-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Packersbay #42566 üzenetére
Szia. Szerintem hdd/SSD hiba lesz első körben. És mikor bekapcsolod gyrsan nyomkod az f2-t azt hiszem. vagy vedd ki a hdd/SSD-t és indítsd úgy el í
-
válasz
Packersbay #7205 üzenetére
Szerintem is a nyári-téli időszámítás, vagyis az időzóna nincsen jól beállítva.
-
köszörü
tag
válasz
helló szerintem semi gond nincs ot
win -nyári -téli idöszámitás idözona körül kerresd a problémát -
válasz
MÁV-os leselejtezett darab?
-
Rivaul
addikt
válasz
Packersbay #7203 üzenetére
Fix egy órát késik? Akku van benne? Ha bármelyikre "igen" a válasz akkor sztem nem az elem lesz a hiba.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #5968 üzenetére
Visszaolvasva a leírtakat el kellene juttatni ismét a kollégához. A BGA probléma hihetetlen dolgokat tud produkálni és ezt tapasztalod.
-
Impressa
őstag
válasz
Ahogy Rivaul is mondja ne nagyon stresszeld így a kártyát, mert nagyobb gondod is lehet belőle. Az már régen rossz, ha a ventilátor be sem kapcsol. Ha tudod mérd ki kap-e feszültséget a venti.
-
Rivaul
addikt
válasz
Még most vidd el javíttatni. Minél előbb kapod el annál könnyebb megcsinálni. A gpu kezdi magát megadni. Pár alkalom s végleg megáll a történet.
-
albi31
aktív tag
válasz
Packersbay #5922 üzenetére
olyan nincs hogy VGA hűtése,mert együtt van a CPU-val,így a CPU miatt megy,ha megy,ha meg nem megy,azért nem megy,mert így van beállítva h adott hőfoknál bekapcsoljon,és ha lehűti akkor kikapcsoljon.
...az alatt mit értesz hogy 1h minden frankó volt?..vagyis az említett játékok mentek simán 1h keresztül hiba nélkül?...már m ondottam,hogy hőfok értékeket kellene tudni egy GPU-Z-val,mert ott a max-t lehet olvasni,így tudni,hogy mekkorát melegszik a GPU(VGA(#5928) Víz Elek : meg kellene nézni az eszközkezelőbe,hogy minden driver(LAN,Wifi)fel van-e telepítve!
(#5920) Adoka120 : bővítőkártyahely! (de ha megmondod a géped típusát,akkor pontosan megmondom,hogy mi tehető oda)
-
albi31
aktív tag
válasz
Packersbay #5834 üzenetére
Milyen gépről van szó pontosan?..ha Nvidia 6000,7000 vagy 8000 sorozatú VGA van a gépedben,akkor nem is csodálkozom,mert kb 20-30%-k javítható csak,a többi felejtős!Jóformán csak röntgen géppel lehet kiszűrni,hogy mag hibás(nem javítható) vagy BGA hibás.
# trisztan94:ha semmi előzménye nem volt,már úgy értem,hogy pl: két héttel ezelőtt minden rendben volt,és nem frissítettél drivert,akkor 99% hogy haldoklik a VGA-d...a bizonyos játékokba valsz. azért nem,mert nem azt részét használják a GPU-nak ami kezdi megadni magát...de ha tudsz csinálni egy videót,akkor megnézem szívesen.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #5841 üzenetére
Rendben, akkor holnap majd jelzel, elképzelhető, hogy LCD panel problémád lett.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Packersbay #5834 üzenetére
Szia,
Ilyenkor sajnos baj van. Nézd meg légy szíves külső monitoron is, ill. távolítsd el az illesztőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest