- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artika
aktív tag
22-es csapdája
Ha eredeti IGO 8-ad van akkor:
7.1 A Felhasználó nem jogosult:
7.1.5 módosítani, bővíteni vagy átalakítani a Szoftverterméket (vagy annak egy részét), azt részekre bontani, más termékekkel kombinálni, más termékekbe telepíteni, más termékekben hasznosítani, még a más termékekkel való együttműködés érdekében sem;Ha "biztonsági másolatod" akkor privátba kérdezd mert akkor itt sérted a szabályokat mert ez már majdnem warez
-
BudTerence
tag
Közben nézegettem még ezt a dolgot.
Találtam egy másik linket, ahol a már említett "netcf.core.ppc3.arm.cab" file-t lehet letölteni (nekem ezt írta, hogy tegyem föl): innen. Az apróbetűs részben megtalálod a "netcf.core.ppc3.arm.cab" file-ra a hivatkozást, ez jóval szerényebb méretű, mint az előzőekben a telepítő volt.
Próbáld meg ezt föltenni. Ezt a file-t viszont föl kell másolnod a PNA-ra és onnan elindítani. Próba szerencse... -
BudTerence
tag
Megnéztem mindkét játékot, amit írtál. Mindkettő futtatásához kell a "Microsoft .NET Compact Framework 2.0". Próbáld előbb ezt telepíteni, aztán a játékokat.
Megpróbáltam föltelepíteni a sakkprogramot a PDA-mra, amit írtál, és az jelzett is telepítés közben, hogy előbb telepítsem a "netcf.core.ppc3.arm.cab" file-t...
-
-
róland
veterán
"Make sure the path and filename are correct and that all the reqired libraries are availabe."
Magyarul: Bizonyosodjon meg arról, hogy a fájl elérési útvonala és neve valós, valamint arról, hogy az összes szükséges könyvtár elérhető.
Szerintem nem talál valamit, amire szüksége lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest