- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyqq
csendes tag
válasz
Roli567 #33140 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, nem birta a táp a hd 6850-et, ugyan ilyen tüneteket produkált nálam is, ha elkezdtem játszani egy idő után vagy appcrash miatt bezárt vagy kékhalál meg volt hogy nem is stresszeltem és úgy is kékhalál.
Én úgy jöttem rá hogy átraktam egy másik gépbe a kártyát, ahol egyből tökéletesen működött, neked is csak ezt a módot tudnám ajánlani -
Heavyqq
csendes tag
válasz
Roli567 #33130 üzenetére
Mindenképpen minőségit! Chieftec, FSP, Cooler Master, Corsair stb., én a helyedben egy 500-asat vennék, ha későbbiekben úgy gondolod hogy valamit még fejlesztegsz akkor meg egy 550-est.
Nem tudom anyagiak mennyire számítanak, de ha nem akarsz érte annyit kiadni mint amennyiért kapni lehet (10-től felfelé) akkor azt mondanám hogy keress egyet itt apró-n, vagy ahol laksz egy megbizható számítástechnikai üzletet ahol adnak használt terméket garival. (én a saját 500-as chieftec-em az ez előtti tápom beszámításával vettem 4-ért garival ) -
Heavyqq
csendes tag
válasz
Roli567 #33106 üzenetére
Szerintem 99% hogy a táp.
AMD honlapján ott áll : 500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended
Nem véletlen írják oda, én is azt gondoltam míg meg nem vettem a HD 6850-em, volt mellé egy 400-as fsp tápom, amit ahogy kiszámolgattam elégnek kellett volna lenni rá de amíg az volt folyamatosan kékhalál meg kidobált appcrash-el játékból, mióta vettem mellé egy 500-as Chieftek-et azóta nagyon szépen elpöcörög
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest