- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Kreatív előzetesen az Xperia 1 VIII
- Ismerős lehet az iQOO Pad6 Pro
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Az utolsó pillanatban oldotta meg a sztárjkkérdést a Samsung
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
Mert a /p-vel távolítod el. Ez a paraméter eltávolítja a kötet csatlakozási pontját a megadott könyvtárból, leválasztja az alapkötetet, és offline állapotba helyezi az alapkötetet, így az nem csatlakoztatható. Ha más folyamatok használják a kötetet, a mountvol bezár minden nyitott kezelőt, mielőtt leválasztaná a kötetet.
Inkább a /d paramétert használd az eltávolításra.
- leválasztja a meghajtót
- felszabadítja a betűjelet
- nem törli az eszköz driverét
- nem távolítja el a hardvert
- nem végleges, tehát ha újra bedugod, visszajön
Pont úgy működik, mint egy „soft unmount”.Nem gondoltál még mentőprogram használatára? Automatice lementi amit kell, tud növekményes mentést, x nap után újrakezdi egy teljes mentéssel. Sok program képes figyelni az USB portot. Ha a megfelelő eszközt dugod rá, automatice lementi rá amit lekell, és amikor végzett akár le is választja.
Esetleg az USBDLM is segíthet. A pendrive bedugásakor felcsatolja Z:-nek, és elindítja a mentést végző Batch fájlt, amiben kihagyhatod az USB csatolást/leválasztást, és mikor végzett, lecsatolja a pendrive-ot.Ja, és W11 alatt jobblikk a startmenün (Windows logó) és egyből ott lesz a "Lemezkezelés" menüpont..
válaszodat - újra - nagyon köszünöm!
/p-t használtam - mert használtam eddig mindig w7 alatt, s oké volt, pont azt tette, amit szerettem volna.
mentőprogrammal próbálkoztam, még saját gépemen, de régen.
ha tudsz vmi szépet-jót és céges felhasználásra is ingyeneset, én nagyon megköszönöm, s örömmel eljátszom vele. majd egyszer... 8( december-január nálunk tűzoltásról szól - ezért is igyekszek kb most csak a status quo antét visszaállítani...a növekményes dologgal a baj, h pendrájvunk kicsi (persze, ha 1x ráveszem magamat, nem fog fájni nagyobbat venni), a hálózati meghajtónk mérete is kötött - "ajándékba" kaptam, nehéz nagyobbat kunyerálni (pofa szempontból), a felhős mentés hasonlóan kötött.
akárhogy is, a /d-vel eljátszom, nagyon köszönöm az ötletet.
kicsit utánaolvasva másoknak is volt gondja w1x /p-vel. sok segítőkész, de zérus jó tanács volt...áhh, úgy írtam, ahogy olvastam, bocsi pl usbdlm ügyben...
bhonti: nagyon köszönöm!
és úgy általában.
elindítottatok jó irányokban!
g -
galocza
aktív tag
Jó lett volna egy fotó, vagy kimásolni a futás közbeni üzeneteket, mert ha nem működik jól, menet közben biztosan paranaszkodik valamire.
Pl. a fájlnévben van szóköz? Mert akkor
forfiles /p "d:\mybackup\7z" /d -7 /c "cmd /c del \"@file\""
vagy PowerShell-ben:
Get-ChildItem "d:\mybackup\7z" -File | Where-Object { $_.LastWriteTime -lt (Get-Date).AddDays(-7) } | Remove-Itemnagyon köszönöm válaszodat!
kísérleteztem - és soronként működik a dolog - az örök kérdés, h egyben is teszi-e. möglássuk 8).
a másik csöppet nehezebben emészthető.
a pendrive-ot és hálózati meghajtót csak a másolás kezdete előtt mountolom, és utána unmountolom.net use y: \\izebize /persistent:no
mountvol z: \\?\bizeizemajd:
net use y: /delete
mountvol z: /pa hálózati meghajtóval semmi gond.
de a pendrive kb eltűnik.
windows nem látja többet wincom nem látja többet.
nem lesz mountolható parancssorban, sem disk managementben (lemezkezelés?) sem.
az egyetlen, ami segít rajta, fizikailag kitépni, s másik likba rakni.
de onnantól persze visszatér a fenti probléma...ok, sírni fogok... nem witzezek - 20-30 percet töltöttem azzal, h megtaláljam az administrative tools/computer management/disk management (ősmagyarul: lemezkezelés) részleget, mert akartam képernyőmentést gyártani neked.
egyszer már sikerült - most nem... 8(
akárhogy is, kénytelen leszel elhinni: ott sem lehet semmit sem csinálni a meghajtóval.
az egyetlen, ami működik - kicibálni, s újra bérakni...g
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
Mert a 0-val kezdodo szamokat (ha nincs benne 8 vagy 9) akkor az atoi c fuggveny octal-nak erelmezi, ha automata ertelmezesre van allitva (base=0):
The default is decimal, but you can specify octal 8, hexadecimal 16, or decimal 10. If 0 is the base, the string will be parsed as a hexadecimal if it has a leading 0x and as an octal if it has a leading 0. Otherwise, it will be treated as a decimal. -
Tamy
őstag
-
Tamy
őstag
Pedig ennél egyszerűbb nem nagyon van. Batch-ban nincs formázási lehetőség, hogy megadd hány karakteren írja ki, hány tizedesig. Viszont hozzáadhatsz nullákat, és csak az utós 2 karaktert mutatod meg:
@echo offset counter=0:loopset /a counter=counter+1set number=0%counter%set number=%number:~-2%echo %number%if not %counter% == 20 goto :loopKöszönöm, akkor marad az eredeti elképzelés:
@echo offset counter=0:loopset /a counter=counter+1if %counter% LSS 10 (set num=0%counter%) else (set num=%counter%)echo %num%if not %counter% == 5 goto :loop -
Bekrepali
csendes tag
Talán sikerült a hibát orvosolni ezzel: [link]
Egyelőre nem tapasztaltam hibát. Mondjuk win 10 64bites rendszerem van, de kérdés nélkül frissített. 🤔
Amennyiben továbbra is szívózik, úgy takarítom is le a rendszert, és felkerül helyette egy windows 7.
Elvileg azon is eldöcög az Autocad. -
sonar
addikt
Ez amit linkeltél ez a DISM-es problémára van, tegnap már belefutottam párszor.
Viszont ha a mount-ot ez elé viszem akkor jó:SETLOCAL EnableDelayedExpansion
(egy nap eredménye alapján) -
sonar
addikt
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Így se volt jó, de végül megoldottam!
Itt a végleges ebook converteres batch file-om!
Nagyon köszönöm a segítséget! 
-
Sonja
nagyúr
Azt sejtettem hogy nem ilyen egyszerű

A tutorialspoint elég jó kiinduló pont.
@echo off
if "%1"=="" goto :hiba
set fajlnev=%~n1
set kiterjesztes=%~x1
if kiterjeztes=="pdf" (start "ebook-convert %1 fajlnev+".epub" "--no-image" "--unwrap-factor=0.1")
exit
:hiba
echo "Nincs megadva paraméter"Szinte biztos nem működik, de kb ilyen lenne batch-ben.
Köszönöm a programot, és az oldalt!
Így meg bírtam írni magamnak, kis "szépséghibával". Space nélküli fileokat kezel csak.
Erre még nem jöttem rá, hogy mi a megoldás. Sajna a "valami file.mobi" vagy 'valami file.mobi' nem működik.
Ez van. 
-
Sonja
nagyúr
@echo off IF "%#%" "-eq" "0" ( echo "Parameters required!" exit "1" ) SET book=%~1 SET %~1bookext=%book% SET %~1%book%bext=%bookext% IF "%bext%" "=" "PDF" ( ebook-convert "%~1" "%1%.*%.epub" "--no-image" "--unwrap-factor=0.1" exit "1" ) ebook-convert "%~1" "%1%.*%.epub"
Köszönöm, ezt próbáltam már. Sajnos rögtön az alábbi hibával leáll az elkészült .bat file!

"-eq" was unexpected at this time. -
Arpee78
senior tag
A kutya---555.jpg a %1 paraméter, igazából még a mappaútvonal is benn van. d:\kutya---555.jpg
1. MEGOLDÁS:
SET fileName=%~n1
//fileName --> kutya---555 csak a név lesz kiterjesztés nélkülFOR /f "tokens=2 delims=---" %%i in ("%fileName%") do (set number=%%i)
//a delimiternél több részre bontja és visszaadja a másodikat.2. MEGOLDÁS:
SET fileName=%1SET number=%fileName:*---=%
//number változó 555.jpg leszSET number=%number:.jpg=%
//a .jpg-t is levágja number-->5553. MEGOLDÁS:
SET fileName=%~n1SET number=%fileName:*---=%
//number változó 555 lesz -
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
és abban tudnál segíteni, hogy hogyan nézne ki az a for?
mindig egy darab ilyen mappa van aminek csak ez a része ismert \audio_a*\
abban ez a fájl track01.aac van ami kell a többi nem
azért kell visszább hoznom, hogy egy másik prorammal elérjem mert az se
ismeri a wildcard-ot -
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
Az eredeti kérdésed szerint
csak ez van a txt-ben
11:25
Csak 2 számjegy :-al elválasztva. Ha 3 (01:42:25), akkor atokens=1,2,3így az első 3 találatot adja vissza, ahol már kap értéket a %%I is.Ezt az enter dolgot sem értem. Az echo eleve tesz egy kocsi vissza új sor (CRLF) jelzést, akárcsak az echo. Tippem szerint egy programnak nem tudod így szimulálni az ENTER gomb lenyomását.
köszönöm így már tökéletes!
köszi, hogy elmagyaráztad így már megértettem hogyan működik
az {enter} azért kell mert azt érti meg a kodi
különben csak beírja a számokat de enter nélkül nem
ugrik a filmnek abba a pozíciójábapár napja még én is így tudtam aztán rátaláltam a WinSendKeys-re
alapból lehetne cmd-ból is elvégezni a leütést de azt a kodi nem érzékelte
erre kell a .stro fájlezzel hívom be
load.bat
@echo off
start /B "" "c:\kodi\WinSendKeys.exe" -f "c:\kodi\load-pos.stro" kodi
exitezt a kettő bat-ot a kodi-ba beállítottam a távirányítóm két gombjára
így könnyen tudom menteni és betölteni a pozíciót -
Hege1234
addikt
ohh ez nagyon jó
köszi szépen!
esetleg arra ötlet, hogy hogyan lehetne még ezt hozzáírni a számok után?
{enter}edit:
közben rá is jöttemfor /f "tokens=1,2 delims=:" %%G IN (time.txt) do (echo %%G%%H{enter} & echo.) >load.stro -
BlackPriest
őstag
-
qdak
addikt
Köszi, de sajna nem jó, vagy nem indul el ,vagy ugyanúgy ékezet hibás.
(Win 10 en viszont alapból jó)Viszont, a force admin mód, csak az én gépemen működik (Win 7) míg másik gépeken próbálva, folyamatosan újraindult a cmd ki sem tudom kapcsolni? (azóta ki is szedtem belőle)
-
csadi0011
őstag
-
STC Speed
őstag
Nincs elöttem Windows, nem tudom kisakkozni, de valami ilyesmi:Set objFSO = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
objStartFolder = "C:\Folder1\"
Set objFolder = objFSO.GetFolder(objStartFolder)
Set colFiles = objFolder.Files
For Each objFile in colFiles
strFileName = objFile.Name
If objFSO.GetExtensionName(strFileName) = "xls" Then
InputFile = strFileName
SheetName = "Munka1"
OutputFile = "C:\Folder2\"&InputFilename
Ext = "44"
Set objExcel = CreateObject("Excel.application")
objExcel.application.visible=false
objExcel.application.displayalerts=false
set objExcelBook = objExcel.Workbooks.Open(InputFile)
objExcel.Sheets(SheetName).Select
objExcelBook.SaveAs OutputFile, Ext
objExcel.Application.Quit
objExcel.Quit
End If
Next
-
STC Speed
őstag
Esetleg még annyit tudnál segíteni, hogy sok fájl esetén hogyan tudnám alkalmazni? pl egy mappa 100 ilyen fájl mentés másként nél.
1 fájlal most így néz ki :InputFile = "C:\Users\Fel\Desktop\fajl.xlsx"
SheetName = "Munka1"
OutputFile = "C:\Users\Fel\Desktop\fajluj"
Ext = "44"
Set objExcel = CreateObject("Excel.application")
objExcel.application.visible=false
objExcel.application.displayalerts=false
set objExcelBook = objExcel.Workbooks.Open(InputFile)
objExcel.Sheets(SheetName).Select
objExcelBook.SaveAs OutputFile, Ext
objExcel.Application.Quit
objExcel.QuitKöszi!
-
STC Speed
őstag
-
Nyugis
senior tag
nagyon nagyon szépen köszönöm!
a működésről engedj meg egy NOOB kérdést:
automatikusan csinálja a parancsokat, a szünetek után adja be az ujjat vagy van valami dolgom?
vagy nyelvtanilag igy korrekt minden ahogy van? -
Nyugis
senior tag
-
Oliverda
félisten
-
elistvan
őstag
A kódot is mutatja, de továbbra sem válaszoltál a path kérdésre. Miért?
Plusz látszólag nem
DIR C:\ > C:\TEMP\C_MAPS.TXT
van a kódodban, hanem
DIR C:\ 1> C:\TEMP\C_MAPS.TXTHa a kód elejére még beszúrod a
@ECHO OFF
sort, akkor látni fogod, hogy csak azt írta ki, hogy
A parancs sikeresen lefutottIgaz. Köszi.
így már megy. -
elistvan
őstag
-
elistvan
őstag
Cégnél maradt a laptopom, macOS alatt nem tudom kipróbálni

rem Miért írod át a path változót?
PATH C:\
rem Lefut a listázás
DIR C:\ > C:\TEMP\C_MAPS.TXT
rem A dir parancs visszatérési kódjától függően mást ír ki.
IF %ERRORLEVEL% EQU 0 (Echo A parancs sikeresen lefutott) ELSE (Echo Hiba tortent)Ha nem jön jobb válasz, holnap este megnézem (ha el nem felejtem).
Megnéztem én is, köszi. Ugyanúgy kiirja a parancsokat. vagyis a hibaüzenetet. Mind a kettőt. Tehát valami nem oké.
-
elistvan
őstag
-
elistvan
őstag
-
rongyi
aktív tag
Batch-ban elég körülményes, mert az adott hónap határozza meg, hogy hány napos(nem is beszélve a szökőévekről)
Általában erre van a legtöbb találat:
::================================================
:: TOMORROW.BAT - Written by Paul Tomasi (c)2010
::
:: Function to return tomorrow's date
::================================================
@echo off
set /a d=%date:~0,2%
set /a m=%date:~3,2%
set /a y=%date:~6,4%
:loop
set /a d+=1
if %d% gtr 31 (
set d=1
set /a m+=1
if %m% gtr 12 (
set m=1
set /a y+=1
)
)
xcopy /d:%m%-%d%-%y% /h /l "%~f0" "%~f0\" >nul 2>&1 || goto loop
echo %d%/%m%/%y%De ugye itt minden hónap 31 napos. Ezt elkerülendő egy ügyes trükk, hogy kiszámolod hogy a jelenlegi (Julianus) naptár szerinti hányadik nap van ma. Ahhoz hozzáadsz 1-et, és kiszámolod, hogy az melyik év hányadik haónapjának melyik napja.:
@echo off &SETLOCAL
SET "today=%date%"
ECHO(today is %today%
CALL:DateToJDN %today% todayNo
ECHO(this is day no. %todayNo%
SET /a tomorrowNo=todayNo+1
ECHO(tomorrow is day no. %tomorrowNo%
CALL:JDNToDate %tomorrowNo% tomorrow
ECHO(tomorrow is %tomorrow%
GOTO:EOF
rem Convert the date to Julian Day Number
:DateToJDN dd.mm.yyyy jdn=
setlocal
set date=%1
set /A yy=%date:~-4%, mm=1%date:~-7,2% %% 100, dd=1%date:~-10,2% %% 100
set /A a=mm-14, jdn=(1461*(yy+4800+a/12))/4+(367*(mm-2-12*(a/12)))/12-(3*((yy+4900+a/12)/100))/4+dd-32075
endlocal & set %2=%jdn%
exit /B
rem Convert Julian Day Number back to date
:JDNToDate jdn dd.mm.yyyy=
setlocal
set /A l=%1+68569,n=(4*l)/146097,l=l-(146097*n+3)/4,i=(4000*(l+1))/1461001,l=l-(1461*i)/4+31,j=(80*l)/2447,dd=l-(2447*j)/80,l=j/11,mm=j+2-(12*l),yy=100*(n-49)+i+l
if %dd% lss 10 set dd=0%dd%
if %mm% lss 10 set mm=0%mm%
endlocal & set %2=%dd%.%mm%.%yy%
exit /B
endlocalCsak itt is figyelni kell, hogy angol, vagy magyar kiosztású a dátum.
Köszönöm szépen a gyors választ!

-
Enoch
csendes tag
Ezt nem az arguments kéne, hogy tartalmazza?
Már csak azért is, mert ezt írja:
@REM You can add extra arguments to imapsync after the variable named %arguments%És ez a 2. sorban szerepel is
--host2 %%J --user2 %%K --password2 %%L %%M %arguments% és nincs a végén " ^"
Vagyis a te általad beszúrt sort parancsként próbája értelmezni, nem az imapsync paraméterének.
Az egészet 1 sorba kelene írni:
@imapsync --host1 %%G --user1 %%H --password1 %%I --host2 %%J --user2 %%K --password2 %%L %%M %arguments% --automap --useuid --nossl1 --notls1Csak így több sorra bontva teszik olvashatóva a kódot.
Köszönöm!
-
bilon73
aktív tag
konkrétan nem történik semmi, ha azt írom a batch-be amit a kolléga javasolt. lecserélve az elérési utakat, és a kiterjesztést.
mégis (robocopy invalid parameter /10.....)
azzal a módszerrel, amit betettem egy hozzászólással feljebb, azzal működik...
-
mepet
addikt
Létezik valami univerzális megoldás a dátum/idő kezelésre? Ahány Windows annyiféle formátum, és a nyelvi verziók sem egyszerűsítik a megoldást.
rem W10.hun
set ev=%date:~0,4%
set honap=%date:~6,2%
set nap=%date:~10,2%
set ora=%time:~0,2%
if "%ora:~0,1%"==" " set ora=0%ora:~1,1%
set perc=%time:~3,2%
set nev=%ev%-%honap%-%nap%_%ora%%perc%.jpgEzt hogyan tudnám univerzálissá tenni?
Nem tudom ez vagy a WMI-os az univerzálisabb, de nálam bevált oda ahova csak dátum kell, idő nem: [link]
-
Csontikka
aktív tag
Létezik valami univerzális megoldás a dátum/idő kezelésre? Ahány Windows annyiféle formátum, és a nyelvi verziók sem egyszerűsítik a megoldást.
rem W10.hun
set ev=%date:~0,4%
set honap=%date:~6,2%
set nap=%date:~10,2%
set ora=%time:~0,2%
if "%ora:~0,1%"==" " set ora=0%ora:~1,1%
set perc=%time:~3,2%
set nev=%ev%-%honap%-%nap%_%ora%%perc%.jpgEzt hogyan tudnám univerzálissá tenni?
WMI lekérdezésből indulj ki, ne a date/time parancsokból
@echo off
rem Get the time from WMI - at least that's a format we can work with
set X=
for /f "skip=1 delims=" %%x in ('wmic os get localdatetime') do if not defined X set X=%%x
echo.%X%
rem dissect into parts
set DATE.YEAR=%X:~0,4%
set DATE.MONTH=%X:~4,2%
set DATE.DAY=%X:~6,2%
set DATE.HOUR=%X:~8,2%
set DATE.MINUTE=%X:~10,2%
set DATE.SECOND=%X:~12,2%
set DATE.FRACTIONS=%X:~15,6%
set DATE.OFFSET=%X:~21,4%
echo %DATE.YEAR%-%DATE.MONTH%-%DATE.DAY% %DATE.HOUR%:%DATE.MINUTE%:%DATE.SECOND%.%DATE.FRACTIONS% -
Mr_no_Name
tag
W10-nél kicsit odébb csúsztak.
Ez tuti működik(magyar W10 alatt), most próbáltam ki.
set forras=C:\users\szeke\Dokumentumok\batch
set cel=C:\users\szeke\Dokumentumok\batch\teszt
set fajl=teszt.zip
set datum=%date:~0,4%-%date:~6,2%-%date:~10,2%__%time:~0,2%%time:~3,2%%time:~6,2%
if exist %cel%\%fajl% (ren %cel%\%fajl% "%datum%-%fajl%")
copy %forras%\%fajl% %cel%\%fajl% /-yNagyon szépen köszönöm a segítségeteket, műxik, megcsináltam amit kellett

-
Mr_no_Name
tag
Hopsz a target/source végére nem kel \ jel, különben kétszer teszi oda, mert a ren és xcopy paraméterébe is beleírtam ahogy az átnevezés végét is. namég1x:
set source="C:\innen"
set target="C:\innen\ide"
set file="ezt.7z"
set today=%date:~10,4%%date:~4,2%%date:~7,2%
if exist %target%\%file% (ren %target%\%file% %target%\%today%-%file%)
xcopy /l /d %source%\%file% %target%\%file%Bár így a régi fájlnév kapja meg az új mentés dátumát.
Köszönöm szépen! Az a baj, hogy nem lenne rossz ,de nem működik. Se a filet nem nevezi át, és még meg is kérdezi, hogy fileval vagy directoryval akarok-e foglalkozni. Nekem egy teljesen automatazitált dolog kéne, ami szó nélkül átrángatja a forrásból a célkönyvtárba a másik filet, de mielőtt ezt megtenné, a célkönyvátrban lévő már létező (ugyan olyan nevű filet átnevezné a mai dátumra, órára percre stb). és így akár hányszor rányomnék, csinálna egy backupot a fileból.
-
cigam
titán
Nem bonyolítod ezt túl? Miután a másolás kimenetében van "overwrite", mégegyszer lecsekkolod, hogy létezik-e? Miért másolod, mikor átnevezésről volt szó?
set source="C:\innen\"
set target="C:\innen\ide\"
set file="ezt.7z"
if exist %target%\%file% (ren %target%\%file% %target%\%today%-%target%)
xcopy /l /d %source%\%file% %target%\%file%Vagy valami ilyesmi. (OS X alatt nem tudom tesztelni)
Hopsz a target/source végére nem kel \ jel, különben kétszer teszi oda, mert a ren és xcopy paraméterébe is beleírtam ahogy az átnevezés végét is. namég1x:
set source="C:\innen"
set target="C:\innen\ide"
set file="ezt.7z"
if exist %target%\%file% (ren %target%\%file% %target%\%today%-%file%)
xcopy /l /d %source%\%file% %target%\%file%Bár így a régi fájlnév kapja meg az új mentés dátumát.
-
attis71
tag
-
csadi0011
őstag
Kicsit konkrétabban? Pontosan mit szeretnél "eltekerni"?
Pl.ECHO OFF
set PORT=8081
set RULE_NAME="Open Port %PORT%"
netsh advfirewall firewall show rule name=%RULE_NAME% >nul
if not ERRORLEVEL 1 (
rem Rule %RULE_NAME% already exists.
echo Hey, you already got a out rule by that name, you cannot put another one in!
) else (
echo Rule %RULE_NAME% does not exist. Creating...
netsh advfirewall firewall add rule name=%RULE_NAME% dir=in action=allow protocol=TCP localport=%PORT%
)Az összes hálózat - Megosztás jelszavas védelemmel.
Ezt szeretném ki-be kapcsolni. -
csaszizoltan
csendes tag
-
_Smooth
senior tag
Köszi, ez a File Alert Monitor jónak is tűnik, de ott nem élt már a forrás, külön rákeresve meg talán nem portable verziót találtam, mert azt nem engedte futni a rendszer.
Majd próbálkozom még. -
kemkriszt98
tag
Mac elött ücsörgök, nem tudom kipróbálni, de ez a videó tuti segít.
Ha kitörlöd azt, hogy mire mutasson a shortcut, naná, hogy nem mutat sehova.
Nem töröltem ki teljesen csak
oShellLink.TargetPath = Wscript.Arguments.Named("a.txt")
helyett
oShellLink.TargetPath = "a.txt" - t
írtam... Am végülis ez az átírt verzió működik, csak a fájl neve a.txt helyett a.txt.txt lett és azért nem találta

Köszönöm a segítséget
-
kemkriszt98
tag
A kettőből kell 1et faragni, vhogy így:
set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell" )
strUserProfile = WshShell.ExpandEnvironmentStrings("%USERPROFILE%")
set oShellLink = WshShell.CreateShortcut(Wscript.Arguments.Named(strUserProfile & "\Start Menu\Programs\Startup\a.tx") & ".lnk")
oShellLink.TargetPath = Wscript.Arguments.Named("a.txt")
oShellLink.WindowStyle = 1
oShellLink.SaveEz így a my computernek hoz létre névtelen shortcutot az asztalra (ott van a .vbs is)... Hirtelen ötlettől vezérelve kitörölgettem a Wscript.Arguments.Named előfordulásit s így már alakul de megint az a helyzet mint az előbb... létrehozza a shc-t a megfelelő helyen de amikor rákattintok azt írja hogy az eredeti fájl nem található
-
kemkriszt98
tag
Dim fso, wshShell, strUserProfile
Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set wshShell = CreateObject("WScript.Shell")'ezz a lényege, itt kéri le a felhasználói profil elérési útját
strUserProfile = wshShell.ExpandEnvironmentStrings("%USERPROFILE%")fso.CopyFile "c:\innen\masolom\program.lnk", strUserProfile
De akkor ehhez létre kell, hoznom a shortcutot előbb s aztán ezzel másolom? Vagy rosszul értem?
-
sto1911
veterán
Ezzel is probalkoztam, de ugyanaz volt a gondom, a 2. nem indult el/nem varta meg a 3.
-
sto1911
veterán
-
Panthera
őstag
-
Panthera
őstag
Köszönöm!
Először nem volt egyértelmű, de külön kellett idézőjelbe tenni, a mappát és a fájlt is (ahol volt space):
c:\"mappa nevem"\"fájlnév" -
csaszizoltan
csendes tag
Köszi a tippeket, végül ez lett belőle:
@echo off
setlocal EnableDelayedExpansion
set fajlnev=%date%txt
d:
cd D:\PortableApps\ftp-list
del fajlnev
winscp.com /script=ftpserverem>>%fajlnev%
rem 5=fájlméret byte-okban
rem 6=hónap rövid neve
rem 7=nap sorszáma
rem 8=idő
rem 9-=fajlnev
for /f "skip=11 tokens=5,6,7,8,* delims= " %%A in (%fajlnev%) do call :sorfeldolgozas "%%E" "%%A" "%%B" "%%C" "%%D"
goto :vege
:sorfeldolgozas
set nev=%~1
set /a meret=%~2/1024/1024
if "%~3" == "Jan" set honap=01
if "%~3" == "Feb" set honap=02
if "%~3" == "Mar" set honap=03
if "%~3" == "Apr" set honap=04
if "%~3" == "Maj" set honap=05
if "%~3" == "Jun" set honap=06
if "%~3" == "Jul" set honap=07
if "%~3" == "Aug" set honap=08
if "%~3" == "Sep" set honap=09
if "%~3" == "Oct" set honap=10
if "%~3" == "Nov" set honap=11
if "%~3" == "Dec" set honap=12
if %~4 lss 10 (set nap=0%~4) else (set nap=%~4)
set ora=%~5
echo %honap%-%nap%,%ora%,%nev%,%meret%MB>>ftp-%fajlnev%
:vegeSzia!
Az If sorozat helyére sorok száma alapján rövidebb, bár nem derül ki róla látványosabban, hogy mit csinál:
Set _Count=1
for %%G in (Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec) do (
If %~3==%%G Set _Result=0!_Count!
Set /A _Count+=1
)
Endlocal EnableDelayedExpansion & Set Honap=%_Result:~-2%A SetLocal Ena... engedélyezi, hogy futásidőben értékelődjenek ki változók, amit a változónál ! jellel mondunk meg.
Az Endlocal sorát így kell leírni (egy sorban), hogy a Honap jól kapjon értéket.
A %_Result:~-2% megoldásnak nem voltam eddig tudatában, ez annyit tesz a -2-vel hogy a string jobb végéről visszaszámolva két karakterrel metszi ki.
A Maj helyett May-t kell írni.Üdv.
-
csaszizoltan
csendes tag
A set fajlnev=%date%.txt-ba nem kell pont, a dátum automatice tesz egy pontot a dátum végére (pl. 2015.10.12.)
Igen, erre napkozben rájöttem, mert bekapcsolt echo-val állandóan panaszkodott, hogy nincs fajlnev nevü fájl

(find "%%A" < teljes_lista.txt > nul || >> teljes_lista.txt echo.%%A)
Ez ugye úgy működik, hogy a find parancs rákeres minden egyes sorra a teljes_lista.txt-ben, és a parancs kimenetét elküldjük a semmibe. Ettől még visszaad egy errorlevel értéket, és ezt használja fel arra, hogy az adott sort beletegye a teljes_lista.txt-be, vagy ne.
[link]Nagyon köszönöm a magyarázatot és linket , rátapintottál arra, amiről eddig intuitíve azt hittem, hogy simán csak utasításfelsorolás (a && és a || a & szinonimái).

-
csaszizoltan
csendes tag
Sőt a végére odabiggyesztve ezt, fullextrás lett:
rem sorbarendezi a napi listát
sort ftp-%fajlnev% /o ftp-%fajlnev%
rem kiveszi a duplikátumokat
for /f "tokens=* delims= " %%A in (ftp-%fajlnev%) do (find "%%A" < teljes_lista.txt > nul || >> teljes_lista.txt echo.%%A)
goto:eofBár ez utóbbi csak holnap fog kiderülni

Szia!
Külön örülök, hogy a hónapokkal való favágást nem kellett tanácsolnom, mert kidolgozott jobb ötletem nekem sem volt
, és két elírásjavítást tennék e remek munkához:Rem a pont hiányzott a kiterjesztés előtt
set fajlnev=%date%.txt
Rem a változójelölés hiányzott
del %fajlnev%Az alábbi rész meglepetést okoz nekem, ugyanis nem fér a fejembe hogyan működik, de működik, a for-ral kipróbáltam és tényleg gyomlálja a duplán vagy akár triplán akárhol előforduló sorokat:
(find "%%A" < teljes_lista.txt > nul || >> teljes_lista.txt echo.%%A)
Tudsz esetleg linket adni, és ha bárki érti, akkor attól magyarázatot?

Minden jót!
-
cigam
titán
Köszi a tippeket, végül ez lett belőle:
@echo off
set fajlnev=%date%txt
d:
cd D:\PortableApps\ftp-list
del fajlnev
winscp.com /script=ftpserverem>>%fajlnev%
rem 5=fájlméret byte-okban
rem 6=hónap rövid neve
rem 7=nap sorszáma
rem 8=idő
rem 9-=fajlnev
for /f "skip=11 tokens=5,6,7,8,* delims= " %%A in (%fajlnev%) do call :sorfeldolgozas "%%E" "%%A" "%%B" "%%C" "%%D"
goto :vege
:sorfeldolgozas
set nev=%~1
set /a meret=%~2/1024/1024
if "%~3" == "Jan" set honap=01
if "%~3" == "Feb" set honap=02
if "%~3" == "Mar" set honap=03
if "%~3" == "Apr" set honap=04
if "%~3" == "Maj" set honap=05
if "%~3" == "Jun" set honap=06
if "%~3" == "Jul" set honap=07
if "%~3" == "Aug" set honap=08
if "%~3" == "Sep" set honap=09
if "%~3" == "Oct" set honap=10
if "%~3" == "Nov" set honap=11
if "%~3" == "Dec" set honap=12
if %~4 lss 10 (set nap=0%~4) else (set nap=%~4)
set ora=%~5
echo %honap%-%nap%,%ora%,%nev%,%meret%MB>>ftp-%fajlnev%
:vegeSőt a végére odabiggyesztve ezt, fullextrás lett:
rem sorbarendezi a napi listát
sort ftp-%fajlnev% /o ftp-%fajlnev%
rem kiveszi a duplikátumokat
for /f "tokens=* delims= " %%A in (ftp-%fajlnev%) do (find "%%A" < teljes_lista.txt > nul || >> teljes_lista.txt echo.%%A)
goto:eofBár ez utóbbi csak holnap fog kiderülni

-
csaszizoltan
csendes tag
Már nagyon péntek van, és nem forognak a kerekek

winscp-vel lekérek egy könyvtárlistát, mert a beépített ftp nem ismeri a passive módot.
Hogyan tudnám kigyomlálni a listát emberi fogyasztásra alkalmas formába?Connecting to ftp.szerverem.hu ...
Connected
Starting the session...
Session started.
Active session: [1] user@ftp.szerverem.hu
/Konyvtaram
D--------- 0 0 ..
-rw-rw-rw- 0 user group 1433338128 Oct 6 19:40 151006 fájl1
-rw-rw-rw- 0 user group 206993412 Sep 22 17:55 fájl2
-rw-rw-rw- 0 user group 195131396 Oct 3 13:18 fájl3Az első pár sort el kellene dobni, és csak a fájl listát meghagyni, átalakítani:
2015-10-06 19:40 fájl1 1433MB
2015-09-22 17:55 fájl2 206MB
2015-10-03 13:18 fájl3 195MBAz már csak hab lenne a tortán, ha dátum szerint lenne rendezve a lista. Attól tartok valami alap célprogramot kell hozzá faragni. Vagy tévedek?
Szia!
prompt>winscp | findstr "^[-]"
-rw-rw-rw- 0 user group 1433338128 Oct 6 19:40 151006 fßjl1
-rw-rw-rw- 0 user group 206993412 Sep 22 17:55 fßjl2
-rw-rw-rw- 0 user group 195131396 Oct 3 13:18 fßjl3leveszi a fejlécet, mert a findstr olyan sorokat továbbít a consolra, ahol a sor elején (amit a "^" jelöl) - character ("[-]" jelöli) van.
prompt>FOR /F "tokens=5,6,7,8,* delims= " %A IN (' winscp | findstr "^[-]" ') DO @echo %B %C %D %A %E
Oct 6 19:40 1433338128 151006 fßjl1
Sep 22 17:55 206993412 fßjl2
Oct 3 13:18 195131396 fßjl3Batcben (%A helyett dupla %-kal, tehát %%A és így tovább %%E-ig):
FOR /F "tokens=5,6,7,8,* delims= " %AA IN (' winscp | findstr "^[-]" ') DO @echo %BB %CC %DD %AA %EE
A delims=<space> szóközzel elválasztott szavakra tördeli szét a tokens= vel meghatározott indexekűeket. A %A-ba a fileméret kerül a %B a hónap neve majd a végén a %E-be a 9. szótól a végtelenig (* mondja ezt). Azután az @echo megfelelően összekeveri a stringeket.
Azt nem nagyon hiszem hogy a winscp csak ilyen bénán írja ki a dátumokat, kell lennie megfelelő kapcsolónak, hogy a kívánt formátum legyen. Lehetséges, hogy a dir parancs is pont ilyen bénán írja ki a dátumokat? Mert akkor a "set dircmd=" -t kell állítani.
Üdv.
-
sztanozs
veterán
-
cigam
titán
-
sztanozs
veterán
Másik thread-ben előjött egy kérdés, hogy batch fájlból hogyan ellenörzöl lemezt, ha foglalt.
az echo i|chkdsk c: /F működik, de másik meghajtón két kérdést tesz fel. Az elsőre (kényszerített leválasztás) n a helyes válasz, a második kérdésre i a válasz(következő indulásra időzítse)Hogyan tudok megadni neki 2 választ? Vagy elég az echo ni| chkdsk d: /F?
Asszem ennek mennie kell:
echo n && echo i| chkdsk d: /F -
Petya25
őstag
-
Petya25
őstag
-
DAVID0000
aktív tag
-
DAVID0000
aktív tag
-
Petya25
őstag
Köszi a segítséget. Sajnos nálam nem múködik, gondolom a dátumforma miatt, mindent lehoz. És ugyan nem mondtam előre, de ahogy a DIR-nél megvan, nekem kell a dátum és a idő is a txt feldolgozásánál, ebben a formában:
Dátum Idő Méret Név
2014.11.20. 12:10 6˙847˙731 file.txtAddig eljutottam már, hogy a találati listában adott dátumra szűrve tudok listázni.
Már csak a -nap kellene valahogy...dir /s |find "%Date%" > c:\lista.txt
-
fedee
csendes tag
-
Romvr
őstag
Mit szólnál ehez:
@echo off
pushd %~dp0
set talalat=
for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i: call :keres %%i
echo %talalat%
popd
goto :eof
:keres
%1:
cd \
for /f %%a in ('dir marker.mark /b /s') do set loc=%%a
set talalat=%talalat%%loc%Kicsit megtrükköztem, mert nem csak 1 találat lehet, hanem több is. Ezt aztán kásőbb felsolgozhatod kedved szerint.
Kezdésnek jó. Ha egy üres BAT-ba teszem akkor pik-pak megleli a fájlt (mivel csak 1 ilyen fájl van).
De ha beteszem az általam készített BAT elejére akkor a C meghajtó után továbbmegy a fájlban és nem nézi át a D, E...stb meghajtókat... pedig minden ugyanaz és ráadásul az @echo off után jön...
-
e-newsee
addikt
Köszi, azzal megoldottam.
Azt viszont nem tudom, lehet-e, hogy ha elindítom a programot, akkor automatikusan kezdje el begépelni a cuccokat.
Vagy azt beleírni egy bat fájlba, hogy indítsa el a programot, majd nyomja meg a CTRL+ALT+A kombinációt.
Ilyet is próbáltam, csak ezzel az a baj, hogy ha elindul a program, akkor az lesz az aktív ablak, és addig nem lép tovább a bat, amíg azt be nem zárom.
Lehet olyat, hogy a programot a háttérbe indítsa, és lépjen tovább a következő parancsra? -
bepken
veterán
-
Baryka007
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
Persze mert más a codepage. Ha bekapcsolod a viszhangot, te is látod, hogy az ékezet bekavar:
>systeminfo | find /i "Operßciˇs rendszer neve"
>systeminfo | find /i "Operßciˇs rendszer verziˇja"
>ipconfig | find /i "IPv4-cÝm"Ne notepaddal szerkeszd, hanem olyannal ami tud 852-es kódlapot használva menteni. pl AkelPad
Ez volt a probléma köszönöm.

-
Baryka007
addikt
Persze mert más a codepage. Ha bekapcsolod a viszhangot, te is látod, hogy az ékezet bekavar:
>systeminfo | find /i "Operßciˇs rendszer neve"
>systeminfo | find /i "Operßciˇs rendszer verziˇja"
>ipconfig | find /i "IPv4-cÝm"Ne notepaddal szerkeszd, hanem olyannal ami tud 852-es kódlapot használva menteni. pl AkelPad
vagy írd be a batch elejére hogy
chcp 1250és onnantól kezdve tudsz ékezetet gépelni a batchbe

-
PumpkinSeed
addikt
-
PumpkinSeed
addikt
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
-
cigam
titán
Nem, sajna nem ez a gond. Ja, igen amikor lefut, látszólag kap értéket, de nem helyettesíti be:
változóval:set datum = 05_07_2013
dir "\\szerver\\megosztas\"változó nélkül(dir \\szerver\megosztas\%date:~5,2%_%date:~8,2%_%date:~0,4%):
dir \\szerver\megosztas\05_07_2013
Volume in drive \\szerver\megosztas is DATA
Volume Serial Number is ...
Directory of \\szerver\megosztas\05_07_2013
2013.05.07. 08:00 <DIR> .
2013.05.07. 08:00 <DIR> ..
...Közben leesett: Nem szabad ilyen nagyvonalúan bánni a szóközökkel:
datum = 05_07_2013
Amint kivettem a szóközt, helyreált a világ rendje:
datum=05_07_2013 -
Csontikka
aktív tag
nem lehet hogy csak ennyi a baj?
dir "\\szerver\megosztas\%FileDate%"
mit ír ki amikor nem működik?
-
cigam
titán
Akadt egy kis problémám a dátummal, és fájl/könyvtár nevekkel.
Ha
set FileDate=%date:~10,4%_%date:~4,2%_%date:~7,2%
dir \\szerver\megosztas\%FileDate%
nem működik, de a
dir \\szerver\megosztas\%date:~10,4%_%date:~4,2%_%date:~7,2%
működni látszik.Miért? Mi a difi?
-
SureStudio
tag
-
morfondőr
addikt
A listázás működik minden esetben! Kipróbáltam, hogy úgy indítottam, hogy előre beírtam a subst H: /D parancsot, de akkor azt írja ki, hogy "invalid parameter -H". Ezután lefut a fentebb említett parancssor és mégsem csatolja fel a meghajtót.
Van egy olyan ötletem, hogy lefut a subst parancs, azután keressen meg egy bizonyos file-t a H: meghajtón, amit felcsatolt, ha nem találja, akkor futtassa újra a subst parancsot, amíg nem lesz meg. Így addig futtathatja, amíg nem csatolja fel a meghajtót és nem találja meg így a file-t. Csak ez megint meghaladja a képességeimet!
Kérhetnék segítséget?Szerk: Próbáltam a linkelt programot, de az sem működik újraindítás után. Mindig kézzel el kell indítanom és kiválasztani a mappát!
-
morfondőr
addikt
Az E: meghajtó az egyik partíció a belső merevlemezen, a H: pedig szabad. A parancssorban szereplő könyvtár a skydrive kliensnek megadott könyvtár, amiből szinkronizál. Azért akarom felcsatolni meghajtóként, hogy könnyebb legyen elérni, mivel napi szinten használom. De ha a rendszerindítás után futtatom a bat-ot, amikor már minden betöltődött, akkor felcsatolja a meghajtót. Néha előfordul, hogy 2-3 alkalommal kell futtatnom, mire megjelenik.
-
morfondőr
addikt
A timeout minek? Egyébként fent van ez a program? Merthogy nem a rendszer része. Nyugodtan kitörölheted, mert felesleges.
Mikor autostart-ból fut le, akkor milyen hibaüzenetet ad? Miért nem csatolja fel?
Ha exit helyett pause-t írsz be, nem tünik el nyomtalanul, hanem vár egy bill.lenyomására, és eltudod olvasni a hibaüzenetet.Semmilyen hibaüzenet nem ír ki, csak egyszerűen nem csatolja fel meghajtóként és kilép! A pause-t azért nem akartam beletenni, hogy automatikusan csináljon mindent, ne kelljen lenyomkodni bill-t. A timeout-ot meg azért, hogy a rendszer betöltése után adja ki a parancsot, hogy a programok betöltődjenek előtte. Azt gondoltam, hogy azért nem csatolja be a meghajtót, mert a programok betöltése leterheli a rendszert. Egyébként ha felállt a rendszer, és akkor futtatom le a bat-ot, akkor megcsinálja a parancsot, de volt pár alkalom, hogy többször is kellett próbálkozni...
-
bandi0000
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
-
Panthera
őstag
Megpróbáltam többféleképp, de egyik sem nyert. Most már kezd az idegbaj kerülgetni.
[link]IF %ERRORLEVEL% EQU 0 goto OK else goto HIBA
IF ERRORLEVEL EQU 0 goto OK else goto HIBA
IF (%ERRORLEVEL% == 0) goto OK else goto HIBA
IF (ERRORLEVEL == 0) goto OK else goto HIBA
IF ERRORLEVEL == 0 goto OK else goto HIBA -
Panthera
őstag
Nem 1xübb a move parancs? (Merthogy az is lemásolja, és ha sikerült, akkor törli az eredeti helyéről.
+Hibakezelés errorlevel-el:Move ide oda
IF (%ERRORLEVEL% == 0) goto OK
else goto HIBA
:OK
echo.%Date% >>c:\naplo.txt
echo.%Time% >>c:\naplo.txt
echo."Sikeres mozgatás" >>c:\naplo.txt
goto:vege
:HIBA
echo.%Date% >>c:\naplo.txt
echo.%Time% >>c:\naplo.txt
echo."Sikertelen mozgatás" >>c:\naplo.txt
goto:vege:vege
Szia!
Valamiért nem működik a hibakeresés, mert mindig "sikeres mozgatás"-t fűz a riport fájlba. Ha nem létezik a mozgatandó fájl, akkor is.
Az "else" parancsot eredetileg nem ismerte fel, de a sortörés megszűntetésével már nem jelzett hibát. -
Panthera
őstag
Fájlt is kell törölnöm (másolás után az eredeti helyéről), ez az ellenőrző funkció megfelel-e szerintetek vagy van biztosabb megoldás?
copy c:\*.* c:\másik könyvtár
if exist c:\másik könyvtár\*.* del c:\*.*Próbáltam az else parancsot is belefűzni, hogy pl. vége a programnak, de szintaktikailag nem volt jó valami.
Érdemes lenne egy fájlt létrehozni pl. echo.txt, amelybe mindig hozzáfűné az aktuális visszajelzéseket (ilyenekre gondolok: másolás, átnevezés, törlés sikeres-e vagy sem)?
-
Panthera
őstag
-
r4z
nagyúr
-
haromegesz14
senior tag
Egy kis gépi kód programot hoz létre, ami nem csinál mást mint a begépelt szöveget átadja paraméterként (%%1) a batch fájlnak. Próbáld ki, hogy kiveszed az in.com törlését, és parancssorban elindítod.
A 64bites windows-on meg azért nem szereti futni, mert nem tartalmazza a 16bites programok (.com!) futtatásához szükséges környezetet.Köszi!

-
haromegesz14
senior tag
Köszi!

Egy kis magyarázatot is tudnál hozzá mellékelni nekem?
hP1X500P[PZBBBfh#b##fXf-V@`$fPf]f3/f1/5++u5 ez mi akar lenni? Módosítgattam, és úgy már egyből nem futott le normálisan
-
Baryka007
addikt
Ez oké ezt meg is tudnám csinálni de hogy 1 ablakban működjön m2 ciklus és egyszerre! Erre gondoltam hogy valahogy ezt kéne megvalósítani
-
Korcsii
őstag
-
Baryka007
addikt
-
Baryka007
addikt
jaja csak nekem az 500 is változó meg a kezdő érték is
www.narutoarenaklan.atw.hu/davidnak.bat itt a kész program log.txt be menti a számokat is
útközben rájöttem de azért köszike 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd I i5-5G I 8GB I 180SSD I 14" QHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mind a 3 helyre kellett a +%.
Köszi! 
Nagyon köszönöm a segítséget!
Ez van.