- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
csaszizoltan #823 üzenetére
Igen igen, ez remekül bevált, köszönöm ismét
Infó: számomra a 120sec még sok is (gyakoriságot tekintve), mivel kb 3-4 naponta érkezik oda bármi (sőt, van, hogy egy hétig semmi). Ezért is került nagyon perifériára és vagyunk hajlamosak megfeledkezni róla. Ezért már az is jó, ha 1-2óránként végez ellenőrzést.
De egyébként a 120sec is kiváló. Szépen csendben elvan a háttérben, ha pedig érkezik valami, már dobja is az ablakot a képernyőre.
Startup mappába bedobtam, géppel indul, törődésmentes -
_Smooth
senior tag
válasz
csaszizoltan #817 üzenetére
Nagyon szuper, köszönöm
Már ez is nagyszerű, de chrome helyett egy sima echo (alert) ablak nem tud működni?
Ja meg a másik problem, hogy szerveren van az érintett könyvtár, nem helyi gépen.
Hol tudom megadni a vizsgálathoz szükséges elérési utat? -
_Smooth
senior tag
Néztem most itt lejjebb az egyik hozzászólásban a FileSystemWatchert. Ha ez telepítést igényel, akkor az sajna nem játszik, nincsenek a gépeken telepítési jogosultságok. Illetve nem is feltétlenül kellene ilyen"komolyabb" program, nincs mit logolni meg különösebben figyelni, csak egy alertre volna szükség.
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan batch file-ra lenne szükségem, ami értesítést küld, ha adott könyvtárba file kerül.
(Szerveren egy könyvtárba kerülnek fel a faxon beérkezett, PDF-be mentett adatok, de ezek néha elkerülik a figyelmünket. Semmi extra elvárás nincs, csak jelezzen új beérkezés esetén).Első körben arra gondoltam, számlálhatná a fileokat és változás esetén jelez. De ha két számlálási ciklus között valaki esetleg töröl egy régebbit, de beérkezik egy új, akkor arról nem fog jelezni.
Nem tudom, hogy módosítás dátumával lehet valamit kezdeni - pl. aznapi dátummal érkező file-ok esetén dobjon egy ablakot/emailt/csipogjon, mindegy.Van erre lehetőség?
Próbáltam keresni, bár nem egyszerű, így ha már volt hasonlóról szó, nekem annak a hozzászólásnak a linkje, száma is elég (vagy hogy nagyjából mikori hozzászólások környékén kutakodjak).Köszi előre is.
Szerk:
Sőt, jobban belegondolva (ha az egyszerűbb), az is elég, ha PDF kiterjesztéssel file-t érzékel, akkor dob egy jelzést. Mivel utána úgyis áthelyezzük a beérkezett file-okat a megfelelő könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest