- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
perfegor17 #30199 üzenetére
Szinte biztosan kijelző hiba.
-
törölt tag
Sziasztok!
Volna egy problémám, nemrégiben hozzám került egy HP laptop, ami rendelkezik beépített Intel HD 5500 vga-val is, és egy Radeon M330-as kártyával is. Van lehetőség arra, hogy ellenőrizzem melyik dolgozik éppen? Természetesen, tisztában vagyok vele, hogy ez nem gamer laptop, viszont szerettem volna játszani az ETS 2-vel, és igen gyatra teljesítményt nyújt. Rákeresve youtubeon a hasonló konfigurációkra, (i3, radeon m330 stb) sokkal jobb minőségben futnak a játékok. Lehetséges hogy a játékok alatt is csak a HD5500 dolgozik?
Ha esetleg valakinek volna valami építő jellegű hozzászólása, nagyra értékelném!
-
just
aktív tag
Sziasztok! Egy barátom laptopján (MSI) végigsétált a macskája, és azóta ha görget akkor nagyít, ha pedig valamelyik betűre nyom akkor megnyílik valami. Mi lehet a billentyűzet kombinációja amivel vissza lehet állítani?
-
nappa
tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerűnek tűnő de közben számomra bonyolult kérdésem
Van nekem egy samsung r525-jvde gépem
N970es proci és van benne egy hd4200 vga meg egy hd6630/6650
egy darabig nagyon szépen ment minden amig nem akartam újra tenni a wint, mert lassan egy hónapja szórakozok vele, hogy hogy a bánatba tegyem fel a drivereket hogy jó legyen, mert vagy nem ismeri fel az egyiket vagy eszközkelezőben épp jónak néz ki, de a catalystban nincs ott grafikus beállitás hogy mikor melyik vga menjen, szóval mégse jó, összeségében 4 drivert próbálok a kicsire a 13.1 és 13.4-et a nagyobbra meg 15.7.1 meg a legujabbat, és a kis vga telepítés végén mindig zöld pipa hogy fasza minden de utána a nagynál meg sárga kérdőjel és a telepítő drivert nem teszi fel olyan hiba üzenettel hogy a megadott paraméter érvénytelen, valaki tudna segíteni mert kezd elfogyni a türelmem!
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Lenovo Z575-tel kapcsolatban lenne kérdésem:
hozzászólásom a dedikált (kihalt) fórumban -
NEMO1968
őstag
válasz
drift007 #30190 üzenetére
Szia!
Tulajdonképpen semmi extra.
HDD ki, SSD be.
Az SSD-t ugyanúgy kezelheted, (a gép is azt teszi) , mint bármelyik HDD-t.
Telepítö indít, és mire végigmegy, minden rendben lesz, áljj neki bátran.
Arra kell vigyázni, hogy telepítés közben ne legyen más HDD vagy SSD rádugva a gépre. -
drift007
csendes tag
Sziasztok !
Volna valaki szaki akit fel tudnék hívni,s segítene SSD gép telepítéséeben? Sok kérdésem lenne.
Elöre is köszönöm -
Sziasztok!
Van egy régi gép, kb. csak netezésre használva.
A HDD helyett SSD-t tennék bele.
FuSi V5515: T2130&2GB RA ereje elég még normálisan élvezhető internetezéshez?
Köszi a választ! -
prabhu
senior tag
válasz
mefistofeles #30148 üzenetére
Én alapból egy 64 bites Win10-et raknék, már csak a 4 GB ram miatt is, igaz ez a noti foslassú lesz bármit is csinálsz (hulladék proci). A driverek kérdése is megoldódna ezzel, mert netkarit rak magának, a többit meg letölti update-en keresztül.
Egyébként rufus helyett (volt pár verzióval gondom) iso2disc-et javasolnék. GPT nem feltétlenül szükséges, legacy módban is lehet telepíteni, ha nem akarsz secure boot-ot használni később. -
sipsand
tag
Sziasztok! Mikor be akarom kapcsolni a laptopom az mindig repülőgépes üzemmódban akar bekapcsolni. Vagyis csak az a led gyullad fel elől, semmi nem jelenik meg a képernyőn. Csak úgy tudom nagy nehezen működésre bírni ha a kikapcsoló gombot hosszan nyomom, majd megint bekapcsolom, de ezt vagy 15 percig játszom vele. A piros töltés ikon ne zavarjon senkit, teljes töltöttségnél is ezt csinálja.
Itt egy kép róla: [link] Köszönöm. -
bandras54
aktív tag
-
bandras54
aktív tag
válasz
entoni1989 #30169 üzenetére
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Melyik az a notebookos videókártya amelyik már megbirkózik a 4k videóval?
Nvidia 920m bírja már?Köszi
-
bandras54
aktív tag
válasz
Sörike #30170 üzenetére
Nem tudom milyen operációs rendszered van, de a 8 8.1 alapjáraton megeszi a ramod felét. Az a 40% szerintem normális. Mindenképpen bővíteném még 4-el min. Ha a csgo nem tudom mennyire éhes de a gta 5 még a vramot is elpusztítja nálad. Monitorozd játék közben a háttérmunkát és meglátod.
-
t420s
aktív tag
Laptop kijelző fényereje az idő során csökkenhet? Pár év alatt is?
LED-es laptop képernyője, pár éves a gép (3-4).
Nem első tulaj vagyok így fogalmam sincs új korában milyen fényereje volt. Csak azt tudom hogy maxra kell vegyem a fényerőt hogy jó legyen. Már 75%.-is olyan alacsony a fényerő mint másik gépemen 10%-os értéknél.Na de nem értem: van itt két másik laptop mindkettő öregebb, az egyik 10 éven felül.
A képernyő fényerő olyan mint új korukban.
Ez meg 3 éves és elszállt a fényerő java? vagy új korában is ilyen szar lehetett? -
Sörike
tag
Hello! 1 hete vettem egy laptopot az alábbi paraméterekkel:
i3-5005u
4gb 1600mhz ram
geforce 920mxAz lenne a problémám, hogy üresjáratban is 40% ram használat, meg pl amikor játszok cs go-val, vagy gta v-el, akkor fut szépen sok fps-el a játék, de 15 perc után nagyon beszaggat, és csak a játék újra indításával tudtam megoldani eddig. Tippek?
-
entoni1989
tag
válasz
bandras54 #30168 üzenetére
De nekem ugye az említett Lenovo Y50-70-es 4K változatú gépem van. Azt a verziót, épp a 4K végett úgy tudom, hogy csak GTX860M 4Gb-osan adták ki, viszont 2 tesztprogramot is lefuttatam rajta és az csak 2 Gb-ot jelez, így az feltételezhető, hogy lecserélhették kisebbre. Nem rég vettem amúgy ezt a gépet és hát több részében igen csúnyán át lettem vágva és abból gondolom, hogy ez a része is meg lehetett piszkálva, mert 2 Gb-osba egyrészt az alaplapi van de az intel, másrészt meg full HD-s modelekbe van, a 4K-ban csak 4 Gb-os.
-
bandras54
aktív tag
válasz
entoni1989 #30167 üzenetére
Azt sajnos csak úgy tudod megoldani, h kompletten lecseréled a géped a frissített változatra. CPU, gpu forrasztott, nem cserélhető.
-
entoni1989
tag
Lenovo Y50-70 laptopba szeretnék videokártyát cserélni, jelenleg egy GTX 860M van benne és egy GTX 960M-et szeretnék bele tenni. Ez lehetséges? Ha igen akkor tudtok segíteni, hogy hol tudok ilyet kapni?
-
-
Kiglerx
tag
válasz
entoni1989 #30154 üzenetére
Azért írtam, hogy akinek sok értékelése van és közel van a 100%-hoz.
-
SP4C3
veterán
válasz
entoni1989 #30160 üzenetére
A normális frissítés az nem itt kezdődik, hanem a manuálisnál: kézzel legyalulod a jelenlegi drivereket és nvidiától lehúzod a kívánt verziót és felpattintod a helyére.
GTX 860M W10 X64 - Version: 375.70 - Release Date: Fri Oct 28, 2016
Többi driver: nvidia
-
-
fonseca
tag
Sziasztok.
Lenovo G500 néhány napja csak külső monitorról hajlandó működni. Néha "gondol egyet,és a saját monitorán is megjelenik a kép,ami egészen a következő indításig meg is marad. Viszont amint rebootolom a lapost,megint nincs kép csak ha rádugok egy külső monitort. Ütés külső behatás nem érte,vga driver újratelepítés megvolt.
entoni 1989:
Lehetséges hogy a tűzfalad nem engedi frissíteni. Manuálisan próbáltad már? -
KubanitoS
veterán
válasz
entoni1989 #30156 üzenetére
Bocs az ordenálé offért, de milyen véleménnyel vagy arról a Lenovóról? Melegedés, anyagminőség, teljesítmény, ami érdekelne.
-
SP4C3
veterán
válasz
sh4d0w #30152 üzenetére
5GHz-hez 5GHz-es router is kell. Szerintem működni fog.
@No.01 - Sosem késő megtanulni, de a telepítés az csak 10%-a a dolognak, a maradék a telepítés utáni bosszankodásból, további software-ek eltávolításából-telepítéséből és beállításokból áll. Pár év alatt bele lehet jönni.
-
entoni1989
tag
válasz
Kiglerx #30147 üzenetére
A 99,5 %? Mert vannak olyan eladók akinek ez az aránya van több ezer értékelés mellet, de aki 100%-os annak meg pár száz vagy száz alatt van az aránya, szerinted ezek megbízhatók, ha innen rendelek hozzá cuccot? Mert most néztem alsó borítás is van a géphez elég jó árba és még azt is cserélném.
-
Igazából a lényeg az, hogy a jelenlegi wifi modul nem igazán linux-támogatott (jelzi a kapcsolatot, de nagyon nyögvenyelősen megy) és vettem helyette egy intelest, de ahogy olvastam, ahhoz meg két antenna kellene. Ha visszavált 2.4Ghz-re nem bánom, ha jobban műxik, mint a jelenlegi.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Hulye a kerdes es nem vagyok benne 100%-ig biztos igy inkabb batorkodnek eloszor kerdezni:
HDD csere utan Win7 ujratelepitest tervezek. Az egyetlen baj, h az uj HDD-n van egy Win10 instalalva meg par egyeb nem szukseges program (1 particion) ilyenkor ha USB-rol telepitem ujra a rendszert akkor azokat alapbol torli?
A meglevo adatokbol semmire sincs szuksegem, de nem szeretnek evegett barmi galibaba belefutni.
Valaszotokat elore is koszonom!
-
SP4C3
veterán
válasz
mefistofeles #30148 üzenetére
Virtualizaciot kapcsold mar be xd
-
válasz
Kiglerx #30146 üzenetére
Egy darab 1600 mhz es 4 Gb-os memó modul van benne elméletileg.
32 bites win 8.1 van rajta.
A chipsetről lövésem sincs egy Intel Celeron 2 magos (1600 mhz) N3050 proci van benne.A Biosban mint mondtam szinte SEMMI sincs.
Van egy
-Main menü, ott ugye értelemszerűen a gép neve, a proci, memória bios verzió stb. adatok vannak
egy
-Security meü, a passwordoket lehet beállítani
egy
-System Cnfiguration, itt a menü nyelvét, a Virtualization technology-t (fogalmam sincs mi az de le van tiltva), Action keys mode, Boot Option, Built in device (itt a perifériákat, webkamera, kártyaolvasó, wifi stb. lehet engedélyezni vagy letiltani) van még egy bios auto power almenü ahol napokra és órákra lebontva lehet engedélyezni a bekapcsolást? vagy mi.
ÉS KÉSZ! semmi más beállítási lehetőség nincs ez után az Exit menü következik. -
Kiglerx
tag
válasz
entoni1989 #30145 üzenetére
Mindenképp nézd át a termék leíárást, a kép nem mindig fedi a valóságot. Nézz part numbert, stb-t, hogy biztosan kompatibilis-e.
Olyan eladótól vásárolj akinek sok értékelése van és lehetőleg mindnél közelebb legyen a 100%-hoz a visszajelzések. (95% az már elég rossznak számít) -
Kiglerx
tag
válasz
mefistofeles #30144 üzenetére
Milyen chipset van benne?
32 vagy 64 bites Win-t tettél fel?
A RAM-od 2x2GB vagy 1x4GB? (ha 2x2, akkor lehet, hogy az egyiket nem ismeri fel, poros a slot, rosszul van berakva, stb. Biosban meg lehetne nézni, hogy megvan-e a 4GB) -
entoni1989
tag
-
Hát skacok eddig sem volt notebookom, ezután sem lesz. Amit a nejemével szívok....
Fentebb írtam, nagy nehezen sikerült feldobnom a win 8.1-et de egy halom problémám van. Driverlemezt ugye nem mellékeltek hozzá szóval még ott is vannak gebaszok de ami a leg érdekesebb (egyenlőre) hogy a gépben lévő 4 Gb memóriából csak 1,8 használható! Hol a többi? A videokarinak van kiosztva 256 mb, tehát cirka 2 Gb hiányzik. A biosa olyan fapados mint az asztallap. Gyakorlatilag a perifériák engedélyezésén és a boot beállításán kívül SEMMI nincs benne!
Ha valami HP szaki segítene azt megköszönném. -
hawrlantb
tag
Sziasztok, új notebookot szeretnék vásárolni. Segítenétek?
(1) 1-2 hónapon belül
(2) Max. br. 400k (max. 420k)
(3) Renderelés, AutoCAD, ArchiCAD (3D modellezés), látványtervezés. (Ritkán játék)
(4) Nem elsődleges, de ha igen: FIFA16, COD, BF
(5) Na itt meg vagyok lőve. Ha macbook, akkor a max 13" jöhet szóba az ár miatt. Ha nem mac akkor 17".
(6) Az idő 30%-ában nincs áram.
(7) Mac vagy Win10 (nem szükséges, hogy az árban benne legyen.)
(8) Otpikai nem kell. És SSD, min 250 Gb
(9) Hdmi
(10) Csak új
Köszönöm
-
-
SP4C3
veterán
válasz
mefistofeles #30139 üzenetére
Rufus?
-
-
-
SP4C3
veterán
válasz
mefistofeles #30136 üzenetére
Jah, GPT, nem MBR.
-
-
SP4C3
veterán
válasz
garage112 #30131 üzenetére
A képek alapján szerintem kitört a zsanér a műanyag bázisból/"gépházból".
Túlmelegedésre pedig tisztítás, pasztázás.
@sh4d0w - Na ez jó kérdés. 5GHz amúgy sem nagy távolságokra lett kitalálva, hanem a százpár channel miatt. Szóval, szerintem működni fog, csak az 5GHz-es "része" nem lesz olyan effektív, de csak tipp.
@mefistofeles - UEFI telepítés legyen és az összes "secure boot" opciót kapcsold ki telepítés előtt.
-
Ha a notebook wireless kártyáját kicserélem dual-band AC-sre a mostani b/g/n-es helyett, de csak egy antennám van, mi történik?
-
Skacok!
Az idegösszeomlás szélén állok.....
Vettem az asszonynak egy HP 250 G4 notebookot. Tudom nem egy erőmű de arra amire neki kell pont jó ...lenne.....
A cucc ugye oprendszer nélkül jött (illetve egy free dos volt rajta) de gondoltam mi az nekem, rápattintok egy win 8.1 32 bit oprendszert. Na most a Biosa egy katyvasz. Egyszerűen nem tudom beállítani. Pendrive-ről akarom felrakni az oprendszert de ha UEFI-s telepítőt használok akkor eljut a particionálásig, aztán a telepítés előtt kiírja, hogy nincs és nem is tud létrehozni rendszerparticiót. Ha sima Biosos teleítőt rakok bele azt fel sem ismeri és el sem indul.....
Léci segítsetek mert gőzöm nincs mit kéne csinálnom. Már kb. ezerszer telepítettem windowst régimódi, uefis, 32-64 bite, CD-ről, pendriveről de ilyennel még nem találkoztam.Bármit állítok be a legacy és az UEFI-s boot opciókat is mutatja. Gőzöm nincs melyik adott pillanatban a frankó......
-
-
garage112
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G500 laptop. Másfél hónapja ez történt vele (képek lent). Ezt meglehet valahol csináltatni, vagy esetleg itthoni módszerrel összeilleszteni újra valahogy? Másik kérdésem, a processzorom átlagban 65-74C° között van, tegnap elindítottam a WoW-ot, majdnem minimum grafikán és a gép kikapcsolt, valószínűleg túlmelegedett a proci. Ma játszottam vele kb. 2,5 órát és semmi baja nem lett az utólsó 20 percben 20 fpst drobbolt viszont a játék. Valami megoldás ezekre a problémákra, elég lenne csak kitisztíttatni a gépet? Előre is köszönöm a válaszokat!! -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Adott egy Lenovo yoga 300 laptop, ami most lett újra telepítve (windows 8.1) de az érintője nem működik, gondolom a driver hiányzik, de nem találom sehol. Amit találtam a lenovo oldalán azt már mindent leszedtem és felraktam de ez sem segített. Valakinek van ötlete esetleg?
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Van egy elég régi, hat éves Fujitsu Siemens Amilo Pi3560-as laptopom. Ezen néha játszogatni is szoktam, de mostanság vettem észre, hogy a VGA hőmérséklet nagyon magas, sokszor 90 fok fölé is felmegy. A windowsban alapállapotban is 50-55 fokos a gpu hőmérséklet.
Gondolom ez nem normális, így arra gondoltam újrapasztázom.
Milyen hűtőpasztát kellene vennem? Ez megfelelne a célra?
-
Kbali
nagyúr
válasz
entoni1989 #30115 üzenetére
Abban az esetben tudod cserélni a billentyűzetet szerintem, ha van a hosszú í-nek is hely. Matricázni 3M is jó, laptopsystem.hu is árul olyat, szerintem picipénzért fel is rakják neked (nagyon jó minőségű - viszont az átvilágíthatósága nem tudom milyen).
-
-
Kiglerx
tag
válasz
viktor82 #30119 üzenetére
Természetesen megoldható. Viszont laptop típusoktól föggően előfordulhat, hogy a vinyó gyári helyén gyorsabb csatlakozó vagy, mint a DVD olvasónál, így célszerű az adattárolásra használt HDD-t tenni a DVD meghajtó helyére és az SSD-t beszerelni a rendes merevlemez helyére.
-
Kiglerx
tag
válasz
-
viktor82
őstag
Üdv,adott egy laptop amiben van egy 1 tb-os hdd +sshd viszont szeretnek a DVD meghajo helyére SSD megoldható ,hogy az ssd lenne a win és a hdd-t leformatalom adatnak?
-
bandras54
aktív tag
válasz
Matrica esetén keresd itt aprón west-et.
-
entoni1989
tag
Sziasztok. Segítsetek kérlek
Lenovo Y50-70-hez kezesek magyar billentyűzetet, mert nekem angol van és azt szeretném orvosolni és, hogy magyar legyen de sehol nem találok
Ugye ennél a típusnál lehetséges a billentyű csere magyarra? Leges legvégső elkeseredésembe, ha nem lehetséges, akkor marad a matrica, ebből esetleg ehhez a típushoz tudtok ajánlani, a legminőségibbet? Ár nem érdekel, csak hogy olyan legyen, mint ha fel se tűnne, hogy matricázva van. Legelsőként a billentyűzet cserének örülnék, de ha ez nem lehetséges akkor marad a B- matricázás.
Előre is köszönöm a segítséget -
törölt tag
-
Kiglerx
tag
válasz
Ivanov49827 #30102 üzenetére
Nézd meg, hogy milyen teljesítménybeállításaid vannak a töltő valamint az aksi használatkor.
-
Kiglerx
tag
válasz
haromegesz14 #30101 üzenetére
Igen, az egyik utángyártott, a másik eredeti.
Utána kell nézni, hogy az utángyártottba milyen cellák vannak, milyen tapasztalatokat írnak róluk.
Amúgy a másik út, hogy a ha megvan a korábbi aksid, akkor fel lehet újjítattni azt, vannak erre cégek és összességében olcsóbb szokott lenne mint egy új gyári aksi, viszont dárább mint egy utángyártott. Viszont itt garanált minőséget kapsz.
Van amúgy veszélye az utángyártottnak, ha nagyon noname, akkor valószínűleg kevesebb energiát fordítottak a minőségre. -
Kbali
nagyúr
válasz
miazmá #30104 üzenetére
Mivel nem hibás a készülék, így nem kell a kereskedőnek visszavennie, csak és kizárólag rajta múlik, hogy megteszi-e.
Ilyet egyébként okozhat az is, hogy nincs feltelepítve a megfelelő VGA driver (vagy nem jó sorrendben), ill. nincs teljesítmény centrikusra állítva.
Vásárlás előtt érdemes lett volna kérdezni itt, mert ez ebben a formában az erősen nem ajánlott kategória. -
Caddigan
csendes tag
Szervusztok!
Páciens: Acer Aspire 5930G típusú laptop.
Kijelzőcserét - betörött- végeztem rajt. Elvileg sikerült, ugyanolyan típusú került béle, de nem akar bekapcsolni a gép.
Ha lehúzom a kijelző csatiját, akkor nem kellene elindulnia a laptopnak? Pontosabban olyan, mintha folyamatosan újraindulni, kerreg a CD is.
Köszönettel: Caddigan
-
miazmá
tag
Sziasztok! Tegnap vettem MM-ban egy Lenovo z50-75-80EC típusú notebookot.
CSGO-ra vettem, de értékelhetetlen a játékélmény, pedig elvileg elég kellene h legyen.
Levettem mindent minimumra és úgy sem kaptam értékelhető fps-t.
Kérdésem az volna hogy 3 napon belül visszaveszik-e ha nincs semmi baja? -
kromatika
veterán
Sziasztok.Cserélhetö e egy Intel Celeron 2950M egy i3 4300M procira?Azonos e tokozás és a méret teljesen?Think pad L540 be lenne a csere-Köszi előre is.
-
Ivanov49827
újonc
Üdv!
Lenne egy kis próblémám egy lenovo ideapad G505s-el.
Egy windows 8 64bit van rajta de windows 10-el is ezt produkálja. Fel van telepítve a wot, a legalacsonyabb grafikára van állítva, bedugott töltővel van kb 10fps, ha kihúzom a töltőt és aksiról megy akkor 60 körül van. -
haromegesz14
aktív tag
válasz
Kiglerx #30097 üzenetére
Abban tudsz segíteni, hogy miért van ekkora eltérés a két akkumulátor ára között? Pontosan ilyen modellszámú van a laposba, és ez is csak, csak jóval olcsóbban. Ez abból adódig, hogy az egyik gyári utángyártott, a másik pedig nem? Van bármi kockázata annak, hogy ha a nem gyári utángyártottat veszem bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest