- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Köszi, azzal megoldottam.
Azt viszont nem tudom, lehet-e, hogy ha elindítom a programot, akkor automatikusan kezdje el begépelni a cuccokat.
Vagy azt beleírni egy bat fájlba, hogy indítsa el a programot, majd nyomja meg a CTRL+ALT+A kombinációt.
Ilyet is próbáltam, csak ezzel az a baj, hogy ha elindul a program, akkor az lesz az aktív ablak, és addig nem lép tovább a bat, amíg azt be nem zárom.
Lehet olyat, hogy a programot a háttérbe indítsa, és lépjen tovább a következő parancsra? -
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Egy olyan batch fájlt szeretnék írni, ami elindít egy programot, majd beírja a felhasználónevet, TAB-bal átlép a jelszó mezőre, majd azt is beírja, és nyom egy entert.
Ki lehet valahogy töltetni egy külső program formját egy .bat fájllal?
Azért lenne jó, mert az adott program nem tudja megjegyezni az adatokat, így mindig be kell írnom mindent.
Köszi előre is!
(win7 x64, magyar)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akko M1 fekete-szürke keycap szett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest