- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Corsair90 #76649 üzenetére
Szerintem kezd azzal, hogy hardver csere előtt kikapcsolod a win gyors rendszerindítást. Talán az is segít. Én még nem hallottam olyanról, hogy hangkártya és vga veszett össze. Ebben az esetben előbb a hangkártyát, aztán a vga-t telepíteném. Persze sok variáció nincs, nem annyira időigényes a másik variáció próbája sem.
-
OutSider17
senior tag
válasz
Corsair90 #66466 üzenetére
Ez így van!
Amelyik játék nem képes az sli támogatásra ott csak az egyik gpu teljesítményét fogod kapni!
Nem éri meg az SLI! Nagyon kevés játék támogatja és a fogyasztása is nagyobb mint amennyit teljesítményben javul!
Emlékszem még a HD4870X2-re...... Meg indult a refhűtő és elgurultam a székkel az útjából! Sőt még ferihegytől felszállási engedélyt is kértem!
Pokolian hangos és forró fejű kártya volt! -
Csupingo
veterán
válasz
Corsair90 #66460 üzenetére
Én úgy olvasgattam, hogy egy mezei dvi-hdmi kábel jó lehet erre a célra. Mondjuk én még nem használtam ilyet, ezért mérget nem vennék rá.
-
Olajka02
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest