- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlavik
tag
válasz
Csupingo #70935 üzenetére
Van benne ráció. Mivel osztva használom a Tv és a monitor között a a dolgokat, de gyakorlatilagmar előtte is jelentkezett. A bányász írhat meg kizárnám mivel az elején beszédre egyet és azóta őrködök, mint egy juhászkutya. Most épp ujhuzoma rendszert, úgyhogy kíváncsi leszek, mi fog történni. És köszönöm a tippeket
-
Szlavik
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Kb 1 éve vettem egy Sapp Rx 580 Nitro+ 4 gig-et. Ami alapjáraton olyan 29-32 fok között mozgott load nélkül.
Az a helyzet, hogy azóta már felkúszott ez a hőmérséklet load nélkül alapjáraton 44-46 fokra?
ez vajon minek a következménye lehet illetve szerintetek van e valami gáz?
Mert egyébként minden müxik megfelelően. Az fps-ek rendben vannak. A Pc szellőzése megoldott. CM HAFX rc 932.
Szóval nem vágom......
-
Szlavik
tag
Hi!
Remélem nem off topic. Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudnátok-e nekem javasolni Radeon VGA-hoz egy olyan progit, ami real time kiírja játék közben az aktuális fps/hőfok/gpu/cpu/ load százalékokat.
Mert, amit én találtam, azok nem épp mai csókák (rivatuner), Vagy nem épp radeon (MSI afterburner).
Válaszokat előre is köszönöm.
-
Szlavik
tag
válasz
Csupingo #67626 üzenetére
Nem. képzeld el csak úgy bedobta. Töltöttem egy pár youtube vidit. Aztán azt vettem észre, hogy hangosodik a gép hűtésügyileg.
Megsasoltam és már 74 foknál járt a Gpu hőmérséklete.
Azóta visszadobtam egy előző drivert. becsuktam a böngészőt és úgy is tekert. Megnéztem a feladatok között: semmi.
Csak a GPU-temp alkalmazás mutatta a 100% loadot. Ilyennel még életemben nem találkoztam.
Most indítottam egy diablo3-mat. (40 fok max grafikán) Mindjárt tolok egy doom 4-et. COD8 -at. valamit.
ez nagyon kemény. ........
-
Szlavik
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég szereztem egy Sapphire RX580 4Gb nitro + Vga-t (Nagyon elégedett vagyok vele. Tegnap feldobtam az adrenalin drivert az előző driver helyett.
A lényeg, ami lényeg. Kicsit töltögettem Tube-ről. És valami elkezdte hajtani a GPU-t 100% loadra.Semmit nem találtam a kezelőben. A GPU-z max loadot mutatott. De nem tudtam megfejteni a hiba okát.
Vagy azt, hogy milyen háttér alkalmazás ragadhatott be, hogy ekkora Loadot toljon. (gondolom a pöpec win 10 frissek is közre játszhatnak).De ilyen hibával még életemben nem találkoztam. Valaki valami ötlet? elég érdekes volt a hűtést fullon hallani. A VGA hőfok meg felmászott 74 fokra. (kicsit kimelegedett az ifjú úriember
)
Szóval nincs ötletem. .........
-
Szlavik
tag
válasz
NateDogHUN #67610 üzenetére
Szia!
Nem gondolnám. De azért húznék a CPU-n, mondjuk olyan 4 Ghz-ig. (nekem annyi pörög). Én egy Rx580 nitro + 4Gb-ot hajtok. És nincs Cpu limit. Legalábbis nekem eddig nem tűnt fel.
a 1060-nál sem lesz probléma. Ha megfigyeled a szandi topicot, akkor láthatod, hogy 1070/1080-at is hajtanak még ezekkel a procikkal.
Teljesen rendben ketyegnek.
-
Szlavik
tag
válasz
Szlavik #67369 üzenetére
Én is a Radeon felé húzok. Mindig is Radeon kártyáim voltak. De mostanság valamiért a Radeon kártyákat lehúzták. Meg ugye van belőle egy halom. Nekem a Sapphire kártyákkal soha semmi bajom nem volt. És sztem ez a kártya is ki fogja bírni egy darabig.
Néztem egy tesztet róluk és az jobban adja radeonnál, hogy 1444p simán ajánlott, amíg az nvidiánál 1080p az ajánlott
Szóval inkább Az RX 580.
-
Szlavik
tag
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem, kifejezett Pro vonalból.
A következő dilemma előtt állok:
Sapphire radeon Rx 580 Nitro 4GB vagy MSI Nvidia Geforce 1060 3Gb Gaming.
Már végignéztem egy rakás pro/kontra dolgot. de nem tudom mi legyen. Az ár az nagyjából ugyanott figyel.
Nektek mi a véleményetek? melyik a jobb választás?
-
Szlavik
tag
Üdv Mindenkinek!
Egy olyan problémám lenne, hogy újrahúztam a rendszerem (win7 x64)
Egy sapphire hd 7850 ketyerészik benne. Miután mindent felraktam és idítani akartam egy GPU-z-t, OpenCl bugot dobott.
Utánanéztem mindennek, Hogy Bug meg minden. A system mappákból kitöröltem, ami nem oda tartozott.De miután felratam újra a drivert ugyanúgy jelenkezett a bug.
12.10-től a legutolsó driverig mindent kipróbáltam.
De az AMD APP mappába, akkor sem kerülnek be a dll.ek.
Ilyenkor mi a teendő, azon kívül, hogy flex?
Az az érdekes, hogy az előző reinstallnál nem volt ilyen bug.
ílehet, hogy azért van, mert az újrahúzás után rögtön a VGA drivert tettem fel és csak utána a lap Drivereit?
Ilyenkor mit lehet kezdeni? Húzzam újra megint a rendszert?
Perifériák: Asrock z77extreme 4, core i7 2600k,
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest