- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSandor
tag
válasz
makszutov.hu #88407 üzenetére
Firefox alatt nem csinálja. Én is meguntam, hogy a Chrome ilyeneket produkál. Ezért szimplán csak lecseréltem Firefox-ra. Maximum ha majd egyszer javítják akkor visszatérek Chrome-ra.
-
JSandor
tag
válasz
traktorgumi #81861 üzenetére
Nekem ez még mindig rajta van
Vga-hoz nem ért hozzá szóval hagytam.
-
JSandor
tag
válasz
tasiadam #75028 üzenetére
Ez így van. A bányász láz már 1 éve lecsengett és aki még mindig árul olyat az biztos hogy nem fog elromlani, mert akkor már meg főtt volna fél éven vagy éven belül. Persze aki úgy bányászott vele hogy nem állította be normálisan meg a környezet is rossz volt ott persze hogy megfő a kártya.
-
JSandor
tag
Sziasztok!!
Tudomásom szerint EVGA az egyetlen gpu gyártó amelynél nem jár garancia vesztéssel, ha vízhűtés blokkra ki van cserélve a gyári hűtő. Régebben én így tudtam ezt a dolgot, valaki esetleg meg tudja ezt erősíteni ? EVGA Rtx 2080 ti XC Gaming típusra szeretnék vizesblokkot tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest