- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
sziasztok!
msi afterburner-ben hogy lehet aktiválni a feszültség csúszkát? a beállításokban már kipipáltam hogy unlock voltage control meg a monitoring-ot is, újra is indítottam (már a gépet is azóta) de nem vált elérhetővé.
-
bunkomen
aktív tag
Ide is felteszem a kérdésem, hátha még több szaki hozzá tud szólni:
625/993 helyett 690/1078-on járatom. 36-40 fokos alapjáraton. Játékban sem megy 65 fok fölé. Amúgy ez az az érték amit a catalyst overdrive állított be auto-tune alatt. Ebben nincs semmi káros ugye? Lehet még húznék rajta egy picit. Sajnos most nincs pénzem erősebb kártyára és fullhd-ban már eléggé erőlködik, úgyhogy minden egyes FPS számít Mi lenne az a hőfok ami fölött káros? Maximum 1 órákat szoktam játszani szóval az a terhelt hőfok is csak addig él... Én úgy gondoltam hogy jó lenne 70 alatt maradni. Ja és a fogyasztás sokat ugrik így hogy 500/nemtom mennyi (ugye az a visszavett 2D érték) helyett állandó 690/1078-en van?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Joseppe210 #10725 üzenetére
ha oc verzio akkor miért érdekes?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
DJ WOKKY #10621 üzenetére
persze nem is várok. csak most jöttem rá hogy pcie 1.1 helyett 2.0 lesz, gyorsabb-több ram, stb. de ha 3ghz-hez képest is lesz érzékelhető erősség változás akkor 2.4hez képest még több (persze tudom hogy nem sok). úgy készültem hogy szinte észrevehetetlenül kevés különbség lesz. szóval örülök mint majom a farkának
-
bunkomen
aktív tag
basszus évekig abban a tudatban voltam hogy nekem pcie 2.0 van. erre most nézem gpuz-ben hogy csak 1.1
most fogok platformot váltani. a gépem látható az adatlapomon. az utód pedig valami h61es lap, i3-2100 proci, 8gb 1333 ram lesz. vga az marad. eddig úgy voltam vele hogy játékokban nem lesz nagy előrelépés de ti mit jósoltok?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
kornyiktamas #10492 üzenetére
hát elég csirke az a vga, de 800x600ba akkor is szépen kéne vinnie bármit. na majd jönnek az okosok
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok!
Ugye az új 1155-ös procikban, lapokban van integrált vga. Lehet olyat ezekkel hogy internetezés közben ne kapcsoljon be a rendes vga-m, hanem csak az integrált teljesítsen?
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest