- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
gabipaci #18207 üzenetére
Ezt baromság így kijelenteni, hogy nem csapatjátékos. Sok esetben többet segít, mint bárki más. Én gyakorlatilag mindig sniperrel vagyok, és? Nem érzem magam kevesebbnek, vagy olyannak, aki nem segít. Már ott elbukik a dolog, hogy mindenki azt hiszi, hogy én messziről lövöldözök értelmetlenül, bezzeg amikor kiszedem a dzsip tetejéről a géppuskást és ezzel megakadályozom, hogy végigszántsa a fél csapatot, akkor senki nem mondja, hogy de jó, hogy ott voltál. Vagy az ellenség snipereit ki más tudná kilőni? Ha nem haladunk se előre se hátra, akkor kb. senki más.
A CG/RPG tiltás kapcsán pedig félreértettetek, szerintem teljesen fölösleges ez a fajta korlátozás (a sniperessel maximálisan egyetértek, by the way). Ha járműre vadászok és véletlenül ott terem előttem valaki, akkor nem fogok azzal foglalkozni, hogy más fegyvert vegyek elő és emiatt hadd ne érezzem már magam szarul, meg ki vagyok kickelve, vicc.. ezzel az erővel gránátvetővel/helikopter rakétáival/tankkal se lehessen megölni senkit, azokat se gyalogosok irtására találták ki, ha ez akar a koncepciótok lenni, mert tényleg nem értem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- GTA VI
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Xbox Series X|S
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest