Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érzed már a Vibe-ot?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi020
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egy másik gépen teszteltem és megoldotta!
Próbáltam előtte mobilnettel. Úgy is jó, de nem csatlakozik onlinehoz vissza a játékban. Restart kell neki ami után kezdi előről. De a te megoldásoddal eddig úgy tűnik jó!
Köszönjük!
UI:Azon win10-van
-
petymeg
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen ezt megtaláltam. Vmi olyasmit kerestem, ahol botokkal lehet küzdeni, mint a 2042-ben de olyan nincs.
-
qukesz
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ki töröltem és úgy néz ki megoldotta a gondot. RESPAWN-nál is akkorát droppolt mint állat. amikor fókuszáltam akkor is.
Köszönöm a segítséget!!!!!!! -
qukesz
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én DX11-BE toltam mindig. Dx12 tudom hogy milyen egyszer próbáltam de nem volt türelmem végig várni.
-
qukesz
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor is törölni kell ha újra lett a gép rakva ????
-
petymeg
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kösz a segítséget! Bevált. Fut szépen.
-
petymeg
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Próbálok végigmenni rajta, de a BF V mappák törlésére ezt dobja:

Nem lehet törölni.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A BF3-ban azért jobb dogfight-okat lehetett nyomni.
Nem várom el, hogy egy IL-2 vagy War Thunder szimulátor fizika legyen, de a levegőben 2 mp alatt állóra lassulni és onnan 2 mp alatt visszagyorsulni elég gáz. Főleg, hogy ezt 30m magasan is simán meg lehet csinálni. Az elején elég sokat mentem vele, de hamar meguntam. Bombázáshoz meg végleg semmi tehetség nem kell.
A 2042-ben még nem mentem repülővel. -
PAtr0n
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha lenne ennek a retek EA-nek esze, fogná magát, oszt kiadná ezt a játékot újra, maradhat a motor, minden beletett tartalom, kicsi tupír, + orosz oldalt belepakolni, ránfellvarrni kicsit a pályákat, pluszokat hozzárakni, meg jópár fegyvert, járművet, és vinnék mint a cukrot.
Szerintem. -
akerbis
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát most rendeltem 2x8GB memót...
Jó áron találtam, ez is kell. Következő körben lesz másik proci. -
Hublot
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen van ilyen is. Viszont Rushot mikor elkezdett Cod-al játszani live nyomta és esett kelt a pali. Hirtelen eltűnt az “UFO” skill.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Vagy venni aim-ot. Tűz ellen tűz kell.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem követtem
Csak most lett volna időm rá.. az új 32 GB-nyi RAMMal csapatni 
Köszi, akkor ez megoldódott
-
ricsi97
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mindent visszaállítottam gyárira a játékban is és az nvidiás vezérlőpenalban, ugyanúgy 120-130 a folyamatos fps és laggol 1-2-t, ez azért idegesítő főképp, mert nem volt túl olcsó konfig és első 2 nap tökéletesen működött. A GPU jó lehet, mert még mindig tökéletes más játékokban és benchmark alatt is.
-
ricsi97
csendes tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, munka után ránézek, egy videó alapján csináltam beállításokat “optimalizálni” de szerintem mindent visszaállítok gyárira, mert akkor semmi probléma nem volt, gondoltam hátha valami változás lesz de megmondom az őszintét magam sem tudom mit vártam. De érdekes, meg egyik nap jól futott, játszottam sokat aztán másnap nem volt százas. Egyelőre azt sem volt időm tesztelni más játéknál is csinálja e ezt, Valoranttal játszottam előtte 2-3 órát gond nélkül szintúgy FHD Ultrán de ugye más a gépigénye. Este fele ránézek a beállításokra, ja és az nvidia vezérlőpultban is állítottam pár dolgot, szintúgy videó alapján.
https://youtu.be/Fd2YlRRVYt8
ez volt az a csoda. Köszönöm, ha elolvasta bárki és próbál segíteni!
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jah hogy csak ennyi?
a becsapodódó lövedékek spotolnak? -
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi ránezek igy 👍
Azt se érten hogy csomo skin még mindig lakat alatt van pedig minden kaszt rég kész már lassan 200.szinthez érek
Complett special assigmenet kér 3-4 skinhez ami lakat alatt van lehet bug amit már nem javitanak? -
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi amugy ha én inditok akkor van olyan mod? -
Szabi020
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A gondom azzal van ,hogy most váltottam 4K 120Hz-re. Eddig 60Hz volt. De nem állítottam limitet. Volt 120-140 fps. Most beállítottam 120hz re. És van 80-100 mert nem használja a GPU-t ez itt a gondom. (Akkor is ha 200 ra teszem. nem számít.)
A kezdeti még csak oké. De mikor menet közben is van egy egy röcc, nem is fps hanem ms-ben kifejezve az azért fájdalmas tud lenni.
Pláne tudva azt, hogy dx11-en amíg nem bugol be nem volt. És ott a ms diagramm sem úgy néz ki mint egy EKG felvétel! :)Ezért kérdeztem csupán. Mert tudom, hogy jobb volt.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az a baj hogy már rég kész van ugye úgy van hogy pl recon class 20-as szintig kell vinni utána dobja be a special assigmentet a rongyoknak
Most nézem a hades skin is lakat alatt van de az aasigmenteknél már nincs classokra vonatkozó feladat
Csak annyi van a lezárt skinek mellé irva hogy kell hozza assigment -
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi👍
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Más játékkal ment, de BF-et nemtom azt Box-ra vettem meg.

Sok időm nincs játszani, általában 1 játék fér bele az időmbe.
Még a FC6-ot is be kéne fejezni az új Horizon-ig. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mert nemsoká' jön a Horizon forbidden west, utána meg a Gran Turismo 7

sven: bazzeg, tényleg!

-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Áhhh. Abból mondogatás lenne..
Egyenlőre marad a PC, aztán meglátjuk. -
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Egyre jobban vonz a szimulátorozàs, ahhoz meg bőven elég egy PS5 és akkor mehet mellé egy komolyabb kormány szett. Viszont szeretek a barátokkal BF5-őzni és ők meg pc-sek.
-
free_jack
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
valami félrement srácok a Dice-nál
a battlefield V preorder cuccokért rendeltem meg a játékot
és most nem tudom letölteni..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Basszus, tényleg.

-
Találtgyerek
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én sem használtam még, de biztos sokat dob egy reszponzívabb rendszer.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen mentem. De eddig soha nem volt problema.
-
free_jack
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A tiszt urak már jó előre ellógtak, csak nekünk mondták, hogy utolsó emberig védeni kell a pozícziót. Hát védtük. Mit ért? Én úgyis tudtam, ez őrület ennyi ágyúval szemben. Csak a vérpadra vittek minden előre látható eredmény nélkül. Ezt én is tudtam, pedig nem vagyok stratéga, a honvédség vitézsége nem vívhat ki mindent. Azt a vitézséget irányítani kell tudni. Összetört öreg emberek, kiéhezve szomjasan nem nyernek háborút. Nehéz hátizsákkal, melyben ugyan élelem egy szikra nem volt, de muníczió, és conserv, amit halálbüntetés terhe mellett nem volt szabad megenni, az volt rogyásig. Szakadj meg honvéd!
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
RAM "OC" van, ami kb csak annyira OC, hogy 3200-re vannak felhúzva a 3200-as modulok.
A menu issue-ra egyelőre úgy néz ki, hogy megoldás volt a settings mappa takarÍtása+repair kombó.
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mentem 1-2 kört most DX12-vel. Talán tényleg jobb az átlag FPS, viszont drop-ok tényleg erőteljesebben érződnek. (Ryzen 5 1600 + GTX1070)
-
TheProb
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Oké, de nem ezt kérdeztem.

Ez alapján hiába ajánlott, ha tarkón veri a játékélményt.u.i.: Még nem volt szerencsém játszható DX12 élményhez. Pl Battlefront 2 konkrétan játszhatatlan lett vele.
-
free_jack
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A TOPICGAZDA kitartásán mulik minden, nehogy kipróbálja a BF 2042 béta játékot, mert akkor mindennek vége
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi, sokkal jövök már Neked! :)
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi én is ezt kerestem👍
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Elég gyenge volt a másik oldal, nálunk meg sok volt a medic, én Thomsonnal mentem. Volt, hogy 5-öt is bedaráltam egyszerre!
Más világ ez a konzol gaming btw...itt megy a tömeg együtt sokszor, mint mikor Pesten kiszállsz a metróból.
-
Nyugis
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Üdv!
a fejlövések egészen gyakoriak.
NÉHA futás közben beadja, HOLOTT én is tudom, hogy ez bizony VÉLHETŐLEG nem oda ment!
persze a szerver oldalon lehet hogy az enemy éppen bele futott.. nem tudhatom, vagy éppen ott állt mellette egy looser és az kapta.
mindegy is a kill az kérem kill még ha véletlen is!
én sokat játszok Shotgun-nal.
ott van olyan perk, hogy +20 vagy +25% a fejlövés esélyéhez.
na az valami isten király!
-
// Chaka //
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ah, értem. A szerver oldali számolás nem olyan gyors és pontos, mint a kliens oldali. De biztosan van értelme, ha így csinálják. Talán a nagy játékos szám miatt csinálták így, de a csalások is nehezebben működnek ezzel. COD-ban (vagy Quake, mindegy) mindenkinek a számítógépére elküldi a szerver az összes játékos helyzetét. Ez jól jön a WH-hoz.
-
// Chaka //
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt tudom, hogy a killcam abban segít, hogy bosszút álljak (vagy a squad-társam). A furcsaság nekem abban van, hogy nem értem, hogyan lőhetett el. Szerintem a szerver nem tudja pontosan szinkronizálni a játékosokat, lövedékeket egymáshoz, de próbál valami életszerűt kihozni belőle. És az időbeli csúszások eredményezik a groteszk animációkat. Pl. valaki sörétessel már lelőtt a saját gépén, és erről tudomást szerez a szerver, és ebből az jön ki, hogy abban a pillanatban érzem magam megölve, mikor a shotis még meg sem jelent nekem a sarkon. És számomra próbálja megjeleníteni az eseményeket úgy, ahogy sikerül. Tegnap este bezártam a szobám ablakát, mielőtt leültem játszani. Nem kell a szomszédoknak maradéktalanul ismerni a szókincsemet
-
free_jack
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
az a prohardver, Battlefield 1 kiváltságos cserebogár vajon hol tart a játékban, aki megkaparintotta az általam felajánlott, feleslegesnek tartott, nem DiCE terméket, serial számot, a JÁTÉK MEGJLENÉSE után

-
Nyugis
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Szia!
köszönöm a választ!
egy végtelenül LÁMA kérdést engedj meg: ( ami számomra valahogy adná magát..)
a Robbantós NEM okoz NAGYOBB / brutálisabb sebzést az ellenséggel szemben?
mármint konkrétan számszerűen -
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Többi Bf működik így, van is hely. Régen is észleltem ezt már. Ritkán élesítem a Bc2-őt, csak gondoltam, megyek egy nosztalgiakört. Éjjel majd kipróbálom ha hazaérek. Köszi mégegyszer ;)
-
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Logikusnak hangzik ;) köszi. Minden Bf működik a megmutatós módszerrel, csak a Badcompany nem. Kipróba, szép napot ;)
Üdv., z -
Light Yagami
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem tudtam, hogy itt senkit sem érdekel az új játék, bocsánat. Átraktam oda.

-
Fitzgerald
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Korábbi hsz-em, áprilisból:
"Hát, nálam nem. Nálam a DX12 olyan, mintha gyakorlatilag folyamatosan töltené a shader cache-t. A kezdeti brutál akadás sosem szűnt meg, hetekig játszottam így, aztán meguntam, és visszaváltottam DX11-re."
Amit írsz, az anno az 1080 Ti-n tökjól működött nálam is, de sem az 5700 XT-n, sem a 6700 XT-n nem. De ha így is lenne, DX12 alatt ugyanilyen a gpu használat, most a stutteringet leszámítva...
Nem folyamatosan akad, de még hosszú-hosszú idő után is minden egyes meccsen számtalanszor be-beakad 1-1 másodpercre, ami számomra nem elfogadható, mert az ilyesmi úgyis mindig a legrosszabbkor fog megtörténni.Igen, klasszikus CPU bottlenecknek tűnik (a tünetek alapján legalább is, mert egyetlen szálat sem maxol ki a proci), de az ezzel a kártyával és procival 1440p ultrán gyakorlatilag lehetetlen.
Minimum 6800 XT/3080 kéne ahhoz, hogy néhány (de közel sem minden) játékban a cpu-m legyen a bottleneck 1440p ultrán.
Próbáltam RTX on-t is, és a resolution scale-t is feltoltam.
A resolution scale-t nagyon magasra kell tolni ahhoz, hogy 100% közelében legyen a gpu használat, és a framerate ugye elég keményen megszenvedi a dolgot, szóval nem opció. Ahogy sajnos az RTX sem.
Mivel stock hardveres beállításokkal, PBO-bal, és manuális OC-vel is próbálkoztam, ezért a proci/ram további finomhangolásával nem gondolom, hogy bármi is változna.Találtam egy cikket is, mely szerint az AMD újgenerációs kártyái legacy címekben, tehát öregebb, általában DX11-et használó játékokban elég szarul szerepelnek, mert inkább azokra a címekre fókuszálnak AMD-ék, amelyekkel sokan játszanak.
De nem lehet szó erről sem, mert ahogy írtam feljebb, BFV-ben DX12 alatt ugyanígy megvan ez a jelenség...
Ezért érdekelnének valakinek a tapasztalatai, aki az enyémhez hasonló rendszerrel és felbontáson, ugyanilyen beállításokkal játszik.Kétféle konklúzióra sikerült eddig lerövidítenem a listát.
Az egyik az, hogy az RX 6000-es kártyák Zen 3-as procikkal és B550/B570-es lapban érzik a legjobban magukat, és egy ilyen rendszeren nem jelentkezik ez a jelenség (csak mert láttam teszteket az enyémmel megegyező felbontáson és beállításokkal B550 alapú rendszereken Zen 3-al, és ott nem volt gond).A másik az, hogy a p-states management túlságosan aggresszívre lett belőve, és emiatt ha érzékeli a szoftver hogy rohadt magas a framerate, akkor egyfajta energiatakarékos módba kapcsol, ami megmagyarázná a sokszor 120-140W-ra visszaeső fogyasztást is.
Csak hát ugye ott a Battlefront 2, ami szintén ugyanez a motor, szintén rohadt magas a framerate, és ott nem jelenik meg ez a dolog...Szóval tényleg nem tudom mi van.
-
Light Yagami
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm a tippet!
A DX12 úgy tűnik megoldotta a problémát! Mentem egy meccset, nagy pusztításkor sem esett be 60 alá az fps, ráadásul highon! Inkább 70-80 volt az átlag, azért így mindjárt másabb. Ha ennyivel jobb a dx12, akkor nem értem, miért nem az a default... -
Light Yagami
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor ez lehet a probléma? Nem csípi a játék a Radeont? Rx570-em van. Próbáljam akkor dx12-ben?
Astroboy: Vsynccel játszom, mert a Freesync be van kapcsolva a monitoron.
-
tasiadam
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
csodásan. Alig lehet csinálni bármit. Medek nem tolják a revive-t, a supportok szarnak az ammora. kéred, áll, nem érti.
-
showtekk
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, közben rájöttem csak már nem tudtam se szerkeszteni sem törölni a korábbi hozzászólást, amúgy lekopogom jelenleg a 70-80as hofok redukalas sikeres volt.

-
showtekk
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
166 átlag fpsem kéne, hogy legyen 1440p-n? LOL! Mondjuk átlagot nem tudom, de fix, hogy közelében sem vagyok ennek, lowon sem.
Nyugtass meg, hogy ez a stat ez single playerre vonatkozik vagy kisebb modokra mint a 64es grand op! 
-
showtekk
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem semmi ilyesmit. Abszolút "kompetetiven" van beállitva minden. De lehet akkor egész egyszeruen azért ilyen kevés mert kevés a kártyának a 8700k, bár itt tenném hozzá, hogy eddig a 3070el nem volt ilyen gondom és 99% volt ott, annyival meg azért nem jobb a Ti, hogy ilyen bottleneck legyen.
zebra_hun: Semmi gond! Köszönöm, hogy időt szántál rá!

-
showtekk
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
3070-em volt, most 3070-em Ti-m. Ezenkivül semmi nem változott, sem külső tényező, sem gép terén. Ezért tartom érdekesnek ezt a hirtelen hőfok emelkedést. 80 is sok volt, de az még belefért, a 90 az már nem fér bele. Este letesztelem komolyabban, de ezek a threades parancsok a user.cfg-be úgynézki beválnak, most 70-80fok volt ismét a hőfok.
Dx12re átváltottam valóban jobb, bár a 70%os GPU kihasználtságot még mindig kevésnek tartom, de sokkal jobb mint a 40-50!

-
qukesz
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm.
-
qukesz
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kedves topik gazda!!!
Ezeket mind elolvasva akkor mit javasolsz az én esetemben??
Adatlapomon a konfigom.Köszönöm.
-
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Pont ugyanezt írtam le lejjebb ;) Mondanivaló lényege az volt, hogy nem is tudtam, hogy a játékot rá lehet bírni a 10/20 szálas procira. Ezt mondjuk ennek a kesleltetéses dolognak köszönhetően találtam, nem ez volt a terv. Sajnos napokig nem leszek a gépem közelébe, így kijelenteni biztosra nagy butaság volna, de ez bárkinek jól jöhet. Eddig sem panaszkodtam, ezutan sem teszem :) Megjegyzem azért, eddig fogalmam sem volt ezekről, nem is figyeltem, most már legalább világos, de még azoknak is, akik ugyanígy nem figyelték.
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát az szuper, lehet vga driver bug
De most ezért rakjak fel egy régebbitNagyon rossz mert gumi kereküvel messzire is könnyű célozni, a páncél tőrő lövedéknek elég kicsi az esésse, így szinte csak a nagyon pancserok nem tudnak messzire lőni
És mellé még nagyott is sebez rajta ha meg úgy kapja a motort is megütti akkor meg mennekülni se egyszerű -
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a kiegészítést, így van ;)
@ACE:
Sajnos egy friss win telepítés után a dx11 azonnal játszható. Régen, amikor sokkal aktívabb voltam, 2070 superrel dx12-ben játszottam. Az egy gyengébb vga, mint a 1080ti. Most picit ráuntam a bfv-re, bocsánat, az új játékom a bios túrás, oc, optimalizálás. Jópár procit, lapot, ramot, vga-t cseréltem, kipróbálom milyenek, aztán megy is tovább. Sokszor kell win-t telepítenem, szerencsére ez 10 perc ma már, minden mentve van, így fél óra alatt van egy új, tiszta rendszer. Ram tuningnál sokszor van kékhalál, amivel agyonvágom a rendszert, így jól jön egy új telepítés. Bfv egy tesztprogram számomra. Mutatok valamit. Gondolom a grafikonok olvasása az msi ab-ből tiszta, nem okoz problémát. A 1080ti 2021-ben is egy brutál kártya. 2560×1440-ben custom high beállításokkal, fény, effekt és taa low. 144-re limitálva ezt értem el. Ez sok kísérletezés volt, az 1% low fps sosem esik be 143-ra, a 0.1% low fps pedig 100 alá. Ezt a bal oldali msi oszlop mutatja is, még a spawn kép halálkor is 119-ig képes beesni. Alá nem. Átépítettem az egész gépet, új bios, új oc beállítások és a középső és a jobb oldali oszlop az a tegnapi. Sajnos nem lett olyan fényes, nem lett olyan stabil, mint a régi, bal oldali. Van mit reszelgetnem, hogy visszakapjam a régi eredményem. Egyébként a 0.1% sem esik be 144-ről, de halálkor a játék a spann képre kapcsoláskor akad. Nekem fontos, hogy ne legyen mikrolaggos, ami dx12-ben kezdéskor az sajnos. 1080 kategória, nem rtx 3080/ 6800 ;)
-
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Annyira nem, csak addig szórakoztam a vga adás vétellel, amíg elszálltak az árak. Volt már tavaly októberben 3080-am, novemberig meg jó ez. Bf5-re tökéletes a 1080ti. Ha van 350 alatt 3080, már veszem is meg. Picivel gyenguszabb a 3070ti, 800-900 € most az, lehet bevállalok egy olyat. Bf2042-re kell, az meg a holdon van még.
-
EvilSanta
újonc
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ezaz, hogy pont így próbálkozom régóta, és mindig csake gy nagy X jelenik meg, majd eltűnik, és az ár - ez esetben 1700 CC - újra megjelenik.
Mi lehet a probléma? - 280.000 CC-m van.
köszönök szépen minden segítséget!
-
urbi73
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kiváncsi leszek a series x hogy boldogul vele majd egy sima 4kUHD -tv . Oleden elvileg 4k-ban 120 fps is igérgetnek.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én sokáig 7700K val toltam az V-öt, fullHDban. Nekem teljesen jó volt. Azért írtam a 6-ot.
De legyen akkor 8 mag, de inkább 12.
Ha a nagy számokat szereted.... -
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
bizony. Pedig 3770-el kezdtem a bfv-öt, és nagyon tetszett. Valahogy elmúlt... Nem tudok rosszat mondani a játékra, csak megunódott. Érdekes, az első rész annyira megfogott 2002-ben, hogy mind a mai napig játszom. Közel 20 éves a bf ;) -
qukesz
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én csak azt akartam mondani hogy tartsuk egymást tiszteletbe.
-
Gyula84
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
nincs kedvem 1misiért venni kártyát
remélem a 980ti bírja még -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem rossz felvetes. Bar szerintem a br-t minden szarra osszehozzak, hogy fusson.
-
koti199204
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a tippet!
A future frame rendering volt a ludas mentem most 2 kört semmi lagg nem volt szépen futott.
Játszó társat keresek amúgy akinek van kedve néha néha leülni kicsit BF-ni. Az originem: keraJoe_HUN vegyen fel.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
true
sajnos..
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Tudom, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit kapunk.
-
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
A battlereport-ok megnézhetőek, de a stat nem frissül. 3 szinttel kissebbet mutat pld nekem.
-
zebra_hun
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor FCBarca ne hallgasson rám :) Én azt hittem így a legjobb. Kipróbálom majd így, lassan összeáll a gépem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Várós nem kicsit👍
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Már nincs olyan messze 🙂 Jövőre jön.
-
koplarovic13
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
még mindig nem érted, van egy eredeti C64-em meg egy NES-em

-
koplarovic13
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
time after time, forever young, first rtx laptop, öregfiu, számithatsz még rám
-
koplarovic13
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
topicgazda, elég öreg fiunak tünsz, tetszik az avatarod
hogy hivták a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal c. sorozatban a hörcsögöt? -
Lendova
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
3.5-4% körülbelül. De ha majd veszek fel Métro 1942-t, akkor rálesek megint.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azért pont sikerült a létező legirrelevánsabb tesztet behoznod

Single benchmark average fps VS. multiplayer frametimeok... ég és föld, pont CPU terén. -
RoliHero
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Persze cpu limites vagyok. Low beállításokkal játszok 1440p-ben átlag 140 fps. Így pont jó mert 144hz monitorom van. Minden ultrán 120-125 fps átlag.
-
RoliHero
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm!
-
RoliHero
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nagyobb felbontáson is kb ezek az arányok vannak?
Tényleg nem sok értelme van 3600 rol 3700x re váltani. -
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Főleg mert a legtöbb teszt a beépített single benchmarkot használja, ami CPU ügyileg teljesen irreleváns. Youtube-n keress rá 64 playeres online tesztekre, anno még ide is voltak linkelve.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
BF5-ben hoz. Volt bőven teszt róla, még a 12 magot is leterheli ha kell.
Persze nem max fps-t kell nézni, hanem a frametime graphot. Sokkal simább, minél több mag van. -
RoliHero
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ezen is agyalok, hogy B550 lap+5600X. Hosszabb távon jobb lenne.
De majd csak ha kijön az újabb Battlefield rész.
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én nem bánnám egy kis pénzmag a prémiumért, de akkor legyen is annyi tartalom benne mint régen
Nem úgy mint bf5-be hogy hébe hóba dobtak egy pályát hogy nesze paraszt örülj
Az meg hogy a szír sz@rokért pénzt kérnek kit érdekkel, ha van olyan hülye aki ilyenekért fizet hát akkor tegye sok hülye van a világon
Míg előnyt nem lehet venni, jobb fegyvereket, erőseb tankokat, addig engem nem zaklat -
tasiadam
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
hat van azert kesobb is neha neha, 11ben ha kisimul utana nincs. De majd holnap gyepalom kicsit, hatha talalok valami beallitast, csak mar bnom hozzamvagta majdnem a 1660at
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
i5 szint ez a 2700x kb nem? Nah most azért az a korábbi részeknél sem volt kimagasló teljesítménnyel. Persze, el lehetett játszani vele. Max meg kellett húzni a szíjat, és nem ultrán veterni.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem működött jól, de legalább ahol volt admin az kickelte vagy bannolta. Most semmi ilyen lehetőség nincs. Alig van privát szerver.
-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem kell semmi ilyesmi ami csak a gepet fogja.
Privat szerverek kellenek, ott 90%-ban ugyis van admin.
3-4-nel tok jol mukodott... -
Boti80
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát szerintem is boven lehet jatszani mellettük is, mindig ugye nem fut bele az ember,kicsit mintha itt nagyon fel lenne fújva ez
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha az nem segít semmit hogy mondjuk 12 repülőt leszedek, és olyan repülőket egy se perc alatt végez ki egy tankot (P70)
Egy ilyen AA kör [kép]
Akkor tényleg nem segítem a csapatotTwisted Steel
Ez a pálya nagyon egyenlőtlen, szarul van felépítve
Legalábbis repülő szempontjából
Angol oldalon a G ponton egyből ott egy földi AA, amivel le lehet fedni a pálya nagy részét
Így a német oldal repülői max a A és F pontot tudják úgy támadni hogy nem lő rájuk egy földi AANémet oldalon hol is van AA
C pont egy mélyebb részén, korlátozottan tudja támadni a repülőketSzerintem Conquest módban sokkal többször nyer a Angol oldal pálya kialakítása miatt
Ezért is szoktam én páncélos AA-val menni, hogy ne tudjanak nyugodtan repkedni
Na ez egy igai bázis kempelő
Meglett neki ez a páncélos a kör első negyedébe, utána semmi mást nem csinált, max a domb tetőig ment előre
-
bager13
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Boti80 : köszi!
Alapvetően értem mi a problémád ezzel a hozzáállással.
Ha azért valaki beszól nekem, mert szerinte nem a csapat érdekét szolgálom, az egyáltalán nem zsibbaszt, az ő szemszögéből igaza van.
Az nem a játékos hibája, hogy a BF5 nem ad más alternatívát, és teljes mélységében merítve mint tudásban, mint felfogásban egy helyre kényszeríti a játékosokat. Anno BF3-ban voltak külön FUN szerverek és így a két tábor nem zavarta annyira egymás szorakozását. Sőt külön járműfanatikusarraélvezős szeró is volt extra verdákkal, így mindenki megtalálta maga kielégülését, a másik fél játékélményének csorbítása nélkül.
Egy kezdő játékos nem egybites, nem fogyatékos, csak nincs meg neki a kellő tapasztalat és tudás. Szerintem senki nem profin kezdte, de valahogy mindig képes ezt elfelejteni, nem szép dolog lehülyézni azt, aki most ismerkedik ezzel a BF világgal. Hagyni kell őket haladni az úton. Ő ugyan olyan normális játékos, mint te(vagy más utat választ :)) , csak még teljesen máshol tart a történetben.
20 év alatt hidd el sokat változik az ember hozzállása egy online lövöldéhez, lehet az szakaszosan, hullámzóan, de tisztán látható merre tart.
20 éve 90%-ban vér komolyan játszottam, mára már ez inkább csak 10%, nyilván még mindig van olyan belső indítatásom, hogy most tryhard és csak win, legyen szó bármely multiól, de inkább csak élvezem azt a kis időd, amit még ezzel a régóta meglévő hobbival tudok foglalkozni. -
Wasp91
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem rossz... Milyen fegyverrel/járművel jött össze ennyi kill?
-
Dilikutya
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azzaz, battle.net

Vágom az oldalt.
Csak úgy értem, az akciós topikokban nem szoktak előkerülni azok a részek, amik a Steam-re már nem jelentek meg.
Pedig nem hinném, hogy sosem akciósak. 
-
Boti80
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
En úgy tudom aki külső periférián játszik , őket dobja össze mindig.
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Úgy érted hogy érzékeli hogy hogy nem kontrollerrel és akkor csak olyanokkal enged játszani akik ugyan úgy bill+egér
Mondjuk tök mindegyAmúgy én nem lennék szívbajos biztos szívatnám a kontrollereseket

-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hát én max Goldot veszek meg ha kigyűlik arra egy egy fegyverre amit használok, de még a BC-se használom fel, minek nincs értelme
(#27428) RoliHero
Így képről nem egyértelmű
Amúgy érezésre kell eldöntened, ha nagyon úgy érzed hogy nem frankó velük valami akkor, nagy valószínűséggel használnak valamitOlyan rafinált csalások vannak már hogy nagyon nehéz megállapítani
........
Mostanra a bombázók szinte semmit nem érnek ha van akár 1 vagy 2 játékos aki AA-ba beül vagy hoz egy AA páncélost
A csaló repülősök tudnak csak érvényesülni a AA ellenére is
Mert nekem ne mondja senki hogy a pálya másik feléről már látja hogy hol vagyok a páncélos AA-val és egyenesen rám repül a P70 géppel, mikkor minden átrepülés után váltok pozíciót pont e miatt -
tasiadam
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
a frametime tüske? Akkor majd megpróbálom visszadobni, de előnyét nem élveztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Temu
- AliExpress tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó áron találtam, ez is kell. Következő körben lesz másik proci.
Csak most lett volna időm rá.. az új 32 GB-nyi RAMMal csapatni
sajnos..