Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Megvan az 535!
Elsőre tetszik. Tegnap nyomogattam pár órát, de elég idegen számomra.
Ez abból adódhat, hogy még nem volt pda val dolgom. Kicsit többet tud mint amit az én agyam pár óra alatt képes feldolgozni. Szerintem kell egy hét mire megtanulom rendesen kezelni.
Az ébresztőt nagyon nehezen találtam meg benne. Be lehet állítani neki valami egyedi ébresztőt pl. mp3 formátumban?
A wifiwel is kínlódok, de ez lehet, hogy csak a gyenge jel miatt van amit fogni tudtam ahol most vagyok. A skypeot már egyszer újra is kellett installálnom mert bedöglött valamiért. Pedig még nem is használtam használható wifi hálozat hiányában.
Beállítottam mp3 at csengőhangnak, de be lehet e állítani más más csengőhangot más más partnerekhez?
Illetve az sms hangok beállítását még nem sikerült megtalálnom. Itt is van lehetőség egyedire? Hol? Vagy van egy default és kész?
A kézikönyve elég szegényes.
A LEng meg idegesítő....aktiválnom kell a hozzá kaptt kódot weben vagy mikor lesz hajlandó elfogadni? Egyenlőre kikapcsoltam inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest