- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
GeGexx
aktív tag
válasz
vilmaboy #43656 üzenetére
Hát a kékhalál nvidia problémára utal az tuti, aztán a be nem kapcsolás meg lehet amit Te mondasz, de akkor hogy van ez a véletlenszerűen "bakapcsolok nem kapcsolok be"?
szerk.: régebben is volt ugyanez a probléma akkor reinstallal rendbe tudtam hozni és kb 3-4 hónapig működött gond nélkül
-
Gubu0101
veterán
válasz
vilmaboy #43643 üzenetére
+ posta.De ennél nem igen fogsz kapni olcsóbbat.Max ha ki fogod valakinél hibás laptop miatt és nem kell neki.De ahoz már szerencse kell.Akkor is ilyen 5-6 ezer.
Ez meg új + 1 év gari.
Ebayen is 6ezer majd nem postával együtt.
Csak ugye itt már idő kérdése,hogy vársz e 2 hetet erre,meg biztos meg kapod e. -
blck1
tag
válasz
vilmaboy #40816 üzenetére
nem írtam le, hogy a memóriát is teszteltük :\ 5.5 órás memteszt is ment és a memóriáknak semmi baja, meg minden egyes memóriát külön-kölün kipróbáltunk benne, és még egy 3.at is másik laptopból, mert most 2 van benne, de mindegyikkel ugyanaz a gond
szóval alaplap lesz a gond azt mondod?:\
-
Puro
aktív tag
válasz
vilmaboy #40732 üzenetére
Szétnézek, köszi.
belakiraly-nak:
Azt én sem tudom melyik verzió van fent, mivel ha a legfrissebbet telepíteném azt írja, hogy nincs kompatibilis eszköz, de amúgy az gpu-z szerint megvan és a device managerben is szerepel telepítettként. Egyedül a hd3000 beállításait érem el, de ott semmiféle említés nincs a gt630-ról.
-
Arkennys
addikt
válasz
vilmaboy #40206 üzenetére
2 giga van benn most, 800 mhz-es, asszem egy db modulban. Viszont bővíteni nemigen tudom, mivel van, aki szerint a gép nem bír el többet, van, aki szerint az a gond, hogy dupla oldalas a bent levő modul, és két egyoldalas, nagyobb kapacitásúval menne a dolog. Én meg nem tudom, ebből melyik igaz
De részemről valószínű marad az xp, majd ha egyszer valami többmagos lapos kerül a kezeim közé, azon már váltok.
-
Arkennys
addikt
válasz
vilmaboy #40193 üzenetére
Ezt jól is teszed, én is rászoktam erre a módszerre, illetőleg ha rámjön a frissíthetnék, rendszer visszaállítási pontot csinálok előtte. Azóta egy újabb kísérletnél pl ez két perc alatt megint problémamentessé tette a dolgokat, azóta hanyagolom is a frissítést drivereknél. Énis ráálltam a "ha működik, minek piszkáljam?" szisztémára. Sok bajtól megóv
-
Anteris90
csendes tag
válasz
vilmaboy #40190 üzenetére
Bios update tegnap volt, a hiba már régebbi, ha kiveszem battery savingből nem oldódik meg magától csak ha a spesakernél nyomok egy Test-et akkor megszólal és onnantól jó, de nem autómatikus, megnézem az energia gazdálkodást nem sokára meg egy régebbi drivert is nézek hozzá aztán majd kiderül.
-
Anteris90
csendes tag
válasz
vilmaboy #40181 üzenetére
A legújabbb driver van fent, az energia beállítás autómatikusan változik amint említettem az Asus féle Power4Gear által készített Battery Saving üzemódba. Ez ilyen kis utility az asus gépekhez saját energia módokkal. (de a beállításai között nincs hangra utaló beállítás)
-
Kiglerx
tag
-
válasz
vilmaboy #39782 üzenetére
vilmaboy: természetesen először a chipset, utána usb, sound, vga, stb. kezdtem, utána jöttek azok, amiket nem ismertem.
DarthSun: megpróbáltam, semmi.
Dell XPS: Win7 32bit, szerintem újratelepítem és elölről kezdem.
Kösz a segítséget, szerintem a driver identifier az fel fog települni hamarosan.
Majd jelentkezem, hogy sikerültek a dolgok.Üdv.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
vilmaboy #39406 üzenetére
Elsőre , mikor nem mertem még levenni a rézbordázatot (ami ugye a procitól indul) nagyon nehezen oldottam meg a pasztázást, de kiderült az nem csökkenti a hőmérsékletet számot tevően. Így kénytelen voltam leválasztani a rézbordázatot ami egy ragasztófelülettel volt a ventihez rögzítve. Megmondom őszintén ezt nagyon félve távolítottam el, ugyanis előre nem tudtam , hogy ez hogy rögzül. Szerencsére minden jól sikerült.Ujjnyi vastag és hosszan találtam szöszt, mint valami gyapotot. Kiszedtem és 62 'C körül akad ki a mérő olyan terhelésnél, ahol korábban 80, vagy akár több is volt.
Köszönöm a segítséget és a bátorítás!
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
vilmaboy #38917 üzenetére
"Néztem a neten, de valahogy normális céget, vagy normális árakat tartalmazó céget nem nagyon találtam"
ha meglenne a vételár valakinek, akkor szerinted bérelne?
nem igazán értem a logikádat, de mindegy
nyilván normális szerződéssel, meg adat egyeztetéssel, stb-vel menne a dolog, mint bármely más eszköz-szerszám bérlésnél
-
m.tomi4
tag
válasz
vilmaboy #38728 üzenetére
hello
most nem a dell gépemmel van probléma, hanem a család tosihiba gépével. Felhívtam a toshibat ott azt mondták, hogy két esélyes, alaplap, vagy aksi. alapot cserélnek gariba, aksit már sajnos nem.
most az elkövetkezendő két héten szükség van a laptopra, de utána már intézik is a garit. remélem nem aksi baja lesz
köszi a segítséget
-
Hisztogram
tag
válasz
vilmaboy #38792 üzenetére
Már néztem, an nx64325 biosa ilyet nem tartalmaz. Programokból még nem találtam olyat, ami elindul W8-n.
Viszont a ventillátor közepe izzik, mint a galagonya ruhája. Most gondoom ez surlódás velejárója de aggaszt hogy ez helyes-e a Thermometerek (Aida-64ben) ma 60 fokig kúsztak fel.
Majd még jelentkezem ha akasztok használható programot, Köszi!
-
Hisztogram
tag
válasz
vilmaboy #38788 üzenetére
A takarítás után nem indult a laptop, szétszedtem, kihúztama fan háromágú ábelét az alaplapból, ekkor már beindult a gép. Ezután visszadugtam ügyelve, hogy a sérülésnél ne legyen a kábel megtörve, akkor és azóta rendesen bootol a gép, csak a ventillátor megy maxon RPM visszajelzés nélkül.
Ma lent voltam a műhelyben, ahol kimértük és nem volt kontakthibás, de azért a sérült részt cseréltük, ennek ellenére semmilyen változást nem tapasztaltam.
Az alaplapon sérülésnek nyoma nincs. Más ötletem nincs, talán a ventillátor áramköreiben durrant/égett el valami.
Neked? Előre is köszi a választ
-
sirszevenap
addikt
válasz
vilmaboy #38744 üzenetére
Természetesen mindenből a legújabb driver van fent külön összeszedegetve!
Valóban nagy az eltérés... a javamra.
Enyém:
core i5 2430m @2,4 Ghz
8gb 1333ddr3
nvidia geforce GT540mÖvé:
core i3 380m
4gb 1333mhz ddr3
Gt525mlocalhost: És tényleg!
Telepátia/megérzés útján vontad le a konzekvenciát?
Mert ha igen, akkor nem hallgatnék a helyedben sűrűn a megérzéseimre! Vagy ugy gondoltad a GT525m jobb mint az 540m?
Ui:. Nálam proci ill ram update volt. P6100-ról i5-re ill 4-ről 8 GB-ra.
üdv.
-
válasz
vilmaboy #38705 üzenetére
Ha csak kábellel nyomulsz akkor igen, de ha van wifis routered, akkor a wifin meghagyod a dhcp- t, a sima hálókártyán meg fix ip. Így a másolás idejére is lesz net meg egyéb otthoni kapcsolat, bár ebben az esetben egyszerűbb ha a routerbe csatlakoztatod a második gépet, akkor mehet minden dhcp- n
-
válasz
vilmaboy #38695 üzenetére
Gép-gép közé a crosslink kábel való. Ha van router is köztük akkor a sima lankábel is jó.
Adatcseréhez a meghajtókat mindkét gépen meg kell osztani - Win7 esetén ez macerás lehet, de ha tudod mit kell állítani, nem gond.Ha mindegyik hálókártya DHCP- n van és routeren keresztül nyomulsz, akkor látni fogják egymást. Router nélkül mindegyik gépen fix egyedi, különböző IP-cím kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7710 17,3" Laptop , i7 6820HQ , Quadro M4000M 4GB , 32GB DDR4 , 512GB SSD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest