Hirdetés
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dodge94
üzenetére
Szia. Szerintem ne kockáztass! Nézd meg terhelés alatt mennyi a hőfok, ha jó, akkor nem nyulnék ehhez. Ha hozzá kell nyúlni, akkor mx-4, nt-h1 és az általad említett nt-h2 közül bármelyik. Amúgy igen a hűtő eltávolítás garanciavesztéssel járhat, ha nincs a csavarokon garos matrica és óvatosan dolgozol, akkor nem biztos, hogy ugrik a gar. Ez csak hangosan gondolkodás.
-
Girmin93
tag
válasz
Dodge94
üzenetére
Szia!
A ram és az SSD/HDD csere nem jár garancia vesztéssel, minden más művelet amit a laptopban cserélni akarsz garanciavesztéssel jár. Egyébként a Lenovo-nak egészen jó a gyári pasztája ( bár én lecseréltem MX-4re a pasztát, így a garanciám is ugrott, viszont nekem soha semmi gondom nem volt egy laptoppal sem, mindig rendszeresen karbantartottam, és sosem kellett garanciáztatnom
) -
amdathlonxp
aktív tag
válasz
Dodge94
üzenetére
Üdv
lcd világítást azért lőném ki a lehetséges problémák közül mert az a fénycsöves gépeknél volt jellemző (inverter) és akkor is halványan látszott a kép matt kijelző esetén is egy asztali lámpával megvilágítvaszalagkábel esetén ha mozgatod az lcd t akkor szokott lenni valami történés a képernyőn ....
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Milyen routert?
- Personal notes '12
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Pyttawrx