- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Grave_444 #84015 üzenetére
Nincs, csak szembejött velem a jútubon egy videó, ami a ház ventikre azt javasolta, hogy ne legyenek egy helyre bekötve, hanem amennyiben lehetséges mindegyiknek legyen más a fordulatszáma, mert úgy hatékonyabb lehet a hűtés.
És elgondolkoztam, hogy mi van a videokártyákkal, mert az sem egyenletesen melegszik mindenhol, és lehet az egyik ventinek elég kisebb fordulatszámon pörögnie vagy ahogyan a rendszer beállítja. -
törölt tag
2 ventis kártyáknál kell, hogy szinkronban legyenek a ventik vagy az a jobb / hatékonyabb ha más a fordulatszám mindkettőnél?
-
törölt tag
válasz
varmi2 #84003 üzenetére
Az összes előző kártyám ebayről volt, a nagy részük szinte új, 2-3 hónapos. Ez a mostani lenne használtabb / régebbi.
Itthon is használtat vennék, azokra sincs nagyon gari.
A mostani egy Asus Dual EVO, amivel nagyon meg vagyok elégedve hűtés és zaj szempontból, egyelőre olyat kerestem.
Bár most találtam pl. ezt: [link] de nem ismerem a Zotac kártyákat, bár eddig csak jókat olvastam róla.
Esetleg ez jó lehet ennyiért? -
törölt tag
válasz
Csupingo #84001 üzenetére
Megnéztem közben a hivatalos fotókat, azon sincs matrica.
A garancia nem számít, mert ebayes vásárlás, a lényeg, hogy jól működjön.
De lehet megkérdezem az eladót, nekem a bal felső egyik csavar gyanús. Nem gáz, ha szétszedte, csak reméljük jól is rakta össze, bár egy újrapasztázást még én is meg tudok csinálni. -
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok,
Mekkora különbség lehet egy 192 bit / 6GB VRAM és egy 256 bit / 8GB VRAM kártya között?
Pontosabban mondjuk egy RTX 2060 és RTX 2080 között és mi a különbség teljesítményben?
Egyelőre sajnos csak utóbbira tudnék váltani, viszont eléggé összezavarnak a netes írások, mert van ahol azt írják, hogy minimum 8GB VRAMos kártyát vegyen az ember, van aki ízt írja nincs nagy különbség a 192 és a 256 bit között és hasonlók.
A száraz számok meg nem sokat mondanak egyelőre azon kívül, hogy utóbbi kb. 40%-kal gyorsabb / több / jobb.
Sok éve megragadtam a 192 bit 6GB VRAM szinten (GTX 1060, RTX 2060), de nem tudom egy RTX 2080 mennyivel lenne jobb? -
törölt tag
válasz
Grave_444 #83956 üzenetére
Nekem Asus 2060 van, lehet külön vezérelni a 2 ventit, még MSI Afterburnerben is van opció a szinkronra.
Nem követtem vissza pontosan a sztorit, de ha az a gond, hogy a 2 venti nem azonos számon pörög, akkor ez akár a kártya saját programjában is állítható szerintem. -
törölt tag
válasz
Apollo_21 #83946 üzenetére
Eszköz és kábel függő, de ha működés közben dugdossa valaki a HDMI kábelt, akkor hiába van lecsökkentve a feszültség, simán áthúzhat az áram és kiégetheti a HDMI chipet az adott eszközön.
Ezért érdemes teljesen áramtalanítani, mert kikapcsolt (stand by) állapotban is okozhat problémát.
Újabb eszközöknél és kábeleknél már nem nagyon, de azért érdemes vigyázni. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Markzion1983 #83801 üzenetére
Csak egy tipp, de ha DP vagy HDMI csatlakozóból több van egy kártyán, akkor mindig van egy elsődleges mindkettőből és azokba kell először bedugni a megjelenítőket (attól függetlenül, hogy bár valamiért a HDMI-t veszi elsődleges csatlakozónak, rendszerenként ez változhat).
-
törölt tag
válasz
MasterDeeJay #83500 üzenetére
Nvidiánál RTX 3xxx sorozattól felfelé működik csak.
Ettől függetlenül BIOS-ban bekapcsolható, de nem fogja használni. -
törölt tag
Üdv,
Néha a venti amikor beindul a hűtés a kártyán magas kerregő hangot ad. Vagyis nem kerreg, hanem amikor nagy fordulatszámon forog valami és közben olyan fémes hangja van.
Olajoznom kellene a ventit vagy miért történik ez? -
törölt tag
válasz
Coach Atesz #83285 üzenetére
A jó slotokba rakod a memóriákat?
Általában 2-4 és 1-3 slotokba kell párosítani őket. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dave567 #83199 üzenetére
RTSS-t ha megnyitod, akkor jobb oldalt fentebb lesz olyan, hogy frame rate limit, oda ha beírod a 144-et már kész is. Ha nem segít, akkor lenullázod.
Nem tudom mennyire sürgős vagy fontos ezt most megoldani, lehet 1-2 hét és lesz rá javítás.
Én újraraktam a gépet, mert 2,5 éves rendszer volt már, még Win 10-ről indult és Win 11 lett belőle többféle módon is, már nagyon toldozott-foltozott volt. -
törölt tag
válasz
Dave567 #83193 üzenetére
Akkor azt még okozhatja az egyenetlen frame time.
RTSS állítólag a legjobb, ami ezt rendbe hozza. Nálam is ez segített, csak be kellett írnom az fps korlátot.
Ha használsz MSI Afterburnert, abban benne van.
Nem emlékszem már írtad-e, hogy melyik Win verzión vagy? 22H2 frissítés fent van? -
törölt tag
válasz
Dave567 #83174 üzenetére
Egérnél talán a pointer precision szokott problémát okozni.
De nálad törik a kép, amit nálam a 22H2 okozott. Csak a V-sync segített, de akkor meg input lagom lett, fast sync esetén maradt ugyanolyan rossz, törött.
G-sync-nek működnie kellene.
Állítólag Experince telepítése megoldja a problémát, de nálam nem segített, és nem is értem ez hogy kapcsolódik ahhoz, hogy driver szinten akad össze az oprendszerrel. -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #83115 üzenetére
Hát, most már mindegy, fel sem tűnt már annyira fáradt vagyok.
Vírusirtó nem jelzett eddig.
Nem találtam hivatalos microsoftos letöltőlinket, gugli is csak azt dobálta fel hogyan töltsem le tőlük az MCT-t.
A sokadik haszontalan link után már csak töltöttem az első elérhetőt. -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #83113 üzenetére
Hát remélem itt csak nem vertek át.
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #83111 üzenetére
Közben találtam ugyanezt a verziót (21H2) egy oldalon, ahol elvileg hivatalos iso-k vannak fent.
De köszi a tippet, nem tudtam, hogy van Rufus-ban ilyen opció, régen használtam már. -
törölt tag
válasz
bobalazs #83051 üzenetére
Win 11 22H2 frissítése okozza a problémát, nem működik jól együtt az Nvidia driverekkel, de Nvidiáék még nem tudják mi a probléma.
Én meg jól megszopikáztattam magamat is, mert nem tudok már visszamenni a 22H2 előtti állapotra. -
törölt tag
válasz
bobalazs #83046 üzenetére
Áááh, nem akarok peches lenni.
Valami oka csak van ennek is?
Safe módban leszedtem a drivert DDU-val és újratelepítettem.
A FF és Kodi probléma megoldódott, de a játékokban nem.
Lehet a Windowst kellene újratelepíteni, mert már eléggé toldozott-foltozott?
Vagy lehet az új frissítés okozta ezt is, de már nem tudom visszacsinálni. -
törölt tag
Na most már a Fast sync + RTSS 60 fps sem működik rendesen.
Ami durva, hogy nem csak a játékokban van hatalmas tearing, hanem Firefox görgetésnél is akadozik, visszatért a Kodiban is a tearing, pedig mióta ezt beállítottuk, nem nyúltam semmihez, de Windows pl. már 2x visszarakta valamiért a 150%-os nagyítást.
És akkor is clean reinstallt választottam. Van még valami Nvidia vezérlőpult beállítás, ami bezavarhat? Global settings mind defaulton van. -
törölt tag
válasz
Dinomano #83039 üzenetére
Nem adod fél áron, az a kártya annyit ér. A mesterségesen felpumpált árak miatt vetted drágábban, mint mindenki más akkoriban. Tudom, szopás ez így, de mindegy mit veszel, később olcsóbban tudod eladni, ez a normális folyamat, nem pedig az, ami nemrég történt a piacon.
-
törölt tag
válasz
bobalazs #83020 üzenetére
Aah, összezavartok. 😅
De közben rájöttem, hogy a 2x v-sync beállítással (is) szívattam, magam. Csak Nvidiában bekapcsolva a fast v-sync és RTSS-ben pedig az fps cap most jól működik. Low latencyt ha kikapcsolom szerintem nem változott semmi, de ezen a ponton már nem vagyok benne biztos. 😬
Most már csak a többi játékot kell majd megnéznem, de legalább már van egy biztos kiindulópontom.
Köszi a segítséget mindenkinek. -
törölt tag
válasz
bobalazs #83018 üzenetére
Kodi az egyéni programok résznél hozzá sem volt adva.
A játékokat meg nem a global beállításokkal használom, hanem hozzáadom őket külön, hogy ha elbarmolok valamit, akkor ne legyen gáz.
De visszatettem az eggyel előbbi drivert és így az is megjavult.
Közben kipróbáltam az 58 fps-t DG alatt, de azzal voltak akadások.
Aztán megnéztem 59 fps-t, mert hogy elvileg az ultra low latency miatt van +1 pre-rendered frame, de azzal is voltak akadások.
De ha RTSS-t 60 fps-re teszem és játékban kikapcsolom a v-syncet és csak Nvidia vezérlőpultban állítom fast-ra, akkor jónak tűnik, de így is néha van kis akadás.
Az a fura, hogy ilyenkor a CPU 1-2%-on mozog, nem kellene annak többnek lennie?
Meg az sem volt tiszta sosem, hogy ha ugyanazok a beállítások vannak Nvidia driverben és játékban is, akkor melyiket kell használni / melyik a jobb?
De így már értelmét nyeri az a dolog, hogy vannak egyéni program beállítások. -
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #83000 üzenetére
Low Latency nem okozott problémát, azt megnéztem minden beállításban.
Dark Souls 3-nál nagyon sokat segített és a Dragon Age Inquisition alatt is.
De most belefutottam egy érdekes dologba. RTSS-ben fps cap 60 + fast v-sync alatt a Days Gone többször megakadt folyamatosan és néha felzúgott a GPU venti is.
Aztán megnéztem DAI alatt is a beállításokat, de pl. az Nvidia Control Panelben hiába állítottam be valamit, nem alkalmazódtak a beállítások, sőt, még tearing is volt úgy, hoyg V-sync be volt kapcsolva.
Aztán megnéztem Kodi alatt lejátszást és ott meg hullámzott a kép.
Leszedtem a drivert és visszatettem az előzőt, ez nagyjából megoldott pár dolgot, de Days Gone alatt még mindig néha észrevehető akadozás.
De az is feltűnt, hogy most a CPU kihasználtság kb. 2% volt DAI és DG alatt is, és előzőleg emlékszem ez kb. 15% volt.Szóval most kicsit elbizonytalanodtam mi történt, egy i5-10400F ennyire nem rossz, pláne ha egy 8 éves játékról beszélünk.
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #82993 üzenetére
V-syncet használok 60Hz-es tévével, de nagy lag van alatta és nem reszponzívok a játékok.
Tegnap rájöttem, hogy ezt valószínűleg a frame time inkonzisztenciája okozza, ezért teszteltem most a különböző v-sync és max frame beállításokat.
RTX 2060 6GB van, a RAM 32GB.
Próbálok rájönni minden hibára, ami okozhat ilyen anomáliákat, bár valószínűleg egy teljes Win reinstall sem ártana.
Meg azért is próbálok 60Hz-re korlátozódni, mert egyrészt a monitor és TV is ennyit tud, másrészt nem akarom maxon járatni a kártyát, nem az áram miatt, hanem mert hangos és egyébként sem kell 60fps-nél több (jelenleg). -
törölt tag
válasz
bobalazs #82990 üzenetére
Igen, de akkor nem néztem a frame time-ot, mert nem tudtam, hogy az a probléma pontos oka és az overlayben sem volt benne.
Most úgy tűnik akkor kapok konstans 16.6ms-ot, ha RTSS-ben van az fps cap és a játékban a vsync beállítás. Így is van egy minimális lag, de teljesen konzisztens a sebesség.
Kipróbáltam, hogy ha hagyom futni maxon a GPU-t, akkor a legreszponzívabb a játék, de ugye akkor majdnem maxon fut 100 fps közelében és van hatalmas tearing a 60Hz-es tévén.
Fura módon az Nvidia paneles beállítások szintén inkonzisztens eredményt hoztak így maradt az RTSS.
De legalább ezt is megoldottuk. 🙂
Amíg nem nyerek a lottón új tévére és PC-re, addig marad így. 😌 -
törölt tag
Frame Time-ot hogy tudom kicsit konzisztensebbé tenni? Nagyon random értékeket kapok, ugrál 3 és 18 ms között átlagban, nem egyenletes.
Valószínűleg ez okozza azt a lagot / lassúságot, amit érzékelek játékok közben.
Az ultra low latency és a tévén game mode valamennyit segített így is, de nem jó még mindig.
Gugliztam sokat, de nagyon ellentmondóak az infók és sokan keverik a frame time-ot az fps-sel.
Milyen beállításokat kellene figyelnem / megváltoztatnom / ellenőriznem? -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #82967 üzenetére
Mert az eladó úgyis azt mond, amit akar és kíváncsi voltam mások véleményére is.
Másrészt a családban is vannak páran, akik nem egyenesen ki be húzogatják a kábeleket, hanem oldalra feszegetik, és ott is hasonlóan nézett ki utána a csatlakozó. Ettől függetlenül még működtek az eszközök, de okozhat problémát később, és nem akarom, hogy elromoljon kis idő után. -
törölt tag
válasz
DravenMoral #82964 üzenetére
Inkább hagytam ezt elúszni, bár egyébként árban nagyon megérte volna.
-
törölt tag
Ennek a kártyának a HDMI csatlakozója sérült? [link]
-
törölt tag
Hmm, fura, mert egyébként úgy működnie kellene.
A 30%-nál lévő pontozott vonal és a legalsó opció a képen azt jelenti, hogy valószínűleg ezt a beállítást korlátozza a gyártó. Bár mivel be van kapcsolva legalul és ha így nem működik, akkor lehet ez a helyzet.
Még esetleg annyit próbálhatsz meg, hogy hagyod az auto beállítást és BIOS-ban állítasz be görbét, ha van rá lehetőség.
Vagy ha a képen a háttérben a kártyához való program van, akkor legalul a Graph résznél lehet még erre valami beállítás, ahol a zöld pont is van.
De egyszerre csak egy progit használj, különben összeakadnak a beállítások. -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #82844 üzenetére
Monitor és TV is 60 Hz.
Azért próbálgattam előzőleg és most HZD-nél a V-sync + max frame rate-et is, mert ha jól értem V-sync alatt is a GPU legyártja a sok képkockát, de csak 60-at látok belőle.
De teljesen feleslegesen dolgozik így a kártya és sok guglizás után találtam infót arra, hogy esetleg V-sync és max frame rate működhet együtt, ez okozza a legkisebb lagot.
Most a game mode + ultra low latency és v-sync egyelőre jól működik reagálás szempontjából, szóval már előrébb vagyok.
Nem biztos, hogy fogok szórakozni a V-sync + max frame rate-tel sokat, de érdekes elgondolásnak tűnt és gondoltam hátha ez megoldja HZD-nél a problémát. -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #82842 üzenetére
V-sync be volt kapcsolva. Próbálkoztam ezzel nemrég, ott ha jól értettem a max frame rate-et 59-re kellett állítani, mert a +1 legyártott frame-mel lett összesen 60.
Nvidia viszont alapból 58-ra teszi ezt az értéket.
Próbálkozom majd még ezzel, most lementem 56-ig, de nem volt változás, igaz be volt kapcsolva a V-sync.
HZD-ben 10-es a skála, RTSS-t használom a konkrét frame rate-re, mert Nvidia beállítása úgy tűnik lagot okoz.
Képtörésnél tearing-re gondolsz? Mert az eddig nem volt. -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #82839 üzenetére
1. Hogy mi, tessék?
2 HDMI csatlakozó van a tévén, az egyik sima a másik eARC, ebben van a házimozi erősítő, mert a teljes lánc úgy néz ki, hogy PC - AVR - TV
2. Bekapcsoltam, ezt mindig elfelejtem visszaállítani driver frissítés után.
3. Előzőleg 59 fps-t próbáltam a max frame rate-tel és RTSS-sel is, de ott akadozott, a többi beállítást nem próbáltam még.
4. Közben eszembe jutott, hogy mióta teszteltem, azóta volt 2 reset a tévén, most kicsit állítottam a beállításokon, mert kisütötte a szemem a Game mode, bekapcsoltam az ultra low latency-t és most úgy tűnik, hogy pár játékban egyenesen meglódult a reagálás, állítanom kell majd a kontroller érzékenységen, de többségében javult a helyzet.
Horizon Zero Dawn alatt fura kicsit a kép, ott még mintha kicsit darabos lenne, de majd az előző pontos beállításokat megnézem majd RTSS-sel.
De most lekopogom, hogy úgy tűnik javult a helyzet.
De hogy én a szenvedős beállításon játszottam végig a DS 3-mat és szívattam még feleslegesen is.
Köszi a segítséget. -
törölt tag
Köszönöm mindenkinek az infókat.
i5-10400F és RTX 2060 a páros most.
1080p@60Hz-en játszom, nem tudom itt ebben az összeállításban van-e bottleneck vagy kellene-e bármit éreznem.Egy általános panaszom van pár játékra (bár tévén játszom wireless kontrollerrel): sokszor érzem azt, mintha lomha lenne a játék, nem reszponzív, nem gyors, mintha lenne egy kis lag, de ezt nem tudom lemérni.
Lehet itt valahol van bottleneck.
Tudom YouTube-on nézni mások gameplay videóit teljesen más élmény, de nagyon sokszor látom azt ugyanazoknál a játékoknál, hogy sokkal reszponzívabb, gyorsabban reagálnak és gyorsabban történnek a dolgok. -
törölt tag
Úgy tűnik nem teljesen értem mi a CPU és GPU bottleneck.
Ebben a videóban (időpontos) a bácsi azt mondja, hogy CPU bottleneck van.
De ezt miből látja?
CPU alig van használva, GPU sem vészes. Nem értem miből következtet erre? -
-
törölt tag
válasz
szupi92 #82749 üzenetére
Az a lapod manualjában benne van, ha jól kerestem a 30. oldalon.
Ez annyit tesz, hogy ha van régebbi eszközöd, ami nem kompatibilis az újabb UEFI szabvánnyal / móddal, akkor a legacy módban tudod használni.
De ez csak egy tipp volt, nem tudom mi baja lehet a kártyának, ha csak driver frissítés utáni problémád van, akkor lehet az előző driver megoldja a dolgot, ha eddig nem volt gond vele. -
törölt tag
válasz
bobalazs #82741 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy azért, mert átalakítót használsz és a végén lévő HDMI-t ismeri fel.
DP-n kellene tudnia a 60Hz-et, 1.4 HDMI-n csak a 30 megy át.
Olyan kábel kellene, aminek a HDMI része Premium High Speed HDMI ha van ilyen az átalakítóknál, ha a tévédben 2.0 csatlakozó van.
Ha jó a logikám.Ha a kábel a probléma, itt van olcsón ~2500-3000 körül, ami jó 2.0-hoz.
-
törölt tag
válasz
Abrion #82570 üzenetére
Nem megy a venti vagy csak nem hallod felpörögni?
Sok kártyánál csak 50 fok felett indul be a venti, nálam is, pedig az Nvidia kártya.
De ahogy néztem a gyártó oldalát, használnak 2 fajta technológiát is, amivel állítólag hűvös és csendes a kártya.
Szóval elvileg igen, normális. -
törölt tag
válasz
Lord Dragon #82566 üzenetére
Nem azt írta, hogy szar a CPU-d, hanem azt, hogy CPU bottleneck-ed van.
Ami valójában nincs. -
törölt tag
válasz
Lord Dragon #82534 üzenetére
Nem tudom, írtam, hogy találgatok.
Nálam olyan volt, hogy a The Bureau: XCOM Declassified játék alatt physx okozott problémát, folyton kifagyott a játék és csak hard reset segített, végső megoldásként egy régebbi verziót kellett felraknom, mert régebbi volt a játék. -
törölt tag
válasz
Lord Dragon #82530 üzenetére
Hát, tényleg csak találgatok, de egyelőre ez szoftveres problémának tűnik.
Talán még a Physx verzió okozhat problémát. -
törölt tag
válasz
Lord Dragon #82521 üzenetére
Nekem leírás alapján úgy tűnik a játékokkal lehet probléma bár a BIOS reset nagyon furának tűnik.
Nem lehet, hogy telepíteni kellene a játékokhoz mellékelt DirectX / NET / VCredist progikat?
Nálam hibás működésnél több üfsz is javasolta ezt, a játékok mappájában elvileg ezek benne vannak és lehet megoldás lenne.Illetve amikor kártyát cseréltél csináltál DDU-t vagy tiszta telepítést az Nvidia drivernek?
-
törölt tag
válasz
chatran #82417 üzenetére
Nem hallgattam meg a felvételt, de van olyan dolog, hogy a GPU-k bizonyos hőfokig nem kapcsolják be a ventiket, ha nincsenek terhelés alatt.
Az én GPU-m pl. 50 foknál kapcsolja be a ventiket és akkor lehet hallani a ventik felpörgését is.
De a BIOS-ban is be lehet állítani a módokat, hogy nomal vagy silence legyen vagy használhatsz Win alatt MSI Afterburnert is és beállítod magadnak a görbét.Azt tudom, hogy ház ventiknél a zörgés normális, néha lehet pulzáló is, ez ilyen, bizonyos fordulatszámom berezeghet a ház vagy zavaró hangot adhat.
De GPU esetén nem tudom ez mennyire normális, majd az okosabbak írnak erről. -
törölt tag
válasz
Teasüti #82399 üzenetére
Ez függ a kábeltől és a készüléktől is. Házimozi topikban órákig tudnak erről beszélni.
A lényeg, hogy mivel vezeti az áramot - még ha csak 5V-ot is - amikor lassan közelítesz a csatlakozó felé, akkor szikrázhat, ívet húzhat. (Mint nálam is pár napja)
Így viszont kisütheted a HDMI chipet, vagy akár az egész panel is tönkremehet.
Ezért a legjobb minimum kikapcsolni minden készüléket a láncban, de a legbiztosabb mindent áramtalanítani.
Ez most csak így nagyon zanzásítva, lehet nem is pontos, de a lényeget érted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest