- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Üdv!
Szóval a single rész egyszeri végigjátszásra emészthető lenne, ha nem lenne néhány idíóta bug. Kettővel már eddig megküzdöttem, tegnap többen is írtak itt ezekről, de ez a mostani lehet, hogy a játék végét jelenti számomra, pedig elvileg már nem sok lenne hátra. Ott tartok, hogy a gátat kell felrobbantani, és itt van egy olyan rész, hogy át kellene ugrani egy létrára.
Ez az a rész:
Már vagy harmincszor nekiugrottam, de állandóan leesek. Nyomom veszettül a Space-t, majd az E-t, már az F-el is próbáltam, volt hogy nekifutással sprintelve ugrottam el, azután állóhelyzetből a deszka legszéléig kiállva ugrottam, stb.,de eredmény nélkül.
Tehát, ha valakinek van még valami épkézláb ötlete, annak megköszönném, mert azért elég bosszantó, hogy egy ilyen baromság miatt keljen abbahagynom."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Dark Souls sorozat
- SSD kibeszélő
- Elden Ring
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Új Steam Deck OLED 512GB + Samsung 512GB SD kártya + Spigen tok + üvegfólia + hordozó tok
- Új Lenovo ThinkPad E14 13gen i5/16GB/256SSD/gyári garancia/Ajándék laptop táska
- Eladó OnePlus Watch 2R Gunmetal Gray (fekete) okosóra - bontatlan (Alza-s)
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X 384bit
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával