Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
jano1102
üzenetére
Nehéz okosabbat mondani, mint ami itt is le volt írva már. Próbáld meg kihasználni a terepet, használj varázsitalokat, tekercseket, használd a karaktereket annak megfelelően, hogy miben erősek, adj a kezükbe olyan fegyvereket, amiket tudnak is használni, stb. A summonok is nagyon sokat tudnak segíteni, egyszerűen azért, mert többen vagytok és az ellenfélnek is többfelé kell figyelnie. Használj olyan képességeket, amik mobilitást biztosítanak az embereidnek, pl. a misty step, vagy dimension door.
Használd az examine-t és nézd meg, hogy az ellenél mire immunis, vagy épp mire érzékeny és használj olyan támadást ellenük.
Illetve a legfontosabb tanács: nem kell mindig harcolni, sőt. Sokszor kibeszélheted magad egy nehéz helyzetből, máskor meg egyszerűen csak el tudsz lopakodni az ellenfél mellett.Én Act 3-ban két nehéz harcot is kihagytam így. Mindenki felhajtott egy láthatatlanság varázsitalt és elsétáltam az ellenfelek között.
Én is a legkönnyebben toltam, mert nem szeretek sz@pni a harccal és azon a fokozaton tényleg nem nehéz annyira, ha a fentiekre figyelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest