-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Courage_7 #27828 üzenetére
A ThinkPad meg nagyon korrekt kis cucc már külsőre is, akksija 1 órát bírna még, tényleg csak a régi hardver tart vissza, nem tudom, mit szólna mondjuk egy Win 10-ez.
Én mondjuk ettől nem félnék, elbírni elbírja a W10-et a W510-énál sokkal gyengébb konfiguráció is és azért egy valódi négymagos i7 notebook-fronton még most sem gyenge hardver. A gyakorlatban annyi hátulütő lesz, hogy lesznek Lenovo-specifikus dolgok, amik nem vagy hibásan működnek (itt ilyenekre gondolok, hogy pl. Lenovo Power Manager nincs W10-re, tehát a W10 saját energiabeállításai maradnak, vagy hogy a Lenovo saját OSD-je (ami amúgy hivatalosan nincs W10-re) hibásan működik, pl. nekem Thinkpad X220-on minden ébresztéskor kijelzi a ThinkLight kis ikonját). Igazából szerintem semmi komoly gond nincs, legfeljebb bosszantó apróságok - legalábbis tiszta telepítés után ilyen tapasztalataim vannak.
-
Grolsch
tag
válasz
Courage_7 #27826 üzenetére
Szia!
Melyik proci van a tiédben? Valamelyik Celeron?
Ezekkel gyártották az X551MA-t:
Intel® Bay Trail-M Quad Core Pentium N3520 processzor
Intel® Bay Trail-M Quad Core Celeron N2910/N2920 processzor
Intel® Bay Trail-M Dual Core Celeron N2815 processzorSzerintem a Quad Core Pentium, minimum 4GB RAM, és a gyárilag benne lévő HDD még a mai napig tudja amiket írtál. A Celeron-ok már kevésbé. Ennél jóval komolyabb, amit nézegetsz, kérdés, hogy a VGA-t meddig támogatják (W10 drivere még van), meddig bírja még a laptop, akkuja milyen állapotban van, és nem akarsz-e inkább 2-3 év garanciával egy egyszerűbbet ugyan, de 2-3 év nyugalommal, mert i3-as gépek már 100-105k körül vannak. Mondjuk egy ilyet. Ha nem, akkor viszont még egy jó darabig kitart a kiszemelted teljesítménye, ha a hardware is kitart. Ha Celeronod van jelenleg, lehet, hogy egy egyszerű proci cserével megoldódik a problémád, és azt a pénztárcád is kevésbé bánná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged