- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
bul07
nagyúr
Nem vicces hogy két körönként kivág
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
deadwing
addikt
válasz lofagi #16470 üzenetére
Hidd el, hogy rajta vagyok, de sajnos nem nagyon találni semmit.
WW3-at már így is többet játszom, de az meg még mindig early access, sajnos, és elég nehezen halad az a kis csapat a fejlesztéssel.
Meg olyan mint egy BF4 hardcore x2 amit elég nehéz megszokni. Mondjuk az újraéledés elég gyors Más alternatíva nem nagyon van a számomra jelenleg.És igen, el vagyok keseredve eléggé. Főleg azon, hogy egy nyomorult apróság miatt, amire nem is gondolnak, szaródik el a játékmenet. Igen, még mindig a sniper limiten morgok. Full más lenne az egész játékmenet, ha beleraknák.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
bul07
nagyúr
Mi a fene van ezzel a játékkal
Hogy lehet az megszüntetni hogy folyamatosan megy a zene, ilyen eddig nem volt, nagyon idegesítő
Mondjuk arról nem is beszélve hogy pálya váltáskor egyszerűen bezárta magát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Vasshammer
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Üdv, VH
-
gergo84
aktív tag
az normális hogy kb hetente 30Gb-ot frissít a játék, és kb nem is tudok vele játszani, mert amire updatel megöregszek... különben tiszta LOL ez a játék. de néha 1-2 órát jó baromkodni vele, persze ha lehetne, mert nem lehet, mert mindig update
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #16492 üzenetére
Ahhoz nagyon gyenge ellenség kell
Volt már nekem is hogy arattam tankkal mert egyszerűen senki nem próbált meg felrobbantani
Na de ez ritka mint a fehér hollóInkább az van hogy meglátják a tankot egyből váltanak tank elleni cuccra és másik pillanatba már 5gyalogos ront rám a pálya fedezékei mögül ahonnan esélyem sincs kiszedni őket
És elmenekülni se tudok mert olyan gyorsan fut a gyalogos mint ahogy a tank megyNa meg amióta megvan snaper tank elleni puska már ép elindulok és ömlik rám a lövés
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
ez az metroo
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #16490 üzenetére
Arra utaltam hogy van rajta tank, de semmit nem ér
Egyszerűen a pálya úgy van kialakítva hogy tankkal nem sokra mészTehát simán lehet azért nem tettek több tankos pillanatképet a videóba mert egyszerűen azok se tankoknak lettek megcsinálva hanem gyalogos harcra
Mint a mostani új pálya is, ha foglalandó pont közelébe mész tankkal se perc alatt véged
-
Locutus
veterán
Mármint mik érnek annyit, vagy mit szeretnél Rotterdamra? Még több tankot, amivel be lehet rongyolni az utcákba feleslegesen, hogy a környező ablakokból egy másodperc alatt kiszedjenek?
Vagy bombázni szeretnéd? Na ez már az én fejemben is megfordultKomplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #16487 üzenetére
Narvik meg Rotterdam pályán is vannak, és annyit is érnek
-
Leon77
őstag
Mivel Bf4-ben sokat nyomtam lockert és metrot is így én annak nagyon örülök. De ez a tempó nagyon, nagyon lassú....
Omaha Beach és Sztálingrád szvsz kötelező darab kéne, hogy legyen. Ha lenne eszük, kitennék BR-t ingyenesbe és tolnák alatta a Bf V reklámot ezekkel a mapokkal. Fel lehetne pörgetni még mindig az eladásokat, mert szerintem ez bitang jó játék..... lenne, csak nagyon karcsú jelenleg a tartalom.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
BerserkGuts
őstag
válasz milan18 #16484 üzenetére
Pl: hol vannak az oroszok meg Sztálingrád map? Még sehol se tartanak rengeteg dolgot bele lehet még rakni.
Ez nagyon nincs még készen bétafieldKiadták a bétát jó pénzért.
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #16467 üzenetére
Igen nagyon ismerős volt akkor ezért
Én csak azt nem értem hogy erre miért kellet várni?
Ctrl+C és Ctrl+V rádob egy két pontot amit foglalni lehet és mehet is a multiba, ezen tökölnek ennyit
De legalább lesz új pálya
Amúgy ezek is gyalogos pályák lesznek nem véletlen hogy vagy 2másodpercig láthatóak páncélosok a Trailer-be, ez az új BF gyalogos harc gyalogos harc páncélosok meg ááá mindegy
Talán majd a következő részbe( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Astroboy
őstag
válasz milan18 #16477 üzenetére
'44-ben a szövetségesek vagy tucatszor szálltak partra különböző szigeteken és atollokon a csendes óceáni hadszíntéren, ugyanakkor méreteit tekintve ebben az évben a normandiai partraszállás volt a legnagyobb.
Ebben a térségben Iwo Jima megérne egy misét, egykoron a BF1942-ben szuper pálya volt, remélem szerepelni fog a leendő mapok között.lofagi: melyik Messerschmidt-tel nyomtad?
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Nem epénisz növelésképpen linkelem, hanem csak bull07-nek,hogy igen is lehet érvényesülni fighterrel. Sajnos a csapat béna volt, de fighterrel is ott vagyok a toppon. S, hogy miért? Mert lehet vele spottolni, még hozzá nem is akárhogy, óriási segítség a csapatnak, persze ha ki tudná használni. Sajnos folyamatosan jöttek a repülők, így a földieket alig tudtam szedegetni, de volt 1-2 akit sikerült így is kiszednem.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
milan18
aktív tag
Eddig ugyebár a háború elejét mutatták be... de csendes-óceáni frontnál 1944-ben volt ilyen nagyszabású, partraszállás először nem? Ezek szerint szakítanak majd az eddigi tematikával és jönnek a nagy csaták is?
-
lofagi
addikt
-
pRoject22
őstag
5vs5 módról van bővebb info? pl megjelenés stb?
¯\_(ツ)_/¯
-
lofagi
addikt
Látom itt már mindenki nagyon el van keseredve, mert úgy látszik már semminek nem lehet örülni lol... Szerintem lassan keresni kéne másik játékot nem gondoljátok skacok?!
-
Locutus
veterán
válasz milan18 #16461 üzenetére
Lofoten island a firestormból, Marita meg a single playerből, Al Sundan szintén singleből... Egyedül az Operation Underground mutat némi újdonságot, bár az meg a Metro
Nem mintha bánnám, legalább lesz változatosság a mapok között, de nagyon nem erőltették meg magukat. Gondolom minden valós erőforrást a csendes óceáni frontba fektetnek, ami nem is baj.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
protegum
aktív tag
válasz CptAdamica #16465 üzenetére
Helo, helo, helo. Te mi ez? Ki ez a kis csillagcsücsöri kisgádzsi? De most komolyan, kirúgták a kreatív stábot vagy felmondtak és átmentek az Activisionhoz?
-
Lendova
őstag
Amikor már "vége" a trailer-nek és semmi sem látszik, azért még befigyel az a jellegzetes hang, amikor kilöki az M1 garand az üres tárat.
All fiat goes to zero.
-
milan18
aktív tag
chapter 4 Jön a csendes-óceáni front A végén csörög a garand És metro??????
[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz Vasshammer #16447 üzenetére
A hivatalos gépigény: [link]
Ez egyébként meglepően fedi a valóságot - igaz ahogy telik az idő egyre inkább közeledünk a minimum terén az itt írt ajánlott konfigurációhoz. A "minimum" azt jelenti, hogy: a teljesen játszhatatlanság határa ...
Szerintem egyedül a GPU -nál van kicsit marhaság írva. írtam korábban itt a enyhe OC -s 660Ti (a leírásban sima 660 vagy 1050 van) 1024*768 felbontás full-low -on is borzalmas volt 5 GHz -re rántott i7 8700K -val és 16 GB RAM -al .... Szóval 900p -hez a 1050Ti sem lesz elég ...
A CPU -nál Core i5 6600K van írva. Ez nagyságrendileg a Core i5 3570K (Ivy Bridge) szintje, amit majdnem elér a Core i5 2600K (Sandy Bridge, amely családhoz tartozó CPU -d van). Bár a 3570K -val és 8 GB RAM -al játszottam 300 órát 4K minden Ultra és bekapcsolva, de nem ajánlanám az erre fejlesztést. Sajnos a Intel Core i5-2310 kevés lesz már ide.
PErsze a játék nagyon finoman fogalmazva - szereti a 16 GB RAM -ot legalább. Ilyenformán még egy-egy komponens fejlesztéséveé sem kapnál értelmezhető játékélményt sajnos ...
-
Topikgazda
válasz kisza25 #16443 üzenetére
Arra próbáltam célozni, ha nálam 160-200-at tud hozni, akkor nem lehet a 2080Ti kevesebb...
Most nem az a lényeg a kihajccsae limit hol van a 2080Ti-vel, valahol e felett...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Kupszi
aktív tag
Csak engem gyötör folyamatos DC a játékba vagy másnak is van hasonló tünete? 1 mecset nem tudok végigjátszani anélkül hogy DC-vel ne dobna ki a játék.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
protegum
aktív tag
-
Locutus
veterán
válasz kisza25 #16451 üzenetére
Én pont most hétvégén nyomtam egy órát sniperrel boysAT-vel, mert mercuryn már elegem lett belőle, hogy csak sniperek vannak ellenem is Persze gyakorlat híján sokra azzal se mentem...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kisza25
félisten
Az alacsony beállítás pont a procit terheli, a1050ti amúgy 70-100 FPS-t tud a játékban, legalábbis régebben tudott annyit. (Volt pár update azóta, hogy próbáltam)
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
guftabi96
addikt
A single szerintem menne (de azert meg nem eri megvenni)
A multiban sok koszonet nem lenne#KeepFightingMichael
-
Norbi887
aktív tag
Amilyen szarul fut most kb. mindenen a játék amire kiadták, beleértve az XONE X, és PS4 Pro konzolokat is így elég esélytelen.
De ha tegyük fel nem lenne ilyen rossz állapotba optimalizáció téren a játék mint most van, még akkor sem mondanám hogy 900p low-on tartaná a 60fps-t. Esetleg a 30-45-körülit. Talán. 32 player meccsek alatt.[ Szerkesztve ]
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
törölt tag
A single lehet eldöcögne, de nem lesz benne élvezet a multit azt semmiképp ott csak céltáblának lennél jó.
[ Szerkesztve ]
-
Vasshammer
tag
Sziasztok!
Nem tudom itt lehet-e ilyet, de alábbi konfiggal lehetne játszani 900p-n?
Intel Core i5-2310
2x4 GB ram
Gtx 1050TiA processzor az érdekes, szerintetek elmenne rajta alacsony beállításokkal a játék?
Köszönöm!
Üdv, VH
-
Pro!Petya
addikt
válasz Pro!Petya #16445 üzenetére
Itt a megoldás :
"BF5 would crash on startup for me after enabling DX12, I ended up narrowing the issue down to ansel initializing during startup, and fixed the issue by disabling NVidia Ansel. To disable ansel goto C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Ansel\Tools and start the NvCameraConfiguration program, then near the bottom select disabled and save."
-
Pro!Petya
addikt
válasz FollowTheORI #16423 üzenetére
Nope! Nálam is jelentkezett a hiba. Patch után elindítom és szépen bezárja magát a játék 2-3 sec múlva
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz guftabi96 #16441 üzenetére
Az ezzel a baj, hogy customra kell várni, én a helyükben alapból és felülírhatatlanul beleraktam volna a base game-be. Mondjuk ezen nem is kell csodálkozni, hogy ennyire kedvelik ezt a kasztot, anno az összes youtuber sznájperpistával közlekedett szinte.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #16424 üzenetére
az 1600x pl. az rx 570-et kihajtja, az rx 580-ban már hagyott, persze ultrán nem, de én nem akarok ultrán játszani bf5-öt
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
guftabi96
addikt
válasz deadwing #16429 üzenetére
A BF1-ben szerintem ez még nagyobb probléma volt.
Én is baromira örülnék, ha eltűnnének ezek a nyomorult csipák. Teljesen tönkre tudják tenni az egész játékot.
Nagyon remélem, hogy lesz sniperlimit a custom szervereknél.
Ebben a tegnapi patch-ben amúgy mit javítottak?
A beragadó hangokat biztosan nem. A deploy előtti számláló még mindig újraindul, ha 10 mp-et kell várnod és a 10mp alatt rákattintasz a deployra vagy kiválasztod előre valamelyik pontot..#KeepFightingMichael
-
prokxy
veterán
válasz deadwing #16429 üzenetére
Jól látod, majd amikor lesznek, nemsoká' custom szerverek, ott lesz limit.
Csak érted, ha engednek, akkor mások meg az assault kasztot limitálnák, mert nem tudnak tankozni.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Topikgazda
-
Leon77
őstag
itt ez a g
gyökérpro player másodszor futok vele össze.Néztem spectatorból. wh 100% aimbot lehet (nem értek hozzá). Marha idegesítő, közben egy lamer, mert meghalt a szemem lattara, amint hihetetlen bénán kezelt le egy szitut. (csalással együtt és ügyes volt az ellen)
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bul07
nagyúr
Nem az a baj
Hiába van 10-15GB szabad hely nem elég neki még egy 2GB-os frissítés esetén se
Nekem 16GB szabad van a 232GB-on(BF1, BF4, BF5 van csak rajta), és nem volt elég neki most se, olyan 10-15GB szabad helyet még kellet csináljak[ Szerkesztve ]
-
koplarovic13
tag
mekkora szabad hely kell jelenleg egy prémium telepitésnek?
láttam az új képeket, tetszett a szinvilágCorelli kapitány mandolinja és a A delfin napja
-
sakto
őstag
Pedig benne van,előtte egy GTX 1080TI volt mellette. Nem tudott kevesebbet az se sokkal.
Én is a porcira gyanakszom kevés neki.
Mindegy most úgy is kiárulom azt megy bele egy VEGA 64 azt szevasz[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Rájöttem, mi az egyik probléma a játékkal. Ez mondjuk a BF1-re is igaz kicsit.
Nincs sniper limit. Kis apróság ez, de sztem sokkal nagyobb csetepaték lennének a pontok környékén, ha be lenne lőve mondjuk oldalanként egy 5-ös sniper limit. Sokkal játszhatóbb lenne, emelné a játék élvezeti értékét, nem értem, ez miért nem jut eszébe a fejlesztőknek? Vagy én gondolom rosszul?
BF3-4 esetében ezt ugye a szerver tulajok megoldották, -szükség is volt rá- itt sajnos nem lehet.
Főleg az új mapon ez sokat segítene. Elég nehéz úgy pontot húzni, hogy 10+ sniper csattogtat rád... Ezért nyilván sokan megunják, aztán azok is befekszenek valahová, mert jajj oda lesz a kádé, én meg mehetek 6-7 emberrel jobb esetben pontot húzni, meg a halálba... Nem jó ez így.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
atis1224
tag
A f:::::kivan már ezzel a gamével a 128 ssd -re nem tom telepíteni a 2 gb frisitést a totál ban már 86 gb ot láttam, és a frissités csak 76 % nál járt ,pedig a winfos ful puritán csak pár alap progi ja és a 10gb lapozó filét is töröltem
hüvely mate 10 pro
-
BerserkGuts
őstag
Mondjuk ne ezzel a bétafield-el tesztelt próbálj valami rendes játékkal és ott nézd meg.
Ne ess bele ebbe a csapdába hogy erre a játékra alapozod.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
FaTHI
őstag
Sajna nem hajtsa ki ez tény. Nézd meg youtubon is a 2700X nél BFV-ben 1080P ben kb a 2060-at hajtsa ki még a 2070-et sem 100%-ban. Majd az új Ryzen lesz az AMD megváltása (gondolom).
-
Topikgazda
válasz Kupszi #16410 üzenetére
Na azért nem... nálam a 2700X simán meghajtja a 2060-at 180-200 fps-re is itt ott (low)... nehogymá egy 2080 Ti-t ne hajtson ki jobban.
Ott valami el van rontva valahol beállításban, vagy szoftverben, windowsban akármi... ötleteket adtunk, ennél többet már csak helyileg személyesen lehetne segíteni, ha magátol nem tudja megoldani.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
-
prokxy
veterán
Szépen viszi a 7700K 5GHz-en a BF V-t, az esetek nagy részében szép "sima" a sárga görbe, de van olyan, hogy a képernyő feléig felugrik (pl. most tankban zoomoláskor), aminek az okát nem tudom és nem is sejtem...
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
Nem arról volt szó, h kis patch jön?
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Leon77
őstag
-
Leon77
őstag
Köszi dice:
Megjött a patch, feltette magát és azóta nem indul a játék, elkezd betölteni, megjelenik a tele fekete képernyő a bal felső sarokba a kis töltés ikonnal és abban a pillanatban bezárja magát.
A múltkori patch után is ez volt, de akkor egy win restart megoldotta a problémát.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Nem tudom mi legyen, azt hiszem tolok rá egy repair-t, hátha...
[ Szerkesztve ]
-
Kupszi
aktív tag
Egy 2080Ti mellé egy Ryzen nem épp a legjobb megoldás, rengeteg tartalék marad benne a kártyába.
Pláne 1080P-be, nem is csodálom hogy a VGA nem megy 100% közelében. Rengeteg teszt van a youtube-n is hogy bár a 2700x jó CPU mert sok a szál , de egy 2080Ti óriási falat. Pláne 1080P-be.
Pipapapa strikes back again! Avagy újabb tégla a falba!
-
sakto
őstag
válasz FollowTheORI #16406 üzenetére
MSI afterburner-t használok.
CPU kb 65%
GPU kb 80%Ezt úgy hogy minden fullon kivéve RTX OF most,és így beleveregetek a 140fps-be de inkább 115-120
-
BerserkGuts
őstag
Na ezt jó tudni akkor nem is erőlködök az állítgatásokkal mert fölösleges ha már nálad fullos gépen se akar menni normálisan akkor itt annyi esélye van mint hóembernek a sivatagban.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Topikgazda
-
lofagi
addikt
LevelCap beszél egy megoldásról. Sajnos egy mókolásos dolog, de aki nagyon akad a játék, talán egy próbát megérhet.
-
sakto
őstag
Az a fura hogy fullra rakok mindent,bekapcsolom a RTX ON tehát minden ultrán..Akkor is 98-115 fps
-
sakto
őstag
válasz FollowTheORI #16394 üzenetére
Bármit állítok 110-135 fps..
Egyszerűen nem értem mi a fax van. Ennek a konfignak hasítani kéne. -
tbw
aktív tag
Pont a laggolós részt nem javítják ebben a patchben.
De beismerték hogy ők basztak el valamit.TBW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL, 1x bekapcsolt gyári állaptban!
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEK2-32
- Hitachi 43HAE4252 Full HD Smart LED Tv/Hdr/Wifi/Android/Garanciàlis/
- be quiet! Pure Power 11 600W CM 80 Plus Gold félmoduláris tápegység
- Sapphire NITRO+ RX 580 8GB 256bit Special Edition RGB Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest