Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pupi60
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem, kérdésem kaptam egy régi Blaupunkt Travelpilot Lucca gps-t, azonban nincs hozzá töltőm! Azt szeretnék venni, azonban nem tudom hogy milyen töltőt keressek hozzá?
Az elemen a következő infók vannak:
samsung sdi li-ion rechargeable battery
part no: sdi1865l2401s1pmxz
voltage : 3,7v
capacity: 2400 mah
date code:g 6
Autós töltő bőven elég lenneMellékelek egy linket ezen pont az a típus van:
http://www.navigadget.com/index.php/2006/09/29/blaupunkt-travelpilot-lucca-mp3-edition-gps-navigation-systemHa vki tud segíteni esetleg szerezni attól kérek egy üzit, továbbá lehet hogy kellene nekem egy szoftverfrissítés is rá!
-
krixkrax
tag
válasz
ArchElf #1941 üzenetére
Nekem is RBT 2300 van es nagyon szeretem. 8 orat BT-vel is megy. 1mp a min frissites. Negy akksit is rakapcsolhatsz a toltore (hazibarkacs), ha a 8 ora nem eleg.
Egy francia srac csinalt melle egy progit, ami kb jobb mint a gyari. A nagyon hosszu trackek letoltesevel problemam volt a gyari softwarerel, de az ove leszedte. -
tarsoly
csendes tag
Sziasztok!!
Lenne egy problémám! Iconx-re szeretnék rárakni Primo 1.1-et ezt meg tudom e valósítani?
Mert próbáltam már sok mindent de nem indult e a program ?
Mi lehet a gond? Segítsetek légyszíves, hogy mit hova másoljak esetleg és mi kellene a sys.txt-be, vagy licenc melyik kell?
Köszi előre is!
-
pszihó
aktív tag
Sziasztok
igo my way 2006 plus
hozzá lehet jutni még térkép frissitéshez? -
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
bringára szeretnék univerzális tartót vagy legalábbis olyat, ami LG GT540-el kompatibilis.
hol keresgéljek?
-
fefe99
csendes tag
Hi!
Valaki tudna segíteni?
Garmin 3670-t szeretnék gépről frissíteni. A szoftver meg van, csak koki vok hozzá:-) -
Travis6172
csendes tag
válasz
ArchElf #1941 üzenetére
az RBT2300 royaltek cuccot kb 2 éve használom, semmi gondom nem volt vele.
nem a legújabb, de talán ezért jó árat lehet találni hozzá.
vmelyik telefon akksiját használja, abból van extra kapacitású is.
bőven elmegy egy napot, ha a bt ki van kapcsolva (csak loggerként) még többet is kibír..
nem tudtam olyan helyre vinni, hogy elvessze a jelet! -
ArchElf
addikt
Bluetooth-os GPS trackert keresek, olyat, ami legalább 1 napi track-et (legalább 5-10 mp-es frissítési gyakorisággal) el tud tárolni.
AE
-
Soldika30
tag
amugy ezt rendeltem meg tegnap este elvileg holnapra ki is hozzák. WayteQ x950BT-HD
Kijelző méret:
5" Érintőképernyős TFT LCD
Kijelző színek száma: 65 536 árnyalat
Kijelző felbontás: 800 x 480 (16:9 képarány)
Kijelző tájolása: fekvő
Processzor (CPU): SiRF Atlas V, Dual Core ARM11 500 MHz
(külön 250 MHz-es DSP processzor a GPS számításokhoz)
Memória: 4 GB (tárhelynek használható)
Memória (RAM): 128 MB (programok futtatásához)
GPS-vevő: Atlas V, (64 csatorna)
Memóriakártya: MicroSD, MicroSDHC foglalat
Hangszóró: Beépített
Fülhallgató kimenet: 3.5mm Jack
Bluetooth van
FM-transzmitter van
Operációs rendszer: Windows CE 6.0
USB: Mini-B USB foglalat
Akkumulátor típus: Lithium-ion 1800 mAh (beépített)
Térkép szoftver: Opcionális
Méret: 135 x 85,9 x 14,3 mm -
Soldika30
tag
válasz
PLaci58 #1938 üzenetére
Viccelsz? már aznap este irtam neki. ezt a választ kaptam " A neten ez a tájékoztatást találtam róla azt másolata be. Nálam gyorsan talált jelet" majd amikor irtam neki,hogy ez nem volt fer ezt irta " Tisztázzunk valamit. Nem hibás készüléket adtam, arról nem tehetek ha árnyékolt a szélvédője vagy nem jól használja a gépet. Amikor átadtuk az ön kocsijába rögtön talált jelet. A gép hibátlan,az ára reális tehát nem vertem át igy lejátszó az add vissza a babaruhát. Amúgy ön állította hogy 38.5 km a Bp Tatabánya távolság. Oda vissza 176 km. volt. Ennyi." Igazábol ez a baba ruha duma nem nagyon jött le mit is takar.. a lényeg,hogy lehozta nekem Bp-ről,és kifizettete velem az üzemanyagot 4000 ft ot.. igy az egész 24000 ft omba került.. jól rácsesztem.. egy hazug átverős szar szemétláda ember.
-
Soldika30
tag
Sziasztok szerintetek mért van az,hogy a készülékem kb 5-10 perc keresgélés után kapcsolódik csak a müholdhoz. Egy itteni emberkétől vettem nagy bánatomra.. jól átvert vele.. én mint laikus megvetem tőle de messze eltért attól a terméktől amit itt hirdetett.. utólag megnézettem, és egy elégé gyengusz gép.. Ez ált a hirdetésben:
Operációs rendszer: Windows CE 6.0
* Processzor (CPU): Dual Core 500 MHz, SiRF Atlas IV
* Memória: Ajándék 2 GBos Micro SD kártya
* Memória (RAM): 64 MB
* GPS-vevő: Atlas IV, (40 csatorna)
* Kijelző méret: 6,0" Érintőképernyős TFT LCD
* Kijelző színek száma: True Color
* Kijelző felbontás: 800 x 480 HD (16:9 képarány)
* Kijelző tájolása: fekvő* FM transzmitter
* Bővíthetőség: MicroSD, MicroSDHC foglalat
* Kapcsolat: USB 2.0
* Akkumulátor típus: Hosszú élettartamú Li-ion akku
* Hangszóró: Beépített
* Fülhallgató kimenet: 3,5 jack
* Multimédia: video (avi, divx), zene (mp3, wma, wav), kép (jpg, bmp, gif, png), szöveg (txt),
* Méret: 159 x 99 x 11mm
* 2 GB kártyán IGO Primo EU térképszoftver.
* Tapadokorongos autos tarto és töltö
Ami a lényeg a proci amit irt egy dualcore Atlas IV ehelyett a rendszerben SIRFATLAS- III van.. -
Pupi60
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem, kérdésem kaptam egy régi Blaupunkt Travelpilot Lucca gps-t, azonban nincs hozzá töltőm! Azt szeretnék venni, azonban nem tudom hogy milyen töltőt keressek hozzá?
Az elemen a következő infók vannak:
samsung sdi li-ion rechargeable battery
part no: sdi1865l2401s1pmxz
voltage : 3,7v
capacity: 2400 mah
date code:g 6Autós töltő bőven elég lenne
Mellékelek egy linket ezen pont az a típus van:
http://www.navigadget.com/index.php/2006/09/29/blaupunkt-travelpilot-lucca-mp3-edition-gps-navigation-system
Ha vki tud segíteni esetleg szerezni attól kérek egy üzit, továbbá lehet hogy kellene nekem egy szoftverfrissítés is rá!
-
Travis6172
csendes tag
üdv mindenkinek
PNA-n szeretnék russa-t vagy navitelt használni, de egyetlen russa nem indul amit találtam, a navitel (3 5 0 1109) nem talál gps-t (csak az első indításnál) és elfelejt minden beállítást.
lehet ez a navitel nem teljes értékű (demo) verzió?
ha a russa menne, nekem bőven megfelelne (túrázáshoz kellene az openmaps térképekhez)
kösz, ha tudtok segíteni! -
iceman1988
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy Garmin Nüvi 1350-es készülékem. A probléma az hogy amikor bekapcsolom akkor amikor töltené be a szoftvert akkor újraindul. Hozzáteszem nem volt piszkával semmi sem benne. Valamint annyi még hogy egy jó ideje nem volt használva, nem tudom...esetleg ez okozhat ilyen problémát??
A segítséget előre is Köszönöm! -
gaborh
aktív tag
Sziasztok. tudna nekem segíteni nekem valaki hogy hogyan tudom laptopra felrakni a navigációt? konkrétan a igo8 érdekelne. előre is köszönöm.
gábor -
Balinov
titán
Udv,
akinek Navigon 2310 vagy 2300 PNA-ja van, annak erdemes megnezni a jelenlegi promojukat (16-an lesz vege) 39.99EUR-ert van Q1/2011 map update + 1-2 uj feature
-
Geby
senior tag
No akkor válaszolok magamnak, kb itt leírják hogy kell:
http://gpsforum.hu/node/172 -
Geby
senior tag
Sziasztok!
Van egy Bluepanther Azure 5″-os navim.
Sikertelenül érkezett a földre, így az érintőképernyője betört, LCD megmaradt. Lehet e ezt cserélni ?
Ha igen vajon jók e ezek amiket ebayen találtam:
link1
link2
link3
link4
link5Vagy hogyha tudtok kishazánkban ilyen boltot ahol árulnak ilyeneket akkor megköszönném a linkeket.
Ha tudtok valahol olcsóbbat, akkor annak örülnék.4.3″-ashoz találtam olcsóbban, de 5″-öst eddig nem
[link]Találtam itt egy videót, ahol ha minden igaz megmutatják hogyan is kell cserélni:
[link]Infokat ezzel kapcsolatban is várok attól aki okosabb a témában mint én.
Előre is köszönöm.
-
ArchElf
addikt
Nagy felbontású Adria navigációs (tengeri) térképet keresek - vektorosat, nem rasztereset (szkenneltet), lehetőleg teszteltet (tesztelhetőt). Természetesen nem torrent/rapidshare-re gondoltam, fizetnék érte.
AE
-
maxxum120
csendes tag
Sziasztok !
Segítségeteket szeretném kérni !
WM5 op rendszerre írt programot szeretnék futtatni nagy kijelzős eszközön .
Nem találok ilyet .5"-os navik mind ce vagy android rendszert kaptak .
Eddigi tudásom szerint win ce rendszeren képtelenség wm alkalmazást futtatni, ha valakinek mégis sikerült kérem segítsen .
A lényeg h a 3,5" kijelző kicsi tehát sima pda kiütve .
A program nincs csak wm platformon .Létezik megoldás vagy felejtős ???
Válaszaitokat előre köszönöm !
-
maxxum120
csendes tag
válasz
huszi.gyb #1917 üzenetére
Szia !
sirftech a program neve !
Telepítő letölthető a netről .
indítás után com fülön nézd meg a beállításokat .
protokolMEA
Port : COM2
Baudrate : 4800
ha neked nem ez jön be alapból akkor ezekre az értékekre kell átállítani .Ügyelj arra h mielőtt kilépsz a siftech-ből kapcsold szét a gps vevőt a progitól, mert ha csak simán rányomsz az exit-re a háttérben a progi eszi a gps vevőt és az IGO nem talál jelet .
-
Tommi000001
aktív tag
Hi
Van egy Asus 632N es navi .
Az a kérdésem,hogyan lehet ennek a windowsát magyarosítani...?
Ezt letöltöttem [link]
,de nem akarok hozzálátni csak úgy ,egyrészt mert nmincs hozzá nfo fájl és nem is az enyém a gép.Üdv
Tomi -
PLaci58
addikt
A SerialPortScanner.exe-t elindítva leteszteli az összes soros portot és egy ugyanilyen nevű txt állományt hoz létre az eredményekkel.
Abban látszik, hogy melyik porton, milyen sebességgel jönnek a GPS adatok.
pl.:
* opened port=1 baudrate=4800
$GPGGA,161621.05,4809.2884,N,02047.4579,E,1,10,0.851,138.468,M,41.314,M,0,*59
$GPRMC,161621.05,A,4809.2884,N,02047.4579,E,0,0,160609,0,W,A*3A
$GPVTG,0,T,0,M,0,N,0,K,A*23Az 1-es porton 4800-as sebességgel GPS vevőt talált.
* opened port=4 baudrate=38400
$RTTMC,0,B201,05EA,980F,4F46*37
$RTTMC,2,B201,25FD,2020,2020*36
$RTTMC,0,B201,05EF,5CCD,4920*49A 4-es porton 38400-as sebességgel TMC vevő adatait kapja.
* could not open port=6 baudrate=2400
* could not open port=6 baudrate=4800
* could not open port=6 baudrate=9600
* could not open port=6 baudrate=19200
* could not open port=6 baudrate=38400
* could not open port=6 baudrate=57600
* could not open port=6 baudrate=115200A 6-os portot nem tudja megnyitni, azon nincs semmi jelenleg.
A másik 2 program a GPS vevő tesztelésére jó. Be kell állítani a a GPS vevő helyét és veszi az adatokat. Lehet vele resetelni is a GPS vevőt. Sajnos csak 1-4-ig lehet beállítani a portokat, de a Yakumon elvileg a 2-es porton van a vevő.
-
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Igo8 miért csinálja azt PDA-n (Yakumo GPSx) hogy beállítom a portot, sebességet, nem látja a GPS vevőt, automatikus keresésnél sem. majd 3 hét próbálkozás után egyszer csak látta. Azóta újra lemerítette ismerősöm, és most megint szívás van vele. Hogyan lehetne ezen segíteni?
Köszönöm: Huszi -
senki nem tud segiteni?
-
Sziasztok.
Itt van nállam egy mio moov 200-as gps.Valahogy frissitenem kellennemert nagyon régi térkép van rajta,pél pest nincs benne még.)Tudtok ebben segiteni nekem?Köszi
-
zolilondi
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy HTC Touch 2-t. Nagyon tetszik, csak kéne rá egy navigációs sw. Próbáltam a gyári próbaverziót elindítani, de nem sikerült. Állítólag az IGO jó lenne rá. Holtudnék venni ilyet olcsóért Micro SD-re?
köszi: Zoli
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Kollegámnak van egy Navon 660-as készüléke.
Amikor a géphez csatlakoztatjuk usb-n ( Windows XP SP3 ) látja a mappákat, viszont azt írja ki, hogy nincs csatlakoztatva a készülék.
Valaki esetleg tudna segíteni?Előre is köszönöm!
-
gázolajos
csendes tag
válasz
PLaci58 #1907 üzenetére
Sajnos ezzel se indult el a frissítés . Pedig próbáltam másik kártyával is , aztán éjjelre kiforrasztottam az akkut ,reggel meg vissza (kimértem,teljesen fel van töltve) ,de a boot képen kívül mást nem mutat. Talán a frissítés beindításához szükséges nyomogatás kombinációját nem találom el,vagy hogy meddig kell nyomni.
-
Koszta
tag
Sziasztok!
Van egy Mio C520-as GPS, amit ismerős most kapott, alig használtan. Azonban az a probléma vele, hogyha az autós tartójába teszi, és azt köti rá a szivargyújtóra, a GPS úgy érzékeli, mintha PC-s kapcsolat lenne, és a kijelzőn megjelenik a számítógépes ikon, stb. Ha magába a GPS-be (miniUSB portjába) dugja bele a szivargyújtós töltőt, úgy semmi gond. Csak ha tokba teszi.
Mi lehet a hiba és hogyan lehetne orvosolni?Köszi.
-
PLaci58
addikt
válasz
PLaci58 #1905 üzenetére
Itt van egy másik rom. Szerintem ugyanaz, csak kicsit bővebb a 6 ikonos menüvel.
Ha nem indul a frissítés, akkor próbáld meg az itt javasolt programmal megformázni az SD kártyát. -
huszi.gyb
senior tag
Sziasztok!
Van egy Panasonic strada GPS-em, amiről szoftverfrissítés közben letörölték a téképet. érdekelne, hogy melyik mappába kell tennem a térképet, hogy lássa a gép?
elég ha simán rámásolom vagy kell hozzá program?
Hálás lennék, ha privátban válaszolnátok, mobilról nézem, és adatforgalmat megnymja a sok keresés
Segítségeteket előre is köszönöm.
Huszi -
gázolajos
csendes tag
válasz
PLaci58 #1901 üzenetére
Köszi a segítséget ! Sajnos nem sikerült megjavítani.
Kicsomagoltam,feltettem a kártyára (amivel eddig is használtam a gépet ),bekapcsoltam hátul és nem csinál semmit ,ugyanúgy lefagy mikor kiadja a Wayteq feliratot .Hiába reseteltem nem kezdte el a frissítést. Nem kellene átnevezni valamelyik fájt hogy észrevegye ?Próbáltam közben nyomni a felső nyomógombot és a hangerő gombot is de semmi.
Egyébként attól állt le hogy ,valahol olvastam ,úgy lehet előhozni rajta a wince-t ha bekapcsoláskor nyomjuk a felső gombot és a hangerőt felfelé.Na ezt nem kellett volna ,azóta csak a Wayteq feliratot mutatja ha bekapcsolom. -
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Van egy Navigon 4350 max típusú GPS-em és szeretnék rá egy olyan szoftvert varázsolni amivel esetleg filmeket, képeket tudok nézni és fel tudom rá telepíteni a népszerű három nagybetűs navigációs szoftvert okosba
Ha itt nem is tudtok segíteni de egy linket szívesen fogadnék ahol tudnak. Köszönöm!
-
PLaci58
addikt
Asus 63X-hez a GPS beállítások a navi programban.
Külön nem kell a GPS-hez kapcsolódni, azt a navigációs program megteszi!
Gyanítom, hogy a kapcsolatoknál próbálkozol. Ott csak a BT, Wifi, Infra kapcsolatot lehet beállítani[gps]
port = 5
baud = 4800
disable_advanced= 1
maximise_baud= 0
use_trickle_power= 0
send_init= 0
set_messages= 1A 2 lényeges adatot kiemeltem. Ezeket a navigációs programban kell beállítani.
-
PLaci58
addikt
válasz
gázolajos #1900 üzenetére
Hello !
NK.bin az sajnos nincs ahhoz a készülékhez
Egy rom frissítést találtam hozzá, de soha nem próbáltam.2 helyre tettem fel, mert az első linkről nem tudtam még letölteni.
A logo27b.bmp szerintem nem az eredeti kép,
Az OS27B.img maga az operációs rendszer,
U2B27B.bld a bootloader
YFAPP.wzp az alkalmazások, programok, menü
YFormat.fmt formázza meg a NANDFlasht.
Szerintem mindegyikre szükség van a frissítésre.
Első körben kihagynám a .bmp-t és a .bld-t.
Második körben az összes fájlt rátenném a kártyára, ha az első próbálkozás nem hoz eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest