- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vincenthanna
csendes tag
-
DJ WOKKY
addikt
válasz
agemate #5951 üzenetére
az alaplapod chipset drivere gondolom fel van téve. Nem lehet, hogy azzal nem érti meg magát a vga driver. A nincs fent chipset driver, v vga driver, akkor meg tudod nézni előjön e a hiba. Vagy csak játék alatt jelentkezett eddig ?
Mert akkor pedig a terhelés miatt van, ami lehet hardveres eredetű is sajnos. -
Hunork
veterán
válasz
agemate #5946 üzenetére
Szia!
Huhh, nem irigyellek. Memória-hiba, sok minden lehet.
Előtte milyen kari volt a gépben, AMD? Ha igen, mindentől függetlenül az arra vonatkozó cuccokat uninstall.
Ha nem:
Elsőre a Bios-ban mindent default-ra állítanék, elsődleges vga persze a pci-express.
Indítsd csökkentett módban, nézd meg, hogy ott is fennáll-e a hiba. Ha nem, akkor valami gáz van a karival, mert ilyenkor sima VGA módban indul, és akkor a 3D a baj.
Ha sikerül a win-t simán indítani, nézzél utána egy VGA bios-nak, és frissítsed, ez ma már ugyanolyan könnyű, mint az alaplap esetében. Közben nézzed a hőmérsékleteket, frekvenciákat. Utóbbi azért fontos, mert lehet, hogy korábban rendesen túl volt hajtva. (ezt a karit lehet is)
Ha magasabb a gyárinál, a kártya gyártója által biztosított progival állíts default-ra azt is.
De csinálhatod úgy is, hogy kihagyod a csökkentett módot és egyből utánajársz a frekiknek, meg a BIOS-frissítésnek.
Ja, az nv control centerben kapcsold ki az nvidia frissítéseket is, legalábbis a hiba megállapításának idejére.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, biztos mások is mondanak mást is.(bocs, ha hosszú lett, de alaposan kell eljárni, legalábbis én így szoktam)
-
rumkola
nagyúr
válasz
agemate #5917 üzenetére
Lükeség, a GTS250-nek vissza kellene vennie az órajeleit és a feszt, idle-ben.
Viszont az XFX híres arról, hogy olyan VGA-kat dob piacra, amikről az ezekhez szükséges tranyókat lespórolják. Am az is lehet, hogy csak a jelenlegi BIOS-a nem tudja, és találsz hozzá olyat amivel képessé válik a dologra. -
Hunork
veterán
válasz
agemate #5914 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy nem jól tudom, de szerintem csak a venti vesz vissza a fordulatból, a terheléstől függően. A mag órajele állandó, azt a processzorok tudják csak szabályozni az EIST (speedstep) technológiával.
Szerintem.
De lehet, hogy le vagyok maradva...és rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest