- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faludi54
friss újonc
Tud valaki TIBO A1700i navit frssíteni? SOS kellene. Köszi!
-
Aureal
őstag
válasz
wihar123 #9034 üzenetére
Felraktam ezt a Navfree szoftvert, win10-re ragyogóan felment.
Az ATD-t is felismerte remekül az os, de sajna a program azt írja ki a gps-re, hogy szétkapcsolva. Nem látja magyarul.
A használatija meg amúgy is megvolt, de az kb. wc után elég egy bizonyos mozdulatra, mert semmit nem ír a szoftvertelepítésről + van egy kapcsoló is a készülék oldalán, amiről semmi infó nincs a kezelésiben...
Szívás van! -
bela85
aktív tag
válasz
LamerGyuri #9047 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy Ő mondta, hogy szedjem szét.. de mivel én sem értem hozzá, ismerősé.. nyilván azért következtettem arra, mert a belső sim kártyával másképp hogy érnék el bármit is.. ha kvázi nem szedem ki.
Bocsi a lámaságomért..
Mivel ismerősé, sok előzményt nem tudok.. használta, működött, majd egyszer csak ez történt vele. Régebben is volt ilyen már, akkor szervizbe küldte..de most megkért, hátha tudok vele valamit kezdeni.
Próbáltam keresgélni amit írtál, hogy több funkciója van a bekapcsoló gombnak hang alapján..de nem találtam. Amit sikerült, hogy hosszan nyomtam, bejött a fekete képernyő- fehér szöveggel ahol mutatja a hardveradatokat, majd 3x megnyomtam röviden a bekapcs gombot akkor a pc jel jött be, ekkor kötöttem pc-re a gépet és a restoring folyamat végigfutott..
MicroSd kártyát ellenőriztem, az jó. -
LamerGyuri
senior tag
Mert
hül... butaságot írtál, már bocsiSenki nem mondta, hogy szedd szét.
A google tele van (sajnos) a TomTom-os készülékek ezen hibájával. Ha bekapcsoló hang van, akkor tessék a keresőt használni, mert a bekapcsoló gombnak több, hangjelzés alapján azonosítható funkciója van. Végigpróbáltad már mindet?
Mi volt az előzmény?
MicroSD kártyát ellenőrizted? Nem hibás? -
bela85
aktív tag
válasz
wihar123 #9045 üzenetére
Nem igazán értem a felháborodásod, már bocsi.
A beépítettt Sim kártyával, hogy érjem el a központi szolgáltatást, ha a gép nem tölt be, tehát nem hogy Wifit tudnék kapcsolni rajta, semmit sem tudok. Ahogy írtam is az elején, bekapcsoló hang van, majd mikor töltené be magát a készüléket egy utolsó hajszálnál (kb 99%) megáll és nem tölt be a készülék. Se menü, se beállítások, se semmi.
PC-re dugva is automatikusan a My Connect a Restoring-ot véggifuttatja, újraindul a készülék és kész.. ugyanaz a folyamat van. PC-re kötve sem tudok vele semmit elérni. -
bela85
aktív tag
válasz
wihar123 #9043 üzenetére
Szia!
Köszi, de sajna szétszedni nem akarom a gépet, a odáig meg nem jut el a készülék, hogy bármi menü bejönne.. és hogy Wifi hálózatra csatlakozzam... rögtön a bekapcsolást követően a bekapcsoló hang után elkezd betölteni és ott áll meg egy hajszállal a teljes betöltés előtt
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Segítség kellene.. Adott egy ismerősöm TomTom 6250 Professional GPS-e.. ami sajnos a betöltő képernyőn megáll.. alul a csík szinte végigfut, de az utolsó hajsználnál megáll és nem tölt tovább.
Próbáltam PC-re kötni és ott a Restore is végigfut, majd újraindul a kütyü.. de akkor is ugyanott akad meg.Van valakinek valami ötlete mit lehetne megpróbálni még rajta, vagy mindenképp szervizbe kell küldeni?
Köszönöm előre is a segítő hozzászólásokat!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Pyttawrx #9037 üzenetére
Europa Sygic-el vettem én is, aztán később promo keretében felbővítettem global öröklicenre.
Nem lenne rossz készülék, de gyenge a GPS antennája, és annyira küzd néha, hogy jelet találjon, hogy optimalizálatlanabb iGo verziók kifagynak tőle.GEPESZ66: ha van térképfrissítés Sygichez, azt kb. 2-3 perces wifi kapcsolat után már jelzi, és akkor le tudod tölteni. Bár a fentiek fényében ez nálam 1,5 éve volt így...Egyébként nagyon jó a supportjuk, ha közvetlenül írsz nekik (nem play, gugli meg ilyen sz..ok), szoktak segíteni.
-
GEPESZ66
veterán
Ezt néztem ki:
WayteQ x995 Android GPS navigáció
A Sygic-nek volt egy akciója, s megvásároltam élettartam licenc-el, s állítólag 3 db készülékre rakható.
A Play áruházból töltöttem le a telefonomra:
[link]
Esetleg megtudnátok erősíteni abban, hogy feltelepíthetem erre a készülékre is?
Valamint melyik IGO-t ajánljátok erre?
Honnan lehet beszerezni, mi az ára?
Ha a Sygic-et felrakom a belső memóriába, akkor SD kártyára az IGO telepíthető?Az apósomnak viszont szintén van egy ilyen készüléke, de azt ezzel a navigációval vettük: [link]
Ha wifi-t bekapcsolom rajta, ennél nem látok olyat, hogy térkép frissítési lehetőség.
Hogyan tudom ezen a térképet frissíteni? -
wihar123
aktív tag
Igen a WinCe kell neked. A készüléket össze kell kapcsolni a PC-vel, ha felismeri, akkor kapcsolódni fog, ha kapcsolódik, akkor kell elindítani az install exe fájlt. A jelenlegi kártya fájlrendszerét ellenőrizni kell, szerintem FAT/FAT16, ha FAT32, akkor az azért lehet, mert erre fejlesztették az eszközt, tehát ellenőrizni kell! A másik, hogyha formázni kell, nem szabad nevet adni neki azaz ki kell hagyni a Volume label-t.
Figyelem, az install exe fájl 32bites és nagy a valószínűsége annak, hogy Win10-en nem fut (tesztelni kell, és a kompatibilitás opciót bekapcsolva futtatni). A lehetséges (tuti) megoldást egy ActiveSync-el ellátott WinXp tudja biztosítani.
Egy kis ajándék a felkészüléshez:
https://en.webshare.cz/#/file/Nw3r8NXWMu/atd-gp-318-320x240-hasznalati-utmutato-pdf -
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Értem, próbáltál mást is elindítani, zene, film, játék, hogy a működésükről meggyőződj? Első blikkre azt mondom, hogy szerencsére jó a készülék, csak a szoftver és vagy egyéb alkatrészei hiányoznak és e miatt nem reagál az indításra. A feladat egyszerű, pótolni kell az archivált anyagból, vagy ki kell cserélni (újra installálni) a szoftvert.
Megemlíted a navfree-t, elérése a gyári oldalon, remélhetőleg még ingyenes: https://navigatorfree.mapfactor.com/en/ -
Aureal
őstag
válasz
wihar123 #9029 üzenetére
ATD318-103753
Ennyi csak a hátán...
Elindul, főképernyőn azonban hiába nyomom a navigáció gombot, nem történik semmi. A kártyán pedig ott van a \sdmmc\navfree elérésen a navigator.exe de nem indítja. Állítólag fél éve még működött. Most feltöltöttem az akksit, bekapcsol, de nyema... -
Aureal
őstag
Üdv!
Egy ATD318 került hozzám. Navfree alkalmazás volna rajta és jó lenne frissíteni, mert nem indul el sem.
Ért ehhez vki vagy tud ajánlani vmit? Ahogy nézem a szoftver már régóta androidos okos laposra van csak kiadva. Térkép adatbázis ettől független nem is lehet már frissíteni? Ki mit tud?
Köszi! -
válasz
wihar123 #9019 üzenetére
Ráment a rom, de nem az igazi, így ment is gariba vissza, csak gondoltam, mivel adtak ki patch-et is a gps részhez, így lesz valami romocska is. Sikertelen volt, nem időzök vele, jn az új holnapra itt is van Öröm boddoggság. békesség lesz, és megmaradnak az ősz hajszálaim is
-
-
wihar123
aktív tag
Sziasztok!
Mielőtt elkenődsz, állítom, hogy remek masina, több barátomnak is ilyen van, ráadásul ők fuvarozók!
Két javaslat:
- "csak" a szabad ég alatt tud jól és gyorsan pozicionálni
- ellenőrizd a műholdak menüpontot (bent és kint, fogod látni a különbséget); Menü/Beállítások/Hardverbeállítások/GPS
(részletes információt kapsz a pozicionálásáról, a jel erősségéről) -
KTU
addikt
válasz
Pyttawrx #9009 üzenetére
Magyarországon "divat" cégnévre vásárolni saját használatra szánt eszközöket, hogy x cége "majd elszámolja".
Ilyenkor lehet fordulni a békéltető testülethez, csak épp nem fogyasztói szerződés a vásárlás.Az egész feltételezés, nem tudom fogyasztóként lett-e vásárolva, csak megemlítettem.
-
-
Ronam
addikt
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Augusztusban vettünk tesómnak egy Wayteq X995 Max gps-t, de csak a probléma van vele. Nagyon ritkán talál jelet, dög lassú az egész, konkrétan használhatatlan. Visszavittem a Media Markt-ba, elküldték szervizbe, és nem csináltak vele semmit, azaz ráírták a papírra, hogy hogyan kell letölteni a Sygic-et
. Mit lehetne ezzel kezdeni? Ez tényleg ilyen használhatatlan, vagy csak egy hibás darabot sikerült megvenni? Azért közel 40 ezer forintért ez hatalmas vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest