- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz sixpak #16197 üzenetére
Nekem nem laggolt egyáltalán, de a görög hangulatot nyomokban sem tartalmazta. Épületek, hangárok, egyik oldalt hegy, másikon óceán, a sárga dominál (mint aerodómon) és kábé ennyi. Ja van 2 hangár és pár épület ami a fent említett pályáról copy paste.
Erre kellett várni ennyit? Ilyet hetente ki tudnának adni....
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
sixpak
nagyúr
válasz Leon77 #16195 üzenetére
Nagy reményekkel vágtam neki, uninstall....
Nincs meg a 60fps ultrán...az elején megvolt, mielőtt valaki nekiállna osztani az észt, hogy szar a gépem.Kihagytam néhány hónapot, erre még azt az egyet is elkúrják a játékban, ami eddig jó volt, értsd: jól néz ki, jól fut.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Leon77
őstag
Az új pálya így első blikkre nem egy nagy etvasz... nekem kissé aerodómra hajaz. De majd ki kell ismerni, de majd csak hétvégén lesz rá időm.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
-
lofagi
addikt
Bárki tolhatja az új mapot már, csak a server browserből kell kikeresni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
milan18
aktív tag
Westie is tolja már...nekem bejövős! [link]
-
milan18
aktív tag
-
lofagi
addikt
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
tbw
aktív tag
Felraktam a legújabb nvidia drivert.
Köszi nvidia.
Most már 2x ki is baszott desktopra a játék.
Tényleg észrevettem én is hogy felvillan a high latency ikon és akkor kezd szarakodni.
De magas fpsnél is olyan a játék mintha mikrolaggolna folyamatosan.
Amikor szép smooth akkor nagyon adja, de ilyen ritkábban van most.
Ez a beragadó hang bug nagyon idegesítő.
Ami még idegesítő, hogy az aa az teljesen használhatatlan a repcsik ellen mert mindig úgy van elhelyezve hogy amikor megölnéd akkor az aa szöge alá süllyed és baszhatod.
Ráférne egy kis nerf a repcsikre, mert ez az AA kutyszart nem ér.
Élőben egy ilyen flak gun úgy szedte szét a repcsit hogy semmi nem maradt belőle kb.[ Szerkesztve ]
TBW
-
sixpak
nagyúr
válasz FollowTheORI #16182 üzenetére
Lehet, de ez engem, mint felhasználót, nem vígasztal.
BF1-ben csak operationt-t játszottam, nem volt gond (talán egy kicsit néha) szervert találni, dlc-s pályákon sem.
Nem akarom védeni a BF1-et, voltak hülyeségeke ott is, de összeségében ezerszer jobb volt, mint az V.....számomra, de nem vagyunk egyformák.
A hangulat (illetve annak hiánya), ami a legjobb zavar, persze a roppant szegényes tartalom mellett.
BF1-ben egy operation attack azért odabaszott, a zene, az effektek...az V-ben ennek nyoma sincs sajnos.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
protegum
aktív tag
A Battlelog inkább a lebutított ui miatt szűnt meg. A lebutított ui meg a konzolok miatt kellett. A bfv meg talán idén őszre lesz kiadható állapotban. Igazából szerintem sok veterán (értem ez alatt, hogy nem a bf3-4 volt az első bf játéka) playernek nem jött be, ezért sokan ott hagyták. A játékosszám fogyott és emiatt elkapkodva, gyorsan kidobták az ötöst.
-
Topikgazda
válasz sixpak #16181 üzenetére
A térképek hiánya elsősorban nem a prémium hiánya miatt van... ez már eléggé kiderült, hogy ez egy elsietett játék (BF V), egy évvel előbb jött, mint kellett volna.
Mellesleg ott a BF1, Prémium is volt meg sok térkép... mégis alig játszották őket az utolsó fél-egy évben/vége felé. Még azután se hogy ingyen kiszórták a legvégén.
Szóval a sok térkép sem épp minden önmagában.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sixpak
nagyúr
válasz Leon77 #16180 üzenetére
Folyamatosan ment a sírás a battlelog miatt, hogy micsoda fos, pedig tényleg zseniális volt, akár telefonról is lehetett customizálni a dolgokat....aztán megszűnt.
Akkor meg azért ment a rinyálás, mint amikor hisztérikus örömmel fogadták a hírt, hogy nem lesz prémium....nincs is, helyette van 9 map 7 hónap alatt....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Leon77
őstag
válasz FuRiONight #16179 üzenetére
Az a régi batllelog iszonyú jó dolog volt. Jó volt, hogy ott mindent testre lehetett szabni és nekem az is bejött, hogy onnan is tudtam indítani a játékot.
Hogy miért ejtették, azt nem tudom. Néha ránézek (sőt, néha játszom is bf4-et) és mondjuk a pálya és játékmód kínálat teljesen lenyűgöz. Itt ugye ma van 9 map, holnap lesz 10....
-
FuRiONight
őstag
válasz FollowTheORI #16178 üzenetére
Jaj tényleg, volt règen a battleg is .. munkaidőben volt idő testreszabni a cuccaimat, otthon csak game on. Az a rengeteg map pedig
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
FaTHI
őstag
válasz FuRiONight #16174 üzenetére
Nagy kedvencem volt a BF4. Van még ott játékos?
-
bul07
nagyúr
válasz FuRiONight #16171 üzenetére
Ha nincs játékos akkor nincs
Mai feladat ugye 1000 Dominion játékmódba
Mondom most letudom
És tudjátok mi a durva, hogy nem csak Európába de sehol nem játsszák mostSzerk
Na jó ha kivettem még a solt filtert is , amit amúgy a reset nem tesz meg, akkor 1db szerver bújik elő 6db játékossal
Hát kösz[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
A frontlines-ért kár, de ha nincs rá játékos ténylege, akkor jó döntés szerintem.
Statokat mi nem látjuk sajnos...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
lofagi
addikt
válasz lofagi #16168 üzenetére
Néhány szóban összefoglalva, hogy miről is van szó:
Ugye biztos ti is láttátok a PIT Crew Skint, amit most már sajnos csak pénzért lehet megvenni, erre a magyarázat, hogy anno ez nem volt szándékos egy bugnak köszönhetően lehetett megvenni. Sajnos ettől még nem gondolják úgy, hogy nekünk CC-ért meg lehetne venni, így most már pénzt kell érte adni sajnos, ha szeretnénk.#2
Néhány játékmódot kivesznek a játékból, a népszerűtlensége miatt. Ezek a Frontline és a Domination. Azt szeretnek, hogy ne azon idegeskedjenek a játékosok, hogy nincs elég létszám a kör indításához. Szerintük akik a Dominiont kedvelték azoknak jó lesz a Squad Conaquest a Frontline kedvelői pedig megtalálhatják ezt a játékmódot a Grand Operations-ben.Ahogy eddig is elképzelhető, hogy ki-be kapcsolják majd ezeket a játékmódokat 1-1 hét erejéig.
Nem mellesleg a Squad Conquestre további pályák kerülnek majd be, az új Mercury, Narvik, Devastation.
z elkövetkező 7 napon belül kapunk infót a rankokról és a szaggatásról.Csütörtökön vagy Pénteken bővebb infót tudhatunk meg arról, hogy milyen terveik vannak a szintlépéssel kapcsolatban.
A mikró szaggatások és teljesítmény javítására fokuszálnak a hétvégén, erről bővebben pedig Keddig bezárólag fogunk többet megtudni.
(#16169) bul07 Igen, jól.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16168 üzenetére
Jó olvasom hogy kiveszik a játékmódok közül a Frontline és a Domination?
Through both our own deliberations and careful review of the data available to us, we’ve decided to remove the dedicated playlists for Frontlines and Domination.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tyielow
aktív tag
válasz BerserkGuts #16000 üzenetére
legutálatosabb dolog a multiplayerben mikor konzol-like retkes töltőképernyőt kell nézegetni (legjobb példa gta V), ahelyett hogy hip-hop bedobna a játékba. Mint egy Rocket League, vagy PUBG. Na az gyors
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #16159 üzenetére
Hát én futottam bele még olyanba is hogy bant kaptam, első nap csak kidobtak másnap is felmentem és megint lelőttem párszor és ban
De így volt már ez cod4 időkbe is, magyar szerverek jó része kiskirályok birodalma volt
Cod4-be volt egy kedvenc szerverem és tudtam hogy ha cukor van fent(kockacukor, barnacukkor, stb) akkor ez ez egyik bérlőt jelenti, csak úgy repültek a csalók meg a szájalók, de azt szerettem bennük hogy sehogy nem kommunikálták hogy ők kik sima játékos nem is sejtette hogy van fent tulaj
Az az igazi ha senki nem tudja hogy ki bérli(kiskirályoknak pont az a fő hogy mindenki tudja a szerveren hogy ő a kiskirály)Na de jöhet az új pálya
Valami friss élmény[ Szerkesztve ]
-
qukesz
senior tag
válasz FollowTheORI #16162 üzenetére
Megkaphatom azt a szerver címet???
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Topikgazda
-
qukesz
senior tag
Van itt valami klán féle ahova be lehetne csatlakozni??
Nem vagyok pro de szeretnék csapatban játszani.
Köszönöm.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Topikgazda
válasz lofagi #16158 üzenetére
Nem mondta, hogy a kiadó a hibás...
Csak, hogy magyar bérlőhöz nem költözik be...
Én szerencsére elég noob vagyok ahhoz, hogy sose kickeljenek szerverről...
Nekem általában csak a spéci túlszabályozásokkal volt mindig bajom... pl nincs AA, vagy bizonyos fegyverek tiltottak, meg hasonlók.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Astroboy #16156 üzenetére
Tapasztalat
Egy angol, francia, német, osztrák csikkzsebből szórakozásból bérel szervert, játékért
Magyar hatalmat bérel, kiskirály lesz a szerverénNem tetszik neki hogy fejbe lövöd repülsz, lebombázod kétszer repülsz, ha nincs kedved rambózni nem teszik neki repülsz, rosszul veszel levegőt repülsz
És még meg is magyarázza hogy ő bérli ha nem tetszik mehetszNa nekem ebből nem kell
Hány meg hány vita volt itt a PH-n is ebből, aztán ide jött száj karatézni a szerver bérlője(előzős részeknél ahol volt szerver bérlés)
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #16154 üzenetére
Jóvanna, ne szívd mán' a vérem...fiatal voltam, kellett qrvákra.
Szaván fogom katona, szerda este sorozásra jelentkezik Prokxy őrmesternél!Más: a múltkori panaszom visszavonom, ez a bombázós-motorhangos bug eddig a legjobb amit kitaláltak. Észrevettem, hogy amint valahol feltűnik, szaladnak a népek panzerfausttal a vállukon keresve a földön álló bombázót, easy kill reményében.
Lapultam fél percig egy bokorban mint sz@r a fűben, majd mikor már 5-6 enemy nézett az ég felé keresve a zaj forrását, felugatott a kezemben a PVC-cső hangú Bren, és hullottak mind.
Ment is egyből a chatre a trollollo.bul07: "Szigorúan magyar bérlő mentes, mert magyar bérlésű szervere soha"
-mert?
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz protegum #16153 üzenetére
Most is megszűnik ha kiürül
És indít ha kellEzen a rendszeren nem igen fognak változtatni erőforrás miatt, mert ha jól tudom ők is csak bérlik
Valahol mintha írták volna ezt hogy eltűnik ha kiürül és csak akkor jön elő ha valamelyik bérlő elindítja, és utána dobálja be rá az embereket
Na de ha tényleg így lesz akkor lesz is meg nem is
BF1-be már nem volt kedvenc szerverem, BF4-be se nagyon
De BF3 meg BC2-ben voltak, és akár 10-20percet is várakoztam hogy bejussak
Szigorúan magyar bérlő mentes, mert magyar bérlésű szervere soha( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
válasz Astroboy #16152 üzenetére
Szerda estétől leszek pár estét majd... sajnos énis elfoglalt vagyok most pár hétig.
Szerintem aki velünk tolta/ja esténként azoknak majdnem mind 100k+ CC-je van bőven... hacsak nem költötte el állandóan...
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
A szerverbérlésnél eddig is így ment. Ahhoz, hogy egy szerver "sikeres" legyen, már koradélután ott kellett csücsülni rajta, hogy jöjjenek az emberek és kb. este 7-8 között már tele is volt. Ha már beindult és sok embernél be volt rakva a favoritba sokszor automatikusan elinditották a "fanok". Vélhetően csak az ingyenes szűnik meg, ha kiürül. Remélem a fizetős nem, mert az eléggé szar és a ventilátor találkozása.
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #16147 üzenetére
Nekem meg úgy tűnik mintha azt mutatná, hogy ma nem lesz szex...ja, mielőtt lecsapnád a magas labdát, nem tapasztalatból beszélek.
Amúgy jáCCanék én minden este elhiheted, de vagy a főnököm vagy az asszony csinál nekem helyette más programot. De ha már itt tartunk, a morgós repülő pandát is sűrűbben látom nálad, szóval este gyere és zúzzunk pár karikát.bul07:Köszönöm a kedves felajánlást, de a tiéd bombázós CC az sajna nekem nem jó.
tbw:Tegnap este nálam is előjött több hónapos(!) driverrel, de csak pár másodpercig tartott. Amit viszont észrevettünk, hogy jobb oldalon a laggolással egy időben fel-felvillant sárgán a high latency indikátor, változatlan ping mellett. Tehát logikusan gondolkodva ez nem user error, és nem is a software/driver okozza, inkább szerver oldali lehet a probléma.
...
100+K CC? Akarsz róla beszélni? -
tbw
aktív tag
Kétlem hogy ez driverprobléma lenne.
Mivel ugyanaz a driver van fenn nekem és patch előtt jó volt, most meg laggol.
Fps megvan de érzésre egy szar az egész.TBW
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16142 üzenetére
És mégis milyen bevételre számítanak, mert minden pénz kérdése
Aki akarta az már megvette
Sok hogy is fogalmazzak hogy ne legyen nagyon sértő
Sok agyamentre aki festésekért meg ruhákért pénzt ad, rájuk alapoznak?Hát nem tudom
Mert ezeket csak akkor veszik ha felkapott valami, ha kutyát se érdekel már nem fogják venni, és nem úgy néz ki hogy olyan sok játékos kitartana e mellet
Reggelente meg késő este már sok mód halott, ez már rosszat sejtett
De tényleg hogy kora délellőt ne lehessen mondjuk Breakthrough móddal játszani mert nincs játékosAz a szerver bérléses dolog is
Ha jól értelmezem úgy fog működni hogy szerver tulaja elindítja, majd vár vár vár vár vár hogy jöjjenek játékosok
Ha lelép addig él a szerver míg van rajta játékos
Na de azért ki fog fizetni hogy várakozzon a játékosokra, mikor a már futó szervereket se tudja feltölteni és ezért a balanc se jó, nincs kivel feltölteniBC2 nagy durranás volt mert hozott újat, tényleg rombolható környezet, fegyverek, helikopterek, és nagyon jó pályák
Erre visszaemlékezve várják sokan a BC3-at hogy megint hoznak valami kimagaslóan jót(nem mint a BF5 a gyalogos harcra kihegyezve)(#16146) Astroboy
Adnék én neked ha lehetne, én csak gyűjtöm és max a fegyverek tulajdonságai oldom fel belőle
Nincs is másnak értelme
Ezt a színezés mániát én nem értem sok fegyverem alap és nem is érdekkel hogy néz ki
Legjobb ilyen hű de francos kis pö&&@@ alázni, pénze van hogy vásároljon de játszani ezt nem tud[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Astroboy #16146 üzenetére
Az ilyen "no-no" szerűen mutogat az ujjával...
Amúgymeg jáCCani kell a játékkal naponta és jön az a CC... csak ügye aki nem dolgozik az kunyerál...
(#16148) Lendova
Aki az elejétől fogva tolja orrvérzésig az simán.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
protegum
aktív tag
válasz lofagi #16142 üzenetére
Ez a bfv szerinted mennyiben másabb, mint ami bc3 lett volna? Mit tudna a bc3 amit a bfv nem tud. Persze, hasonló neki- és kifutásra. Amellett persze, hogy valószínűleg modern éra lenne.
Nem kötözködés, csak ugy várják az emberek a bc3-at mint a messiást.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Azzal egyetértek,hogy eléggé maguk alatt vágták a fát jó idáig, de azért azzal tisztában vagy,hogy meg lett cserélve a játék megjelenése? Tehát most a BC3-nak kellett volna jönnie eredetileg, vagy akármi is lesz a következő a next gen konzolokra.
Bár így ahogy ezt leírom azon is elgondolkozom,hogy miért lesz a BC3 akkora nagy durranás, miért ne lehetett volna a BFV a nagy durranás az új konzolokra. Értem én,hogy sokan várják a BC3-at, de ezzel csak kitoltak magukkal, nem is kicsit.
Őszintén azért én még hiszem,hogy itt lesz tartalom. Főleg, ha valóban igaz az,hogy cseréltek projectet. Azért behúzni egy félkész gamet a normálisan játszható szintre, gondolom nem egyszerű feladat.
Az ígéretek szerint, pedig most már havonta kapunk 1-1 mapot. Ha azok is ilyen jól néznek ki, mint ez az új, akkor nem lesz baj. Jön a Custom Server nyár végén. Aztán lesz itt még jó világ, de lehet belelóg a bilibe, nem tudom. Azért én még bízom bennük. Csak nagyon sokáig tart a feltámadásuk.
-
bul07
nagyúr
válasz Locutus #16139 üzenetére
Igen sok mindent ki lehetett volna ebből hozni
De jól elszúrták
Egy évre az a tervük hogy kiadnak az alaphoz 1 max 2 pályát. (Viccnek is rossz)
Akkor szerintetek ezzel van még tervük a második évre is?Hát nehezen képzelem ezt el.
Főleg hogy a játékos bázis ki fog fulladni mert mindenki beleun.
Nem véletlenül nem érhető el még a manipulált játékosszám se, mint az eddigi BF esetén(#16140) FollowTheORI
Nem a játékosok miatt az biztos
Hanem hogy a Disney-nek megfeleljenek, simán lehet hogy szerződés köti őket, vagy hogy nehogy másnak adja a jogot a Disney, a "bukás" miatt[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Locutus
veterán
Én örülnék, ha nem teljesen új részt jelentenének be. 2VH-ból még annyi mindent ki lehetne hozni. Pl ott a csendes óceáni, afrikai hadszíntér, vagy az orosz front. Miattam kérjenek érte újabb pénzeket, de minek kihagyni ezeket.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #16134 üzenetére
Remélhetőleg bejelentik a következő részt ha nem is őszre 20 tavaszára
-
lofagi
addikt
válasz FollowTheORI #16135 üzenetére
Ámen!
-
qukesz
senior tag
Nem tudom mit történt de most meg rendbe jött az akadás.
Legujabb driver és megy szépen. Nem tudom mit csinálnak az EA - nél de most szépen megy.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Topikgazda
-
Lendova
őstag
Jövő 7 végén EA Play, kiváncsi vagyok, hogy a BF-ről milyen infókat fogunk hallani, esetleg látni is.
EA Play 2019All fiat goes to zero.
-
venom8888
őstag
Koszonom, akkor majd meg nezzuk akkor.
-
venom8888
őstag
ki-be lepkedek a jatekmodokba,hogy bedobja vegul az ujat,de idaig nem sikerult, mondjuk kb 4x probalkoztam, lehet tobszor kell.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Az uj MAP mikortol lesz elerheto?
-
MODERÁTOR
válasz BerserkGuts #16127 üzenetére
Ez persze nem ilyen egyszerű.
Elég sok komponensből áll egy pálya + ott vannak még az effektek tesztelés etc. Fél év nem olyan sok.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
BerserkGuts
őstag
Szerintem van külön pályaszerkesztő modju is hozzá azzal nem kell programozni sőt azt még gyakorlottabb átlag userek is tudnák használni Saját szeró saját pálya.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
addikt
Az szép eredmény!
Hát én ma nem így vélekedek róla, kicsit fel is húzott. Csupa egyenletlen meccs volt, rengetegszer veszítettünk. Volt hogy már a végén csak simán kiléptem(most is az utolsóról).Érdekes amúgy, mert valamikor nagyon adja meg jó meccsek vannak, valamikor meg egész nap egy xar és mindig csak veszítesz, akármit csinálsz.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Dtomka
veterán
válasz qukesz #16111 üzenetére
Igen, de már csak a 2xxx sorozat fog gyorsulni. Az előző gen, inkább már lassul. Ha upgradelsz, lehet Ryzen 3 mal jobban járnál. Én úgy tervezem, hogy majd idővel arra váltok, egy 3900x -re.
Az AMD elhozta Radeon RX5700-at és a Ryzen 9-et a Computex 2019-re -
bul07
nagyúr
Na ezen felbuzdulva én is így tettem most
És tényleg hogy mennyivel jobb játék a BF1 elmondani nem lehet
Gyalogos harc, repülők , tankok, úgy az egész egy kerekÉs azért még a rutin megvan a jó eredményhez
[kép] , [kép](#16120) EczkE
Akkor az előző részekhez hogy tudtak 3-4 havonta hozni, 3-4pályát meg hozzá fegyvereket miegymást
Ez a rész már régen le lett húzva a rötyin, elvonták az érrőfórásokat és nincs aki tartalmat gyártson hozzá, a mellet hogy a hibajavításokat is tolni kell
Na mondjuk ezek a frissítések is, javít valamit de behoz más hibát
-
CptAdamica
veterán
Igen, ha dolgozik rajta kb 5 ember, akkor annyi. Anno a BF4 prémiumban jött 3-4 havonta 4 map, fegyverek, járművel, kihívások.
(#16119) dkess Szerintem még Panzerstormot az alap csomagba szánták, csak kivették, hogy Decemberben adhassanak valamit.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
EczkE
veterán
Talan Jackfrags mondta egy korabbi videojaban hogy egy uj map elkeszitese 6-9 honap. Szoval nem ket het alatt dobjak ossze oket. Csak hogy valaki vedje is ezt a “szar” jatekot.
Persze en se orulok hogy ennyit kell varni, de ez van. En tovabbra is kitartok mellette.
Asszem mindenféleképpen!
-
dkess
őstag
válasz BerserkGuts #16114 üzenetére
Köszönöm szépen a visszajelzésedet.
Ezt személyesen nem tudtam megtapasztalni - csak elmondás alapján ismerem a jelenséget. Egyfelől itt a fórumon is jelentett segítséget legalább egy embernek illetve gyerekkori legjobb barátom elmondására tudok támaszkodni, akinek a szavára adok. Címszavakban a stádiumok:
1.
5 Ghz -re rántott 8700K / 16 GB RAM / 1070Ti: egy Win10/BF frissítést követően előjött a jelenség. Első körben a tuning kikapcsolása eredményt hozott - aztán már az sem. Ezen progi segített rajta.
2.
Cserélt - 2700X / 16 GB RAM / RTX 2070 (elmondása szerint nem elégedetlenség miatt, hanem kíváncsiságból - meg majd az új Ryzen úgyis belemegy majd adott esetben): A jelenség itt is előjött és itt is ezen progi hozta el a megváltást. Konkrétan annyira laggolt, hogy játékból lépett ki illetve hagyta ott aznapra és csak a használatát követően játszott újra. Azóta viszont minden OK.
Ő is legalább 500 órás "régi motoros" a BfV tekintetében. Természetesen friss Win telepítések voltak mind a kettő hardver összeállítással valamint eredeti Win10 -e van.
san01
A 9. Panzerstorm map a megjelenést követően jött, de egyéb tekinetben igazad van.
-
CptAdamica
veterán
válasz lofagi #16105 üzenetére
Annyira, de annyira ciki, hogy 199 napja jelent meg a játék, lassan 7 hónapja és 1 büdös mapot tudtak ez idő alatt kinyögni hozzá. Nem lesznek fizetős tartalmak, hurrá, mennyire örült mindenk. Akkor még nem tudtuk, hogy ez zéró hozzáadott tartalmat jelent. Amúgy ezt a DICE LA csinálta, gondolom a Svédek már az új rész fejlesztik gőzerővel. Szégyen, szánalom. Kár, hogy így elbasztak egy szériát.
[ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Boatesz
tag
Sziasztok
Nekem xbox one x- en is néha akad, főleg tankos esemènyeknèl.[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Szerintem a règi rendszer jobb volt, legyen inkàbb Season Pass, de akkor 3 havonta legalàbb egy új map vagy jàtèkmód akàr, de ez jelenlegi rendszer katasztrófa.
[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
A mapok?
Jól néznek ki és itt kb vége is a pozitívumoknak.
Cq-et játszani iszonyat szar rajtuk. Érződik, hogy a kinézet és a hangulat volt az elsődlegleges szempont a tervezésnél és nem a játszhatóság.Szerencsére a BF5-ben ilyen szempontból nagy előrelépés történt.
[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
BerserkGuts
őstag
Kipróbáltam azt a progit nálam semmi lehet csak placebó.
Figyelem a játék változásait állandóan.
Idáig előző peccseknél még volt olyan hogy 40FPS fixen megvolt a 0.1% FPS-t kell figyelni
de 25-nél sose volt rosszabb.A mostani peccs óta már 5 és 1-re is beáll a játék szóval még játék közben is erősen érezni a laggolásokat valamit elrontottak elállítottak rajta vagy kevés játékos miatt összedob távoli szerverekkel is.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
milan18
aktív tag
Na vehetem az új ryzent....csak lesz itt jó tartalom
-
addikt
Baromira ideje volt már ,hogy jöjjön új map...
Tegnap is BF5 helyett végül a BF1-ben mentem 1 kört. Aztán lett belőle zsinórban még három. Hangulata, a mapok, a fegyverek... Valahogy az egész jobbnak tűnt.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #16105 üzenetére
Videón jól néz ki de
Például a végén mikkor a vadászgép lövi a gyalogosokat, röhej
A valóságban lőheted őket mert szinte hatástalan gyalogosokraNa meg egy lövéssel kilövi gumi kerekes páncélost, aha csak ép ahhoz jócskán sérültnek kell lennie mert a valóságban alig sebez páncélosra, persze nem kell hogy nagyon sebezzen na de ...
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz FollowTheORI #16099 üzenetére
Feltettem a 425.31 -t, talán 1 fokkal jobb.
(#16105) lofagi
Jól néz ki[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
-
Lendova
őstag
Akinek nem ismerős a srác neve, ő az egyik fejlesztő.
All fiat goes to zero.
-
qukesz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garaskodás
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest