-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, minden más jó, ez az egy hiányzik. Az összes többi jelecske működik.
Ha nagyon kell gugliban rá szoktam keresni, az sem gyorsabb a képernyőbill.-nél, és kimásolom.(#8098) donjohnson
Ez a beállítás is stimmel.
(#8097) rgeorge
Valószínű ez lesz, mert a catalist fent van, de ha nyomok AltGr+c-t semmi nem történik. Ki lehet abban ezt kapcsolni, hogy ne használja?
-
WolfheartGR
őstag
Nem használom a sajátját. Egy Coolermaster quickfire rapid van rákötve azt püfölöm.
Virust akkor megkergetem rajta, ártani nem árthat, de kétlem, hogy ez lenne a problem.
A koszosodás már inkább gyanús, de mint mondtam nem merem egyenlőre szétkapni. A fólia alá meg csak úgy látok be úgyis szvsz.
Hm. Esetleg valahol nem tudom deaktiválni a saját billentyűzetét? -
Bosko900114
csendes tag
Hali!
BIOS reset kész, szindróma ugyanaz: Facebook Farmwille2 kékhalállal újraindult.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000D
BCP2: 00000000
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\070113-17113-01.dmp
C:\Users\Bosko\AppData\Local\Temp\WER-47720-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt -
Ice&Lime
veterán
szia!
szerintem összetévesztetted az avatarokat a másik fórumtárséval, mivel mindkettő ugyan az,, a hozzászólásaim között megvolt a min. 5 perc.(#5763) szabonagyur: nincsen. ez apukám régi gépe nem az enyém. ezen a héten kellene megcsinálnom valahogy. sajnos nekem illetve vagy nem sajnos , csak win8 telepítő van, most 8-at használok. (már leszoktam az xp-ről, de nem volt könnyű anno és nem tartottam meg semmit xp-s dolgokból)
-
Krystal_s
addikt
Tegnap próbálgattam párszor 3x volt ilyen jelenség, utána még 2-3x megnéztem és akkor már nem csinálta. Most nézem megint ok. Nem értem mi lehetett, de most Disk error sincs a naplóban, azt sem minden csatalakoztatáskor írja, csak néha.
ui: Közben próbálgatom, 6x dugtam be, venti pörgés nem volt és a legutóbbi csatlakozáskor írt ki Disk (id11) hibát. Win7 driverre gyanakszom, mert ugyanerre a penre soha semmi hibát nem naplózott az XP. Lehet még valami kis vezérlő dolog is, de azt hogy lehetne megtudni? Nem szeretném, ha kárt okozna a gépen.
-
gonger
senior tag
-
gonger
senior tag
tegnap egész estém elment a biztonsági mentéssel, éjjel kikapcsoltam a gépet, ma megint nem bootol be. Ha sikerül még elindítanom, csinálok vmi tesztet, de úgy néz ki a HDD-vel valami nem oké:-S
érdekes pedig mert tegnap a kábel /slot csere után 2. bekapcsolásnál elindult a windows, ment 6-7 órát hiba nélkül és ma megint "DISK BOOT FAILURE" hiba van.. -
gonger
senior tag
Átraktam a dvd rom kábelére másik slotba, elsőre azt írta a boot menü után, hogy "missing operation system" 2. bekapcsolásra elindult, szépen bebootolt, azóta is megy a windows.
van vmi amivel ellenőrizhetem a vinyót?
Most egy külső hdd-re biztonság kedvvért lementem a fontos dolgaimat, aztán tudom tesztelgetni, újra ki-be kapcsolni. -
gonger
senior tag
igazad van!
Bekapcsol, látom a videókártya adatait, feljön az alaplap színes képernyője, ott kellene DEL gombbal biosba is lépni,egyébként itt már hallatszik, hogy felpörög majd leáll a vinyó;majd a boot képenyőre /menünél kis várakozás után a verifying DMI Pool Data sor után nem kezd el tölteni a windows, mert néhány felpörgés után a lentebb olvasható hibaüzenetet írja ki.
egyébként a gépem 5-6 éves lehet.
BIOSban IDE HDD Auto Detection résznél egy ideig keres(felörög, leáll), aztán nem történik semmi (nem lát HDD-t) -
konyi79
addikt
Bocsi belekérdezek, de te nem VGA to HDMI adaptert kerestél az eredeti hozzászólásod szerint? Mert ami itt linkelve volt, mind HDMI to VGA. Nem mindegy melyikről melyikre akarsz konvertálni, nehogy rosszat rendelj! Akkor kerül majd csak igazásn sokba!
Létezik olyan is:
[link]
[link]
[link]
Persze a kínai sima kábelekkel vigyázz, hangod pedig csak azzal lesz a hdmi-n keresztül, amelyik konverternek van külön ilyen bemenete. Az a d-sub-on nem megy ki. -
Dell XPS
veterán
Szia,
Szerintem is jónak tűnik..
(#5273) eastone1: alaplapos.
Nyilván valamelyik illesztő okozza, ki kellene sakkozni..
(#5271) bigrobika: BIOS setup-ban: Launch CSM-et enabled; Secure Boot disabled; EASEUS Partition Manager-el tudod törölni a merevlemezt vagy live Linux Gparted és utána nyugodtan lehet telepíteni a Win7-et.
-
Impressa
őstag
Az olcsóbbik verziót nem találtam meg, amit korábban linkeltem egy fórumtársnak.
Esetleg ez? -
neooen
aktív tag
Sajnos mégsem jó. Szerintem teljesen véletlen volt, hogy akkor jó lett. Most megint itt szenvedek vele. Nem lehet, hogy hibás a kábel vagy a laptop csatlakozója? Vagy az nem tud így megnyilvánulni?
Most már azt is megcsináltam, hogy visszadugtam a monitort az asztali gépemre (HDMI kábellel ott ugye 1680*1050-en fut mindig) majd a laptop bekapcsol VGA-val összeköt, tehát mint legelőször, de semmi. Csak az 1024*768-at erőlteti.
-
feketeibiza
tag
Igazad van moderálom magam
Fizikai baja tuti nem esett,1 szalag kábelen megy ugyebár a bekapcs gomb érintö panel és a világítás.. a bekapcs gomb megy,csak az érintő és a világítás nem..
Alien FX command center volt eddig is fent,persze már frissítettem,szalagkábelt megnéztem semmi baja a helyén van,és egyenlőre kifogytam az ötletekből.. szalag kábelt kicserélem mindjárt,de nem tartom valószínűleg hogy az lesz.. -
csusza`
senior tag
Betojt az akksi teljesen. Ha rá volt dugva a töltő, akkor narancssárgán villogott az akku jele. Kivettem az akksit, ugye ellenőrizhető az akku allján ledekkel, nem gyullad ki egy sem. Ennek csók.
Netes rádióhallgatás közben hallgathatatlan a rádió. Letöltésnél össze vissza akad minden. Lehet, hogy ennek az alaplapja kezd elhalálozni. Illetve az is.
-
laca500
aktív tag
Köszi.
Már csak egy kés kellene a kezedbe és döfhetnél még egy nagyobbat rajtam! Van így is elég bajom vele.
Abban igazad van, hogy nem kellett volna frissítenem, de már megtettem és így jártam. Bár szerintem nem vágtam teljesen haza, mert akkor nem csinálna semmit. Viszont a leírt állapotot nem tudom hogyan kezeljem. Ha jól látom a neten szeretne valahová kapcsolódni de nem tud. Viszont ilyenkor mégis mi a teendő? -
Dicker
őstag
-
Dicker
őstag
Padot nekem ajánlotta, vagyis én kérdeztem, de már átmentem a hűtőpadosokhoz, ahova irányított. Az meg van, de az mégse váltja ki a belső hűtőbordákat, ha az gyakorlatilag hasztalanná válik, mert nincs mi vezesse a hőt a processzor és azok között.
Lenovo a gép, aminek 3 év a garanciája. Most addig kitart a gyári paszta, akkor nekem jó, de azok hamar beszáradnak tudomásom szerint. Én nem úgy tapasztaltam a régebbi gépekkel se, hogy 1-1,5 évnél tovább bírná, mert még a minőségibb pasztákat is fél évente nagyjából lecserélik, és egy I7-es mobilprocesszor, azért tud hőt termelni. Főleg, ha még a pasztázás se tökéletes, ezért is aggaszt kicsit a dolog.
Sajnos a hivatalos szervizükben nem ismerek senkit, ami azt hiszem a profiszerviz.hu , de a Thinkpad-ok külön szervizénél már igen. Ha elkezdenék melegedni, akkor esetleg vele még konzultálok róla, ha valóban nincs ennek 100%-osan hivatalos megoldása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest