- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grolsch #27840 üzenetére
Jogos, szét is kaptam.
Nincs siker, lehúztam a kéket, de most sem pörög. Ugyan Windows-ig nem mentem el, de így állandóan pörgetnie kellene maxon, nem? Jelenleg piros fekete és sárga vezetékek vannak rajta. A venti 5V-os, a piroson és a feketén ha kapna 5V-ot és 0V-ot, akkor mennie kellene? A sárgának mi a szerepe?
Egyáltalán, hogy mehet tönkre így egy venti?!
-
Courage_7
aktív tag
válasz
Grolsch #27827 üzenetére
Szia!
Bocsi, nem fejtettem ki eléggé. Az X551MA-ban egy quad core N2920-as cerka volt. SSD-t is pakoltunk bele az odd helyére, de alig lett jobb. Megutáltam 2 év alatt azt a gépet, pont pár napja adtam el. De igazából mindene zavart a gépnek. A biliműanyag ház, a besüppedő billentyűzet, és még sorolhatnám.
De nem csoda, hisz ez volt az első laptopom, naívan azt hittem, hogy alapdolgokra ez is problémamentesen elég.
A ThinkPad meg nagyon korrekt kis cucc már külsőre is, akksija 1 órát bírna még, tényleg csak a régi hardver tart vissza, nem tudom, mit szólna mondjuk egy Win 10-ez.
Van amúgy másik kiszemelt is, de ő magasabb áron mozog, és teljesen új.
-
mbalint987
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS Zenbook 13 UM325UA OLED
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest