- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dell XPS #1271 üzenetére
Na igen. A mobilitás nem égető kérdés. Nem holnap kell, hogy mobil legyen a cucc. Már nem kell "irtózatos" teljesítmény, mert nem nagyon játszom gépfaló játékokkal.
Az az igazság, hogy értem én hogy a névért fizetni kell, de én ugyanilyen megfontolásból Samsung galaxy-t használok iPhone helyett. Nem szeretem a túlárazott dolgokat. És ha a Sony csak emiatt "tud többet", mint mondjuk egy samsung, vagy lenovo, akkor nem vagyok biztos, abban, hogy akarok e cserélni.Arra még rápróbálok, hogy a tag akar e ráfizetni (bár ki az, aki szívesen tenné ezt meg). Az 50-et túlzásnak érzem, de valamit kitalálok. Majd max bemondom, hogy monitor nélkül mehet a csere. Legalább nem kellene vaklálnom a 15,4"-on.
-
oncsi
őstag
válasz
Dell XPS #1265 üzenetére
És azt lehet tudni, hogy miért? Én néztem már ilyet az asszonynak, és gondolkodtam is rajta, de nem ismerem. Még soha nem volt Sony laptopom. Van olyan típushibája, ami miatt nem ajánlod? Már én is gondolkodom a gépem cseréjén, de az márkán belűl lehet csak (Dell D630) mert az nagyon bevált és nehéz helyette másik márkából bármit is elképzelni.
-
belakiraly
tag
válasz
Dell XPS #1237 üzenetére
Tavaly nyar vegen csinalta eloszor nehany alkalommal, aztan honapokig semmi. Januar kozepen mit ad batman, epp tantargyfelvetelkor nem kapcsolt be, fel orat szenvedtem vele. Aztan megint ment egy hetig problema nelkul. Ma delelott ota probalom bekapcsolni, most gondolta ugy, hogy kooperal..
-
Figo22
csendes tag
válasz
Dell XPS #1205 üzenetére
Igen jól látod helyzetet, ilyen szeszélyes. Mondok is rá 1 példát éjszakára van amikor bekapcsolva hagyom seedelés miatt reggel 3 különböző dolog fogadott már.:
1. semmi gond futott a seedelés
2. újra indult magától a gép és készenlétben pihent
3. fekete boot képernyő "No bootable device...." szöveggelmindhárom esetben csak az utorrent futott semmi más nem, szerencsére az első a leggyakoribb jelenség, de nem tudok rájönni sehogy mi okozhatja a problémát
KillHates : lehet, hogy van 1 kis hiányosságom, de mit takar az újrapásztázás????
-
Figo22
csendes tag
válasz
Dell XPS #1185 üzenetére
chekkoltam én is hd sentinellel, meg seagate vinyóm annak a progija is átfutott rajta, a seagate-t nem talált semmit a hd sentinelben:
196,Reallocation Event Count,30,96,96,OK,CCBC00000F13,-3,Engedélyezve
a 30-as küszöb érték nekem 96-ot mér, valamint "A merevlemez 3859 alkalommal vizsgált meg gyanús adatszektorokat. A vizsgált terület hibátlannak minősült. "
és 70%-os kondícióra adja a vinyót -
randras
veterán
válasz
Dell XPS #1137 üzenetére
Megnézem mi az, ami eredetileg a HDD-t tartotta, és megpróbálom rárakni. Végülis lehet, hogy ez a gond. Örülnék neki.
Dell XPS: Nem is tudtam, hogy KillHates is javítgat. Én az általam említett úriembernek rendelgetni szoktam (aláírásom), innen ismerem. Igazán nem akartam ezzel esetleg kellemetlenséget okozni.
-
randras
veterán
válasz
Dell XPS #1124 üzenetére
Kiírta, hogy nem található merevlemez. A legutóbbi viszont különösen megrémített, ott a BIOS-ig sem jutott el (mármint Acer logóig jutott csak), tehát nem jutott el a nincs merevlemez feliratig sem.
Ha memória gondom lenne, tudnom kellene róla nem? Csak a fent írtak miatt kérdem...
-
CTM
csendes tag
válasz
Dell XPS #1034 üzenetére
Köszi a tippet. Most úgy tűnik megy a gép és remélhetőleg "csak" pár billentyű érintkezése rossz. Ha mázli van, akkor csak billentyűzet csere. A tulaj úgy határozott, hogy megnézeti volt Lenovo partnerrel, hátha olcsóbban kijön, mint kiküldeni Lengyelországba. Jó tudni, hogy ideapad-ot sem javítanakak garanciaszervízben Mo-n, csak Thinkpad-et.
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
Dell XPS #1036 üzenetére
Megpróbáltam leszedni egyel korábbi vga driver-t ma az Intel oldaláról de azt nem engedte telepíteni, mondván nem kompatibilis a géppel. Hőmérséklettel nem nagyon szokott gond lenni, 40-50 fok maximum ami nem annyira vészes szerintem. Windows 7 Home Basic van rajta, lehet meg kéne próbálni egy Start-errel vagy inkább Home premiumal? A 3. pontban direkt írtál asus support oldalt? Lehet hogy az acer-én fent lévő driver nem annyira ellenőrzött vagy csak véletlenül írtál más gyártót? : ) Előre is köszi a segítséget. : )
-
-
-
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dell XPS #843 üzenetére
Olvashatjátok, hogy miért nincs mail.
-
-
Rico45
őstag
válasz
Dell XPS #768 üzenetére
Microsoft Windows [verziószám: 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva.E:\Users\Adryka> ipconfig /all
Windows IP konfiguráció
Állomásnév. . . . . . . . . . . . : Adryka-PC
Elsődleges DNS-utótag . . . . . . :
Csomóponttípus. . . . . . . . . . : Hibrid
IP-útválasztás engedélyezve . . . : Nem
WINS-proxy engedélyezve . . . . . : NemEthernet-adapter Helyi kapcsolat:
Adathordozó állapota. . . . . . . : Adathordozó leválasztva
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . :
Leírás. . . . . . . . . . . . . . : Realtek PCIe FE Family Controller
Fizikai cím . . . . . . . . . . . : 5C-26-0A-5A-53-0E
DHCP engedélyezve . . . . . . . . : Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve : IgenVezeték nélküli hálózati kapcsolat vezeték nélküli hálózati adapter:
Leírás. . . . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8188CE Wireless LAN 802.11
MBO PCI-E NIC
Fizikai cím . . . . . . . . . . . : 68-A3-C4-E7-49-B3
DHCP engedélyezve . . . . . . . . : Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve : Igen
Kapcsolati szintű IPv6-cím . . . : fe80::38f2:1fb0:19e1:d132%13(Kívánt)
IPv4-cím. . . . . . . . . . . . . : 192.168.1.104(Kívánt)
Alhálózati maszk. . . . . . . . . : 255.255.255.0
Bérleti jog kezdete . . . . . . . : 2013. január 27. 13:00:49
Bérleti jog vége. . . . . . . . . : 2013. január 27. 18:00:52
Alapértelmezett átjáró. . . . . . : 192.168.1.1
DHCP-kiszolgáló . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 292070340
DHCPv6-ügyfél DUID azonosítója . . . . . . . : 00-01-00-01-15-F2-DD-EC-68
C4-E7-49-B3
DNS-kiszolgálók . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS a TCP/IP felett . . . . . : EngedélyezveAlagútadapter isatap.{931F459C-3AAD-4BC7-9CED-DC1DF89E7F2A}:
Adathordozó állapota. . . . . . . : Adathordozó leválasztva
Leírás. . . . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP adapter #2
Fizikai cím . . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP engedélyezve . . . . . . . . : Nem
Automatikus konfiguráció engedélyezve : IgenAlagútadapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:
Leírás. . . . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Fizikai cím . . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP engedélyezve . . . . . . . . : Nem
Automatikus konfiguráció engedélyezve : Igen
IPv6-cím. . . . . . . . . . . : 2001:0:5ef5:79fb:1447:731:3c1b:163f(Kíván
Kapcsolati szintű IPv6-cím . . . : fe80::1447:731:3c1b:163f%16(Kívánt)
Alapértelmezett átjáró. . . . . . : ::
NetBIOS a TCP/IP felett . . . . . : LetiltvaEzeket írja!
Az asztalin nincs wifi! Valami hálózati kábellel esetleg?
-
ravail
senior tag
válasz
Dell XPS #718 üzenetére
Szia!
Mivel tegnap egyáltalán nem sikerül bejelentkeznem kb. 23:00-ig, csak most tudok válaszolni:Igen, nem túl gyakran, illetve az utóbbi két hétben esténként egyre gyakrabban.
Reménykedjünk abban, hogy a tegnapi nap -már-már elvonási tüneteket okozó- szorgalmas, munkája, és a PH-n jelzett munkálatok befejeződtek, és a jótékony hatását élvezni fogjuk! -
-
kisorosz
tag
válasz
Dell XPS #685 üzenetére
Igen, a serveres verzióval sikerült bebootolni leformálni a rendszer lemezt,, ekkor már látta a windows telepítő is. Fel is települt. Viszont most a másik partíciót se látja, amint az adataim vannak (azt nem formáltam le, és az EaseUS látta is még a partíciót, illetve a tartalmát), de a windows nem látta, ezért a partíció kezelőben Új kötet-et létrehoztam, nem formáltam, így a windows látja, de RAW formátumként. Hogyan tudom visszaállitani adatveszteség nélkül?
-
jahatpersze
aktív tag
válasz
Dell XPS #710 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Most gyárilag egy 2GB-os van benne (vmi Kingston), és van hozzá egy Kingston KTD-L3AS/2G 2GB-os modulom, ez már volt benne és tökéletesen működött, csak kivettem amikor szervízbe vittem a gépet. Ennek a RAM-nak a kompatibilitási listájában benne van a DELL N5010, meghát Kingston ez is, így remélem imádni fogják egymást még hosszú ideig.
-
válasz
Dell XPS #626 üzenetére
És ez egy Dell XPS!
Ne tudd meg. Volt már, hogy szétkaptam a gépet a "megvárós" meló közben, és egy rohadt nagy döglött pók volt benne; teljesen rezzenéstelen arccal odaadtam az emberemnek, hogy az az övé, nem a gép tartozéka, aki erre akkorát ugrott hogy összetört a szék alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest