- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
flash- #30213 üzenetére
Sziasztok,van valami megoldás már arra,ha régebbi nokiába bekapcsolták a memóriakártya kódolást,és elfelejtődött a kód,annak a feltörését,vagy kinyerését valahogy?
egyébként egy 5310-ről van szó!
ha kiszedem a kártyát,és formázni próbálom nem engedi sőt meg sem nyitja!!!
ötletek?
-
fuximaxi
senior tag
válasz
flash- #30144 üzenetére
És mihez kell? iPhone 5 vagy Ericsson GA628
-
HellAbove
tag
válasz
flash- #29214 üzenetére
Haveromnak ugyanez a problémája, én is ezért lennék itt. Csak a kijelző (műanyag/üveg/bármi is az) repedt meg. Az érintő működik, de egyre jobban potyog ki az üveg belőlle, tehát muszáj lecserélni. A kérdésem a következő: Teljes kijelzőt kell cserélni, vagy elég, ha csak üveget+előlapot vesz rá (ha igen, akkor hol lehet kapni)? Huawei g300-ról lenne szó, a válaszokat előre is köszi
-
Mosanke
senior tag
válasz
flash- #24333 üzenetére
Szia!
Egy tippem van: - Bár én a Samsung PC Studiot használom, de abban úgy van/ úgy kell, hogy a PCS-en belül megjelenítem az SMS-eket majd onnan egyszerű egéráthúzással bemásolom a telefonba. >>> Áthúzom a telefonom ikonjára, ami a számítógépre való csatlakoztatás után jelenik meg és ennyi. Gondolom itt sem lehet nagyon máshogy, de lehet, hogy tévedek.
-
Rav3n02
senior tag
-
válasz
flash- #10937 üzenetére
flash-:
A class-szám a sebességre utal.
Ahányas class, annyi megabyte/mp sebességgel írható. Nem biztos, hogy egy mobilban számít, de ha teheted, magasabb "osztályú" kártyát vegyél.Szten Márs:
Tényleg az... Valószínűleg a #-gombbal lehet az egyes beviteli módok között váltogatni (a V3 használati ezt írja, én is valami ilyesmire emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest