- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Lumia 640-es telefonon szeretnék videótelefonálni egy másik készülékkel ami Androidos. Skype, Viber kilőve. Érthetetlen módon eldobja a hívást és kiírja az Android hogy nem fogadtam a hívást. Mi lehet a baj? Valami Windows - Android összeférhetetlenség? Egy azon szobában van a két telefon, WIFI-s 8Mbps netes kapcsolaton. Valami ötlet? Köszönöm!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Adott páromnak egy Prestigio PSP5507DUO telefonja. Kb. Egy hónapos és most elkezdte eldobni itthon a Wifit. Utána már azt írja hogy nincs is hatókörben. (Minden más eszköz látja ergo itt van 2 m-re a router tőlem). Képtelen csatlakozni, egyszer meg gondol egyet a 10. ki-be kapcsolás után és méltóztatik 1 órára működni. Aztán megint eldobja. Ötlet? Gari? Kuka? Köszi!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Régebben még regisztráltam magam a My Nokia rendszerben, viszont most, hogy rég nem Nokia telefonom van, le szeretném mondani a minden hónapban zaklató, rendkívül tartalmas és hatalmas ötleteket adó SMS-eket...A My Nokia weboldalán nem találtam erre hivatkozást, segítenétek? Nagyon megköszönném!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Sajnos arra a pontra jutott a szebb napokat is látott 5310 XpressMusic-om, hogy le kellett adnom szervizbe. Zenetelefon tulajdonságaihoz képest sikerült elég hamar tönkremenni a hangszóróknak. Már a csengőhang is rettenetesen, recsegve hallatszott rajta...mindegy... OFF..leadva.
Viszont most előtúrtam a régi vasat: Samsung SHG-D500!
Ezzel viszont már régebben is küzdöttem az MP3-lejátszója miatt. Valamikor, régen sikerült felmásolnom rá egy olyan MP3 fáljt, amit a pici lelke nem támogatott. Töröltem is, de az MP3 lejátszó valamiért megjegyezte, mintha még mindig rajta lenne a telefonon.
Menü --> Alkalmazások --> MP3-lejátszó --> Nem támogatott tartalom! ::platty neki::
Valaki elárulná nekem, hogy miként lehetne meghozni az eszét ennek az katonának? Szeretem ezt a telefont és sajnálom, hogy pont ez a része nem működik rendesen. -
gamer0101
aktív tag
válasz
karakpecze21 #10035 üzenetére
Hátőőő...igazság szerint nem volt rá szükségem, hogy másik gépen próbálgassam, mert miután kiírta a gép, hogy valszeg kakukk van a telefonnak, mérgemben letéptem a kábelről, próbáltam bekapcsolni...be is kapcsolt szépen, viszont a *#0000# után ennek ellenére a friss (v09.42) firmware verziót írta ki. Ezután nem is foglalkoztam vele, azóta is használom. Igaz nem vettem észre semmilyen sebességbeli vagy bármilyen változást...
Üdv!
Apropó, kérdés: Mennyiért lehetne elsózni egy 4 hónapos, fekete Nokia 6300-t? Egyészséges állapotban van, minden megvan hozzá, csak megunta a tulaja... Thx, a választ!
-
-
gamer0101
aktív tag
Köszi, de azért várok, hátha van aki tud itt segíteni!
Update: Meguntam! Megállítottam a dolgot, széthúztam a csatlakozókat, próbáltam bekapcsolni a telefont...be is kapcsolt, de teljesen visszaállt az alap, gyári beállításokra. Minden, szó szerint minden. Úgy érzem itt az idő levenni a polcról a régi, öreg vasat (Samsung D500
) és lefújva a port róla üzembe hozni. Addig amíg nem tudok valamit kezdeni szegény Xpress-el, addig jó lesz az is.Xpressben am is már 6 hónapos korára szétment a hangszóró, recseg ropog minden zene. A fülhalgatóját alig érteni, 3x vissza kell kérdezni max hangerőn is a telefonvonal másik végén lévő embernek, mert nem értem, hogy mit mond. Nagyot csalódtam ebben a telefonban sajnos. Bár lehet, hogy az enyém pont kiadáshibás...ezvan. Üdv!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Nokia 5310 Xpress-emet szeretném Update-elni, de a folyamat során azt írja ki a program, hogy meg lett szakítva a kapcsolat a gép és a telefon közt, pedig hozzá sem értem a kábelhez.
Pedig már odáig eljutottam, hogy a telefon kiírta sötét kijelző alatt, hogy TEST MODE...gondolom akkor már csinált valamit. Szerintetek mi lehet a baj? Be merjem kapcsolni a telefont? Persze nem én kapcsoltam ki sem, hanem auto kikapcsolt frissítés közben, de az updeter szerint ez normális.... THX a választ!
-
gamer0101
aktív tag
Akkor nem tud nekem senki segíteni?
Fentebb van a kérdésem...
-
gamer0101
aktív tag
UPPP! Please adjon valaki választ még ma estig, mert utána péntekig nem leszek gépközelben és szükségem lenne videóra a telefonon! THX! [link]
-
gamer0101
aktív tag
Update: Most végre megcsinált egy videót..meg is nyitja, de borzalmasan és élvezhetetlenül lassú..akad és darál a hang...Miéééért?
-
gamer0101
aktív tag
Halihó! Akadt még egy problémám az 5310-essel kapcsolatban! Videók...Hiába konvertálom át a Nokia PC Suite progi megfelelő részével a videót és küldetem át telóra azt, kép nincs csak hang és egy pici ikon a kijelző közepén...
Mindent Auto-ra állítottam...szóval nem értem miért nincs kép...SEGÍTSTEK!Thx!
-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Van egy 5310-es Nokiám és szeretnék rá témákat meg játékokat felrakni...de...úgy, hogy azokat előtte PC-n gyorsabban megnézem és majd, ha tetszik, csak akkor rakom rá a telóra (témákat is nem csak a játékokat vagy egyéb alkalmazásokat). Szóval a kérdésem valójában annyi, hogy tudtok-e valami olyan programról amivel ezt meg tudnám tenni? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest