- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol érdemes micro sd kártyát venni? Mindenképp eredeti kéne, utángyártott fos nem érdekel. Tesco-ban azért valószinűleg eredetit árulnak ugye? Átlagosan milyen árban vannan most az ilyen kártyák? Leginkább 2gb-os méretű érdekelne. Köszi
-
mdk01
addikt
Sziasztok!
Az valóban igaz hogy se a Pannonnál se a T-mobile-nál nem lehet már PCMCIA csatlakozású HSDPA mobil internet kütyüt kapni csak ezt a manapság akciós ronda nagy USB-s vackot?
Nekem nagyon nem tetszik ez az USB-s megoldás mert nagyon kiáll a gép oldalából.
Milyen megoldás létezik a mobil internetre ami nem néz ki viccesen és meglehet vele jelenni egy tárgyaláson?Köszönöm
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Egy pár fontos kérdésem lenne ,így az ünnepek előtt a samsung sgh-j700 -al kapcsolatban.
1. Vettünk bele memóriakártyát. Be lehet valahogy állítani, hogy arra mentse a fényképeket és a videókat?
2. Számítógépen mivel lehet lejátszani a felvett videókat?
3. Hogyan tudok a telefonra tölteni videókat,témákat, azaz hova kell bemásolni és milyen típusú filok-at fogad el? Esetleg,mivel tudom konvertálni (pl: south park) Másoltam én rá, az egyebek mappába ,de nem ismeri fel őket.
SE-nél egyértelműbben működik, de samsung-nál nem tudom ,hogyan kell.4. Honnan tudok letölteni programokat?
Nagyon szépen köszönöm, nagyon fontos lenne a segítségetek!
-
Ricardo
titán
Szerintem ez az a jelenség amikor a szilikon dugó a helyére kerül amikor a füledbe teszed (bár furcsa hogy csak az egyik), azért is szól tisztábban a szöveg.Ha nagyon zavar akkor vidd vissza bár nem heszem hogy cserélik.nekem az agybadugós fülesem "bepattan" rendesen mindkét fülembe feltéve ha erről a jelenségről van szó.
-
maathe
senior tag
Igen csak a bal. Csak olyan érzésem van mint ha bal egy nagyon kicsit hangosabb lenne, vagyis a szöveg, az alap ugyan olyan hangos mind kettőn.
Nézegettem, és amikor megnyomom olyan mintha vákum alakulna, elengedem akkor kicsit kijjebb jön a fülemből és akkor pattanik. Hirtelen jobban nem tudom elmondani :>
-
maathe
senior tag
Üdv.
Ma vettem egy HPM-75-ös fülest de a bal oldalival van egy kis gond. Ha bedugom a fülembe és megnyomom vagy forgatom akkor pattanik egyet. Mi lehet a gond? gumit kicseréltem rajt de még mindig csinálja. -
Ricardo
titán
válasz
SYLAR_7 #9089 üzenetére
Próbáld meg közvetlenül a z új telefonra küldeni a contactokat.
szerk: Ha már semmi sem megy akkor marad az öreg módszer.
Sim kártyára rámentesz annyi nevet amennyit tudsz, átrakod az újba, és ott rámented a készülékre. Ezután sim kártya töröl, és visszarak a 6310-be, rámented a maradékot, át az újba........, és így tovább amíg át nem kerül az összes. Ez elég macerás, de végső megoldásként működhet. -
sti10p
senior tag
Betettem a kártyát a telóba, azt rákötöttem USB-n a PC-re, de a Samsung PC studio nem látja csak a telefon saját memóriáját és mappáit, a mem kártyát eggyáltalán nem!
Szóval PC-n nem látszik a memkártya.Valaki aki tudja mi a baj az jelezze légyszi!
-
SYLAR_7
csendes tag
Hellósztok!
Van apámnak egy "régebbi" 6310i-je, azt szeretném összekapcsolni Bluetoothon, lementeni róla az adatokat, és átvinni egy másik telóra, de nem igazán sikerül....
Amikor kapcsolnám össze a telót a géppel, a Pc Suite azt írja ,,a telefon nem hitelesíthető"
na ilyenkor mi van?
a SIM kártyára nem fér fel az a sok név és telefonszám meg sms, de kellene mindegyik...van esetleg vmi más progi amivel bele tudok nyúlni a telefonba, vagy más mód az adatok lemetésésre?
Remélek tudtok segíteni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
norbee2244 #9085 üzenetére
Lehet, hogy véletlen volt, de sztem nincs kizárva, hogy már nem lesz! Az oka, akkor is érdekelne..
-
legiaap
félisten
Kérdés:
Letöltöttem a Google Maps-ot a Nokia N82 telefonomra. Ezt csak úgy lehet használni, hogy kell hozzá net kapcsolat? Vagy lehet ehhez is letölteni valahonnan térképet?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
norbee2244 #9081 üzenetére
Most megint rádugtam vagy 100x és jó :\. Ki is kapcsoltam a gépet meg miden, a mobilt is és jó. Nah mind1...
-
sti10p
senior tag
Hi!
A kérdést itt is felteszem mert nem kaptam rá túl megnyugtató választ...
A kérdésem az lenne, hogy a micro SD kártyára úgy is tudok felvinni zenéket, ha az a telefonban van, a telefon pedig a számítógéphez kötve, vagy egy külön USB kátyaolvasó kell hozzá és csak közvetlenül a gépről lehet rá másolni?
Ti hogy szoktátok csinálni?A telóm egy Samsung SGH-E200.
A másik kérdésem pedig, hogy maximum mekkora micro SD kártyát tud kezelni ez a teló? 1 vagy 2GB-osat?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Rendelkezek egy Nokia N73-mal, és ma mikor rádugtam a gépre, villant eggyet a kép és nem volt jel a monitoron, de a moncsi ment. Ez mitől lehet? (A konfigom az adatlapomon)
-
icons
addikt
Hello!
Vettem anno egy HPM-70es SE fülest. Namost az történt vele, hogy hiába dugom be a telefonba, rögtön kiesik. Megnéztem mi lehet a baja, és hát ugye van a csatlakozó részének két kis pöcke, ami beakad a telefonba, ezek közül az egyik vége végig van repedve, ez mennyire számít garanciálisnak? Szerintem eléggé anyaghiba szagú...
A jobb szemléltetés végett van képem is, a vízszintes vonal jelölei a törés helyét (amelyik a piros körben leledzik). Kép -
sagesz93
addikt
válasz
norbee2244 #9077 üzenetére
áhh nemlehet.. átnéztem mindent a telefonba sztem kéne valami program ami eltudja indítani a kamerát, már ha van ilyen!
-
sagesz93
addikt
[link] ötlet?
-
válasz
SalvadorLynx #9074 üzenetére
Nincs pénz a kártyádon (kártyásként), korlátozták a kimenő forgalmat a kártyádon (számlásként), átírtad az üzenetközpont számát, törölted/törlődött az SMS-szolgáltatás.
-
SalvadorLynx
aktív tag
Hi!
Nem tudok sms küldeni telómról. Azt írja ki "Ellenőrizze az operátori szolgáltatást".
Találkozott már vki ezzel? -
SpongyaBob
veterán
válasz
sleberboti #9067 üzenetére
Hello Sleberboti! Sztem teljesen korrekt egy cég én vasárnap rendeltem pont náluk egy 6500 slide-ot. A rendelést követően kb. 2 percen belül hívtak hogy keddre nálam lesz a telcsi. Úgy is lett, délelőtt 10-kor át is vettem, és teljesen hibátlan!
Úgyhogy csak ajánlani tudom őket
Üdv!
-
No-kia
addikt
egy samu f480 nál hogy lehet megtudni hogy gyárilag függetlene, vagy hházilag oldották meg?
-
Olcsi
senior tag
Már a turbo sim c. topikban is megkérdeztem, de ott nem válaszolt senki, és nagyon fontos lenne... tehát:
Utolsó esélyként itt felteszem nektek a nagy kérdést: nálam többé-kevésbé működik a turbo sim, viszont sajnos pont azzal a kártyával nem működik együtt, amivel használni szeretném. A telefon, ami egy 6300 t-mobile-os, az én kártyám pedig pannonos. A párom kártyájával (ami szintén pannonos) megy, az én kártyámmal viszont egyáltalán nem látja a kártyámat (megkérdezi, hogy elindítom-e a telefont sim nélkül)
Mi lenne ilyenkor a teendő? SOS lenne! Köszi! -
bubuka71
aktív tag
Hali ! Tud valaki java alapu videolejátszót ami az mpeg-et tudja ? Köszi
-
upi
csendes tag
Hello! Remélem sos-ben tud vki tanácsot adni nekem, teljesen amatőr vagyok! Szeretnék rendelni interneten ajándékba egy Htc Hd-t. Az eladó azt mondja, hogy leellenőrízhető, magyarországi 2 év garanciával adja....?! És, h a garancia egyben a fizetést is igazolja. Állítja, h a gyári szám és a gar. jegy alapján szervizelik, ha probléma van? Igaz ez? És a számla..., nem kell a szervizhez, nem kérnék? Mire figyeljek a garancia levelen (pecsét, stb.)? Köszönöm!
-
sleberboti
csendes tag
Mi a véleményetek az ujmobilok.hu aáruházról és a mobilok minőségéről (amit ott veszünk)
A válaszokat előre is köszi -
válasz
Evita85 #9065 üzenetére
A hiba jellegétől függően vagy cserélik, vagy szervizbe küldik bevizsgálásra (ennek végeredménye csak a csere lehet, ilyenkor nem javítanak).
A töltésről. Első alkalommal töltheted kicsit hosszabb ideig, lehetőség szerint kikapcsolt állapotban. Később már akármikor felteheted töltőre, nem szükséges megvárnod, hogy lemerüljön.
-
Evita85
tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki válaszolni nekem! Ma vásároltunk két készüléket (egyik fekete,másik ezüst) egy szolgáltatónál de az egyik az olyan mintha belenne ragadva az egyik gombja.Mivel csak itthon próbáltuk ki nem vittük már este vissza.
Az lenne a kérdés hogy ilyenkor kicserélik a 3napos csere gariban,vagy mi a teendő?
Azt mondták hogy 3 nap gari van rá de akkor cserélik azon nyomban?
Ja... még egy kérdés: Mennyit kell ezeket az uj telefonokat tölteni első alkalommal?
Köszönöm a választ. Évi -
matthew88
csendes tag
hali! egy olyan kérdésem lenne h. a közeljövőben szándékomban áll venni egy LG renoir-t ,csak azt nem tudom h. van-e benne QuickOffice programcsalád is ,vagy vmi. hasonló!!!!????
azaz kezeli-e az ilyen dokumentumokat...
előre is köszi a segítséget -
norbee2244
senior tag
Üdv
htc kaiserről kéne nekem átpakolni az összes telszámot pc-re úgy hogy vissza is tudjam rakni az se baj ha mást is átlehet(mondjuk találkozókat stb)
-
prüszü
csendes tag
hali
az miért van ,hogy akármilyen témát vagy játékot rakok a samsung d900i-re azt írja ki a mobil ,hogy nem támogatott típus?
kérem válaszoljatok -
sagesz93
addikt
Hali!
Végre megjött az lg kf750(secret) telóm, minden rendben van vele csak lenne 1 kérdésem: Valahogy életre lehet kelteni az előlapi kameráját annélkül hogy videótelefonálnék? (a régi v630i-mbe lehetett és jó szívatni a népet)
Köszi szépen a segítséget! -
chron
tag
sziasztok.tudnátok dobni egy lincet ahol leírják hogyan lehet d750i-re w 800,vagy gyári k750 softot rakni?tudom hogy a topic elején volt ilyen de sajnos már nem elérhető-előre is köszi mindenkinek
-
Kloden
senior tag
válasz
Tollaskigyo #9053 üzenetére
Sajnos itt a PH!-s tesztekben csak a Philips telefonok erősek akksiban, (de abban rettentően) a többi telefon gyakorlatilag azonos, 2-3 nap.
Ajánlani ezen kívül nem tudok sajnos, de ebben a topikban még rákérdezhetsz ha itt nem tud más sem segíteni! -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék szoftvert frissíteni egy Nokia 8800 Sirocco-n, de csak adatkábellel megy.
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen típusú kábelt kell hozzá vennem?Választ előre is köszönöm!
-
imei alapján figyelik, hogy milyen sim kártyák kerülnek a problámás telcsibe, és mondjuk lopott készülék alapján beidéznek a rendőrségre, ott elmondod, hogy miként került hozzád - vagy miként került a lopott telcsibe a sim kártyád -, és max lefoglalják a telcsit - ha például lopott!
természetesen a szolgáltató le is tudja tiltani a telcsit imei szám alapján - ha az eltulajdonított telcsi eredeti tulajdonosa azt kéri!
garlevél és számla birtokában sem vagy 100% biztonságban, volt már olyan, hogy azzal együtt tulajdonították el a telcsi - és utána ugyanúgy lefoglalják a telcsit, tehát bukod az árát! az azért ritka, hogy számlával együtt tulajdonítják el a telcsit, majd úgy is adják tovább, de bizonyos esetekben előfordulhat... -
HXY
addikt
válasz
runner 125 #9047 üzenetére
Ezt hogy érted: "IMEI alapján lenyomoznak-kellemetlen tud lenni
" ?
Én igazából attól tartottam, hogy letiltják a telefont.
De ha mondjuk megvan a garipapír és/vagy a számla, akkor nem kell ilyentől tartani. Nem?
-
Kloden
senior tag
válasz
Tollaskigyo #9050 üzenetére
Mi is a problémád akkor, mert nem igazán értem...
Ha a 4 apos üzemidő, akkor azzal nem lehet mit tenni, ez normális, mivel jóval nagyobb a kijelzője mint a 6230-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest