- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Berci_
aktív tag
válasz
anonymus89 #27537 üzenetére
Helló
Már minden notin van legalább 1 USB 3.0 csati
meg is van jelölve
Ha nincs elég áramerősség akkor ír ilyet, h gyorsabb működésre képes... -
_Berci_
aktív tag
válasz
anonymus89 #27110 üzenetére
Drukkolok
(esetleg próbálhatsz 8.1-et is
KillHates: Azért tegyük, hozzá, hogy nem mind1 milyen után gyártott, mert azokból vannak elég pocsék minőségűek, természetesen tisztelet a kivételnek
Nekem pl iPhone telóm van, s Belkin utánagyártott kábelt veszek, mert az jobb, mint a gyári
-
_Berci_
aktív tag
válasz
anonymus89 #27102 üzenetére
Akkor sajnos előfordulhat, h az USB vezérlőd a végét járja
-
_Berci_
aktív tag
válasz
anonymus89 #27077 üzenetére
Próbáld meg a következő sorrendet: Chipset, MEI, majd az usb3 driver
Ha nem segít akkor a USB vezérlőknél keresd meg az USB3-at és hardverazonosító alapján próbáld meg megkeresni a hozzá való drivert, és manuálisan frissíteni
-
_Berci_
aktív tag
válasz
anonymus89 #27058 üzenetére
Szeva
Honnan próbáltad meg letölteni a drivert?
Csak setup exevel próbáltad?
Próbáltál más forrást is? -
_Berci_
aktív tag
válasz
anonymus89 #27021 üzenetére
Szeva
Ha ezt megveszed akkor nem kell semmi + dolog (csak hdmi kábel, de az gondolom az van)
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #27021 üzenetére
Valószínűleg egy 3,5 mm-es jack-jack dugóra, amit a fülhallgató kimenetre tudsz kötni és a másik végét a tv hang bemenetére (ha van neki olyan).
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #27019 üzenetére
Nincs ilyen, merthogy ráadásul a VGA csatlakozó csak analóg képi jelet tud továbbítani. Létezik VGA to HDMI átalakító, de az csak aktív eszköz lehet, nem olcsó. A hanghoz pedig mindenképpen plusz kábel kell legalább az átalakítóig.
-
mufi
senior tag
válasz
anonymus89 #25718 üzenetére
Köszönöm, mostmár jó!
Milyen tesztet érdemes ilyenkor lefuttatni hogy ha van esetleges hiba, az kidugja a fejét? Képernyőre van pixelgarancia, azt mivel tudom letesztelni?
-
mufi
senior tag
válasz
anonymus89 #25705 üzenetére
Win7 64bit.
-
mufi
senior tag
válasz
anonymus89 #25703 üzenetére
A kettes az jó most, viszont az 1-re meg azt írta, hogy computer doesnt meet minimal requirements vagy mit...
-
mamusz11
tag
válasz
anonymus89 #25627 üzenetére
Nekem csak egy slotom van
-
adika4444
addikt
válasz
anonymus89 #25622 üzenetére
Acer B115 nekem megy hotkey driver nélkül, VGA driver rendesen van telepítve?
-
dvd_R+
őstag
válasz
anonymus89 #24476 üzenetére
nem nem lötyög semmi , persze megnézetném csak kivancsi vagyok hogy általaban ilyenkor mik lehetnek az okai , csak hogy tudjam hogy kb még is mi merre hány méter
-
válasz
anonymus89 #24459 üzenetére
Itt találsz több félét még van világítós is.[link]
-
kromatika
veterán
válasz
anonymus89 #24459 üzenetére
Szia.én az aqua ban szoktam venni
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #24349 üzenetére
Na vegul a dell topikba csak megtalaltam
-
Tim82
félisten
válasz
anonymus89 #24216 üzenetére
Macrium Reflect Free. Ingyenes, könnyen kezelhető, ha rákeresel, a Logout-on is van rövidebb írás a kezeléséről.
-
MurdR
veterán
válasz
anonymus89 #24216 üzenetére
Norton Ghost pl.
-
MurdR
veterán
válasz
anonymus89 #24107 üzenetére
Persze.
-Tételezzük fel, hogy a telepítés folyamán az összes eszköz megfelelően működik (nincs az eszközkezelőben felkiáltójel)-
Vírusírtó- böngésző (hogy le tudd szedni a friss drivereket)- integrált VGA- dedikált VGA (ha van). A VGA-nál fontos ez a sorrend. Ha ezzel megvagytok, akkor mehet a sallang. (Médialejátszó, egyéb segédprogramok...)
-
MurdR
veterán
válasz
anonymus89 #24105 üzenetére
Ha sokszor megfagy és kékhalálozik, arra nem éppen az a megoldás, hogy lecseréled az OS-t. Amúgy nem jár garanciavesztéssel.
-
bakter24
őstag
válasz
anonymus89 #24102 üzenetére
Akkor HDD csere, ha garanciás, és nem volt leejtve, stb, akkor ez beletartozik adott számú hibás szektor felett. Hogy pontosan mennyi, az típusfüggő.
-
bakter24
őstag
válasz
anonymus89 #24099 üzenetére
Futtatsz egy lemezellenőrzést, és bepipálod, hogy "A fájlrendszer hibáinak automatikus javítása" és a "Szektorhibák keresése és kísérlet javításukra", így újrateszteli a gyengének jelölt szektorokat, és vagy visszaállítja, vagy kizárja.
-
bakter24
őstag
válasz
anonymus89 #24085 üzenetére
HDD állapota? Ha Bad Sectoros, akkor csinál ilyet.
-
Romeo619
senior tag
válasz
anonymus89 #23994 üzenetére
Csak ennyi, mondjuk itt csak az integrált VGAt írja, és hol a 720m?
-
Romeo619
senior tag
válasz
anonymus89 #23984 üzenetére
Helló
leszedtem ezt az AIDA-t de ebben nem írja, hogy milyen a típusa .
-
Romeo619
senior tag
válasz
anonymus89 #23973 üzenetére
Az a baj h nincs mellette
Tehát nem tudom hol van
-
Romeo619
senior tag
válasz
anonymus89 #23961 üzenetére
Helló
a teljes típus X550CC - XX572D
AZ jó amit néztem az AUQAban?
-
Romeo619
senior tag
válasz
anonymus89 #23957 üzenetére
SZiasztok,
A baj az, hogy letudom venni a hátlapot és ott van egy üres slot. Tehát tudok belerakni egyet. Küldjek róla fényképet?
A pontos típust ha hazaérek megírom azonnal.
-
Dominiator
aktív tag
válasz
anonymus89 #23947 üzenetére
próbáltam de nem akarja az igazat.
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #23925 üzenetére
Ez a hőfok már alulról nyaldossa az egészségtelen értékeket.
A másik kérdésedre nem tudom a választ. -
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #23924 üzenetére
Azt még elfelejtettem, hogy a gpu dióda 85°C is volt, alapállapotban 80°C - ez egészséges?
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #23916 üzenetére
Ott van a driverlistában az Intel driver is. Azt kell előbb felrakni, utána az AMD-t.
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #23914 üzenetére
Milyen típusú gép? Próbáld meg a gyártó saját honlapjáról leszedni az Intel drivert - és azt kell előbb feltenni, csak utána a másikat.
-
bakter24
őstag
válasz
anonymus89 #23910 üzenetére
Csökkentett módban elindul (Windows logó ELŐTT! F8, és menüből csökkentett mód), akkor tudsz esetleg a driverrel foglalkozni, de lehet hardveres is.
(Nekem a VGA-t újra kell golyózni, a jelenség ugyanez, mint amit leírtál nálam is, külső monitorral van kép, de csak csökkentett módban, és a jellemző, csíkos/szemcsés kép.)
-
Tim82
félisten
válasz
anonymus89 #23500 üzenetére
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #23497 üzenetére
Én ilyen infók kinyerésére a speccy nevű szoftvert szoktam használni.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
anonymus89 #22743 üzenetére
nem tudom pontosan hogy az acernél hogy van de utána nézek neked. pl a hp-nél indításnál ki tudod választani a megfelelő menüpontot és már indul is a telepítés. amúgy láthatóvá tudod tenni a partíciót win alatt is ha érdekel a metódusa akkor privátban elküldöm hogy mit kell tenned hozzá ( kb 3 perces művelet)
-
Csapo83
aktív tag
válasz
anonymus89 #22739 üzenetére
érdemes meghagyni mert bizonyos gyártók egy rejtett partíciót tesznek a hdd-re amin a telepítőtől kezdve a driverekig minden fent van, vannak esetek amikor erről tudsz bootolni és akkor nem is kell semmi külső eszköz a telepítéshez. milyen típusú a géped?
-
n00n
őstag
válasz
anonymus89 #21880 üzenetére
Holnap lesz alkalmam megtapizni a gépet, ez lesz az első dolgom. Egyébként tudjuk, ha valami elromlik, a felhasználó sosem nyúlt semmihez addig amíg meg nincs a hiba, utána, ja tényleg, LEHET, hogy ezt meg azt csinálta.
-
hoax
senior tag
válasz
anonymus89 #21791 üzenetére
Ezeknél jobb megoldásról nem tudok.
Természetesen ami jó, az nem olcsó, de gondolom ezt sejtetted... -
voyager4.4
senior tag
válasz
anonymus89 #21715 üzenetére
Egy friss ubuntuval még tehetnél 1 próbát. Bedobod a dvd-t/usb-t és a "rendszer kipróbálását" választod, úgy látni fogod, hogy mi működik. Amikor bedugtad a "hálókábelt" akkor biztos wifin volt net utána, nem az UTP-n jött ?
Elég hw hibának tűnik nekem.
-
hoax
senior tag
válasz
anonymus89 #21710 üzenetére
Egyébként konkrétan milyen ASUS notiról van szó?
-
voyager4.4
senior tag
válasz
anonymus89 #21710 üzenetére
Nézd meg egy live linuxxal, hogy működik-e a kártya. Még ha broadcom akkor is mennie kell liveban.
-
hoax
senior tag
válasz
anonymus89 #21708 üzenetére
Amelyikhez a legkönnyebben találsz driver-t... Próbára mindegy!
-
hoax
senior tag
válasz
anonymus89 #21705 üzenetére
Vagy a wifi adapter ment tönkre, vagy a chipset kezdett el szórakozni. Cserélj wifi adaptert és rögtön kiderül!
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #21650 üzenetére
Itt is megtalálod: [link]
Aida pedig az Alap/Alaplap fülön belül az Alaplap fizikai információk részen.
-
HeliumA
aktív tag
válasz
anonymus89 #20970 üzenetére
Memóriabővítéssel minimális gyorsulást el lehet vele érni, feltéve ha Dual Chanel-ben tudod futtatni a betett memóriát.
SSD-vel a rendszerbetöltés is gyorsabb is lenne no meg egyéb folyamatok is gyorsabban töltenek be. Talán még a netezés is felgyorsul vele. Mivel visszafelé kompatibilis a SATA, így befektetésnek egy Samsung 120Gb-os (~18-20K) talán nem fájdalmas kiadás.
-
HeliumA
aktív tag
válasz
anonymus89 #20966 üzenetére
Többe kerülne az SSD mint a noti.
Ennek a gépnek az Xp tökéletesen elég. Én nem terhelném meg vele a vasat. Van rajta SATA vezérlő bár nem tudom hogy az SSD-nek ez elég. Én nem fejleszteném ezt a gépet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #20438 üzenetére
Akkor nincs a funkció, nem kell túlmisztifikálni a dolgot.
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #20438 üzenetére
A gép leírásában sem szerepel, pedig ezt a funkciót ki szokták emelni.
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #20434 üzenetére
Még egy ötlet: z ilyen típusú USB portot kezdetben sárga béllel is gyártották, mint az USB3-at kékkel. A villám jel egyébként már jellemzőbb, ill. sleep and charge az üzemmód, de valóban bios-ban állítható, de az adott gép kezelésijében benne kellene lennie, ha van ilyen feature.
-
Tim82
félisten
válasz
anonymus89 #20431 üzenetére
Inkább valami olyasmit keress BIOS-ban, hogy "powered USB always on: enable" vagy valami hasonló hangzású dolgot. A wake valóban nem erre van.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #20431 üzenetére
Elvben ezek kevesek hozzá, de tégy próbát. a Wake support nem töltésre van kitalálva, ahogy a másik dolog sem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #20428 üzenetére
Legegyszerűbb megnézni a gyártói honlapon, mivel ezt eléggé ki szokták emelni a gépeknél, hogyha erre is képes, illetve a gépen az USB jelnél van egy villám jel is mivel legtöbbször max 1db ami támogatja. A BIOS neve nem jut most eszembe
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #20426 üzenetére
Most mi a kérdés? Laptopról USB-n akarja tölteni mondjuk a telefont? Ezt a gép vagy tudja vagy nem. Általában van erre dedikált USB port, BIOS-ban engedélyezhető vagy tiltható.
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #20420 üzenetére
Bocsanat az kimaradt, hogy usb toltesrol van szo...
-
umek7
őstag
válasz
anonymus89 #20271 üzenetére
Én az utángyártott töltőre gyanakodnék, nem túl tartósak, problémásak. A legjobb az lenne, ha egy másik gépen is ki tudnátok próbálni hogy ott mi a helyzet. A DC jack akkor lenne gyanús, ha mozogna, kilazult volna, de így inkább a töltő...
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #20189 üzenetére
X50SL, X50FR, X50SR? De ez futott F5SL, F5SR néven is, egyre megy.
-
Tim82
félisten
válasz
anonymus89 #19595 üzenetére
Hiren's Boot CD vagy szinte bármelyik live Linux jó. De ha budapesti vagy, tudok kölcsönadni külső házat.
-
Kbali
nagyúr
válasz
anonymus89 #19355 üzenetére
Ecettartalma ne legyen, mert az megmarja az LCD felületét (egyes szemüvegtörlőkre külön rá is van pl. írva, hogy monitorokra, Tv-re nem szabad használni).
-
creation
senior tag
válasz
anonymus89 #19355 üzenetére
Szerintem nyugodtan, de azért ügyelj arra, hogy ne legyen nagy alkohol tartalmú és hogy ne csurogjon agyonra.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #19153 üzenetére
Ha a márka nem is, méret és csatlakozás mi más lenne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #19149 üzenetére
Keresel egy kibelezett K50 szériát itt aprón és megveszed gombokért ha jó az írója.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anonymus89 #19149 üzenetére
Mindenképp használtba venném (megbízható eladótól) , mert az új ára elég borsos !
[link]L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
anonymus89 #19147 üzenetére
-
anonymus89
addikt
válasz
anonymus89 #17590 üzenetére
Üdv!
Az volna a kérdésem, hogy a Synaptic toucpad driver Palmcheck opciója az új drivereknél már nem érhető el?Elnézést nem voltam elég körültekintő mert az Elantech driverben benne van.
-
nonsen5e
veterán
válasz
anonymus89 #16753 üzenetére
-
Dell XPS
veterán
válasz
anonymus89 #16756 üzenetére
Javítva: Fn+ F7 egyébként, de más más megoldása nincs sajnos.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #16756 üzenetére
Egyedül HPnál láttam erre egy relatív gyors megoldást, ott a touchpad felső részére kellett csak koppintani kétszer és tiltva volt.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Kevertem: Billentyűzet..
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ilyet szerintem nem lehet, hogy csak akkor tiltsa le, mivel pl. ha böngészőben vagy és új lapot akarsz nyitni, megnyomva a CTRL-t akkor honnan tudja majd a gép, hogy gépelni akarsz vagy csak egy billentyű.
-
(Bundás)
addikt
válasz
anonymus89 #14316 üzenetére
Jaj, azt hittem akkuról beszélünk. Tárgytalan.
-
(Bundás)
addikt
válasz
anonymus89 #14311 üzenetére
Hát igen, ahogy írták, sajnos lutri. A nagyon olcsó utángyártott szinte biztos gyengébb minőség, a drágább, pedig nem feltétlen jobb minőségű. Nagyon sok gyár van Kínában, sok féle minőségű cellával...
Átlagban max 1 év élettartamot mondd a kínai gyár is, persze benne van hogy picit jobb minőségű a cella. Kérdés az is, hogy a hazai kereskedő milyen garanciát vállal a termékére. Lehet csak akkor cserélik ha totál kipurcant, vagy csak 40% elhasználódottság alatt...??
-
Impressa
őstag
válasz
anonymus89 #14300 üzenetére
Szívesen.
Többek visszajelzése alapján, elég vegyesek a tapasztalatok e-téren is. Használtnál kicsit lutri, h mit veszel, bár az utángyártottnál sem tudhatod biztosan. A nem gyárinál legtöbbször az a gond, h nem tölti fel teljesen az akkut csak kb. 90-95%-ig. Persze, volt olyan, akinél nem volt tapasztalható ez a jelenség. Ettől eltekintve használható volt ugyanúgy. -
Impressa
őstag
válasz
anonymus89 #14278 üzenetére
Ebben az esetben a csatlakozód is azonos lesz, ezzel sem kell foglalkozz. A csatlakozó pontos mérete 5,5 mm x 1.7 mm-es, azaz szinte bármelyik márkájú töltővel is fog működni, ami azonos paraméterekkel bír.
Ja igen, és nem 60-as, hanem 65 W-os, persze vannak 60-as töltők is, de azt most nem idevaló.(Bundás) A Delta Electronics gondoskodott arról, hogy „színkód” se legyen egyértelmű. Mivel ennél a típusnál is a 90 W-os töltő is lehet - van is - sárga színű.
-
(Bundás)
addikt
válasz
anonymus89 #14278 üzenetére
A géped alján fel van tüntetve a gyári töltő specifikációja, valamint ha sárga az alaplapi töltőcsati, akkor 65, ha kék, akkor 90 wattos töltő dukál.
Több mint valószínű, hogy 65W-os, szóval a hirdetett termék megfelelő gyári töltő. Csak a kábel állapotát nézd végig, nincs-e törve, nagyon csavarodva, mert általában ezeket a töltőket sem kímélik. -
Impressa
őstag
válasz
anonymus89 #14274 üzenetére
Szia!
Nézd meg mi van a töltődre írva, megadva (feszültség, és áram érték). A képen látható adapter 60 W-os. Ha neked 90 W-os töltőd van akkor 4.74 A lesz ráíva, viszont akkor a képen klátható töltő gyenge lesz hozzá. Bocs most nem tudom megnézni milyen a gyári adaptere a gépednek.
Sanyi.il ahogy Bundás is írta, igen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #13857 üzenetére
Kapcsold ki a gépet azért takarítás során szerintem
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #13849 üzenetére
Ott is vannak ilyen beállítások, amit mutattam csak a Dell feltuningolt grafikai valamije
Bár ha ilyen állapotú a gép lehet simánszaraz egész... ha leszeded a drivert akkor próbáld meg, akkor nincs semmi ami letiltja az érintő részt -
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #13840 üzenetére
-
szabonagyur
félisten
válasz
anonymus89 #13838 üzenetére
Nem egy dell géped van? Nekem csinált oylat, hogy be van állítva a driver-ben, hogy ha egeret érzékel tiltsa le a touchpadot, és egyszer kellett használnom valamiért és érzékelte hogy mozgatom, de kattintani nem lehetett. Beállításokban megnéztem és le volt tiltva a gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest