattert is fognak hozzá használni, vagy szimplán áttérnek a még mindig működő silverwind-soulshatter-nasty kombóhoz.
A furnace of flesh/soul splicer nerffel azt érik el, hogy pár pálya sokkal lassabban lesz megoldható, illetve a battleground idők is valamelyest lecsökkennek - de ezen utóbbiak max. 1-2 perccel.
A lost spirit ship nerfjét pedig nemcsakhogy megértem, de szerintem pont sikerült eltalálniuk azt a pontot vele, amivel még használható lesz pár pályán, de nem ez lesz a legjellemzőbb.
Mivel az elmúlt időszakban már rebesgettek ilyen irányú (furnace, splicer, ship) nerfeket, ezért hozzá kell tennem, hogy már egy ideje tudjuk miket fogunk alkalmazni a pályákon ezek helyett. Csak egy példának vegyük a bg-t: 1 ember épületekkel és spellekkel supportol (1 wheel attack-ra kapcsolva - elég power esetén akár a másik 2 típust is bekapcsolják -, 2 shrine of war, 1 incredible mo pályától függően 2-es vagy 3-as funkcióra állítva, amik mellett a cluster explosion mindkét típusával besegít). A másik 3 emberből 1 enlightenment + batariel + 2 fajta cluster explosionnel harcol, míg a maradék kettő 1-2 Overlorddal/Grimvine-nal, pár LSS-el és infect + frenetic assault segítségével gyakorlatilag átgyalogol a pályán. Ez már tesztelt és működő taktika lvl 10-es bg-k terén is. Persze az LSS sebzése kisebb lesz, és a powerköltsége is nő, de mivel elsősorban nem ezekre épül a sebzés kiosztása t4-en, ezért ez nem igazán érdekes. a lényeg az, hogy még mindig ugyanannyi rakétát fog kilőni, így több célpontot lőve még ezen frissítések után is a legjobb splash dmg-et kiosztó t4-es légi egységről van szó (a többi csak a célpontja körülötti pici körben sebez, míg a lost spirit ship hatalmas területen hajtja végre ugyanezt).
P.s.: Uhh, ez megint egy kicsit hosszúra sikeredett, de ha már 2 ember végigolvassa, akkor úgy érzem megérte megírnom
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21919 üzenetére
Gergő semmit nem mondott a pve-ranggal kapcsolatban. Csak azt említette, hogy akik nem etetnek, azoknak olyan pontos és jó mikrózást kell végrehajtani néhány pályán, hogy csak nézel és úgy sem tudod követni! És akkor csak hogy a top játékosok játéktudásáról essen szó (magamat is ide számolom, hiszen a 9 db 4-személyesből legalább 6-on 1. helyen állok, melyekből 4 vagy 5 pályacsúcs lett, és mikor játszom, akkor azt hiszem 1 pálya kivételével SOHA nem etetek), csak páran tudunk olyan jól mikrózni t4-en. Még thedawn és MaranV (csak hogy 2 olyan játékost mondjak, akik 1v1-ben is legalább legend rangig jutottak és pve-ben is vannak 1-személyes pályák, ahol elsők) is elismerik, hogy ők nem tudnak úgy mikrózni, mint pl. Pritstift vagy én. Csak hogy erre egy példát mondjak: Bad Harvest pálya, előző pályarekord: 10:33, nem MaranV, hanem Aciddream játszott és thedawn támadt. Akkor megkértek, hogy én támadjak, eredmény: első próbálkozásra az eredmény: 8:30!
Az értelme pedig nem a rangok miatt van elsősorban, hanem a pályarekordok miatt, mert így könnyebb bizonyítani, s nem lehet csak úgy a levegőbe beszélni!
(#21923) Juliano: Hallottam már róla, de ha már körökre osztott hasonló kártyajátékot akarok játszani, akkor egy böngészős játék nekem nagyon bejött: Elements the game. 12 element (kártyatípus) van, mindegyikben 15 kártya, illetve mindegyiknek egy-egy upgrade-elt (fejlesztett) változata. Bővebb infót erről annak adok, akit érdekel pm-ben.
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan #21915 üzenetére
aki csak etetni van annak tényleg nm kell skill, de aki támad annak igencsak! ugyanis lehet h cseppet jobban kapja a powert, de lehet h harmad annyi idő alatt meg is csinálja a mapot mint te vagy az olyanok akik nm speedrunban tolják...
és akk teszem hozzá h beültem párszor szigorúan csak etetni 1-2 nagyobb archoz is és nm is hinnéd h milyen kibaszott nagy mikro meg skill kell h 10ed másodperc pontosan mindent sikerüljön megcsinálni! gondolom még nm csináltad így, de akk tom ajánlani h próbáldki, biztos h más véleményen leszel!!
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21823 üzenetére
Szerintem sem elérhetetlen egyáltalán, én a 8. helyig tudtam felküzdeni magam. Emellett viszont még mindig azt vallom, hogy 1v1-ben a pörgetés csak eleinte jelent sokat, később ez az előny szinte a nullával válik egyenlővé. Ha az ellenfél tudja hogy használod és várja tőled, akkor meg szinte nem is származik belőle előnyöd. Számomra végül a void-visszapörgetés 2, azaz kettő hellyel, és csak 300 élővel jelentett többet, mint anélkül. Persze hozzá kell tennem, hogy enélkül kb. esélyem sem lett volna ilyen gyors ütemben fejlődni enélkül (elkezdtem a pörgetést november közepén, 20-án unrankedben Tyderianeket vertem, s december első felére már top 50-es voltam). Miután előrejutottam, jobbak ellen játszhattam és így tőlük tanulhattam, s emiatt sikerült bent maradnom a legelejében.
-
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21795 üzenetére
áh, f***** kivan, elegem van a tome-ból... Ma kezdtem el játszani, de 4 olyan paklis emberke ellen is játszottam (a végén egymás után 3 ilyen ellen), akiknek full paklijuk volt + a másik 2-őn meg 20 másodperces laggok voltak (ghoulish megmondta a végén h azt hitte vége is a meccsnek amint meglátta a harvit, amit én meg a laggnak köszönhetően nem tudtam irányítani, szal taposgálta a full hp-s S egységeket - így kinyírt 2 spirit hunterst -, míg meg nem halt)...
Egyik: dreadcharger, forsaken, skeleton warrior, motivate, darkelf, nightcrawler, phalanx, phoenix, kobold trick
Másik: wrecker, sunstriders, scavenger, mine, eruption, burrower, scythe fiends, drake, ravage, heal, rallying banner, oink, hurricane, rageclaws, breeding, magma hurler
Harmadik: t1 u.ez utóbbi, t2, t3: roots, drake, spirit hunters, fire stalker, ghostspears, fathom lord, deepcoil, swamp drake, thunderstorm
Negyedik: frost mage, ice guardian, imperials, northguards, barrier, home soil, warden sigil, cannon tower, termite hill, drake, ravage, rageclaws, grigori, nasty, soulshatter, magma hurler, unholy powerCsak én nem kaptam 1 íjászt sem t1-re?! Cserébe kaptam egy harvit. De mit érek vele buffok nélkül ilyen teljes paklik ellen?! Az egyik sikeresen úgy felidegesített, hogy most egy grandmaster ellen, aki méghozzá egy olyan paklival volt, amivel nem is tud sima rankeden majdnem kikaptam...
P.s.: Egyébként nem azt mondtam, hogy olyan változások jöttek, ami miatt bárki is visszajönne! Azt mondtam, hogy "végre valami lényegit is változtattak a játékon". A kettő teljesen különböző. A tome értelemmel való megtöltése, a játék időzítő és a watchlisten a stormsinger meg a lost wanderer voltak azok, amik fellelkesítettek, hiszen a játékfejlesztőktől most negyed ennyit sem vártam! És nem vagyok elájulva, hanem egyszerűen örülök annak, hogy még vannak páran, akik foglalkoznak a battleforge-al a programozói oldalon is.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21781 üzenetére
Hát nemtom mennyire lennétek elsők, tegnap hajnalban ott egy eddig abszolút legjobb időt futottunk: 16:59-et. 31-én (azaz lezárás előtt) pedig 18:51-et. Még azt sem írta ki. Nyitottam egy topicot a hivatalos fórumon, hogy mi van már, mert a szerdai eredményeket sem jegyezte még a ranglista. Majd meglátjuk mit válaszolnak.
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan #21765 üzenetére
de te nm érted h mit beszélek???
leraksz pár maget, a tree és a mage közé meg 2bariert és baszhatod a treespiriteket!! hidd elnekem h mi is vertünk már igen kemény arcokat ugyanígy és szart se értek m a treespirit meg van lőve frost ellen!! szal éppen leszarom h M-counter meg azt is rohadt nagyot sebez, de nm az EGYSÉGEKBE!! és itt ez a lényeg h semmit nm ér!!
-
gergomester
tag
válasz
Volgafan #21763 üzenetére
akármilyen egységet lehozhatok ha olyan gyökér vagyok h nm húzom szét őket ha firét látok, de mivel nm vagyok gyökér így széthúzom és baszhatja az erruptot, jah és nm kell elfelejteni azt sem h ez nm 1v2 szal nekem is van 1társam aki ugyanúgy támad vagy ha kell akk supportol, nah mind1, mondom ha nm hiszed akk szívesen megmutatom
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21760 üzenetére
Akkor én is elmondom neked, hogy ezen a mapon bármikor kivédem a treespiritet, ha frost a társam, ha nature, csak egy épület kell a pakliba. Ez lehet mortar, soul splicer, de akár phase tower is. Egy dologra kell figyelni, az pedig pont az, amit hirooo-ék engedtek: ne fusson át egyik játékos sem a welljeink mögé (ezért kell a nature, vagy a frost társ: ensnaring, vagy glyph miatt). Ha nem tud átfutni senki, azt jelenti, hogy az egységeitek egyben vannak, ami pedig azt jelenti, hogy nyugodtan tudok nasty-zni, eruptolni, mert a damage, amit csinálok garantáltan 100%-ban hatásos lesz. Persze a laggolás a treespiritesnek kedvez, de könnyedén kivédhető.
Jah és én már onnan nem is figyeltem a meccset "szakmai szemmel", hogy a közép megvolt és 2 wellt vett az ellenfél csapat fejenként, mert azután szerintem csinálhattak volna csirkéék olyan bakikat, amilyeneket csak lehet, akkor sem bukták volna el a meccset.
(#21761) gergomester: A treespirit egy nagyon hatásos egység. Nature vagy fire t1 ellen 1v1-ben (shadow ellen 2 dolog miatt hatástalan: 1.: ha jól mikrózik, könnyedén beüti noxok + 1 forsaken + a kezdő dread segítségével, 2.: akinek ez annyira nem megy, annak instant t2 + 1 darkelf + phoenix is megoldja, frosttal pedig a fent említett módon fogható). 2v2-ben egy kicsit komplikáltabb a dolog, de a nature ott az esetek nagy többségében ha nem jut powerelőnyhöz valamilyen baki folytán, akkor csak supportra, esetleg 1-2 treespiritre lesz powerje, amiből a túloldalon pedig tuti jön a válasz a t2-vel...
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan #21748 üzenetére
hát a cod is már a 6 óra ugyanaz a motor csak más a történet egy kicsit
de mnodjuk nemtom ki az a hülye aki megveszi minden évbe
ezeketnemtom milenne jó neked a dungeon keeper 3 kéne dehát olyan sose lessz
a kettő is jó volt multiba mármint a kettő bár kicsit nehézke ugymár
-
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21623 üzenetére
Tévedsz, ezúttal phanzénak van igaza. A 3-éves évfordulóra adott kártyák osztogatását valamikor abbahagyták (amúgy meg csak akkor küldte ki a rendszer a kártyákat, amikor beléptél, mert az nagyon nyűgös lett volna, hogy több tízezer embernek egyszerre küldjenek egy ugyanolyan tartalmú mailt, amiben kártya is van). Pontos dátumot így fejből nem tudok mondani, de ha nagyon szeretnéd, megkereshetem a hivatalos fórumon TBO írását erről.
-
Cr4Zy
tag
válasz
Volgafan #21573 üzenetére
Pls tölts fel újra a Danduilosat, mert a törlőlinket raktad be ide
Amúgy grat, ahogy látom az ellenfeleitek nem a kezdő kategóriába tartoztak. Bár azt is hozzá kell tennem, hogy ebben a versenyben 2-3 páros kivételével egyik sem tartozik oda...
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a shadow-nature t1-páros ellen ilyeneket nem szabad hibázni, mint amiket csináltak.
Jah és kevés eruptot láttam tőlük, mikor olyan szépen összehúztátok az egységeiteket, hogy azt fájdalmas volt nézni (néhol még dryad nélkül is). Ezen hogyha javítottok, akkor csak annyit tudok mondani, hogy hajrá, a következő ellenfél nem lesz piskóta!"Üzenet
close
A fájl (20120508_182203_11707_PvP_04p_Danduil.pmv 100KB) törlése sikerült!" -
phanzetomox
őstag
válasz
Volgafan #21525 üzenetére
Csak hülyül a gyuri nyugi
Amúgy meg mondta hogy t3 xDD
Egyébként nem kel túlkombózni, mondom csak küldeni kell rá a unitokat nagy mennyiségben home soillal, esetleg ha van soul splicered akkor még jobb a védekezésnélEngem lost deckel max a robbantás szopatott le, grigorit ritkán hivok mert utálom, amit lehet t2-vel vagy lancersel próbálom megoldani.
-
G4ga
őstag
válasz
Volgafan #21510 üzenetére
nem volt könnyü meghozni a döntést!
egyszer ha elfogytak a játékok otthon még visszatérekez az amii se hozta azt a pluszt ami maradásra birt volna. nem a játékkal van baj... szuper játék... csak a supportáláss...
ha most kezdeném biztos élvezném... kellemes és izgalmas idötöltés volt!
kovsol:
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan #21504 üzenetére
Ranked volt, ebből adódóan nem volt lebeszélve semmi.
Már buktam meccset túlzásba vitt falazás miatt, ill. buri, hurricane, aoc, mind alkalmas a falas taktika védésére, így inkább nem erőltettem. Azt az egy falat azért rántottam fel hogy lekorlátozzam a mozgását, nyílt terepen jobb játszani. ^^(#21500) Cr4Zy
Tudok róla, több amii lapnál a korai kiszivárgott infók alapján készült a fordítás ( pl. brannoc esetében még a skeleton idézés szerepel az aura helyett) amit még nem volt időm fixálni, az újaknál meg pótolni. Viszont a deck ajánlós és a videós oldalak fixálásra kerültek a napokban, azok ismét elérhetők. A hiányzó fordításokat még a héten fel akarom tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai