- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-BG-
csendes tag
válasz
(Bundás) #14605 üzenetére
Mindkettő földelt, olyanolyan töltőkábellel, annyi különbséggel hogy az új konektoros dugója "L" alakban megy tovább, de próbáltam már a régi töltőkábelével is, semmi változás, sőt másik lakásban is teljesen más hifivel, és maradt a probléma. Csak remélem esetleg az adapter hibája és nincs ez így minden nem gyári adapternél, bár ha nem serceg én még az utángyártottal nem Toshibával is kibékülnék.
-
Impressa
őstag
válasz
(Bundás) #14447 üzenetére
A 75W-os Toshiba töltők szerintem túl vannak hajtva, vagy alul vannak méretezve.
ebben az esetben tényleg jobb egy használt 90 W-os, így marad benne kraft rendesen.
Nem is értem, miért tértek el a jól bevált méretezéstől.A dremmel a barátunk, jó munkát lehet végezni vele, vagy nagyon rosszat
bár a flex is csodákra képes...
Kevés adapter van, amit jól szét lehet szedni. Leginkább azokat, amikből ki spórolták a ragasztót, vagy már elöregedett rendesen a hő hatására. -
Buci21
addikt
válasz
(Bundás) #14390 üzenetére
az igényeim nagyok, a pénztárcám nagyon szűk, szóval csak a szokásos. Egy SSD-t tuti kap, ez nem kérdés, az örökíthető tovább
szerk: navárjunkcsak!
új kábel?
Nem elég, hogy 30 pines? ilyet találtam bele, ez is 30 pines, és egy CCFL háttérvilágítása van, pont mint a mostaninak benne. Ez sem menne? o.O
(#14391) Nkboy:
BIOS-odnak van keyboard teszt opciója? Folyadék nem érhette a billt? -
Impressa
őstag
válasz
(Bundás) #14284 üzenetére
Valami OEM béllel tarkított Delta lehet
csakhogy igazam legyen, kép.
...és a fekete végűek, ahogy említetted is.
„Sajnos mostanában nagyon sok gép hűtésével baj van” persze, mert itt a meleg.
a fizikai méret erősen meghatározó tud lenni a gép hűtésére vonatkozólag.
(#14283) adikhe mennyi idős a gép? sokat segítene egy tisztítás, vagy újrapasztázás a gép üzemi hőmérsékletén.
Látványos lesz a javulás, kivéve, ha tényleg nagyon gyenge a hűtéssel rendelkezik, akkor marad a tuning, de ezt már csak szervizkörülmények között ajánlom. Egy elöregedett, vagy rossz pasztázásból eredő magas hőmérsékletet, egy jó hűtő sem tudja kompenzálni.
(Bundás) jó esetben egy BIOS update tartalmaz a hűtés-szabályozással kapcsolatos módosításokat is.
-
adikhe
csendes tag
válasz
(Bundás) #14285 üzenetére
Mivel nem akartam sokat keresgélni, meg olvasgatni a prime95 használatáról, így inkább csak a HWmonitort raktam fel, és játszottam egy keveset. min 49 és max 85 °C lettek az értékek. Alapból, amíg nem fut semmi, úgy saccolom, hogy a meleg levegő úgy önszántából szállingózik kifelé a gépből, mert tolni nem tolja semmi.
Amikor úgy komolyabban elkezd dolgozni, akkor talán már hűt is valamit a ventilátor, de még közelében sincsen ahhoz, amit régen produkált, vagy akkor amikor a biost frissítettem. Szóval még ez szerintem mindig kevés. (ezt a hangjából ítéltem meg) Anno itt a koliban egyszer megjegyezte szobatársam, hogy milyen hangos a gépem, ha játszok. Mostanában ő sem hall semmit.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
(Bundás) #14285 üzenetére
"Laptop hűtő olykor többet árt mint használ. Asztalról kiemelésre jó, oda levegőt irányítani, ahol a gép amúgy nem igen kapna jó, de rossz esetben a cpu venti ellen dolgozik, valamint több port juttat be a gépbe mint kellene."
Ezzel egyetértek és emellett hőfokban nem sok értelme van az egésznek.(A másik, hogy egy eleve lapos és disegnos géptől nem is kellene elvárni, hogy jól hűtsön).
-
Paulo81
aktív tag
válasz
(Bundás) #14220 üzenetére
Még kapható, akkor ezt ajánlod?
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/kiegeszitok/univerzalis-notebook-tolto-19v-150w-fsp/355/Még néztem az ansmann-t, tölthető elemekben nagyon jó, tápokban is?
(Ez még "univerzálisabb" mert állítható a kimeneti feszültség.) -
ampulla
aktív tag
válasz
(Bundás) #14209 üzenetére
Értem, hát 6,2 W/m·K hővezetésessel rendelkező pad-el fedtem le. Azért olyan extrém körülmények nincsenek 1 átlag koliszobába ami indokolná valami frozen-pad használatát
Most már azért jobb, de egyfolytában hűt. Ami azért nem indokolt ha nem csinálok vele semmit.
Gyári pasztát meg gondolom support pontokba vagy Toshiba szakszervizbe tudok csak rá tetetni.
Amúgy ha így hagyom akkor nem fog leégni, van bent hardveres megszakítás ha elér 1 bizonyos hőmérsékletértéket a CPU, GPU ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen RAM-ot vegyek?
- LEGO klub
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged