Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Akkor máshogy teszem fel a kérdést. Van lehetőség arra HP notinál (2560P), hogy be tudjam állítani, hogy 20% alatt ne töltse az akksit, ha pedig 20% alá merül akkor is csak 80-ig töltse? Ha igen hol?
Eddig egy T500-as Lenovom volt, azon ugye adott a Power Manager. -
Kbali
nagyúr
válasz
haromegesz14
üzenetére
Ha már ezt írta ki, akkor cella is pusztult már valszeg. Érdemes megnézni valamilyen szoftverrel az aksi elhasználódását (speccy vagy aida64 pl.). Ha kiveszed az akksit, akkor elveszted a "szünetmentes táp" jellegét is (ill. nekem volt régebben olyan gépem, ami nem is ment akksi nélkül - függetlenül attól, hogy az már halott volt).
-
Kiglerx
tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
A laptop aksi az kopó-fogyó eszköz.
Ha kiveszed, azzal nem biztos, hogy megoldás. Több típusnál is előfordul az, hogy ha nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor azt nem csak a töltőn át veszi fel, hanem vele párhuzamosan az akkuból is.
De próbáld ki, hogy feltöltöd az aksit, kiveszed, elteszed, és időközönként (1-2 hónap) visszateszed és feltöltöd. A feltöltés nem azt jelenti, hogy maximumra töltsd. Leginkább a 30-80% közötti töltés tesz le a legjobbat nekik, valamint a 30-50 ciklusonkénti teljes feltöltés majd lemerítés.
Összegezve, ha be tudod állítani, hogy az akkut ne csepptöltse, hanem hagyja merülni, majd újratöltse, akkor hagyd benne. Ellenkező esetben próbáld meg feltölteni és eltenni majd időnként tölteni. -
haromegesz14
senior tag
Sziasztok!
Egyik nap fogadott egy "Javasolt a telepcsere" üzenet. Mennyi ideje lehet még hátra az aksinak? Nagyrészt hálózati feszültségről megy, aksiról ritkán. Ha kiszedem belőle az aksit, és csak kábelről megy, így óvhatom még valamennyire, vagy elkerülhetetlen a cellák pusztulása?
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem most egy HP 2170p gépet. Ebbe egy i5-3427U cpu van. Mikre elég ez?
Alapból programozást folytatnék majd a gépen, de mondjuk ha birná futatnék rajta némi virtualizációt is (linux server konfigolgatás, server 2012). -
Kbali
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ahogyan leírták, nem tud hűteni, a dedikált kártya alig erősebb az integráltnál, ráadásul a Lenovo nem Thinkpad szériájának nem túl jó hírű most a garanciája. Youtube videóknak ne higgy, kamu a legtöbb.
Ennyi pénzért nem fogsz semmilyen normális gépet kapni még nem érintősben sem, amin normálisan lehetne játszani, pláne nem GTA5-öt.
Amúgy van milyen notebookot vegyek topik, oda valók ezek a kérdések, ott tegyétek fel, miután kitöltöttétek az összefoglaló kérdéseit. -
fonseca
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Természetesen az hogy érintős nem zárja ki hogy minőségi hardverek legyenek benne,max az ára ami elgondolkoztató.
Úgy gondolom hogy például ez már megfelelne az elképzeléseidnek,de jóval 200k fölött van.
Használtan meg nem szívesen ajánlgatok,ott sokkal több mindenre kell figyelni.
Talán valaki más majd itt tud segíteni. -
fonseca
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Világos,megértettem .Nincs túl sok tapasztalatom az érintős notikban,de egy picit úgy érzem túl sok az elvárás. Masszív erős gép 200k-ért,ami ráadásul érintős is...
-
fonseca
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ahogyan írtam is nem a hardverekkel van a gond (kivéve a HDD-t nem értem miért nincs mellette,vagy helyette SSD,illetve a kijelző felbontása és mérete szerintem nevetséges),hanem hogy laptop. A felépítéséből adandóan sajnos szeretnek melegedni,illetve meghibásodás esetén nehézkesebb drágább a javítása,és a hardverek cseréje.
Stream-re,filmnézésre, nem csúcs játékokra simán alkalmas de ahhoz meg nem kell 200 ezres laptop.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
fonseca
üzenetére
Értem.
A játék nem a legfontosabb szempont.
Streamet szeretnék rajta nézni néha egyszerre többet is.
A procija nem rossz szerintem illetve a VGA is elég erre nem?
A neten láttam GTA 5 is játszottak vele.Esetleg valamit tudtok ajánlani ami jó lehet csak, hogy képben legyek mi az ami már jó?
Köszi
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Ebben tudna valaki segiteni?

-
fonseca
tag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Szerintem Kbali nagyjából azt mondta, hogy ha játszani szeretnél akkor ne laptopot keress,pláne ne ebben az árkategóriában.
Szerény véleményem szerint kicsi a kijelző mind méretben,mind felbontás tekintetében. Illetve ennyi pénzért már egy ssd a minimum kritérium.
Bár a kérdésed relatív,mert azt nem írtad hogy mivel szeretnél játszani. -
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Sikeresen létrehoztam még egy partíciót egy Lenovo G50-en.
Átmásoltam rá a C meghajtóról mindent, majd elkezdtem újrarakni a gépet gyári Win10-ez lemezzel.
Erre összerakta a 2 partíciót és legyalult mindent
A laptop nem az enyém, ilyenkor mit lehet kezdeni ? File recovery csak az új partíciót látja, akkor hogy fog vissza szedni abból ami eltűnt? Vagy törődjek bele ? -
Kbali
nagyúr
válasz
Killerlaca
üzenetére
Röviden: semmilyet, ezt meg pláne nem.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy milyen érintős laptopot ajánlanátok amivel néha akár játszani is lehetne?
max 200 000Ft-értIlyenen érdemes gondolkodni vagy nem?
LENOVO Yoga 500 14 ISK
- Intel Core i5-6200U CPU (2x 2,3 / 2,8 GHz Turbo, 3MB cache)
- 4GB RAM
- 1TB HDD
- nVidia GeForce GT 920M 2GB VGA 2GB dedikált RAM-mal
- max. 8 óra akkumulátoros üzemidő
- 14"-os HD (1366x768) nagy fényerejű LED érintőképernyő, gyönyörű képpelKöszönöm
-
zsolti_20
senior tag
válasz
cettlee
üzenetére
Ha kitudod szedni a HDD/SSD-t belőle majd átrakni egy asztali PC-be, a telepítést megtudod kezdeni rajta, de a telepítés befejezése utáni újraindulásnál amikor 15mp-től számol lefelé kapcsold ki a géept és raknd vissza a laposba, ekkor már a laptop konfiguráiója szerint fogja beállítani a windowst magának.

-
cettlee
őstag
hali
van egy belassult samsung notebook és szeretném a windows-t ujrarakni. D meghajtora átmentettem mindent amit szeretnék megtartani. Pendriveos bootolás lehetőséget nem találtam a biosban. Mi a menete a gyári win ujratelepitésének? -
Duree
veterán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Nagyon vigyázni kell a moddolt bioszokkal, mert kockázatos felrakni őket.
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok,
a laptopomba (lenovo z500) új wifi kártyát készülök venni. Nyilván tartok attól, hogy whitelist-es a bios, de elvileg van valami moddolt bios is, ami ezt kikapcsolja. Ilyennel kapcsolatban mik a tapasztalatok?Ezzel moddolnám [link] (a legelső fájllal, amire rámondták, hogy jó, ott a z400, p400 fele már hagyom a dolgot, bár gondolom egy és ugyanaz a bios kell a gépekre).
Így [link]
Egy intel ac7260-as wifi kártyát tennék be, ami korban hasonló a laptophoz. -
theooracy
aktív tag
Üdv. Érdeklődnék, hogy lehetséges-e egy Lenovo G580-as notebookban a wlan kártyát kicserélni egy 802.11ac kétsávos 2x2 kártyára? Úgy tudom, hogy Lenovó gépeknél ez nem egyszerű, mert ismert tény, hogy csakis a gyártó által elfogadott és hitelesített kártyákkal működnek a gyártó PC-i. A gép bekapcsolásakor a BIOS ellenőrzi az FRU kódot, és ha ez a WLAN kártyánál nem hivatalos adat, az indulási folyamat leáll, a kártyát pedig nem fogja kezelni a gép.
Ha esetleg lehetséges lenne a csere, honnan tudható, hogy milyen kellene bele és ezt honnan lehetne beszerezni? -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e. Barátnőm most vett egy Lenovo Yoga300-at, de ami CPU van benne az nevetséges. Esetleg lehetséges a cseréje? Megnyit 3 google chrome ablakot és a CPU 100%-on pörög, esetleg tud valaki megoldást erre?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy HP Pavilion 17-e050sh AMD-s laptopot.
Problémám adódott ,mert nem ad képet, néha ha VGA kábelt rádugva használom viszont igen majd újraindításnál eltűnik ismét.
Egyébként másik monitorra dugva hibátlanul működik!
Van tippetek ,h mi lehet a gond?Üdv.

Dani -
Brandynew
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Ajánlott gyártók nem léteznek, nem lehet gyártó alapján bekategorizálni a laptopokat. Az összes gyártónak vannak nagyon jó és nagyon jó szériái. A Dellnek, Fujitsunak, HP-nak, Asusnak és az összesnek egyaránt.
100 ezer alatt gondolom olyanokat találtál, hogy Asus-nak az X szériája, Lenovonak az IdeaPad 100-as szériája, az Acernek a Travelmate/Aspire szériája, a HP-nak a 250-es szériája...
Ezek abból a műanyagból készültek, amelyikből a tejfölösdobozok, és az egész laptop merevítése, a hardvereik beépítése is olyan gyér minőségű, hogy egy erősebb rázás hatására már nem garantált, hogy be tudod kapcsolni. Aztán ott van a melegedés, ami miatt sokszor kellemetlen gépelni, a billentyűzet alátámasztásának szinte teljes hiánya, a pár hónap alatt eltörő monitortartó zsanérok, a sivító ventilátor, leolvadó forrasztások és még lehetne sorolni.
Egyébként az, hogy 2 magos, 4 magos csak egy marketingfogás, nem az számít, hogy hány magos a processzor és magok milyen órajelen futnak, hanem a processzor architektúra fejlettsége. A legjobb példa erre az iPhone, ami a 2 processzormagjával nevetségesen magas előnnyel veri a legtöbb 8/16 magos processzorral rendelkező mobilt.
"Lenovo, Asus, HP szétporladnak hazafelé.....?"
Kerüljük a gyártók szerinti kategorizálást és általánosítást. A márkanevek alapján csak a laikusok választanak elektronikai eszközt. Mint írtam, minden gyártónak vannak ajánlott és nagyon pocsék szériái, ez alól egyik sem kivétel.
-
-
válasz
Brandynew
üzenetére
Oké átmegyek de elég sok lapot láttam dual (sőt 4 magos) proocival 4 gb memóriával stb.
Azok miért nem jók a felsorolt tevékenységekre???
Inkább az érdekelt volna, hogy melyik gyártót, gyártókat ajánljátok.gyanítom, hogy te a 8 gb memóval nem csak leveleket írsz meg szörfözöl......
-
Brandynew
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Annyiért csak használt laptop jöhet szóba. Az új gépek közül a legolcsóbb, ami nem porlad szét a boltból hazafelé menet az a Fujitsu Lifebook A555. (Laptopszalon, MySoft)
4 GB RAM van benne, de én a 8 GB RAM-mal is egyre többször szenvedek, szerintem 16 GB kell, hogy ne találkozz olyan helyzettel, ahol ha csak nagyon minimálisan is, de a nem elegendő RAM negatív hatással van a teljesítményre. Az A555 is kapható 8 GB RAM-mal, de az már 135 ezer Ft.
De inkább ez a te topikod: [link]
-
Skacok!
Nem vagyok igazán otthon a notebook témában ezért kérnék segítséget.
Nejemnek szeretnék venni egyet max 85-90 K a határ.
Játék nem lesz (max. mahjong, sudoku stb.) , internet, levelezés, word fog menni leginkább.
Ami kéne, min. dual proci, 4 gb ram, 15", wifi.
Tudtok megbízható, strapabíró, gépet ebben a szegmensben? -
fonseca
tag
Sziasztok.
A segítségeteket kérem a következő problémámban.
Packard Bell Easy Note NS (MS2317) laptop bios - ba képtelen vagyok belépni.
Leesett,elszállt a vinyó amit kicseréltem,de nem tudom telepíteni mert nem lép be a bios-ba. Valamiféle kódot kér,amit nem tudok megmagyarázni. Sem az F2,sem az F12,sem pedig a "delete" gombra nem reagál,csak kidob egy ablakot amin jelszót,vagy kódot kér. Próbáltam utánanézni rákeresni a problémára,de eddig semmi. -
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Na szuper, akkor rendeződött a hűtés.
Évente portalanítsd, de pasztázni 3 évig biztosan nem kell. Ami fontos még, hogy ágyban, takarón, süppedős felületen ne használd a notit, mert nem tud levegőzni rendesen - vagy ha mindenképp ágyban is nyomatod, akkor tegyél alá egy notihűtőt, vagy keménytáblás könyvet. 
-
-
nepszter1
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Az volt a gond alig volt paszta rajtuk illetve olyan por volt a ventilátorba hogy kész csoda hogy mozgott még, de persze 3 órás művelet volt ez nekem mert sikeresen elnyírtam egy laptop csavart és végül a flex oldotta meg a problémát

Most alapból 15-20 fokkal hűvösebb a gép
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Létezik 10 Gigabites belső hálókártya Dell 7559 laptopba? Van net, de nem tudom kihasználni

-
NasCa
tag
Sziasztok! Toshiba Satellite CL10-B-100 notiról kinek mi a véleménye? Utazás közbeni filmezésre, netre, openoffice-ra lenne használva.. Érdemes megvenni?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
Azért a Lenovo Y580-am az 1 körös hűtésével szerintem köröket ver sok laposra. Proci legmelegebb magja 69 fok volt, VGA megáll 65-nél (1Ghz-re húzva a 853Mhz-ről) 2 óra Titanfall után.
Lehet játszadozni, de nem azt a "nagyonszar" kategóriát kell erőltetni

-
válasz
nepszter1
üzenetére
Ezek a hőmérsékletek nincsenek rendben...a hűtést meg kell csinálni záros határidőn belül.
Ezek szoftveresen szabályozzák magukat általában, szóval amikor kell a teljesítmény, rákapcsolja a GPU-t. Vannak olyan típusok is, ahol a felhasználó kapcsolhatja be, de ezek tudtommal ritkák.
OFF: A laptopok igazából nem játékra lettek kitalálva, oké, mennek rajta, de inkább asztali gépen játszanék, aminek van normális hűtése.
-
Predator2
addikt
Helló
Szeretnék a magyar HP-től segítséget kérni, billentyűzet ügyben.
De a honlapról az istenért sem tudok eljutni, hogy írjak nekik. Nincs egy email cím vagy valami, hogy levelet küldhetnék nekik?THX
-
nepszter1
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
5perc után 85fokos volt a proci a vga 92 fok
még volna egy kérdésem hogy az integrált vga-t ki lehet valahogy kikapcsolni teljesen hogy csak a gt630m dolgozzon folyamatosan ?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
Egy Lenovo Z50-75öm lesz napokon belül, a kérdés az integrált illetve "dedikált" kártya összefog dolgozni?
Vagy semmiféle dual graphicsra ne számítsak
Esetleg aki ismeri a konkrét típust írhatna pár jó/rossz szót az érdekében
-
válasz
nepszter1
üzenetére
Üdv!
Előbb nézd meg valami háttérben futó programmal, hogy valóban felmegy-e a hőfok. Erre végülis jó egy AIDA64 is, nyomass pár percig stabilitástesztet, amiben benne van a GPU is. 60 fok kb reális lehet, 80 fölött már nem annyira.
Pasztázni, ha a paszta nem száradt meg, és szépen kenhető, akkor ok, de meg fogja mutatni a hőfok úgyis. Ha rá van kövesedve már a régi paszta, az kb olyan, mintha ott se lenne, de egy portalanítás gondolom amúgyis ráfér.
-
nepszter1
addikt
Hali adott itt egy Lenovo G580 B960 és gt630m vga-val
szóval a proci hőmérséklete 60fokos böngészés alatt , terhelés alatt szerintem 100fokra is felmegy mert folyamatosan fps- laggom van a játékokba ezt már megéri ujra pasztázni igaz ?
Az mennyire cink ha a paszta nyitva volt 2évig de még nem száradt meg használhatom nyugodtan ? -
DrojDtroll
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
erre valaki?
-
fireproof
őstag
Nem.
Eléggé érdekes. Letöröltem minden a videokártyához kapcsolódó illesztőprogramot, újraindítottam a gépet, felraktam az Intel videokártya driverét amit a honlapon adnak meg és jó lett, működött. Aztán Kikapcsoltam a gépet vártam kicsit, visszakapcsoltam és már nem működött... egyszerűen nem értem hogy miért nem működik bekapcsolás után....
-
margithid
veterán
Sajnos megint ez az üzenet fogad pár nap után, hogy újratelepítettem a windowst...

Valószínű, hogy az ssd van elszállva? Egymás után kétszer erre áll le, érdekes azért...
Gariba igy visszaküldjem? Ha nem lenne vele baj, akkor nem írná másodszorra is ezt ki, nem?
Mert ha valami csatlakozási gond lenne, akkor az rögtön kdierülne. -
Predator2
addikt
Helló
Véleményetek szerint hol és mennyiért tudnék HP Probook 440-hez Magyar (qwertz) billentyűzetet beszerezni?
Fontos lenne.Köszönöm a segítséget előre is.
-
Duree
veterán
válasz
Rorschach666
üzenetére
Nagyon HDD szaga van a dolognak, de azért egy memtesztet lefuttatnék.
-
szasanyi
félisten
válasz
Rorschach666
üzenetére
-
Rorschach666
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Remélem megtalálom az illetőt aki tud segíteni szóval előre is köszi hogy olvassátok és segítetek!

A napokban vásároltam egy lenovo ideapad 100-15IDB laptopot op rendszer nélkül. Mivel eddig is saját magamnak csináltam mindig így gondoltam nem lehet vele gond.
Hibák sorra....:
1. első nekifutásra az jött ki hogy MBR partíciós tábla meg ilyesmi, na ezt a neten meg is néztem hogyan kell csinálni nem volt vele baj
2. A telepítés 61%-nál valamiért meg szakadt nem tudott olvasni a gép egy fájlt.
/innen kezdődtek a komolyabb gondok/3. Gondoltam akkor lehet az új win10-el lesz a gond és elindítottam egy win7-et rajta. Nah hát innentől kezdve már a telepítő dvd el is indult de már telepítés előtt kiírta hogy nincs meg az illesztő fájl és nem lát sem pendrivrol sem semmit sem pedig dvd-ről
a gép most ott tart hogy folyton újra indul, dobálj be a levono logot meg ilyesmi. Biosban már át állítottam mindent letiltottam az usb-t mert olvastam azt is hátha az segít, de semmi
Szóval nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni

-
fireproof
őstag
Sziasztok.
Van egy HP Pavilion 15-p051sh típusú laptopom ami egészen tegnapig tökéletesen üzemelt képernyő kiterjesztéses módban. Tegnap vettem egy Tv-t amit a monitor helyett szerettem volna ugyan így képernyő kiterjesztéses módban használni. Az elején működött is de aztán valamiért eltűnt a kép a TV-ről. HDMI kábellel van összekötve a laptop és a TV. Videokártya drivert frissítettem de nem segített. Képernyő felbontásnál azt írja a TV-re hogy "Megjelenítőeszköz: VGA" és felbontást nem is tudok állítani.Valakinek valami ötlet hogy mit állíthattam véletlenül el vagy hogy mi lehet a gond?

-
Üdv mindenki!
Létezik valami megoldás arra, hogy egy laptop képernyőjének fényerejét szoftveresen fixáljuk? Adott egy noti, ami legnagyobb fényerőn kicsit villog, viszont 1 fokozattal alatta tökéletes. Ezt be lehet valahol maximális értéknek állítani, hogy az fn billentyűkkel se lehessen erősebbre tenni?
ASUS F5SL a noti.
Köszi a segítséget előre is.

-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Mint mondtam csak aktív megoldás jó ehhez, ezért ennyi.
-
bandras54
aktív tag
válasz
anonymus89
üzenetére
A vga (D-sub) analóg jelet visz, a Hdmi digitális. Mindenképpen kell egy átalakító
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen, az jó lenne. Sajnos a termékpalettát nem ismerem én sem, keresgetni kell de ezt találtam még, ami talán jobb lehet.
bandras54: a probléma az, hogy aktív átalakítóval megy csak.
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Az analóg videókimenet nem tartalmaz hangot ezért szükségszerűen a Dsub + audio kábel megy be, és HDMI jön ki ami már mind2t tartalmazza.
A probléma 2. részét (mondatát) nem értem.MOD - közben asszem rájöttem. Nem todm van-e olyan, aminek nem "anya" hanem "apa" a Dsub amihez nem kell összekötő kábel. Erre gondoltál? Esetleg keress rá, nézz szét milyeneket lehet kapni.
-
szasanyi
félisten
válasz
anonymus89
üzenetére
Valami ilyesmire van szükséged. [link]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy vga csatival rendelkező notit szeretnék összetkötni egy csak hdmi csatlakozóval rendelkező tv-vel.
Milyen adapterekkel és kábellel oldható meg a legolcsóbban?
Filmnézésre lenne használva. -
szasanyi
félisten
válasz
Stunts666
üzenetére
Az általam linkelt képen látható a RAMon lévő matrica. A tieden nincs olyan? Nem feltétlenül szükséges, hogy uo. legyen de akkor a legbiztosabb. De aminek azonosnak kell lennie az a méret, a sebesség, az időzítés és az ezekhez tartozó feszültség. Ezért (is) kéne tudni mi van benne most.
-
szasanyi
félisten
válasz
Lixon1
üzenetére
Ennek inkább a Windows 10 topik a megfelelőbb hely.
-
Lixon1
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék egy windows 10-es problémával.
A laptop tegnap este óta, miután feltelepített egy drivert, rögtön a bootolás után hibaüzenettel újraindul majd így folytatja, sose jut el oda hogy helyreállítás, vagy visszaállítási képernyő. A hiba kb. "Innaccassable Boot device" Utána olvastam és láttam sok megoldást, viszont egyik se segített. Próbáltam egy usb-s telepítővel megoldani de a visszaállításra azt írja hogy azt az eredeti windowsból lehet csak így az fújva. Ha meg telepíteni próbálom, akkor a particíóknál ki ad vagy 10 létezőt mikor valóságban csak 1 volt. Tudom lehetne törölni őket meg formázni, csak van olyan adat rajta ami kellene.
Tudtok valami megoldást hogy lehetne egy helyreállítást kérni rajta a telepítőn kívül?
Előre is köszönöm! -
Stunts666
őstag
Sziasztok!
Adott egy ASUS g551jm-dm057d notebook. 16 GB-ra kellene bőviteni a memória mennyiségét. Tudnátok linkelni Iponról memóriát, ami biztosan jó???
Segitséget előre is köszönöm.
-
Duree
veterán
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Az attól függ ,hogy milyen notid van.
-
szasanyi
félisten
Erre valaki?

-
amdathlonxp
aktív tag
válasz
valkesz93
üzenetére
Szia
Lehet de nem egyszerü,úgy tudod ki kerülni a boot opciókat hogy leformázod a hdd t és feltelepited egy akár milyen gépbe vissza teszed a hdd t ,elkezdi betölteni a rendszer majd hibát észlel és ujra indul ekkor az automatikus javitásra mész ott a további lehetőségekre majd be tallozod a dvd ben vagy pendriveon lévő telepitőből a setup ot ha ez meg van már indul is a telepités ,sok szerencsét -
bandras54
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jelenleg 1 Gigabitet tudok kihasználni, és a szűk keresztmetszet a hálókártyám, ha lenne több, azt is ki tudnám használni (le- és feltöltések).

Pyttawrx