- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz littlelion21 #28342 üzenetére
Köszi!
-
icons
addikt
Hello!
Ez melyik HTC?
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Én a Blade-t javaslom, ha fontos az ár.
2.3.3as Droid rámegy, rettenetesen szép a képe, és kapható fehérben
hátrányok hogy nem amoled (de a képminőséggel hidd el, nem lesz problémád ), és relative gyenge alatt a hardver (főképp a proci), tehát elképzelhető olyan, hogy egy játék beszaggat , Angry Birds pl akad néha (nem tudod azért megszámolni menet közben az fpst, de azért észrevehető)
Illetve még hátrány, hogy függőt (csak függetlent, de Telenornál lehet még hogy van) tudtom szerint nem nagyon kapsz.És rendkívül jó árban mérik
-
icons
addikt
válasz Mosanke #24052 üzenetére
Kérlek egy dolgot tegyél meg: írd be google-ba hogy li-ion akkumulátor kezelés Olvasd el az első öt cikket, és rögtön látni fogod az igazságot.
Azt hiszem egyértelmű, miért mondják még mindig azt, hogy tölteni kell: ha valami baj történne az akksival, lehet arra fogni, hogy emiatt történt meg, illetve ők nyilván biztosra mennek. Ha veszel egy autót és megkérdezed, hogy lehet-e vele 100zal menni, van esély rá, hogy azt mondják ne, nehogy menj vele, mert az rossz. Így ha bármi történik, nem ők a felelősek. Én egyik telefonomat sem töltöttem különleges módszerekkel, és mindegyiknek megfelelő az üzemideje, semmi vaj (márpedig, ha TÉNYLEG formázni kellene ,akkor jó eséllyel nem szabadna működniük, hiszen nincsenek formázva )
Jaigen: utána olvastam megint, máshol azt írták, hogy a 3.órai töltés felesleges, de szerintem nem gond, hogyha akkor is fent hagyod . Rosszat nem tesz neki, még akkor is tölti, csak már jóval kisebb mértékben, mint egyébként (ezért mondják, hogy szükségtelen).
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz Mosanke #24049 üzenetére
Ezeket már nem kell otthon formázni. Mindegy elsőre mennyit töltöd. És teljesen is le lehet meríteni, az akkumulátorokban olyan elektronika van, ami megakadályozza, hogy tönkremenjen (való igaz, hogy ha teljesen lemerül, tönkremegy, de ez normális használatnál nem fordul elő (persze ha egyszer lemerült, és mindig bekapcsolod újra, az nem tesz jót neki, de ELVILEG még akkor sem történhet semmi ))
Illetve: 3órát érdemes tölteni az akkumulátorokat. 2óra alatt majdnem teljesen feltölti, de hogy teljesen befejezze a töltést 3órára van szükség (ez a legtöbb akksinál igaz)
Ebben nem vagyok biztos, hogy mindegyik rendszernél így van: de pl Androidnál érdemes teljesen lemeríteni, és teljesen feltölteni minél hamarabb, mert a rendszer akkor tudja bekalibrálni, hogy mire is képes az akksi. Ezt minden telefonnál érdemes megcsinálni, nem kötelező a legelején, amikor jólesik, akkor csinálod.
Illetve olyat is hallani, hogy havonta egyszer kb érdemes min 5órát is tölteni.
-
icons
addikt
Üdv!
Blade-ba tervezek memóriakártyát vásárolni. Nincsen kártyaolvasóm (tudom, hasznod dolog, majd beszerzek egyet ), tehát telefonról USBn keresztül gondoltam áttolni az adatokat.
Ehhez elég egy Class2es kártya is, ugye? (nyilván jobbat fogok venni (pár száz forint plusz költség , csak érdekel )
Illetve márkából milyet érdemes venni? (Kingmax, Kingston, Silicon Power, ADATA, stb) Vagy teljesen mindegy?Köszi!
-
icons
addikt
Üdv!
Van egy ZTE Bladem, meg egy SE C702m. Át szeretnék menteni mindent a Blade-re (mindent amit lehet: naptár, kontaktok, SMSek, zenék, képek stb).
A normál fájlokkal nem lesz probléma, simán lementem és átrakom, főleg az első 3ra lennék kíváncsi, hogyan tudom megcsinálni. Kontaktokat megpróbáltom BTon elküldeni (próba cseresznye), de nagy meglepetésre a Blade nem fogadta el
Van valami jó kis program, amivel régen ezeket mind lementettem (talán a SE PC suite volt az, már nem emlékszem)... Ezt kellene felkeresnem, és egy másikat (melyiket?) a Blade-hez, vagy van olyan program, ami egyben megoldja a portolást?Remélem egyáltalán van lehetséges út !
Köszi!
-
icons
addikt
Üdv!
Van egy ZTE Bladem, meg egy SE C702m. Át szeretnék menteni mindent a Blade-re (mindent amit lehet: naptár, kontaktok, SMSek, zenék, képek stb).
A normál fájlokkal nem lesz probléma, simán lementem és átrakom, főleg az első 3ra lennék kíváncsi, hogyan tudom megcsinálni. Kontaktokat megpróbáltom BTon elküldeni (próba cseresznye), de nagy meglepetésre a Blade nem fogadta el
Van valami jó kis program, amivel régen ezeket mind lementettem (talán a SE PC suite volt az, már nem emlékszem)... Ezt kellene felkeresnem, és egy másikat (melyiket?) a Blade-hez, vagy van olyan program, ami egyben megoldja a portolást?Remélem egyáltalán van lehetséges út !
Köszi!
-
icons
addikt
válasz DigitalAngel #23672 üzenetére
Üdv!
Ugyebár ismeretes, hogy nemrégiben az Apple nemrégiben beperelte Samuékat. Ez ugye a Galaxy termékekre lesz hatással.
Az a kérdésem, hogy ennek hatására konkrétan a Galaxy S II ára lejjebb vagy feljebb fog menni?
(el tudom képzelni mindkettőt: ha sok van nekik, akkor meg kell ugye szabadulniuk tőlük, viszont nyilván újabbakat nem hoznak be, mivel ők sem szeretnék, ha utána azt el kellene szállítaniuk . Illetve az is lehetséges, hogy az égadta egy világon semmi sem fog történni az árakkal )Köszi!
-
icons
addikt
Milyen kábelre gondolsz?
Két dolgot tudok elképzelni:
a, valamiért nem jut el az LCDbe a feszültség, ezért csak fehér képpontokat kapunk (nem forgatják el a fény rezgési síkját). Viszont semmire sem reagált, tehát szerintem nem csak a képernyőjével lesz a gond.
b, ami sokkal valószínűbb, valami szoftveres hiba a gond okozója.Tibi: próbáltad SEUSszal frissíteni a szoftverét?
Amikor utánaolvastam, úgy tűnt, hogy ezek a készülékek teljesen meghaltak (tehát szoftverfrissítés sem segített), de hátha valakinek van valami más információja erről .[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv!
Az egyik ismerősömnek van egy SE K510i-je. Nemrég kikapcsolta, majd visszakapcsolta, de ahelyett, hogy a képernyő kiírt volna bármi értelmeset, fehér lett. És semmire sem reagál. SIMmel, és anélkül is ugyanezt teszi .
Egy picit utána olvastam, és a "white screen death" illetve a "white screen of death" kifejetéseket találtam errre a hibára (amik eléggé sokatmondóak nemes egyszerűségükben is ).
Az érdekelne, hogy valaki találkozott-e/hallott-e már erről a hibáról, és ha igen, akkor tudna valami infót adni róla? -
icons
addikt
Üdv!
Már 2* felhoztam, és nem volt rá válasz . Ezért írtam be megint.
A gond az, hogy amint írtam a 9ezer kb egy év alatt fogy el róla (a telefon nem az enyém, és nem beszél vele sokat, akié). De ha nincs más lehetőség, persze marad ez...És amint látom, másnak sincsen ötlete sajnos, így hát marad a lebeszélés...
-
icons
addikt
Üdv!
Adott egy Telenorfüggő Nokia 3410es, benne egy feltöltőkártyával, amin 9ezer forint van. Vettünk egy új telefont a T-mobile-nál. A feladat az lenne, hogy a Telenoros számmal lehessen használni a T-mobile-os telefont. Ezt ugye számhordozással meg lehetne oldani, de akkor ugrana a 9ezer forint. Van még itthon Telenoros kártyás telefon, de gondolom nem lehet átrakni arra a pénzt. Arra gondoltam még, hogy számcsere lehetséges-e a két kártya között? (hogy a Telenoros létezzen tovább a T-mobile-os számmal, és vica versa)
Van erre bármi jó megoldás? (most úgy néz ki a legjobb az, hogy szép lassan elhasználjuk a 9ezret a Telenorosról, és közben használjuk a T-mobile-osat (csakhogy utóbbival havi 100percet le lehet beszélni, tehát nagy részben erről telefonálnánk, az a 9ezer pedig így több, mint egy év alatt fogyna le. Addig át kellene írni a címlistát, végig két telefont használni, stbstb, nem tűnik túl jó megoldásnak )
Előre is köszönöm a segítséget! -
icons
addikt
Üdv!
Adott egy Telenorfüggő Nokia 3410es, benne egy feltöltőkártyával, amin 9ezer forint van. Vettünk egy új telefont a T-mobile-nál. A feladat az lenne, hogy a Telenoros számmal lehessen használni a T-mobile-os telefont. Ezt ugye számhordozással meg lehetne oldani, de akkor ugrana a 9ezer forint. Van még itthon Telenoros kártyás telefon, de gondolom nem lehet átrakni arra a pénzt. Arra gondoltam még, hogy számcsere lehetséges-e a két kártya között? (hogy a Telenoros létezzen tovább a T-mobile-os számmal, és vica versa)
Van erre bármi jó megoldás? (most úgy néz ki a legjobb az, hogy szép lassan elhasználjuk a 9ezret a Telenorosról, és közben használjuk a T-mobile-osat (csakhogy utóbbival havi 100percet le lehet beszélni, tehát nagy részben erről telefonálnánk, az a 9ezer pedig így több, mint egy év alatt fogyna le. Addig át kellene írni a címlistát, végig két telefont használni, stbstb, nem tűnik túl jó megoldásnak )
Előre is köszönöm a segítséget!
-
icons
addikt
Hello!
SE telóhoz érdekelne olyan program, amivel tudok videót konvertálni telefonra. mp4-et szeretnék konvertálni, valamiért nem játsza most le (gondolom a túl nagy felbontás...). Super bekrepált, valami más?
köszi!
-
icons
addikt
Hello!
Ismerősöm a vezetékes telefonját átirányította a mobiljára. Most hívtuk otthon, és valóban a mobilt kapcsolta. Ez jó dolog, de helyesen gondolom, hogy ezért a vezetékes telefonjára kiszámláznak mobil hívást?
Köszi!
-
icons
addikt
SE garancia: 2éves, ha jóltudom, az első teljes, a 2. csökkentett. Nekem a kamerafedél ment tönkre, ezt javíják 2éven belül is. Illetve a billentyűzet sem érzékel már mindent ez hova tartozik.
Csak számlám van róla, ha ezzel besétálok egy SE boltba, tárt karokkal fogadnak?
-
icons
addikt
Hello!
2kérdésem lenne:
1, Nem találom a garis lapomat a telefonomhoz, de a számla megvan róla. Azzal is tudok garanciát érvényesíteni? (illetve: a telefont egy gsm boltban vettem, amire Pannon volt kiírva, ilyenkor a garancia bármelyik Pannon boltban érvényesíthető, vagy csak itt?)2, Kártyás számhoz szeretném kikérni a részletes számlát. A számot nagyon régen vettük, viszont nemrég ellopták, ezért kértünk egy új kártyát ugyanazzal a számmal. Ezt az újravételi lapot megtaláltam, de nincs rajta semmilyen ügyfélkód. Tudtom szerint ez kell ahhoz, hogy kikérhessem a számlát, és azt mondják a boltban, hogy ők márpedig ezt a kódot nem adják ki, rajta kell lennie az alap szerződésen (ami nincs meg). Ki kell, hogy agyják ezt a kódot ők is / ez a kód az Ügyféljelszó, ami csak azon a szerződésen szerepel?
Köszi!
-
icons
addikt
Egy picit szerelgettem a gépet, és közben 3 kérdés merült fel, utána meg egy:
1, Van egy Sata-s vinyóm, amit rack-ban tudok használni, de most rack nélkül próbáltam, viszont a hátulján 3 csatlakozó van: egy Sata, egy "hosszú Sata" (pont olyan, mint a Sata, csak kb kétszer hosszabb), meg a jumper. A Satan kívül áramot kell bele vinni? Nekem nem indul el csak Sata csatlakozóval.2, Bekapcsoltam a gépet, és a képernyőm nem kapott jelet, nem tudtam mi lehet, amit utoljára csináltam, azt visszacsináltam: az egyik IDE kábelt (a DVD író van rákötve) kihúztam az alaplapból, majd visszadugtam, újraindítottam a gépet, ment a képernyő is... Máshoz nem nyúltam, direkt odafigyeltem, és előtte is megnéztem, hogy az a nagy alaplapi tápcsati, és minden más rendesen be van duga. A gép előtte is bekapcsolódott, a vinyó, dvd felpörgött, a ledek kigyulladtak, a vidkari is ment (ehhez sem nyúltam persze, a másik oldalon is van ugyebár...). Mi volt ez??
3, Az előbb bekapcsoltam a gépet, fekete képernyő, semmi. Jelet kap. Újraindítom, bejön az alaplap-proci logója (P4), majd itt megáll. Ennél nem tudtam tovább menni. Újraindítom, BIOSba belépek, de ott már nem működik a billentyűzet. Újraindítom, BIOS, most mindent végignézek, valamit beállítok, majd vissza, de minden ugyanúgy marad, F10, és Savet nyomok. Gép tökéletesen megy. Miért?
4, Az előbb írom ezt a hsz-t, és hirtelen kékhalál: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA, újraindítom, azóta megy, előtte is vagy egy óráig ment. Ez mit jelent?
Kezdek egyre kevesebbet érteni . Köszi!
-
icons
addikt
http://www.ebolt.hu itt vettem, azóta felment az ára, de még így is megéri. Van boltjuk is.
Már 3800Ft sajna, én sztem 2580ért vettemitt a mail:
1db ac1-10684 SonyEricsson K750i felvevőgombos, sztereo headset, fekete, HPM-70
2580 Ft 2580 Ft
Ügyfélszolgálat címe:
1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 4.
(Hauszmann Alajos - Sopron utca sarok)
Megközelíthetőség megtekintéséhez kattintson ide
Ügyfélszolgálatunk és raktárunk nyitvatartási ideje:
8.30-18.00, hétfőtől péntekig
Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:
(06-1)-88-99-222
Üdvözlettel,
eBolt Kft.[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Hello!
Nekem se látja, azt hittem, ez valami ideiglenes hülyeség lehet, de ezek szerint.... Megpróbálom kiszedni talán az adatokat a progiból, kimenteni, és utána reinstall, és úgy ismertetem újra fel vele. De a probléma megmarad, mivel az, amit mutatsz szerintem csak a FileSync-hez tartozik, tehát ott csak a fájlokat rakja át, nem mindent (vagy a számokat és az smseket, stbket is fájlnak veszi? mert ugye azok mind), nem? Még nem próbáltam, úgyh ha nem tuti, hogy nem azt teszi, amit nekem kellene, akkor megpróbálom .
-
icons
addikt
Hello!
Hát biztonsági mentést valóban nem csináltam, de a gépen minden megvan, amit a telefon tárolt, tehát ha lehetséges ilyeneket a telefon memóriájába írni, akkor meg tudom csinálni .
Én azért még reménykedem ;), írok, ha lesz valami. Bízom a szerencsében, adatokat mentettem, és tudod mi a vicc? Másik SIM volt a telefonban, amikor frissítettem, utána raktam vissza az enyémet, úgyh meg is próbálom másik telóban, +seportalon kérdezősködni, ki tudja, valamelyik csak bejön. (ha egyik se, akkor talán ha lehet hackelni, akkor vissza tudom rakni a dolgaimat, de ez még azért a jövő zenéje).
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Az első fájlt nem találtam meg sehol. Ergó az egész gépemen nincs ilyen sajnos, de nem csináltam Biztonsági-mentést, hanem csak szinkronizáltam.
Rádásul a system-et, mint rejtett mappát megtaláltam ,de PIMet nem.Viszont utóbbi ötletedre: találtam olyat, hogy Biztonsági-mentés készítése (ez gondolom telefonról gépre), és Biztonsági-mentés visszaállítása, utóbbi, ha jól gondolom, az amelyikre nekem szükségem lesz, és remélem a csak szinrkonizált adatokat is visssza tudja magától állítani.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Hello!
Újraraktam a C702esemet SEUS-szal, a SIMen elvileg rajta voltak a számok, előtte ráraktam. Hát nem így történt, jelenleg 28telefonszámom van meg, viszont MyPhoneExplorer-ben megvan az összes. Valahogy vissza tudom rakni őket?
Köszi!
-
icons
addikt
válasz spyduck #11601 üzenetére
Pont most olvastam el a tájékoztatót, amit adott a Pannon a telefonomhoz: Lithium ion (Li-Ion) és Lithium Polymer (Ly-poly) aksik: "Formázni ezeket az akkumulátorokat nem szükséges, egyszeri feltöltéssel elérik maximális kapacitásukat." És ugyanaz le van írva, mint a cikkben: nem lehet teljesen kisütni, stbstb.
Másik: Nemhiába néztem át ezeket az anyagokat, tudniilik, nem találom a garilevelemet, ilyenkor lehet valamit tenni, vagy upsz srácok, ugrott a dolog? Valahol biztos megvan, az adás-vételivel, és egyéb haszontalan iratokkal együtt...
-
icons
addikt
válasz mrlujoak #11563 üzenetére
Köszi az infókat! Hát megpróbálom azért, hátha visszaveszik gariba...
dirty.yakuza: Én is remélem, hogy csak egyedi volt .
Egyébként ha a telefont szervízbe visszaveszik, minden esteben kell adniuk cseretelefont? Annak értékben legalább az enyémnek megegyezővel kell lennie? Vagy van erre bármilyen szabályozás? Szívesen kipróbálnék vmi jó kis telót, ha lehet :p
-
icons
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem:
Mint lejjebb említettem van egy C702es telefonom, és van a hátulján egy drága kis objekívtakaró. Namost egy srác ezzel sokat játszott, így hát ennek a két végpontja (ahova beakadna) eltűnt, így akadás nélkül járkál. Tehát: a zsebemben kinyílik, visszacsukódik, stbstb.
Namost én ezt elviszem: a) Pannon b) SE szervíz. Hol járok jobban? Van rá garancia, megpróbálom azzal megcsináltatni, hogy simán elhasználódott (a srác se ütötte oda, csak tologatta), de vajon melyik helyen fogadják vissza hamarabb? És egyáltalán ez betudható garanciális hibának? -
icons
addikt
válasz Silenzio #11558 üzenetére
Hello!
Nézd meg az én telefonomat (most lassú a netem): C702. Én 4Gbos kártyával használom, és nekemis 2GBosat írnak ki szerintem. Ha jól tudom, egy SEhez se írtak még ki 2nél többet, mégis sokan azzal használják, gondolom arra van garancia, menni fog az nagyobbal. 8cal már kételkednék, olyan emberről nem hallottam, de 4gyel biztos, hogy viszi! -
icons
addikt
Hello!
Vettem anno egy HPM-70es SE fülest. Namost az történt vele, hogy hiába dugom be a telefonba, rögtön kiesik. Megnéztem mi lehet a baja, és hát ugye van a csatlakozó részének két kis pöcke, ami beakad a telefonba, ezek közül az egyik vége végig van repedve, ez mennyire számít garanciálisnak? Szerintem eléggé anyaghiba szagú...
A jobb szemléltetés végett van képem is, a vízszintes vonal jelölei a törés helyét (amelyik a piros körben leledzik). Kép -
icons
addikt
Hello!
Hol lehet a Nokia 3410-esben kikapcsolni, hogy jelentést kérjen minden SMS kézbesítéséről? -
icons
addikt
válasz hebling #7335 üzenetére
Hát attól függ, kinek mi az egyszerűbb . Nem éppen műszaki érdeklődésű barátnémről lévén szó, ő nem fogja megcsinálni, annyira meg nem érdekli a dolog, hogy szervízbe vigye, tehát a legegyszerűbb, ha megcsinálom, vagy megmondom, hogy csinálja meg, és még közben gépezhet is .
Nade mostmár segítsetek is
-
icons
addikt
Hello!
Egyik ismerősömnek W880i-je van, és szeretné SEUS-szal frissíteni. Namost én a K750imet nemegyszer frissítettem, ez W880inál is pont így megy?
Ez lenne a SEUS a w880i-hez? :S Nembiztos.
Namost az én K750i-mnek lába kélt, tehát nemisemlékszem, meg semmi, hogyha végrehajtódik a szoftfrissítés, akkor mi minden törlődik a mobilról?
(Egyébként a gáz az, hogy a mobil magától kikapcsol néha, asszem ennyi, de még lehetnek kisebb hibák, de minden hiba hiba, és ezért meg kell gyorsba oldani -
icons
addikt
Hello!
Vki tud vhol ócsó W810i-t? Jó lenne, ha még gari is lenne rá, és ilyen 40k alatt lenne...
Pannonnál néztük és sajna semmilyen formában nem árusítják már -
icons
addikt
válasz Viktor0610 #5458 üzenetére
Thx, akkor szólok neki, hátha tud hozzájuk fordulni.
-
icons
addikt
válasz Viktor0610 #5455 üzenetére
De mondjuk nem lehet, hogy ott nem pont az én érdekeimet fogják szem előtt tartani?
Deszépen mondtad. -
icons
addikt
válasz Viktor0610 #5452 üzenetére
Nagyon köszi . Tehát hiába is vinné el, és fizetne, ÉS azt mondanák igaza van, akkor se lennéke kötelesek megcsinálni...
Hát elég hamar elhajtották őket, nemhiszem, hogy megcsinálnák neki... Namindegy, azért köszi. -
icons
addikt
válasz Viktor0610 #5448 üzenetére
Ohh... És a Kerminél mit tud csinálni? Gondolom befizet egy összeget (mennyi lehet?), és akkor megnézik, ha azt mondják az ő hibája, tehát nem anyaghibás, akkorezvan, de ha azt, hogy anyaghiba (gondolom ezt mondhatják), akkor kap róla egy tanúsítványt, amit szépen elvisz a szolgáltatóhoz (vagy inkább márkaszervíz), ahol meg KELL csinálniuk?
-
icons
addikt
Hello!
Haverom vett egy S500i-t, és az első héten betört a képernyője. Nem a külső üveg, hanem maga a TFT vagy LCD, vagy ilyesmi. Ergó a mobilnak semmi baja (a házának). És szét sem szedte. Tehát a sérülés sztem csak anyaghiba lehet, hiszen ha fizikai behatás érte volna, akkor a külső üveglapnak, vagy minek is be kellett volna törnie.
Namost azt mondták neki, hogy 20on vmennyiért megcsinálják, gariba nem. Ezt meghetetik?? Hiszen nem az ő hibája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest