- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Mamuska #11273 üzenetére
Volt egy idő amikor el akartam. A Nokia akkuja a kora miatt már nem állt a helyzet magaslatán. Ezt eladom 15.00körül, abba meg veszek egy akkut akkor nem sokat kerestem a bolton. Ha beleveszem hogy erre van még másfél év jótállás, arra meg semmi (ismerve Murphyt tuti lett volna valami vele), így végül minden maradt a régiben.
-
-
S W A T
senior tag
válasz
Mamuska #9667 üzenetére
Ami azért nem mindegy.... ha a li-pol-t naponta töltöd van kb másfél éve a li-ion-nak kb 3.
Ami azért cseles mert nézegettem a telefonguru-t és az n szériás nokiák mind li-pol al vannak 240*320-as qvga kijelzővel ami eszi az akkut tehát kb 1 év múlva vehetsz új aksit ha persze használod a kijelzőt rendszeresen.
-
S W A T
senior tag
válasz
Mamuska #9647 üzenetére
Nem tudom ehhez nem értek nálam okosabbak megnézték a nokia 6555 adatait és azt mondták a qvga kijelző mellett ne csodálkozzak ha nem bírja szuflával.
De mint mondtam meggyőztek hogfy az akksival ne törődjek kibír kb 1000 töltést azt kész.Az üzletembernek nem elég 1 olyan teló amivel tud telefonozni azt kész
-
S W A T
senior tag
válasz
Mamuska #9643 üzenetére
meg szerintem az is elég ha csak egy napig bírja, mert este úgy is töltőre teszi az ember.
Csak kérdés ezt az akku hogy díjazza.
Aztán nem tudom hogy m,ás nagy 240-es kijelzőjű teló is lemerül e egynap alatt de az én nokiám igen és azt mondták a kijelző miatt tehát gondolom pl egy nagy kijelzős SE is megadja magát ha olyan van csinálva vele.Már nem kell meg győztek hogy attól sem lesz semmi baja az akkunak ha naponta rádugom tölteni (ezért kellet volna csak új teló egyébként imádom a 6555-öt )
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest