Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
abridabri
üzenetére
hagyd rájuk.. olyanok is hangzottak itt el hogy DLSS meg a freesync nagy input lagot okoz, de a framegen a legjobb megoldás az alacsony késlelteséhez, na meg a vsync..
felesleges itt ilyen vitákba belemenni amikor a secure boot bekapcsolása is ördögtől való dolog volt az ilyen embereknek
-
-
BeZol
őstag
válasz
abridabri
üzenetére
Minden nap nyomtam 2-4 órát, semmi probléma.
Ma nyomtam 2 meccset (40percesek), és a 2. meccs vége után történt először szimplán a menüben várakozva.
Gépresi után indítottam még1 meccset, akkor pedig a meccs felénél fagyott meg a rendszer.Fórumok is kezdenek megtelni a panaszokkal, úgyh tippre eddig szerencséd volt, vagy valami nálad nagyon más, vagy még nem volt bent nálad a mai mini-patch mikor el kezdtél játszani.
-
prokxy
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Nekem a ventiken + a CPU hűtőn van kiírva minden ami kell.

Bios frissítés volt én nézni akartam az órajeleket, emiatt indítottam el a bal felső sarokban.
Eddig sosem volt gond a chat ablakkal, most megdöglött ahogy Nálad. Kikapcsoltam, minden ok. Olvastam még, hogy a steam, dc és minden ami overlay-es és oda van kirakva okozhatja ezt a problémát, ami már 4 hónapja biztosan aktív. -
Winne
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Sztem a chat bindeddel van gond. Én a jobb oldali shift melletti 3 gombra tettem, nincs is bajom vele soha, de amikor egyszer a frissítés utáni shader optimalizálás közben befagyott, eltűntek a bindjeim és visszaállt az enterre meg nemtom mikre, akkor nekem is volt vele gond. Visszaraktam, azóta se semmi.
Kérdés: a revive mióta lett ilyen lassú? Már nem lehet felkapkodni 5-6 embert "egyben". Csak most tűnt fel.
-
-
Lendova
őstag
-
Madn!ght
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Egyetértek!
Az őszi megjelenés utàn az akkor aktuális konfigommal (i7 11700k, RTX3080) nagyon sokat droppolt az fps, gyakran 70-80-ra beesett. Nem éreztem darabosnak, mégis szinte minden meccs egy küszködés volt, az 1v1 helyzetekben többnyire én szívtam. Konfigcsere után 144Hz-re lockolt fps mellett mintha másik játékkal játszanék! Megjegyezném sokkal eredményesebb is lettem és a fórumtárs által tapasztalt anomáliák is megszűntek.

-
CJ4567
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Nekem hozzá kellett adni a BF6-ot, és az anti-cheat-et a Windows Security-ben, az app & browser control, majd exploit protection rész alatt (bocsi, magyarul nem tudom, hogy hol van, angolul használom a Windows-t), és mindkettő exe-nél mindent kikapcsoltam. Itt találkoztam ezzel a megoldással.
Azóta nem omlik össze a játék, pedig gyakran volt (már a bétában is, pedig akkor még 3080-al játszottam, nem a 9070XT-vel) olyan összeomlásom, hogy vagy a játék eltűnt üzenet nélkül, és az eseménynapló szerint sem omlott össze a játék, vagy befagyott minden, körbe tudtam nézelődni egy pár mp-ig, majd összeomlott a játék, rosszabb esetben vitte magával a Windows-t is.
Akkor lett gyanús, hogy nem a gépem instabil, amikor semmi más alkalmazás vagy játék nem dobott ki, stressz teszteken átment minden komponens (TM5 1usmus, Ramtest Pro, corecycler, y-cruncher, 3DMark), de a BF6 néha akár 5 perc alatt megadta magát. -
válasz
abridabri
üzenetére
Nem is irtam olyat, hogy 4hs-t lőnék zsinórban. De ha van köztük HS, annak magasabb a damage, tehát kevesebb golyó kellhet. Most hogy ez statisztikailag mennyire gyakran fordul elő azt nem tudom, de minél magasabb a ROF, annál több esélyem van adott idő alatt egy vagy több HS-ot is ejteni. Tehát segít.
Amúgy a matekod nem jön ki, ha a HS szorózja a hollownak mondjuk 1.5 akkor 25-ből is 37,5-et csinál, ha 33-ból 49,5-et.
-
válasz
abridabri
üzenetére
De ettől még miért tilos? Én nem Enders vagyok, hogy csak headshotot lövök bármerre bármikor. Neki elhiszem, hogy 33dmg-nél számít, mert egy golyóval kevesebb kell úgy. Nekem számít 25-re is, mert a HS többet sebez, kevesebb golyó kell. Lehet nem 5, csak 4. A matek attól még kijön.
-
Madn!ght
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Én inkább kisebb, darálósabb pályákat, rövid meccseket szoktam nyomni, ott bántóan kevés xp-t tudok többnyire csak összekaparni, boosttal is van, hogy 2-3 esti jàtékkal lépek 1 szintet. A minap kipróbáltam a teszt solo battle royalet. 15-17 perces körökben 170k xp-ket kaptam.
Egy este alatt léptem vagy 10 szintet.
[kép]
Ha meg dominationban top 3-ban, csinálom a feladatokat 20k xp-vel kiszúrják a szemem.
Eskü nem értem, miért nem lehet ezt is következetesebbre csinálni… -
válasz
abridabri
üzenetére
távolra jó

bár orbitális nagy baromság ez a játék xD netto fasság UMP40 az nagyobb vissza rúgást produkál mint az összes többi de nem itt a game-ben ez az egyik legpontosabb smg bravó
így kell hülyíteni a gyerekeket aztán ha netalán lemennek lőtérre meglepődnek mennyi hülyeség árad a videójátékokbólmondjuk alap hogy a fegyverek visszarúgása valóságtalan szándékosan eltorzítják mert 10méterre is irracionálisan sok hogy nehezebb legyen a játék
-
Kobe
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
kifelejted, hogy egy USB toldókábelt adnak hozzá gyárilag, az nem rendes DAC csak marketing
hacsak Asuséknál nem sikerült meghágniuk a fizika törvényeit
a rendes az valahol egy FiiO, vagy Focusrite szintjén keződik.
A VModa-t meg szigszalagozni végképp nem kell, ugyanolyan 3.5 jack csatis mint a Kithara gyári kábele. Meg toldói meg átalakítói, amivel dugig van a doboz és lehet jobbra balra toldani ha így vagy úgy akarod használniKicsit utánanéztem a speckóinak, btw az egy átdolgozott Hifiman Edition XS, ami itthon is 80K körül megy és a hifiman tápláléklánc legalja, a Sundara-t váltotta
Egyébként tartom, hogy ha már van 130-140K tallér a zsebben, normálisabban el lehet költeni. Wireless oldalon Audeze, normális mikivel és hivatalos Dolby támogatással, vezetékes oldalon meg akár egy Philips X2HR, vagy X3HR, az említett Sundara, vagy Ananda, mellé egy jó külső hangkártya vagy erősítő/DAC + VModa miki.
De a kábeles manapság már kicsit idejétmúlt. -
Kobe
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
az Asus árazási stratégiáját ismerve az egy sima Hifiman Ananda (250 dollár, kb, 80e HUF fejes), átcímkézve és megtoldva egy mikrofonnal, 130-140-ért.
Egyébként a fejes jó, de az a 10 dolláros kicikínai mikrofon amit ráraktak, hangzásban már 10-15 évvel ezelőtt is ultragáz lett volna, nem hogy egy 140ezres fejesen.
Mivel a fejes nem tud wireless módot, és ha már kábeles, akkor ugyanezt a kombót megkapod pénztárcabarátabb módon egy sima Ananda fejes + VModa Boompro mikrofonnal, és legalább a miki is normális, nem ez a tescos hama műanyag minőség.Én pont ezért vetettem el, és lett az audeze, mert abban ugyanez megvan (+pöpec miki) wireless, ugyanennyiért vagy kevesebbért
-
válasz
abridabri
üzenetére
Nektek ez nem fura ahogy ő játszik? Vagy ez normális dolog kvarcjátékon kontrollerrel, hogy ahogy fut egy ellenség neki keresztben, és bemegy a fal mögé, akkor neki a célkeresztje a fal mögött is végig követi és lő is rá tovább? Nekem valahogy természetellenesnek hat, én ilyet nem csinálok soha ha valakit követek a célkereszttel se.
-
Winne
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
Persze. Krikszkrakszos a nevem, nem lehet eltéveszteni. Az órák és a killek sem stimmelnek, ezért írtam korábban, hogy jó lenne egy ingame weapon stat, hogy össze tudjam hasonlítani, hogy melyikkel hogyan lövök, nem csak érzésre hagyatkozni.
Érdekes, hogy kinek mi, én smgben pw5-öt használok, azt nem írta kb senki.

-
Madn!ght
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Ismerem, de nekem szimpatikusabb volt a battlelog a “community funkciók” miatt, még ha fapados is volt. (Tizenévvel ezelőtti felületről beszélünk, ne feledd
)
Pl a tankra szerkesztett, másoktól szerzett logók sztem tök jópofák voltak. Most meg kb örülni kell egy-egy “nyomorúságnak” (csak hogy a pénzért árult semmitmondó tartalmakról ne is beszéljek)
-
vg
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Az a gáz, hogy már a casual breakthrough-ra is bejönnek. Tegnap már kiléptem ragequit-al.
Hát ez ilyen sajna. Lehet sajnos az lenne a legjobb, ha pc-t egyszerűen kihagynák és csak konzolra adnának ki ilyen lövöldéket. Konzolon legalább nem lehet csalni, a egér/bill átalakítókat leszámítva, az meg nem nagy dolog. -
vendingo
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Redsecben karácsonyig egész jól jöttek a győzelmek annak ellenére, hogy randomokkal játszottam, aztán karácsony óta zéró győzelem, csoda ha a top 20-ba benne maradunk. Korábban 3-5-10. helyezés között mindig megvolt.
A csalók is megszaporodtak, folyamatosan kis szintű level 5-20 többnyire cirill betűs nevű emberkék osztják sniperral a fejeseket.
Én ma letöröltem, ennek így nincs értelme, megjelenés óta beletoltam kb 300 órát, de 2-3 hete csak kínlódás a játék. -
Pro!Petya
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Tökre így érzem néha én is.
Ha a játék úgy gondolja akkor bizony ($z0pni fogsz) vagy így vagy úgy de berak olyan csapatba ahol már a 3perc után pontunk sincs..., és utána még csak az erőlködés szikrája sem látszik hogy ebből fordítani akarnának vagy valami. Mikor már a 2.-nak csak feleannyi pontja van mint neked akkor szerinted mit csináltak egész meccsen a többiek?!
Ilyenből kifogsz párat egymás után az meg is csinálja aznapra a hangulatot.Ennek az ellenkezője sem élvezetes , mikor már pont híján vadászni kell az ellenfelekre hogy legyen interakció....
Ez a balanszolgatás nem megy egyáltalán vagy csak nagyon ritkán, lehet sbmm is jobb lenne ennél lassan. -
vg
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Ez van. Élvezd a játékot, azt jó van, tök mindegy, hogy megnyered vagy sem, nem jelent semmit. Nekem eddig 1-2 köröm volt olyan, hogy a kill-em nagyobb volt mint a fekvésem, de legalább megcsináltam az egész battlepass-t kontrollerrel pc-n.
És most kicsit uncsi is lett a játék nélküle. -
-
-
-
válasz
abridabri
üzenetére
Gondolom a második (jobb oldali) a "fix", mert ott kisebb az utilisation a magokon... ergo a baloldali nem lehet a fix, mert a fix elvileg a utisation csökkentése (is) pont...
Legalábbis az furcsa lenne, ha korlátozzuk a threadeket és minden mag utilisation nő cserébe (bal oldal)... nekem nehéz lenne eladni.

De már a te videódban is látszik, hogy a CPU fps meg az 1% (a lefelső sor gondolom az) is gyengébb nem is csak pár fps-el (vége felé 128 vs 118 fps is van 1%-nál, utóbbi a fix a kisebb utilisationnal)... szóval erről van szó... és akkor még hol vannak ehhez képest az igazi peak terhelések, amikor rakás ember van ott és robban meg omlik meg minden... ott szerintem még durvább különbség lenne a minimumokban a "fix" rovására...
Szóval szerintem ez pont minket igazol... csak kicsiben, mert ez a videó sehol nincs terhelésben még.
De persze mégegyszer ezzel semmi gond nincs amúgy, ha neked a kisebb utilisation és kisebb terhelés meg hőfok a cél, és elfogadod a perf % esést cserébe, meg esetleg pár drop-ot... akkor minden oké.

De, hogy ez "fix" lenne bármire a BF-ben, az biztos nem igaz... -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
abridabri
üzenetére
-10C
-2fps .Látom nem értetted akkor mivel kapcsolatban írt a kolléga...

Azért azt remélem érzitek élettartamban majdnem halál mindegy egy x3d-nek, hogy 60 vagy 62 vagy 701 fokon fut míg thermal limit alatt marad és kezelhető a disszipáció mértéke. Nem véletlen érdemes egy flat pumpa és venti profillal kezelni ezeket, és nem üvöltetni a hűtőt... (Az IHS felülete még mindig korlátozott így az onnan elszállítható hő is egységnyi idő alatt.) ...mivel a tüskék miatt úgyis fogtok látni 70-75 közti hőfokokat. El kell fogadni és elengedni.
edit.: arról nem beszélve nem 1-2 percig kéne ezt nézni, valamint nem csak átlag FPS-t. Sokkal izgalmasabbak lennének itt az 1%-ok és a 0,1%-ok, ugyanis azok tudnak elrontani egy egy encountert és 1v1-et. Már pedig ha elkezdesz limitálni akkor thermal spike helyett fogsz kapni egy droppot.

-
Lendova
őstag
-
Lendova
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán sose fog eltűnni, volt mikor csak azt segített, ha kiléptem a játékból, azaz ALT+TAB
nem tudja elosztani őket

(source:
FollowTheORI
IntelKiller7