- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Aktív témák
-
middleaged
tag
válasz
Godimodi #48097 üzenetére
Szia!
A problémám ugyanez,(HP-Compaq Pavilion g6-1306sh), most épp böngészés közben indult újra, everest szerint GPU 69,CPU 65 °C, játszani gyakorlatilag nem tudok rajta néhány percnél tovább, vszinű a riasztási hőmérséklet 70 °C lehet a Bios-ban, ami nem módosítható, legalább is az én esetemben. Ez a gép új kora óta ilyen, paddal tudok nyerni néhány percet, többen írták, sok esetben s a sűrített levegővel való portalanítás megoldás lehet a problémára, már ha indokolt. Én megpróbálom gariztatni a hiba miatt, ha tudod,neked is azt javaslom. A HP oldalán van egy elég terjedelmes leírás az extrém melegedésről. ill. annak elkerüléséről, de tünetként az újraindulás nem szerepel, úgy, hogy én ezt most már mindenképp hardveres hibaként aposztrofálom. -
middleaged
tag
Üdv! Egy HP-Compaq Pavilion g6-1306sh-val küzdök, a vásárláskor a döntésemet nagyban befolyásolta ez a cikk[link],de sajnos a benne szereplő játékok egyikével sem tudok a javasolt beállítások mellett még hűtőpad használata ellenére sem játszani 15-20 percnél tovább ,mert rendre újraindul a gép 60-62 fok körül. A ramot 8 gigára bővítettem, 120 gigás SSD-t használok, az automatikus újraindítást a Win7-ben kikapcsoltam, "kékhalál" nincs.
Kerestem a biosban a riasztási hőmérsékletet, de nem találtam,meg megoldást sem a problémámra.
Talán Ti tudtok segíteni!
Aktív témák
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest