- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
divergens
tag
válasz
Dr. Akula #2950 üzenetére
osztom a véleményt egyébként!Eddig egy t41 nyüstöltem ami saját, kaptam most asus f5r laptopot.. azért két laptop luxus, na az lényeg, hogy és most itt vagyok az azonnali kétdések órájában és várom a választ!!! az ibm nél nem volt ilyen, meg támogatás, gari nagyon jó..stb
Ha teheted, vedd meg azt t61, nem bánod meg!írtam it logout-on is egy kis cikket...ha nem lett volna ez a lpatop ilyen olcsó
..nem válok a meg t41től..
-
Lest4t
aktív tag
válasz
Dr. Akula #2948 üzenetére
Nem ezt kérdeztem... Az, hogy egy notiban mennyi az értelme, személyre szabott. Ez csak a te véleményed, a te szükségleteidből adódó követelmény. Én tisztában vagyok vele mire akarom majd használni a leendő notimat, tehat nem kell megmondani, hogy nincs értelme. És ezzel sztem sokan így vannak még. Nem a te igényeidnek megfelelő notira vagyok kíváncsi.
Tehat a kérdésem újra, mert ezek szerint nem értetted meg amit írtam. bővebben : Max 300e garibővítéssel, jobb vga val, core 2 duo s procival és legalább egy giga rammal.
-
Lest4t
aktív tag
válasz
Dr. Akula #2944 üzenetére
Akkor így kérdem, ha már ilyen okos vagy: Te milyen gépet ajánlanál ebben a kategóriában? ( max 300e Ft, ha kell garihosszabbítással, és egy jobb videókari legyen benne)
(Enyhén felidegesített a hszod, a véleményemet róla küldöm privátüziben, mert az nem ebbe a fórumba tartozik)
-
Lest4t
aktív tag
válasz
Dr. Akula #2939 üzenetére
"Ekkora spamet elvből végig se olvasok" Hát gratulálok, ha ilyen elveid vannak... Kissé vicces.
Most magyarán a semmiről írtál egy hszt. Semmi érdemi infót nem írtál, csak keményen elmondtad a frankót. Másik, hogy ilyen alapon az ilyen felesleges hozzászólásokat is lehetne tiltani, amúgy sem a te dolgod osztani az észt, ha már nem a kérdésemre válaszoltál. Ha meg nem tudsz ellenállni a belső késztetésnek, hogy beszólsz, akkor legalább off-ban írnád.Másik, hogy azért másoltam be a gépek pontos adatait, mert eddig kb. háromszor tettem fel a kérdést és konkrét véleményt, választ nem kaptam. És ki akartam zárni azt a tényezőt, hogy aki esetleg tudna segiteni, az lusta utánanézni a két gépnek, mert igazából véleményt ezek nélkül nem lehet mondani. Mert nem hiszem, hogy nincs egy ember ebből a rengeteg okos fórumozó közül, aki nem tudna segíteni...
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest