- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
-
Brandynew
őstag
válasz
fonseca #30250 üzenetére
A komolyabb játékok nem a vinyó miatt nem fognak jól futni... de tény, hogy sokat dobna egy SSD a programok futási sebességén, viszont ebben nincs M.2 SATA slot, így csak beépítőkeretben lehetne az ODD helyére rakni, ami munkadíjjal együtt 35 ezer Ft. Ha belefér a büdzsébe, megéri. Vagyis mindenképpen megéri, de na
-
entoni1989
tag
-
entoni1989
tag
válasz
fonseca #30231 üzenetére
Kapni fogja a Samsung 850 Pro 512 Gb-ot minden képen, mert a rendszer sebesség is brutálisan lassú, meghazuttolva, hogy i7-es proci van benne, meg kellett a megnyugtatás, hogy nem a GTX 860M dedikált VGA-val a baj és hogy az nevetve elviszi, mert megy a játék, de az én szemem, pláne ha autóval megyek látja azt az apró "dadogást", laggolást. RAM-ból is jelenleg 2X4 Gb 1600 Mhz van benne, de az is le lesz cserélve Kingston HyperX Impact Black 2X8 Gb-ra, csak ebből nem tudom hány Mhz-t támogat maximum a gép így még nem tudom milyent vegyek bele. (esetleg van tanácsotok, hogy ez a típus, fajta jó választás, vagy esetleg tanács? ) meg ugye szerintetek 16 Gb már bőven elég, ugye ennél nagyobb már felesleges?
-
Killerlaca
senior tag
válasz
fonseca #30084 üzenetére
Értem.
A játék nem a legfontosabb szempont.
Streamet szeretnék rajta nézni néha egyszerre többet is.
A procija nem rossz szerintem illetve a VGA is elég erre nem?
A neten láttam GTA 5 is játszottak vele.Esetleg valamit tudtok ajánlani ami jó lehet csak, hogy képben legyek mi az ami már jó?
Köszi
-
_Berci_
aktív tag
válasz
fonseca #26837 üzenetére
Szia
Röviden nem
Az valóban jól írták ott, hogy a proci adja meg, hogy milyen ram ízlik neki
Az Intelnek van egy egész hasznos kis oldala, ahol fent van sok infó az általuk gyártott termékekről
A Te esetedben az Intel Atom N2800-as proci az érdekesÍrja is az oldal egyértelműen, hogy DDR3 és nincs ott a DRR3L!
Nem nagyon találkoztam olyannal, hogy egy hasonló proci megenne L-es memóriát, (szerény véleményem szerint nem) de lehet, hogy megesziAzért támogatja 2 GB-ig mert az MSI szerint Neked annyi elég
Intel legyárt xy procit, majd a gyártók az olcsóbb modellek esetén szokták kérni, különböző dolgokat tiltsanak le. Te esetedben a memória modul mérete max 2 GB
Windowsnak nem sok köze van ahoz, hogy mennyi memóriát tehetsz a gépbe, max látja, de nem használja
Összegezve: Vegyél 1 db 2 GB-os DDR3 SODIMM memória modult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged