- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyqq
csendes tag
Mivel nem nagyon találnám hogy lenne furmark adatbázis az eredményekről, ezért megkérdezném nem e tudja valaki hogy hol lehetne megnézni egy rendes nagy listát?
Most hajtottam kicsit meg a kártyát, de elég jól produkált :
HD 6850 -
Heavyqq
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #33148 üzenetére
Helló! Nézd meg a hwcompare.com- ot vagy a gpureview.com-ot.
-
Heavyqq
csendes tag
válasz
Roli567 #33140 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, nem birta a táp a hd 6850-et, ugyan ilyen tüneteket produkált nálam is, ha elkezdtem játszani egy idő után vagy appcrash miatt bezárt vagy kékhalál meg volt hogy nem is stresszeltem és úgy is kékhalál.
Én úgy jöttem rá hogy átraktam egy másik gépbe a kártyát, ahol egyből tökéletesen működött, neked is csak ezt a módot tudnám ajánlani -
Heavyqq
csendes tag
válasz
Roli567 #33130 üzenetére
Mindenképpen minőségit! Chieftec, FSP, Cooler Master, Corsair stb., én a helyedben egy 500-asat vennék, ha későbbiekben úgy gondolod hogy valamit még fejlesztegsz akkor meg egy 550-est.
Nem tudom anyagiak mennyire számítanak, de ha nem akarsz érte annyit kiadni mint amennyiért kapni lehet (10-től felfelé) akkor azt mondanám hogy keress egyet itt apró-n, vagy ahol laksz egy megbizható számítástechnikai üzletet ahol adnak használt terméket garival. (én a saját 500-as chieftec-em az ez előtti tápom beszámításával vettem 4-ért garival ) -
Heavyqq
csendes tag
válasz
Roli567 #33106 üzenetére
Szerintem 99% hogy a táp.
AMD honlapján ott áll : 500W (or greater) power supply with one 75W 6-pin PCI Express power connector recommended
Nem véletlen írják oda, én is azt gondoltam míg meg nem vettem a HD 6850-em, volt mellé egy 400-as fsp tápom, amit ahogy kiszámolgattam elégnek kellett volna lenni rá de amíg az volt folyamatosan kékhalál meg kidobált appcrash-el játékból, mióta vettem mellé egy 500-as Chieftek-et azóta nagyon szépen elpöcörög
-
Heavyqq
csendes tag
Sziasztok!
Egy fontos dologban kérnék segítséget tőletek.
Adott a gépem : HD 6850, MSI KA780G lappal, 4x1Gb Geil 800Mhz ram, Athlon 64 x2 5200+ (3100 OC).
Elkezdek játszani egy játékkal pl. Dirt 3, kis idő múlva (mondjuk 5-10perc) jön egy appcrash, újra elindítom kis idő múlva megint appcrash, aztán ha épp nem appcrash-el akkor jön egy dxgmms1.sys kék halál. Ezt ugyanígy csinálja nagyjából minden játékkal (Crysis 3, Far Cry 3, Undercover etc.).Kibróbáltam egy másik géppel amibe egy HD 5450 van, HD 5450-et beleraktam az én configomba, a HD 6850-et beleraktam a másikba, 1 óra játék nálam Dirt 3-al másik gépben is 1 óra játék Undercover-el.
Az 1 óra alatt semmilyen hiba nem volt egyik gépben sem.Mi okozhatja ezt a problémát?
-
Heavyqq
csendes tag
Üdv!
Videokártya váltás előtt vagyok és gondoltam kikérem mások véleményét is nehogy rossz vásárt csináljak
Az utóbbi napokban jobban utánna néztem a dolgoknak és talán a 20 ezer körüli kártyák közül ez tűnt a legigéretesebbnek : http://bestbyte.hu/termekek/44165/ASUS_EAH6670_DIS_1GD5_AMD_GDDR5_1GBB_128bit_PCIe_videokartya.htmlA konfingom : MSI Ka780g alaplap, AMD Athlon 64 x2 2,700Mhz, 4Gb Geil ram 800Mhz. Monitorom HD.
Akinek esetleg ez a 4000Mhz-es kártyája van vagy ismeri attól kérdezném hogy napjaink játékaihoz elég lenne e egy Mid Grafhoz?
(még annyit hogy néztem a Ka780g-t hogy kezeli e a PCI-E x16 2.0 / 2.1 - et én úgy vettem ki hogy 2.0-t igencsak kéne neki de azért ha nem így lenne valaki szóljon
)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest