- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Az integer scaling valami ilyesmire lett kitalálva, de az főleg a régi játékokhoz, tehát nem lesz rajta semmilyen élsimítás. 1:1-ben felskáláz 1x1 pixelt 4x4 pixelre.
Ha kipróbálod nyomhatnál a monitorról egy tesztfotót (fényképezővel, ne screenshot
). Szívesen látnám, hogyan néz ki.
De még olyan opció is létezik a driverekben, hogy az 1080p -> 4k átméretezést nem a monitor, hanem a GPU végzi.
Bár ha az integer scaling be van állítva, akkor ez az opció talán automatán bekapcsol. -
sota81
csendes tag
Sziasztok,
#75023-ban indítottam egy folyamot, GTX 560 Ti on Wondows 10 témában.
Jelentem, nem sikerült megoldani a problémát, bár azóta sem értem, hogy a legutóbbi driver, ami még támogatta a GTX 560 Ti kártyát, miért nem volt képes együttműködni a Win 10-zel.
Mindegy, lecseréltem egy ATI HD7850-re, és csodás minden
Stalker: COP 40-45 FPS, mindent maximumra állítva.Köszönöm mindenkinek az erőfeszítést, amit az ügyem megdása érdekében tett
Üdv.
-
Én így szoktam a drivercserét Win Home gépen, bár kártyacserével még nem csináltam, de gyanítom jó lehet így.
Leszedném az RX 580-hoz való legfrissebb drivert.
Majd az AMD által javasolt módon eltávolítanám a Catalystot.
Restart helyett kikapcs, kártya ki, új kártya be.
Netet kihúzni, Win Home agresszíven tesz fel neki szimpi drivert, ami nekünk nem biztos, hogy szimpi. (Nekem Win 10 Pro van, az nem telepít magának automatikusan vga drivert)
Az új kártyával feláll a gép, nincs net, így jobb klikk a leszedett driverre, futtatás rendszergazdaként és telepítés. Amint vége, mehet vissza a net.Ha gond van, csökkentett módban mehet egy DDU pucolás.
-
-szabi-
addikt
Szerintem rx580 ár/érték arányának semmi közük a 1060-as kártyák hibaarányához.
Ez a "Milyen videókártyát?" topikban hasznosabb, mint itt. -
Oszilaci
senior tag
inkább thermal grizzly kryonaut
ajánlanám ,nekem bevált -
SP4C3
veterán
Procis topic-ban láttam a hsz-t és gondoltam megnézem, hogy jött-e válasz.
Igen a GPU-t, a hűtőből meg pont az látszik ami nem számít. Kész csoda, hogy ez a kis hőreaktor nem döglött még be.
Vram-ok hűtésére általában "thermal-pad"-ot használnak. Amikor szétszeded, akkor biztos látni fogod, hogy jelen esetben mit alkalmaztak.
thermalpad így néz ki:
-
Z_A_P
addikt
Bocs kicsusztam idobol.
Ezen kep alapjan csak a GPU-t kell(ene) pasztazni szerintem, nem? -
cbm1974
tag
Szia!
Én is a hibrid témát bújom hetek óta. Egy asus m4a785t-m lapba szerteném megvalósítani, és valakinek itt a prohardveren sikerült is hd5450-el megvalósítani a hcf-et.Szerintem van értelme, ha pl. a takarékossági szempontokat nézzük, az igp átveszi a feladatot, amikor nincs nagyobb grafika alkalmazás, játéknál pedig átadja a szerepét a külső vga-nak.
Sokan lenézik ezt, mert már idejétmúlt, de ha nem vagy nagy játékos és nem akarsz költeni drága vga-ra, ez egy nagyon jó alternatíva, én még nem adtam fel...
Persze, gond lehet az összehangolással is. Nekem egy próbát mindenképp megér!
az integrált hd4200-as, ami az én lapomban van erősebb egy gf 6600-nál.ez a link több sikerült próbálkozást bemutat:
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?255519-Hybrid-Crossfire-on-880G-chipset...
ez pedig a topik a témáról:
http://prohardver.hu/tema/ati_hybrid_crossfirex_tm_topik/hsz_1-100.htmlRemélem, segíthettem valamelyest..
üdv:Zsolti
-
spista222
addikt
Ha újonnan veszi akkor az a pár ezressel több egy 5550 vagy5570-ért nem sok amivel már játszani is lehet akár.
Ha használtan jó áron akkor persze mindig van olyan árhatár amikor megérheti.
HCF nem fog menni már HD4XXX-el sem ment.
Játékra használja valamennyire?
Ha nem akkor akár 32-128MB is bőven elég az integráltnak az nem sok a rendszermemóriából.
Nekem is most lett downgrade HD5670-ről HD3000 integráltra és játékokon kívül nem vettem észre sehol se lassulást, fogyasztás is csökkent 15W-al -
spista222
addikt
Felesleges a Hibryd Crossfire.
A kézikönyve szerint csak HD2400XT-vel és HD3450-el menne.
Ha már egy HD3650-et raknál mellé ezt már csak visszafogná és egyedül is gyorsabb mint a 3450-el CF-ben.
Ha jól tudom Hd5450 a legkisebb 5XXX szériás kártya és az már magában többet tud mint 3450, így ha menne a HCF akkor is csak visszafogná azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest