- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
válaszodat - újra - nagyon köszünöm!
/p-t használtam - mert használtam eddig mindig w7 alatt, s oké volt, pont azt tette, amit szerettem volna.
mentőprogrammal próbálkoztam, még saját gépemen, de régen.
ha tudsz vmi szépet-jót és céges felhasználásra is ingyeneset, én nagyon megköszönöm, s örömmel eljátszom vele. majd egyszer... 8( december-január nálunk tűzoltásról szól - ezért is igyekszek kb most csak a status quo antét visszaállítani...a növekményes dologgal a baj, h pendrájvunk kicsi (persze, ha 1x ráveszem magamat, nem fog fájni nagyobbat venni), a hálózati meghajtónk mérete is kötött - "ajándékba" kaptam, nehéz nagyobbat kunyerálni (pofa szempontból), a felhős mentés hasonlóan kötött.
akárhogy is, a /d-vel eljátszom, nagyon köszönöm az ötletet.
kicsit utánaolvasva másoknak is volt gondja w1x /p-vel. sok segítőkész, de zérus jó tanács volt...áhh, úgy írtam, ahogy olvastam, bocsi pl usbdlm ügyben...
bhonti: nagyon köszönöm!
és úgy általában.
elindítottatok jó irányokban!
g
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.09
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest