- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemkriszt98
tag
-
kemkriszt98
tag
Ez így a my computernek hoz létre névtelen shortcutot az asztalra (ott van a .vbs is)... Hirtelen ötlettől vezérelve kitörölgettem a Wscript.Arguments.Named előfordulásit s így már alakul de megint az a helyzet mint az előbb... létrehozza a shc-t a megfelelő helyen de amikor rákattintok azt írja hogy az eredeti fájl nem található
-
kemkriszt98
tag
Na ez már majdnem sikerült
1. Ezt meg lehet oldani, úgyis, hogy csak maga a vbs legyen? Bemásoltam az argumentumos dolgok helyére az elérési útvonalat amire az hibát adott ki miszerint nem menthető a shortcut... Ebből arra következtetek, hogy ezt %userprofile% a vbs ben nem használhatom.
2. Ekkor írtam egy rövid kis batch fájltcscript copy_sch.vbs /target:"a.txt" /shortcut:"%userprofile%\Start Menu\Programs\Startup\a.txt"
Ez elsőre működött (Akkor ugyan abba a mappába másoltam, viszont most ha meg akarom nyitni a shortcutot akkor azt a hibaüzenetet kapom, hogy az eredeti fájl hiányzik
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, olyan kódra lenne szükségem ami átmásolja egy fájl shortcutját a startup folderbe.. Ezt a kódot találtam:
mklink "%userprofile%\Start Menu\Programs\Startup\%~nx0" "%~f0"
Ezzel két gondom van...1. Ha jól értem amit a konzolra kiír akkor ez magának a bat fájlnak a shortcutját másolja...azt sejtem, hogy ezt %~f0 átírhatom másik fájlnévre, de ehelyett %~nx0 mit írhatok? Valami random név itt is megteszi?
2. (Ez a nagyobb) Ha futtatom, akkor a konzol közli velem, hogy nincs jogom ehhez... És erre nem igazán találok megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged