Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
-
Casper36662
csendes tag
válasz Casper36662 #26897 üzenetére
a htc wild fire telóba is 3.2" kapacitív tft kijelző van de viszont nincs oda írva hogy érintő az arukereso.hu-n az énb telómhoz meg oda van írva szerintetek jó lenne annaka kijelzője?
-
Huawei Honor milyen verziós droiddal vehető mostanság? 2.3-tól 4.0-ig mindent láttam,de mi a valóság?Tudjátok ?
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
Casper36662
csendes tag
válasz Casper36662 #26891 üzenetére
senki nem tud anni valami tippet?
-
fuximaxi
senior tag
-
Casper36662
csendes tag
Sziasztok!
Sony ericsson live with walkman(w19) telóhoz keresek kijelzőt.Leejtettem a telót és a jobb felső sarokba széfolyt a kvarc de amúgy tökéletesen működik. A gugli segítségével nem találtam valaki valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
Balanceboy25
csendes tag
Hali
Nokia 1616-2 telefonhoz tudok 2,5 mm es Jack dugós mikrofont csatlakoztatni?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nokia E72-re (Symbian) kellene nekem zene felismerő program (mikrofonnal felveszed és megkeresi hálózaton).
A Shazam-ot leszedtem Nokia Store-ról, de ez limitált 30 napig. Unlimitedet nem tudna valaki adni? Vagy valami lehetséges normális alternatívát?„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
dragonfx
veterán
napelemes mobiltöltőkről szeretnék tapasztalatokat.megéri?milyne gyorsan tölt?hol és emnnyiért lehet jó áron?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
fuximaxi
senior tag
válasz Maksifül #26884 üzenetére
Ha volt mentés akkor visszahozhatóak az alaklmazások. Nem feltétlenül van alapból bekapcsolva a SIM-en tárolt telefonszámok megjelenítése telefonszámok megjelenítése. A megvásárolt alkalmazásokat pedig csak újra le kell töltened, bár a beállítások/mentések elvesztek.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
Maksifül
senior tag
válasz #40993792 #26883 üzenetére
2 akksit használok, mert nem bírja egy az egész napot. Ezért cserélgetem, ha lemerül az egyik, berakom a másikat.
Nem nyomkodtam szándékosan factory resetet, nem is volt a kezemben a telefon a buliban, sanszosabb, hogy mikor feldugtam tölteni, akkor történhetett valami /fetrengtem rajta, mittomén, mert a másik oldalamon találtam meg a telefont, kb másfél méterre a töltőcsatlakozótól.De vajon miért nem látta a SIM kártyán lévő adatokat, telefonszámokat, SMS-eket?
Másik telóról át tudtam tolni Bluetooth-tal őket, de nem értem, miért nem látja a telefon magán a SIM-e ezeket?
Az alkalmazások akkor mind törlődtek, vagy ha az SD-n voltak, akkor visszahozhatók valahogy?Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
AZ ÉLET ÍRTA A MÁSNAPOSOK 3. RÉSZÉT:
Buli után hazajöttem, beraktam a telefonba /HTC EVO 3D/a lemerült akksit, s felraktam tölteni, aztán elaludtam. Reggel nem találtam sehol a telefont. A töltőkábel végén feküdtem. Pár perc keresgélés után a matrac másik felén megtaláltam a telefont. PIN kódot kért, meg a SIM kártyával b@szakodott valamit, és mindenféle beállításokat akart eszközölni a nyelvtől kezdve a fiókszinkronizálásig... A vége az lett, hogy MINDEN ALKALMAZÁS ELTŰNT, az összes telefonszám, az összes SMS, minden beállítás és háttérkép, a magyar nyelv, meg minden...
Az oké, hogy nem emlékszem, hogy hogy műveltem mindezt, de hogy fogom visszaállítani a hiányzó dolgokat? Ötlet?
/másik telefonban látszanak a telefonszámok, és az sms-ek is, amik a SIM kártyán voltak, akkor ebben miért nem? /Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
aram01
nagyúr
urak samsung galaxy y-ra játékot szeretne egy ismerősöm.mit kell nézni ilyenkor a kijelző felbontását csak? vagy van más kritérium is?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
bubuka71
aktív tag
Hali ! Van olyan java alkalmazás ami a telefonbeszélgetéseket automatikusan felveszi ?
-
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a 3G és a GSM hálózat között? Illetve lehetséges, hogy a GSM használatával sokkal jobb a hangminőség? Vagy ez csak egyszeri véletlen volt? Lehet bármi gond, ha nem használom a 3G-t? Hülye a kérdés valószínűleg...de ugyanúgy tudok sms-t, mms-t fogadni?
-
fuximaxi
senior tag
válasz Misi1979 #26866 üzenetére
Ha van valami papírod arról, hogy itt ott amott vetted ekkor vagy akkor, és ez nem volt olyan régen akkor vidd vissza és követeld a pénzed. Amúgy a t-nél vagy telenornál lehet, hogy meg tudják mondani neked, hogy mióta van tiltólistán a készülék, ha az a vásárlás előtt is ott volt akkor szerintem simán visszaadják a pénzed. Ha lopás miatt van fent és neked van papírod róla akkor az üzlet van nagy bajban, hiszen orgazdaság.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
tresh
veterán
válasz Misi1979 #26866 üzenetére
Lehet ez lejárt/nem fizetett számla végett és ugye T/telenor tilt voda nem ..gsm bolttól kaptál valami adás-vételit? Mellesleg a problémádat tudják orvosolni de nem legálisan...legális útja alaplapcsere..vagy gsm-boltba vissza és akkor kérdőre vonni feltéve ha van adás vételi.. ill nem tudom amikor meg vetted nem ártott volna kipróbálni.. mert használt készüléknél bármi meg eshet pl ez ..
-
Caldera
aktív tag
Az alábbi problémára keresem a választ.
Szoftvert frissítettem Nokia6233 5.10=>5.60-ra. Frissítés után visszaraktam a mentett adatokat, csak sajnos az alkalmazások is visszakerültek és a Mértékegység váltót és a Világóra ezután nem indult. Valószínűleg felülírta az új változatot amit az 5.60 tartalmazott. Mindkettőt letöröltem, de hiába tettem újra a szoftver, nem kerültek vissza. Mi lehet a megoldás ? Gondoltam, hogy egy másik 6233 menetem csak az alkalmazásokat és abból helyreállítom?''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Misi1979
őstag
-
tresh
veterán
válasz Misi1979 #26858 üzenetére
Ha függetlenítették akkor mindent meg kell ennie Annyit megpróbálhatsz hogy full gyári legújabb sw-t felteszel rá és ha utána is ezt csinálja akkor meg kéne nézetni valahol gsm boltba.
A gyári sw felrakását nokiaprogramok-oldalon meg találod részletesen leírva (Product kód átírása szükséges)
-
Misi1979
őstag
Sziasztok!
Nemrég vettem póttelefonnak egy (függetlennek mondott) E52-t 18ezerért, mobilboltból.
Gyárilag T-s volt, ahogy a menüből kilogikáztam. Én vodás kártyával használom, azzal tökéletes. Viszont a pannonos kártyákat nem szereti. Ez mitől lehet? Rosszul függetlenítették? Nem áll fel a hálózatra, pin-t elfogadja stb.A kártya okés, több pandás kártyával próbáltam az e52-t, eredmény ugyanaz.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Rx
aktív tag
válasz Feenyx #26848 üzenetére
49$-ért láttam lcd-t hozzá ami barátibb a linkelt árnál, persze nem tudom hogy eleve mennyit költenél rá ha költenél, illetve mennyire bízol a külföldről érkezett termékekben
(nekem elég jó tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban)keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
strasse
csendes tag
Most kapható telefonok közül van olyan amely lejátszik avi (xvid) videókat anélkül, hogy konvertálni kellene? Gondolom elsősorban oprendszertől függ; iphone, andorid, blackberry, symbian, windows phone, bada, ezek közül valamelyiken mennek az avi videók (esetleg egy megvásárolható appal)?
-
addikt
válasz szbalogh #26851 üzenetére
Samsungok sokszor szarakodnak ezzel a szabvánnyal, szerintem lehet, hogy valami segéd program kellene neki, Samsung PC Suite vagy Samsung PC Studio.
Lassú ez a szabvány nagyobb fájl mozgatásra, kártyaolvasó, adatkábel!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
szbalogh
addikt
Vatta új Samsung GT-E2600-as telefonomról akarok HP 6910p laptopomra képeket küldeni bluetooth segítségével de a másolás felénél sikertelen üzenettel leáll. A laptop azt írja, hogy a kapcsolódó eszköz bontotta a kapcsolatot.
Mit csinálok rosszul?Nick: HE_Storm
-
fuximaxi
senior tag
-
kaller1
veterán
válasz Zsotiabeka #26845 üzenetére
Jelzi a készülék, ha teljesen feltöltött, aztán leveheted a hálózatról.
.::> <::.
-
kaller1
veterán
válasz Zsotiabeka #26842 üzenetére
1. Jól döntöttél.
2. Nem kell az akkut "kisütni".
3.A samsungnak van két részes jack csatlakozós headszetje, azt tudom ajánlani, kb. 2-3k az ára..::> <::.
-
Feenyx
aktív tag
Értem Köszi a választ! Én is pillanatra nekem is átsuhant a fejemen hogy lehetséges-e hogy a kijelző elmozdult volna, de akkor mégis igaz.
Zsolt_72: Szerencsére mikor odaadta, akkor kérdeztem is tőle hogy mi ez mert egyből feltűnt. Viszonylag gyakran cserélem a telefonjaimat, ezért egyből kritikus szemmel kutatom át a telefonokat Köszi a segítségeteket!
-
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Már más helyre is betettem, de hátha itt előbb kapok rá választ
Samsung S5610-ről van szó:
"Sziasztok!Elég sok idő után váltok erre a telefonra. Én nem akartam érintőset, és a jelenlegi kínálatból a T-nél (mivel ott vagyok előfizus) ez volt normális "klasszikus" telefon meg a Nokia C5 5MP, rövid összehasonlítás után a Samsung mellett döntöttem, mivel kb. ugyanazt tudják. Azért nem szerettem volna plusz 5-et fizetni mert "Nokia" és kinézetre is a Samsung jobban tetszik...
1, Műszakilag, az említett Nokia telefonhoz képest jól döntöttem szerintetek?
2, Mivel nagyon rég volt már új telefonom...ezeknek a mostani telefonoknak is ki kell "sütni" az akksiját? Ma kapom meg kézhez....mit kell vele tennem ahhoz, hogy az akksija a lehető legjobb állapotban kezdje meg a szolgálatot a készülékemben?
3, Tud valaki olyan vezetékes sztereó headsetet ajánlani hozzá, aminek a "belebeszélő" része lehetőleg távol van a füldugótól? Háton fekve is kényelmesen lehessen vele beszélgetni alkalom adtán...
Előre is köszönöm, ha megtiszteltek a válaszotokkal! "Elnézést ha ez itt off, de remélem elfér
-
-
Satyricon
addikt
Szerk.: Törölhető hsz, mert nem ide akartam írni!
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy xperia arc-ot kipróbálásra ideiglenesen. Olyan dolog merült fel a telefonnal kapcsolatban hogy a kijelző legszélén jó pár helyen ilyen milimiéter vastag fehér csík van, kikapcsolt kijelzőnél jön elő leginkább, de bekapcsoltnál is látszik. Nehéz így leírni inkább mellékelek egy képet. Nem karc, nem is tükröződés vagy ilyesmi. Ötlet hogy ez mi lehet? Előre is köszi!
A kép róla:
hibaSzerk.: Olyan mint ha a kijelző meg az érintő között lenne talán.
-
Satyricon
addikt
Üdv Srácok!!
Az Xperia X10-be(a nagyba) található az akksi alatt olyan indikátor, ami elszíneződik, ha ázott a teló? Mert 20K-ért ajánlottak nekem ismerősömék X10-et, de nem jár a töltőn kívül semmise hozzá. Nem tudom megvegyem-e. Nagyon tetszik ez a teló, régóta akarok ilyet! Szerintetek? Belemerjek vágni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Rx
aktív tag
válasz meroly #26826 üzenetére
Azt megköszönném ha utána néznél, igazából vodás vagyok csak olcsón hozzá jutottam ehez a készülékhez és ha lehetséges akkor a saját számommal használnám amíg nem újítok be egy komolyabb telefonra
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Rx
aktív tag
-
kiki12
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy motorola defy+ -ot, és pár napja feltűnt, hogy a kamerája nem működik. A fényképezővel minden rendben, viszont mikor kamerára váltok és megpróbálnék felvenni akkor kiírja, hogy nincs elég hely az SD kártyámon. Megpróbáltam kivenni és kártya nélkül felvenni viszont akkor is azt írja hogy nincs elég hely. Pedig a kártyán 39mb a telefonon meg 805mb szabad hely van. Valakinek nincs ötlete, hogy mi lehet a probléma? -
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy volt róla már szó, de elég sok hsz. van és nincs időm mindet végig nézni.
Lenne egy Nokia c2-01 Telenor függő készülékem, amit függetleníteni szeretnék.
Ezzel kapcsolatban érdeklődöm, hogy a szoftveres megoldáson kívül nincs más lehetőség amivel orvosolni lehetne? A garanciát nem szívesen veszíteném el ez miatt.
A válaszokat és segítségeket előre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek!Üdv, Rx
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
meroly
veterán
Srácok, sebességben az EDGE class 11 és class 32 között mekkora az eltérés kb?
Sehol sem találom a neten....Impossible is nothing
-
nagyattila19
csendes tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legolcsóbb hotspot ként használható mobil?
-
tresh
veterán
válasz Forestjo #26813 üzenetére
Ez az "op" rendszertől is függ pl példa ként az 5800-ám is tudta a flash tartalmakat (de csak Litle azt hiszem így nevezik pontosan tehát nem teljes értékű flasht) és csak 431 MHz-en ment a procija. Nem tudom mennyiért szeretnél telefont venni de Blade,Mini(az új),Defy,SGS jó alternatíva lehet. Mai viszonylatba 800-1000mhz es proci 512 ram és egy közepes grafikus gyorsító-s telo megfelelő lehet ezekre a célokra. Azt hogy milyen rendszert használ azt meg te eldöntöd wp7,ios,Android
-
shefoners
csendes tag
Sziasztok !
Vettem egy orange függő iPhone 4 et.. azt mondta akitől vettem hogy Gevey ultra sim- el megtudom oldani hogy működjön itthon is.. de az a helyzet hogy most .51 es szoftver van rajta és 4.12.1 baseband.. és még ha a gevey el menne is ezt a base-t nem támogatja az ultrasnow pedig elvileg az is kellene hozzá.. valami ötlet esetleg ? mit lehetne kezdeni vele :S előre is köszönöm a segítséget
-
Forestjo
senior tag
Köszi a választ mindkettőtöknek.
A másik kérdésem az lenne (már régóta foglalkoztat), hogy a flash tartalmak lejátszását sokan a proci típusához, architektúrájához - teljesítményéhez - kötik (lásd: ARMv6 -v7 közötti különbség), de akkor hogy lehet, hogy sok 600 MHz-s - sőt ezek alatti (Symbian) - mobilok is képesek ezen tartalmak kezelésére?! Legalábbis több olyan tesztet olvastam, ahol ezektől gyengébb gépek is kezelik a flash-t. Ezért csodálkozom, hogy még sok 800 MHz-s sem tud flash tartalmakat lejátszani. Vagy itt sem elsősorban a procitól függ a dolog?Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
addikt
válasz Forestjo #26810 üzenetére
A számadatok alapján kb. 30% többet, de ez csak egy megközelítő infó. Sokkal fontosabb, hogy a háttérben milyen hardver segíti a megjelenítést.
Ezek a számok a laikus embereknek ad útmutatást, de nagy következtetéseket nem szabad levonni belőle. Egy mag, két mag 3tál cseresznye.
A sebesség tesztek már többet elárulnak az adott készülékről, de nem szabad elfeledkezni a szubjektív érzésről sem, mindenki másként tapasztalja a valóságot.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Forestjo
senior tag
Szervusztok!
Mennyivel nagyobb teljesítményűek azok a mobilok, amikben gyárilag 800-as körüli proci van, a 600 MHz-hez képest, ha egyébként ugyanaz a típusú proci van mindkettőben?
Érdemes ezt a köztes (800) teljesítményt választani manapság, vagy legalább 1 GHz-ben kell gondolkodni, hiszen azokból is sok, alacsony áron megkapható már?
Tehát van lényeges különbség a legtöbb 600-as és 800-as gép között?[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
sgsm
tag
válasz konfar.dani #26807 üzenetére
Hard reset ! és minden alapra áll. Google segít hogyan.
-
addikt
válasz konfar.dani #26807 üzenetére
Letúrni mindent róla egy szoft. frissítéssel!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy HTC Magic. Lezárolt, vagy mi. Gmail-t kér. Elfelejtették, így használhatatlan. Mit lehet ilyenkor tenni?Los ángeles nunca mueren
-
tresh
veterán
válasz Kiki18 #26803 üzenetére
Természetesen gyengébb lenne mivel a blade pixel sűrűsége jóval nagyobb így szebb, élesebb képet produkál mint az Y 200 Ettől függetlenül ha lekonvertálod a Y200 kijelző méretére a filmet akkor nem lesz baj nem fog akadozni ez tuti és nézhető is lesz..
olivera88: alkalmazás függvénye ill be lehet állítani milyen gyakran frissítsen, de természetesen használja netet mert különben honnan szedné le a friss infókat? minimális adatforgalmat kreál ha nem 1 percenként frissít
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A kijelző mérete számomra tökéletes. Mindkét telefon mérete 3,5" ,ez a bladen bőven elegendő méret (legalábbis számomra) filmnézésre.
Azonban a felbontása a huaweinek a bladehez képest jóval gyengébb,ezért érdekelne,hogy ez a film minőségén mennyire látszana meg(kockásabb,akadozósabb,összefolyósabb,stb)?Kerestem róla videókat,ez volt az első,de jó minőségű videó ,ahol Y200-on filmet néznek nem jelent meg.
-
simondr
senior tag
sziasztok!
adott egy nokia c7 telefon és egy alkalmazás 3 verziója:
nokia s60v3.0/3.1
nokia s60v3.2
nokia s60s5.0melyiket töltsem le rá?
előre is köszi -
olivera88
veterán
Az Androidos időjárás widgetek ugye hogy használják a netet az adatok megjelenítéséhez? Egy ismerősöm nem akarja elhinni. Mennyi adatforgalmat használnak ezek kb?
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek