Új hozzászólás Aktív témák
-
bahni1990
csendes tag
sziasztok nyelvtanulás végett a Nokia N97 minimre német nyelvet szeretnék tenni, valaki tudna segíteni? neten semmmit se találtam róla, Ovin se és a Nokia oldalán sincs semmi!
Köszi a segítséget előre is! -
zombinyul
addikt
Sziasztok!
Vettem tegnap egy Sony Ericsson Xperia X10 Minit. Az ajtóig nem jutottam el a telefonnal,lefagyott,de annyira,hogy nyomhattam akármit,a telefon nem tért magához. Még szerencsés voltam,hogy a bejáratnál eljátszotta,rögtön cserélték is.
Kérdésem a következő: ha még egyszer előferdül egy efféle malőr,mit lehet tenni? Akku kihalászás ugye nem játszik. Olvastam hogy bekapcsoló+középső gomb kombó segít. Igaz ez? Nem szeretnék még egyszer így járni,mert akkor sokat kell utazgatnom miatta,amíg lemerül meg nem szeretném kivárni.
Köszi a segítséget előre is!Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kaller1
veterán
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #25391 üzenetére
közben sikerült
Kihangosítva semmit nem lehet hallani...
Hibás a hangszóró? Javítják, vagy cserélik ilyenkor a telót? -
kaller1
veterán
válasz fenergie84 #25391 üzenetére
Hívás közben katt a képernyő jobb alsó sarkában lévő hangszóró gombra.
.::> <::.
-
kaller1
veterán
válasz fenergie84 #25389 üzenetére
Ha hívnak rajta tudok azt hallom, tehát telefonálni lehet vele
Hívás közben hangosítsd ki, ha nem lesz hang, akkor megvan a hiba forrása.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
A következő a problémám:
Van egy T pulse minim és ma észre vettem, h semmilyen hangot nem hajlandó adni...
Tehát sem média lejátszókkal zenét, sem csengőhangot, sem semmit...
Újraindítottam már egy párszor, az összes beállítást megnéztem, de semmi.
Ha hívnak rajta tudok azt hallom, tehát telefonálni lehet vele, csak, hát hangot nem ad ki.
Megadta magát valami benne? Vagy az OP szart be? Tanácstalan vagyok...[ Szerkesztve ]
-
Kenese
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek kozuletek LG GT 400-as telefonja?Mar 2 napja kinlodok vele,de nem csatlakozik ez a dog a pc-hez.Egy webshopbol vettem a kabelt (dk 100M-allitolag gyari.).letoltottem az LG oldalarol ezt-LGE GT400/GT405 Type
LG PC Suite v3.2.19-de nem ismeri fel a telefont(allandoan bluetooth eszkozt keres az usb csatlakozas helyett).Meg kulso merevlemezkent sem jelenik meg a gepen..Mi lehet a gond? Nem jo a kabel? Ha tolti a telefont usb-rol,az jelentheti azt,hogy jo a kabel? Vagy rosszul gondolom? -
2lock
csendes tag
Megvan a megoldás köszönöm.A játékok közé rakja be a böngészőt,onnan eltudom indítani.
-
2lock
csendes tag
Azt írja a JAD file-ra mikor telepíteném hogy érvénytelen file.
-
2lock
csendes tag
Sziasztok.
Egy samsung monte telefonom van.Letöltöttem rá egy opera mini böngészőt amit sikeresen feltelepítettem.A gondom az hogy nem rak ki ikont és így nem tudom sehonnan elindítani.Úgy tudom csak használni ha újra feltelepítem a jar file-t,mert ugyebár akkor belép a böngészőbe ez után.Hol rontom el?Köszönöm
-
Sztbeni
őstag
A Nokia oldaláról hova tűnt az a cucc, hogy product code alapján meg tudom nézni, hogy van-e új szoft? Elérhető ez valahogy?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Earl_Muttley
őstag
Sziasztok!
Qtek 7070 alias Htc Tanager alias SPV E100 tölt miniusbről?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Wolves#13
tag
Köszi a segítséget. Akkor inkább visszaviszem, mert céges mobil és nem akarok nagyon belebuherálni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Lent már ismertettem a telefon problémáját. Jelen pillanatban ott tartok, hogy hívni nem tudok a telefonról viszont tudom fogadni a hívásokat. Folyamatosan azt mondja az automata, hogy "nem kezdeményezhetek hívást. Töltsem fel az egyenlegem"
Egyenlőre még nem találtam Mobil boltot Budaörsön, szóval még egy kis tanácsra lenne szükségem!
-
peugeotmate
őstag
válasz Wolves#13 #25373 üzenetére
...Vagy ha elég affinitást érzel magadban, akkor flasheld újra a telefont otthon Phoenixszel. (Google-be írd be, hogy "frissítés Phoenixszel", az első találatnál részletes infót kapsz arról, mi, merre, hogyan.)
Ha ez sem segít, akkor szerviz. Persze ha még garis, és félsz a Phoenixed használni, akkor első körben irány a Nokia Care.[ Szerkesztve ]
meg
-
Wolves#13
tag
Üdv!
Nokia c6-00-ról lenne szó. Rendszeresen lefagy, lassú, újraindul. Fotó közben, ha törölni akarom a képet, kiírja, hogy a kamera már használatban van.(wtf?) Sw lett frissítve, semmi változás. Valaki valami?
-
B-Man072
tag
adott egy blackberry 8520. az a problémám hogy nem rezeg. gondolom hardveres probléma.. rezgőt tudok benne cserélni? és ha igen akkor hol találok hozzá?
◄► [Termékeim: http://href.hu/x/kmee] ◄► [Megbízhatóságom: http://href.hu/x/kmeg] ◄► [Telefonon gyorsabban elérsz 9h-19h] ◄►
-
törölt tag
Próbálnám a spicámat elérni adb-vel. Az adb shell, mount parancsok még működnek, felraktam a drivereket is, de amint pl másolni szeretnék a telefonra, mindig adb: not fount hibát ír ki, így nem tudok semmit csinálni vele. Valakinek ötlet? Mit tudnék kezdeni vele?
(nv_data.bin fájlt kellene visszamásolnom vele, de mással sem tudom megoldani) -
törölt tag
Az USB csatlakozás most sem működik. Tölti a telefon akksit de nem kommunikál a géppel!
-
törölt tag
-
törölt tag
Valaki, valami ötlet?
-
törölt tag
válasz peugeotmate #25359 üzenetére
Szia!
Igen. A tűk rendben vannak. A furcsa az, hogy hiába dugom rá az usb kábelt csak tölt de nem tud kommunikálni a számítógéppel. Az alcatel saját kis upgrade progija sem érzékeli a telefont de az eszközkezelőben sem találom!
-
törölt tag
Sziasztok!
Következő Kérdésem lenne. Adva van egy T függő Alcatel One Touch 908. Az illető belerakott egy Vodás sim kártyát. Persze nem történt semmi. Viszont ahogy vissza rakta a T-mobile simet azzal sem történik semmi. Nem találja a hálózatot. Mit lehetne tenni?
Próbáltam volna csinálni egy szoftver frissítést de nem tudom csatlakoztatni pc-hez. A T-s sim kártyát is megnéztem. Az működk!
Köszönöm a tanácsokat!
u.i.: USB keresztül nem csatlakozik a géphez!
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz peugeotmate #25355 üzenetére
Nekem se esett nehezemre felismerni téged
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz peugeotmate #25330 üzenetére
Miért akarod újarakni a WinMo-t?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
vikcsi
senior tag
sziasztok!
Adott egy nokia 6300, új házat kapott, szétszedtük, összeraktuk, szuper. Viszont amikor a töltőt dugnám rá, azt írja, hogy nem támogatott
Valaki tudna segíteni a megoldásban?ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #25347 üzenetére
Valami kínai koppintás kijelző lehet benne, mert nekem az E52-ben tökéletes a betekintési szög.
-
Morris
veterán
válasz DeathAdder #25350 üzenetére
Én is hatalmasat csalódtam az E52-be. csere is lett a sorsa
-
DeathAdder
veterán
(#25349) kaller1- ezekszerint jól bevásároltam
Egyébként arra van valami magyarázat, hogy ugyanezen készüléken miért nem tudom bekapcsolni az autómatikus email letöltést (gmail) ?
Gmail->Opciók->E-mail beállítások->Autómatikus letöltés és itt van két opció. E-mail értesítések és az E-mail letöltése.
Ezek le vannak tiltva, de ha engedélyezem őket és visszalépek a mailek közé, majd ismét elnavigálok ugyanide akkor megint le van tiltva mintkét beállítás és hiába változtatom meg azokatSzinkronizálási intervallum stb..stb.. mind be van állítva. Régebben volt E75-öm, N97-em és nem voltak ilyen problémáim
Vagy valamit én nem csinálok jól? -
kaller1
veterán
válasz DeathAdder #25347 üzenetére
Gyenge minőségű utángyártott lcd került bele, biztos cserélve lett.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Vettem egy Nokia E52-t, és első benyomásra nagyon nem vagyok vele megelégedve
A kijelző meg a betekintési szög valami borzalom, kérdésem hogy ez normális e szerintetek?Melléraktam egy 5310 xpress musicot és sokkal szebb annak a kijelzője (talán még szemből is)
Lehet valami elfuserált 3000 Ft os kijelző van a készülékemben ,vagy normális hogy már minimális kézmozdulat után más színt ad a kijelző? -
tolts.hu
őstag
üdv, volna egy fontos kérdésem!
A galaxy s 5.0 wifi és a p1010 töltője ugye ugynaz teljes mértékben!? Galaxy ace töltővel működik az 5.0 wifi.[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
blueMerle
veterán
válasz Mobilkocka #25322 üzenetére
Néhány jótanács:
- nézz sokkal kevesebb amerikai akciófilmet
- legközelebb mindent ellenőrizz, ha kell 10x mielőtt eladod a telefonod, hogy valóban mindent töröltél...
...és legvégül: nyugodj megSenki nem fog lemészárolni, megkeresni, megverni, összefűrészelni. Feltételezem hogy a vevő gyerekei vagy rokonai lehettek vicces kedvükben, mikor megtalálták az elmentett számod a telóban. Vagy az is nagyon könnyen meglehet, hogy a két eset (eladás-fura hívás) közt semmi kapcsolat nincs, pusztán véletlen.
-
zserrbo
aktív tag
Hali!
Van e gy leg 3 éves Nokia 6234 telóm. A gyári akksi már nagyon gyenge volt benne 5 perc beszélgetés után lemerült így rendeltem egy utángyárottat
[link]Nem innen de ezt. A lényeg hogy beraktam és kb 1 hét után elkezdett hívás közben (legalábbis eddig csak ekkor vettem észre és másra nem nagyon használom max sms) szétkapcsol. Elsösétül a képernyő, majd mint mikor bekapcsolom a készüléket (de a bejelentkező voda logó nélkül) ismét visszaáll a készülék.
Eddig 1100mha-s akksi volt benne de láttam h van típusra megegyező 1300mha-s így azt rendeltem meg.Szerintetek károsodott az erősebb akksitól a telóm? Meg nemtom mi a fenét csináljak vele annyira idegesítő. Napi 1x tuti megcsinálja de ma pl már 3.jára teszi ezt.
-
Sztbeni
őstag
válasz peugeotmate #25336 üzenetére
ha van gsm boltos adásvételi, és gyári jótállási jegy az ugye elég?
-
őstag
Sziasztok!
Elhagyott androidos készüléket szolgáltató vajon meg tud találni? GPS vagy akármi alapján vagy ilyesmire semmi esély?
-
peugeotmate
őstag
válasz Sztbeni #25333 üzenetére
Nem kell, amúgyis, ki tudna egy független telót tiltani? Papírjai illetve származása legyen rendben, hogy nem lopott-e meg egy adás-vételi sem árthat.
meg
-
Sztbeni
őstag
2 év Nokia garis gyárilag független telót akarok használtan venni. Az ilyenek esetében semmi esetben sem kell letiltástól félni?
-
bubuka71
aktív tag
Hali ! Bármilyen bt fülessel lehet zenét hallgatni , vagy csak a stereoval ?
-
kaller1
veterán
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan (megbízható) oldalt, ami a Windows Mobil szoftverének újrarakásával foglalkozik (konkrétan egy HTC Diamondról lenne szó)?meg
-
zoltanz
nagyúr
Az mitől van, ha azt írja a teló egy Java alkalmazásra, hogy: nincs aláírva?. Valamint ezért nem is telepíti.
[ Szerkesztve ]
-
bruce.wayne
csendes tag
Hali!
Tönkrement a nokia e75öm, nem volt kép, csak az oldalsó fény. kicseréltem a kijelzőt, majd amikor be akartam kapcsolni, csak a fehér háttérfény volt, ezután az összekötő szalagkábelre gyanakodtam, azt is kicseréltem, viszont a hiba megmaradt. Vajon mi lehet a baja? üdv.
-
bruce.wayne
csendes tag
Hali!
Tönkrement a nokia e75öm, nem volt kép, csak az oldalsó fény. kicseréltem a kijelzőt, majd amikor be akartam kapcsolni, csak a fehér háttérfény volt, ezután az összekötő szalagkábelre gyanakodtam, azt is kicseréltem, viszont a hiba megmaradt. Vajon mi lehet a baja? üdv.
-
vinikorn
aktív tag
A T-Mobilnál lehet egy ilyen mGrip nevű telefon tartó: [link].
Van valakinek? Samsung Galaxy S-t bele lehet úgy tenni, hogy a kamera kilátszik és használható? -
szentkuti11
addikt
válasz Mobilkocka #25322 üzenetére
Leírta. LG KM900 Arena, ugye?
-
Jampec8686
csendes tag
Hello szeretnék segítséget kérni... van egy kis problémám az milestoneal. pontosabban több van és nem tudom megoldani őket ez android dolog új nekem szóval ja...
van a telón a vissszanyíl érintő gomb ha töbször megnyomom egyszer csak kiírja h aplication killed és után hosszu másodpercegik nem jön be a menü ha rányomok... elég idegesítő mikor 100adszorra jön ez elő.....
ez mitől lehet h lehet kiküszöbölni.... ?
mikor felteszek pár progit egyből kiírja h kevés a hely valahol ..talán a memóriában vagy nem tudom de memória karin mgé 3 giga van szóval bedobja az ahol a futo prograomok vannak és ott le kell állítani csomót .. de ezt állandóan csinálni kell napjába 30x külömben nem enged telepíteni semmit... erre mi a megoldás???
magától beindít olyan alkalmazásokat amiketnem is használok miért van és mindig egyesével kell bezárni? aztán 2 másodperc és ujra kinyílik ...
nem tudok a márketből letölteni mert mikor arra megyek h install ki ír valamit és OK gombra lehet kattintani és nem történik semmi.. valamit androiddal kapcsolat ír ki... van gmailen ... azon keresztül léptem be a marketbe... szóval nem tudom mi lehet a baj.. pontosan ezt írja ki: na ezt írja ki a market pontosan :" there are no andorid phones associated with account please sign in eith a diferent account ".
ja és miért lassúl a telefon mint álllat.. mindenhol azt mondják h az android ilyen gyors olyan .. az enyém meg mint a csiga a tárcsázásnál is kell várni sokat mire elkezdii hívni halál égő több haverom is elkérte h felhív valakit és mondják h milyen a szar lassu teló.m... mit tegyek ? minden androidnak ilyen hibái vannak vagy csak én fogtam ki szart? -
Mobilkocka
csendes tag
válasz szentkuti11 #25314 üzenetére
egy aréna ...sajnos elég érdekes egyéniség, csak akkor működött, amikor jó napja volt
leszedtem róla mindent, feltettem gépre, a telefonkönyvet is kitöröltem, 4 próbálkozás után sikerült is! Kivettem a kártyát, úgy is leellenőriztem, tök üres volt....nem értem. De el volt mentve ez a számom,mert új, és még nem tanultam meg
Tudom, hogy mókás, hogy így beparáztam, de azért tudván, hogy egy nem túl jó telót adtam el- de mondtam is neki-, és ezek után éjjel(!!!!) hívogatnak...hááát, elég ijesztő.
-
whited
addikt
válasz szentkuti11 #25316 üzenetére
és ezek?[link]
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
whited
addikt
sziasztok
motorola v9-t lehet még venni valahol?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
akos3
addikt
válasz Mobilkocka #25309 üzenetére
óh jo kis sztory, izgatottan várom a fejleményeket Sztem nem sok izgulni valód van Bár nem teljesen értem, h téged h tudtak felhivni...Elmentetted magad a névjegyzékbe (..ha nem sikerült vna törölni...)
-
kaller1
veterán
-
szentkuti11
addikt
válasz Mobilkocka #25309 üzenetére
Szerintem igen, linkeld csak be.
-
Mobilkocka
csendes tag
Őőőő, helló! nem tudom jó helyen járok e? ide irányítottak!
történt velem egy eset, és ennek nyitottam egy topikot...lehet, nem kellett volna, mert rögtön ide küldtek
ha ide belinkelném( nem szereteném újra leírni),akkor jól csinálom? -
danih
veterán
válasz szentkuti11 #25306 üzenetére
Köszi... A Droid az Milestone tulajdonképpen, az amcsi verziója. Samu Stratosphere-re csöpögök, de az meg errefele nincs... Nem is értem miért.
-
danih
veterán
A Samsungnak van nagyobb felbontású, qwerty-s telója, ami itthon kapható? Kéne egy qwerty-s, nagyobb képernyős teló, de nem nagyon látok ilyet, van a mocinak a Milestone-ja, egy ronda SE Xperia, aztán kifújt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek